Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:02:00
|
|
|
|
Pupka
|
Sem prebrala sam zadnjo stran: MIHAILO za prekuc kolumbo.... sem ti fouš... jaz bom ta vikend sama spala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:03:52
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ursa, no, pol smo pa že 2 navijačice! Tudi jaz- tudi jaz
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:06:05
|
|
|
|
Pupka
|
Ojej... če se ne motim je prav danes eno leto odkra sem delala test- al pa je mogoče lo kakšen dan nazaj- daj pa nisem ziher. Bom šla pa prav pogledat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:11:23
|
|
|
|
Pupka
|
Še tole... ovulacija- plodni dnevi. O je (baje) točno v sredini ciklusa- s tem da "nevani dnevi" so še dva dni prej in dva kasnej. Torej če maš M na 28 dni, so nevarni dnevi 12.,13.,14.,15. in 16. dan po prvem dnevu menstruacije. Nekak tak sem jaz naučena če ni tko naj me kera popravi.
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2009 22:13:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:14:21
|
|
|
|
rebeka84
|
Dober večer! Mi smo se vrnili iz Maribora. Imeli smo se lepo, bili na sprehodu na Piramidi, nabirali češnje, videli malo srnico, verjetno staro 1 dan. Potem smo imeli reševalno akcijo, ampak nismo nič naredili, mi je en stric po telefonu rekel, da jo naj ne prijemamo in pustimo kjer leži, da ko se bomo umaknili bo prišla mama. Upam, da je prišla oz. bo še prišla, če še ni, ker je ta pot polna sprehajalcev in kužkov. Se mi je pa ta mladiček tako zelooo zasmilil! Na vrtu smo pekli čevapčiče in letance. Uroš ni danes spal nič, tako da ga je v avtu zmanjkalo in sem ga sedaj samo preložila v posteljo. Mihailo čestitke za obračanje!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2009 22:14:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:17:13
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo uspava Majkla jst pa grem na glavo u banjo bogi Šime--- komi pride že mora delat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:20:25
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo uspava Majkla jst pa grem na glavo u banjo srečen Majkl da je ati prišel a ne???no sej tud mami vesela
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:29:37
|
|
|
|
kayica24
|
babe jaz sem si pa zdaj en diesel nardila, pa pridem sem čvekat...upam da je še katera tukaj??? Danes sva z praznovala 2 leti odkar sva skupaj, zdaj je šel pa delat, jaz se ga bom pa napila Pa še to..Full sem vesela, da je z Marinelo fuuuuull boljše...Ampak jo res full mučim..Vlivam ji fiziološke toliko notri, da ji pri drugi nosnici ven steče..Potem pa še z aspiratorjem na vdih, pa smo skoraj že ozdraveli..Danes sploh ni imela vročine, pa samo pred vsakim obrokom smo rabli nosek čistit Verjamem pa, da če ne bi bila tako trdna in jo mučila s to fiziološko, da bi pristali na koncu na kakih AB... Ampak raje se zdaj malo pomučimo, pa bo ok Horoskop... Jaz sem vodnar, moj je rak, mala pa ribica..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:31:40
|
|
|
|
Katjusa
|
moja sončka se cartata moja sončka gledata risanke: pa malo z mamico: pa z atijem: pa naš razgled iz dnevne sobe:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:35:47
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo jst mam dva To pa res nisem vedla, a res? Kdaj pa sta rojena??????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:40:04
|
|
|
|
Onasiss
|
Kayica-sam, da je boljš. Veš kaj še nared-polikaj pleničko in jo daj na prsi (toplo). Ene 3x narediš to bo še boljš.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:40:30
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa-lepi ste na slikicah.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:41:17
|
|
|
|
Onasiss
|
JOOOOOOOOOOOOJ pr ns je vode zmanjkal- kolumbo ZAPRI VODO.!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:43:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-lepi ste na slikicah. hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:45:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea JOOOOOOOOOOOOJ pr ns je vode zmanjkal- kolumbo ZAPRI VODO.!!! kak pa to? a vam večkrat..... no pr nas tud kdaj sam mi smo bol v rovtih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:48:58
|
|
|
|
kayica24
|
Kayica-sam, da je boljš. Veš kaj še nared-polikaj pleničko in jo daj na prsi (toplo). Ene 3x narediš to bo še boljš. Pri čem pa to pomaga?? Mlea...ti si že bolje glede "tistega"?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:54:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Še tole... ovulacija- plodni dnevi. O je (baje) točno v sredini ciklusa- s tem da "nevani dnevi" so še dva dni prej in dva kasnej. Torej če maš M na 28 dni, so nevarni dnevi 12.,13.,14.,15. in 16. dan po prvem dnevu menstruacije. Nekak tak sem jaz naučena če ni tko naj me kera popravi. ja na sredini če imaš M na 28 dni drugače pa se M pojavi 14 dni po O tak da če imaš redno cilkus na 34 dni pomeni da so nevarni dnevi od 18- 22 nekje 20 dan je O
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:55:12
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Pri čem pa to pomaga?? Mlea...ti si že bolje glede "tistega"? Pri prehladih. Jaz sem moji to počela, ko je bila pri treh tednih prehlajena, seveda sem ji vlivala fiziološko, pa izpihavala z aspiratorjem. P mi je svetovala še, da naj otroški operil zmešam z fiziološko in naj ji dajem večkrat na dan max 5 dni, no jaz sem ji dala samo zvečer pa ni bilo potrebno dajati več kot dva večera. Zmešaš 1:1. Bolje-a misliš tistega par dni nazaj? Tisto je minilo. Sam če pa pomislim kaj bi lahko bilo, me pa kar stisne.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:56:02
|
|
|
|
kayica24
|
katjuša ti pa tak pogosto menjavaš te slikce, da katero kdaj tudi spregledam...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:56:52
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 LJUDI LJUDI VRATIA SE ŠIME>!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:57:59
|
|
|
|
kayica24
|
Bolje-a misliš tistega par dni nazaj? Tisto je minilo. Sam če pa pomislim kaj bi lahko bilo, me pa kar stisne. Zakaj pa nam nočeš zaupat?A si mela kako nesrečo z ? Pa hvala ti za nasvete..Bom jutri nardilo to s pleničko..Danes že aja...Tisto z Operilom pa pri naslednjem prehladu, ki upam da ga še dolgo ne bo....Sedaj smo že skoraj poštimali nosek
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:58:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 katjuša ti pa tak pogosto menjavaš te slikce, da katero kdaj tudi spregledam... sploh ni panike pač slikce so moj hobi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 22:58:15
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Še tole... ovulacija- plodni dnevi. O je (baje) točno v sredini ciklusa- s tem da "nevani dnevi" so še dva dni prej in dva kasnej. Torej če maš M na 28 dni, so nevarni dnevi 12.,13.,14.,15. in 16. dan po prvem dnevu menstruacije. Nekak tak sem jaz naučena če ni tko naj me kera popravi. ja na sredini če imaš M na 28 dni drugače pa se M pojavi 14 dni po O tak da če imaš redno cilkus na 34 dni pomeni da so nevarni dnevi od 18- 22 nekje 20 dan je O cca 4-7 dni po menstri!!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?