Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:17:04
|
|
|
|
kayica24
|
Mislim, da ima shuka prvo. Zdaj pa se mi je odvalil kamen od srca
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:20:58
|
|
|
|
Katjusa
|
cita sam upam, da ti možek stoji ob strani in da bosta vse rešla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:22:58
|
|
|
|
Katjusa
|
uboga shuka držim pesti, da se dobro izide in da se kmalu začnejo cartat in da bo vse hudo zanjimi men kr solze tečejo , raje ne razmišljam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:27:25
|
|
|
|
kayica24
|
punce jaz se za danes poslavljam in vam želim dooolgo in predvsem mirno noč (cita, mlea) rada vas imam...Vse....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:27:45
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa cita sam upam, da ti možek stoji ob strani in da bosta vse rešla mi stoji ob strani ampak tudi on je totalno sesut veš kaj to niso hecne stvari...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:28:16
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 punce jaz se za danes poslavljam in vam želim dooolgo in predvsem mirno noč (cita, mlea) rada vas imam...Vse.... Hvala tudi tebi lepo nočko
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:29:15
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa uboga shuka držim pesti, da se dobro izide in da se kmalu začnejo cartat in da bo vse hudo zanjimi men kr solze tečejo , raje ne razmišljam se podpišem...bolje da človek ne razmišlja samo pošiljamo jim lahko lepe misli pozitivne misli in seveda polno
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:29:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa cita sam upam, da ti možek stoji ob strani in da bosta vse rešla mi stoji ob strani ampak tudi on je totalno sesut veš kaj to niso hecne stvari... sorry če kej butsatega bleknem sam ne vem zakaj gre tak da boljše, da sem tiho v prihodnje a ne? če je potrebna sreče ti je želim kolkr bo potrebo, da se zadeve rešijo in začnete uživat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:30:28
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa cita sam upam, da ti možek stoji ob strani in da bosta vse rešla mi stoji ob strani ampak tudi on je totalno sesut veš kaj to niso hecne stvari... sorry če kej butsatega bleknem sam ne vem zakaj gre tak da boljše, da sem tiho v prihodnje a ne? če je potrebna sreče ti je želim kolkr bo potrebo, da se zadeve rešijo in začnete uživat Hvala...sej nisi nč narobe rekla...res hvala če bi se vse črno že končalo bi bilo skor pozno resnično...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:34:38
|
|
|
|
kayica24
|
mi stoji ob strani ampak tudi on je totalno sesut veš kaj to niso hecne stvari... Veš..rade bi pomagale, pa nimamo pojma zakaj gre...Saj ni nič z vašimi narobe ne???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:35:25
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 mi stoji ob strani ampak tudi on je totalno sesut veš kaj to niso hecne stvari... Veš..rade bi pomagale, pa nimamo pojma zakaj gre...Saj ni nič z vašimi narobe ne??? ne ne naša mala piška je vredu sem srečna da je zdrava in vesela...hvala za skrb
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:36:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 punce jaz se za danes poslavljam in vam želim dooolgo in predvsem mirno noč (cita, mlea) rada vas imam...Vse.... Jat enako želim tebi, da se zbudiš v lep dan in ......... TUDI JAZ VAS IMA RADA.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 23:49:02
|
|
|
|
|
Odhajam v mižule ...lahko noč bliska pr nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 4:10:39
|
|
|
|
črticaa
|
ojoj sm končno mal naokrog,...ne dvomimm u to kok ste me pogrešale no mi2 sva bla učer (soboto) cel dan u krškem na enmu sejmu,.....in tak sonce 31 stopinj da mam jz majco gor tud če se slečem evo ful me peče da sploh ne morm več spat,... tako da vam bom dons jz postregla s kavo en kapučin pa en kakao za tiste ki ne pijemo kofeina pa mal sadja za tiste ki zdravo živite pa mal kruhkov za tiste ki smo lačne zjutrej po pravic povedan nism brala za nazaj,..ćeprov se zna zgodit da bom šla zdele ker res nism zaspana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 4:51:42
|
|
|
|
črticaa
|
VSE NAJ NJA ALEKSU ZA OBMESEČNICO PA ROKU,MATIJI,UROŠU, LII (upam da je prov tko ) IN ŠPELI --za dan in 2 nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 4:58:06
|
|
|
|
črticaa
|
še eno vprašanje ok 2 tko jz mam fullllllll strij po trebuhu in me ful skrbi zdj k je sonce da me nav po strijah preveč zapekl,..ker lan mi je sam eno zapekl ( na joški ) pa sm bla cel teden dobra,.... to tko predvsem za tiste ki imate 2ga otroka,..k jz mam pomisleke da bi se sploh kj soncu kazala letos aja pa še za tiste ki NE dojit,..kok številko cuclja mate,... mi2 z dominikom sva še kr na 1ki ker mi je na 2 ful polival in rzmišljam da bi mu zamenjala in ponovno poskusila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 8:17:57
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Kayica-sam, da je boljš. Veš kaj še nared-polikaj pleničko in jo daj na prsi (toplo). Ene 3x narediš to bo še boljš. pa če maš materino dušico kremo namaži po prsih pa po hrbtu pa po stopalih, po malo moji je to pomagal k je bla enkrat prehlajena
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 8:18:14
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-lepi ste na slikicah. se pridružujem mnenju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 8:19:04
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa uboga shuka držim pesti, da se dobro izide in da se kmalu začnejo cartat in da bo vse hudo zanjimi men kr solze tečejo , raje ne razmišljam se podpišem...bolje da človek ne razmišlja samo pošiljamo jim lahko lepe misli pozitivne misli in seveda polno sploh nimam besed sam želim da se čim prej pozdravjo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 8:43:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
JUTRO..mi smo zaspal ob 22h se zbudili ob 1h ,ko je jedel,ob 4h je spet jedel ob 6h je jamral sm ga dala k seb v posteljo in je spal do 7-30h...sm cist zbita
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 8:50:38
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro! Hvala za kavico Jaz sem čist naspana in spočita. Prvo hrnjenje je bilo 5.15 in potem sem spala do 8, je možek otroka odpeljal Danes imam v planu rihtanje slikic za razviojat in potem še eno prilimam za kolaž. Cita Mihailo poskušaj se čez danm malce zaspati Katjuša ful lepe slikice men se zdi tvoj Benjamin tok odrasel fantek, naš pa še čisti dojenček kayica pozdravite se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 8:50:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
ALEKSU VSE NAJ ZA OBMESECNICO
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 8:52:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
Katjuša ful lepe slikice men se zdi tvoj Benjamin tok odrasel fantek, naš pa še čisti dojenček Se podpisem pod tole... super ,da si pancala...no saj bom nadoknadila pa bo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 9:51:02
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jutro! Da se malo javim po dolgem času. Jutri mam izpit, pa se učim, pol pa ta mesec še 2 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO JUTRO..mi smo zaspal ob 22h se zbudili ob 1h ,ko je jedel,ob 4h je spet jedel ob 6h je jamral sm ga dala k seb v posteljo in je spal do 7-30h...sm cist zbita Pri nas je blo isto, men se je zmešalo skor Pojma nimam, kaj mu je blo, včeraj je pa spal 20-8h zjutraj. Cucelj smo mi še kr na št. 1, mava TT flaško. Iz 2. mu ful teče, je pa 2. ok, če mu žličko kašice zamešam v mleko. Midva sva začela počasi z kašicami namreč, ob večerih mu je dam eno žličko v mleko. Hvala za čestitke! Saj ne morem verjet, da je 4 mesece že star... Uživajte!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?