|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
6.6.2009 23:17:04   
kayica24
Mislim, da ima shuka prvo.

Zdaj pa se mi je odvalil kamen od srcauser posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
6.6.2009 23:20:13   
Katjusa
http://sl.wikipedia.org/wiki/Spina_bifidauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
6.6.2009 23:20:58   
Katjusa
cita sam upam, da ti možek stoji ob strani in da bosta vse rešlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
6.6.2009 23:22:58   
Katjusa
uboga shukauser posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da se dobro izide in da se kmalu začnejo cartat in da bo vse hudo zanjimi men kr solze tečejo user posted image user posted image user posted image user posted image , raje ne razmišljam

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
6.6.2009 23:27:25   
kayica24
punce jaz se za danes poslavljam in vam želim dooolgo in predvsem mirno noč (cita, mlea)

rada vas imam...Vse....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
6.6.2009 23:27:45   

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

cita sam upam, da ti možek stoji ob strani in da bosta vse rešlauser posted image user posted image user posted image user posted image

mi stoji ob strani ampak tudi on je totalno sesut veš kaj to niso hecne stvari...user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
6.6.2009 23:28:16   

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

punce jaz se za danes poslavljam in vam želim dooolgo in predvsem mirno noč (cita, mlea)

Hvala

tudi tebi lepo nočkouser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
6.6.2009 23:29:15   

uboga shukauser posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da se dobro izide in da se kmalu začnejo cartat in da bo vse hudo zanjimi men kr solze tečejo user posted image user posted image user posted image user posted image , raje ne razmišljam

se podpišem...bolje da človek ne razmišlja samo pošiljamo jim lahko lepe misli pozitivne misli in seveda polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
6.6.2009 23:29:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

mi stoji ob strani ampak tudi on je totalno sesut veš kaj to niso hecne stvari...user posted image user posted image

sorry če kej butsatega bleknem sam ne vem zakaj gre tak da boljše, da sem tiho v prihodnje a ne?user posted image
če je potrebna sreče ti je želim kolkr bo potrebo, da se zadeve rešijo in začnete uživat

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
6.6.2009 23:30:28   

sorry če kej butsatega bleknem sam ne vem zakaj gre tak da boljše, da sem tiho v prihodnje a ne?user posted image
če je potrebna sreče ti je želim kolkr bo potrebo, da se zadeve rešijo in začnete uživat

Hvala...sej nisi nč narobe rekla...res hvala če bi se vse črno že končalo bi bilo skor pozno resnično...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
6.6.2009 23:34:38   
kayica24
mi stoji ob strani ampak tudi on je totalno sesut veš kaj to niso hecne stvari...

Veš..rade bi pomagale, pa nimamo pojma zakaj gre...Saj ni nič z vašimi user posted image narobe ne???user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
6.6.2009 23:35:25   

mi stoji ob strani ampak tudi on je totalno sesut veš kaj to niso hecne stvari...

Veš..rade bi pomagale, pa nimamo pojma zakaj gre...Saj ni nič z vašimi user posted image narobe ne???user posted image

ne ne naša mala piška je vredu sem srečna da je zdrava in vesela...hvala za skrb

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
6.6.2009 23:36:10   
Onasiss

Jat enako želim tebi, da se zbudiš v lep dan in ......... TUDI JAZ VAS IMA RADA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
6.6.2009 23:49:02   
Odhajam v mižule ...lahko noč bliska pr nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
7.6.2009 4:10:39   
črticaa
user posted image
ojoj sm končno mal naokrog,...ne dvomimm u to kok ste me pogrešaleuser posted image

no mi2 sva bla učer (soboto) cel dan u krškem na enmu sejmu,.....in tak sonce 31 stopinj da mam jz majco gor tud če se slečemuser posted image evo ful me peče da sploh ne morm več spat,... tako da vam bom dons jz postregla s kavouser posted image

user posted image en kapučin
user posted image pa en kakao za tiste ki ne pijemo kofeina
user posted image pa mal sadja za tiste ki zdravo živite
user posted image pa mal kruhkov za tiste ki smo lačne zjutrej

po pravic povedan nism brala za nazaj,..ćeprov se zna zgodit da bom šla zdele ker res nism zaspana

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
7.6.2009 4:51:42   
črticaa
VSE NAJ NJA ALEKSU ZA OBMESEČNICO

user posted image

PA ROKU,MATIJI,UROŠU, LII (upam da je prov tkouser posted image ) IN ŠPELI
--za dan in 2 nazaj

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
7.6.2009 4:58:06   
črticaa
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
še eno vprašanjeuser posted image  ok 2user posted image   

tko jz mam fullllllll strij po trebuhu in me ful skrbi zdj k je sonce da me nav po strijah preveč zapekl,..ker lan mi je sam eno zapekl ( na joškiuser posted image ) pa sm bla cel teden dobra,.... to tko predvsem za tiste ki imate 2ga otroka,..k jz mam pomisleke da bi se sploh kj soncu kazala letosuser posted image user posted image user posted image

aja pa še za tiste ki NE dojit,..kok številko cuclja mate,... mi2 z dominikom sva še kr na 1ki ker mi je na 2 ful polival in rzmišljam da bi mu zamenjala in ponovno poskusila

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
7.6.2009 8:17:57   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Kayica-sam, da je boljš. Veš kaj še nared-polikaj pleničko in jo daj na prsi (toplo). Ene 3x narediš to bo še boljš.

pa če maš materino dušico kremo namaži po prsih pa po hrbtu pa po stopalih, po malo

moji je to pomagal k je bla enkrat prehlajena

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
7.6.2009 8:18:14   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Katjusa-lepi ste na slikicah.

se pridružujem mnenju

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
7.6.2009 8:19:04   
vandame

se podpišem...bolje da človek ne razmišlja samo pošiljamo jim lahko lepe misli pozitivne misli in seveda polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sploh nimam besed sam želim da se čim prej pozdravjo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
7.6.2009 8:43:28   
MIHAILO
JUTRO..mi smo zaspal ob 22h se zbudili ob 1h ,ko je jedel,ob 4h je spet jedel ob 6h je jamral sm ga dala k seb v posteljo in je spal do 7-30h...sm cist zbita

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
7.6.2009 8:50:38   
Urša08
Jutro!

Hvala za kavico user posted image

Jaz sem čist naspana in spočita. Prvo hrnjenje je bilo 5.15 in potem sem spala do 8, je možek otroka odpeljal user posted image user posted image user posted image Danes imam v planu rihtanje slikic za razviojat in potem še eno prilimam za kolaž.

Cita user posted image user posted image user posted image

Mihailo poskušaj se čez danm malce zaspati user posted image

Katjuša ful lepe slikice user posted image user posted image user posted image user posted image men se zdi tvoj Benjamin tok odrasel fantek, naš pa še čisti dojenčekuser posted image

kayica pozdravite se user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
7.6.2009 8:50:45   
MIHAILO
ALEKSU VSE NAJ ZA OBMESECNICO
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
7.6.2009 8:52:37   
MIHAILO
Katjuša ful lepe slikice men se zdi tvoj Benjamin tok odrasel fantek, naš pa še čisti dojenček

Se podpisem pod tole...
super ,da si pancala...no saj bom nadoknadila pa bo...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
7.6.2009 9:51:02   
Pikica_82
Jutro! Da se malo javim po dolgem času. Jutri mam izpit, pa se učim, pol pa ta mesec še 2 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

JUTRO..mi smo zaspal ob 22h se zbudili ob 1h ,ko je jedel,ob 4h je spet jedel ob 6h je jamral sm ga dala k seb v posteljo in je spal do 7-30h...sm cist zbita

Pri nas je blo isto, men se je zmešalo skor user posted image Pojma nimam, kaj mu je blo, včeraj je pa spal 20-8h zjutraj.

Cucelj smo mi še kr na št. 1, mava TT flaško. Iz 2. mu ful teče, je pa 2. ok, če mu žličko kašice zamešam v mleko. Midva sva začela počasi z kašicami namreč, ob večerih mu je dam eno žličko v mleko.

Hvala za čestitke! Saj ne morem verjet, da je 4 mesece že star...

Uživajte!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?