Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 14:20:57
|
|
|
|
vim
|
Majana s kakšno akcijo, a misliš že rodit? Mislimo nate in držimo pesti, da vse OK. Živa ne skrbi, stres je največji poviševalec sladkorja. Če te doleti dieta nič hudega se da preživeti. Otroček pa lahko prehiteva v rasti ali pa zaostaja, ni nujno da samo prehiteva. Itak boš pa imela zdaj UZ vsakokrat in večkrat pa potem vidijo kako in kaj: - kazalci, da ima otrok sladkorno je več ponavadi pa teža, kolečina plodovnice (preveč), in napihnjej trebušček oz. voda v trebuščku. Saj vem, da je težko,ampak sladkorno se da lepo nadzorovati, so lahko še druge hujše težave, zato le pogumno. 50mg test ni mirodajen, moraš počakati na 100mg in boš takrat dobila vsa navodila. Lsica kje se skrivaš, a gre? Jaz pa grem jutri na EKG spet ritem srca nagaja. Ejej kot da bi bila zaljubljena, bije tika taka 100 na minuto.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 14:42:48
|
|
|
|
bjondi
|
Majana -tebi enega ,da se čim bolje izteče... Živa-tebi enega ,da bo prisotnost sladkorja čim manjša... Vim-tebi pa enega ,da bo utrip tvojega srčka kot mora biti...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 14:54:21
|
|
|
|
šivilja
|
boomer - vse, vse vse najboljše katrinka - ni problema pa še drugič larilu - ni problema, sva se dobili z Lsico, mam pa jaz še približno dva meseca v enem kosu in potem eno leto v dveh kosih časa, da nadoknadiva zamujeno Majana - če si mislila z akcijo rojevanje, ti držim pesti in želim veliko sreče vim, boomer - nisem pozabla na vaju, dobita sms sam je taka gužva. Gnezdimo, vendar brez gnezditvenega nagona, zato gre vse zelo težko in počasi. Včeraj pa sva si ogledala nov avto, ki sva ga danes kar po telefonu kupila in na vrat na nos prodala starega. Zdaj bomo dva meseca (do poroda) brez tavelikega avta s klimo, imeli bomo samo eno malo konzervico brez klime, s katero gremo še na dopust. Zdobro voljo vse gre. Avto bi sicer lahko odpeljala že danes, samo je nov in lahko po rojstvu tretjega otroka (ko postanemo velika družina) dobiva nazaj DMV. Za to pa mora biti račun izstavljen po raojstvu otroka. Ker je to kar konkreten znesek sva se zmenila, da nam avto dva meseca prišparajo (plačala sva aro) in ga dokonca odplačava in odpeljeva po porodu. Zdej se splača avto kupit, ker prodaja ne gre in dobiš take popuste, da ni za verjet. Sva kupila tak avto o keterm sva prej lahko samo sanjala pod maksimalno finančno mejo, ki sva si jo določila. Sploh sem pa ta mesec malo nehala štet kok denarja sva se že znebila - otroška soba, jogiji, avto... Zdej pa šibam k mami po tamalo. mož je na raftingu nekje na Bledu, sinko pa uživa v vrtcu na vasi 8se vrne jutri po štirih nočeh) - je kar nenavadno, da ga ni.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 15:09:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER češnje - here i come (Goriška brda bodo izpraznjena v soboto ) mi smo tud hotl jt, samo mamo eno praznovanje, tko da žal odpade... sicer bi pa češnje itak samo gledala k jest jih ne smem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 15:11:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Majana s kakšno akcijo, a misliš že rodit? Mislimo nate in držimo pesti, da vse OK. ja majana79 kakšno akcijo?? greš rodit.. tkole nas pustiš negotove... neki na pol poveš... si nam vrgla kost za glodanje glej da hitro poveš o čem se gre
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 15:16:19
|
|
|
|
ana**
|
Živjooooooo Srečanje bom raje kr tih majana a ti že greš rodit??? No če je to to potem navijamo in diham z tabo blue kako je "moja" pupika? Pa vse najboljše za 1.mesec Drgač pa mislim,da bom jst kmalu mamica z dojenčkom Res ni zajebancije.. Že 2noči ne spim zaradi špikanja in zdaj je tudi čez dan vedno bolj pogosto. V noge sem začela fuul zatekat tko da že komaj hodim. In tut tamau se je malo umiril. Ampak kljub temu nimam problemov 10gibov na dan naštet.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 15:18:24
|
|
|
|
majana79
|
Ja Blue, tako akcijo. Sicer še čakamo izvide, bom probala jutri sporočit ali bodo že sprožli ali ne. Ker načeloma traja tudi po 5 dni, da dobijo te izvide, ker so posebni testi... Ti sporočim jutri, pa boš ti puncam.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 16:36:00
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER katrinka - ej po vztrajnem klicanju je celo dvignila ena teta. Mam pa 9.6. ob 14:30 če bo kera kaj mim hodila. Thx za pomoč! sam da si jih dubla, jaz jo mam jutr, mogoče bom pa v torek kaksno frej uro dobila - sporocim KRIS - ne brini, andmoj je bla tam tud v šopingu. Baje čez 2tedna ponavljajo akcijo, jaz pa sem jim pustila mail, da me obvestijo, kdaj bo. Tak da ni panike, se lahk še skupi zmenmo (jest ne smem vozit pol se pa švercam ). Mah najraj bi slikala kaj vse majo - ampak dost je rečt, da opremljajo porodnišnice, torej dobis RES vse. H&M se mi lahk kar mal skrije komi cakam, takoj odpeketam v litijo, loh greve skup a ne ziva - sej bo, bos vidla, vrjamem da ti je tezko, a se bos navadila vim - kako se pocutis zdej k si na dopustu - je fajn a ne majana79 - a sprozt nameravajo porod, nisem vedla da je tako resno, jaz drzim pesti da bo vse uredu, si pa skoz v mojih mislih sivilja - a sta torej kupla avto, ja super, sem vesela da sta dubla kar sta si zelala kot sva se zadnjic pogovarjale
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 16:42:04
|
|
|
|
katrinka
|
punce, a mi loh ena pomaga, slika je pomajšana a na predogledu je velika, nikakor noče biti mala drugače pa je tole Ian Patrik od Hindi presneta rr me ne uboga
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 16:53:11
|
|
|
|
ana**
|
Evo katrinka
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 17:57:02
|
|
|
|
vim
|
Iiiiiii kako luškano, ampak zgledajo pa res ful majhni v lupinci. Joj saj so pasovi večji kot on sam. Pa če damo Maksa al pa Gajo zraven zdaj ko imata 1 mesec bi bilo že drugače. Katrinka umiram doma mi je dolgčas, delat se mi ne da, bom kar pomoč na dom poklicala, kdo bo pa pucal s tem trebuhom.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 20:46:43
|
|
|
|
katrinka
|
ronja & Lejla grahec & Lucija yania & Timon Pupa7 & Leonard pikatara & Karolina in Patrik BrinaBA & Zala nmag & Karolina NinaMM & Zarja Blueeyes & Gaja Katja & Urban Petrazg & Luka Hindi & Ian Patrik
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 20:47:10
|
|
|
|
katrinka
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 20:50:45
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Katrinka umiram doma mi je dolgčas, delat se mi ne da, bom kar pomoč na dom poklicala, kdo bo pa pucal s tem trebuhom. ti kar poklici - pa tko k smo se na mittingu pogovarjale a ne, jaz te cist podpiram ana - super si, hvala za pomoč mene ni nič ubogal.... drugače sem pa super volje, k sva z mojim rezervirala spalnico...jupi, tko da nasledn teden jo dobiva
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.6.2009 21:16:33
|
|
|
|
BOOMER
|
sam en skok sem gor! majana79 - noge skup (loh bit pameten, če pa očitno aspirin med nogam prej ni pomagal ) mal heca da ti bo lažje katrinka - ja pol je pa kar zmenjeno - bova napadle Krisa sivilja - thx za cifro. Punca bo mela dost dela cel RR jo bo napadu a pa je navajena delat pod extrenimi pogoji (da ji za vrat dihajo hormonsko obsedene slončice, obsedene s ucanjem ) pa čestitke za avto - slišim da je res v iber ceneje vse skup... živa - pesti za čim niži cuker blue - pojem ti jih še kilo namesto tebe sej če bi bile v štrudlu, bi jih pa lahko? vim - a maš cajta preveč? Se ti nič ne da? Nič hudega, glej zjutri na prvem dobro jutro pa reklamo za gunga triatlonca, ta mi zmeri adrenalin nažene v kosti (k ga začne moj oponašat pol se pa valjam po tleh od smeha pa sem kuj dobre volje). Ni ne problemov s pritiskom pa pomanjkanjem delovne vneme. No sej tud stric ne zgleda tko slabo, pa še mal po koroško zavija... ajd zdej mi bo pa moja prebila vrh trebuha, dost računalnika za dans grem pred tv poličko delat (ne rabm na drobtine pazit )
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 9:05:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** blue kako je "moja" pupika? Pa vse najboljše za 1.mesec Drgač pa mislim,da bom jst kmalu mamica z dojenčkom Res ni zajebancije.. Že 2noči ne spim zaradi špikanja in zdaj je tudi čez dan vedno bolj pogosto. V noge sem začela fuul zatekat tko da že komaj hodim. In tut tamau se je malo umiril. Ampak kljub temu nimam problemov 10gibov na dan naštet. tko mlada pa tko nagajiva... prava nagajivka.. že izkorišča ne ne, ni še čas zate...sej lepo da se že hoče pridružit Gaji.. ampak kr nej počaka da še mal zraste in se poredi - sej mu pri mamici ni hudega. to so res da dobri znaki, ampak mene je tud že preden sem rodila full špikal, pa zatečene noge sem mela.. brcike sem pa glih naštela.. včasih niti do 17h nisem naštela 10 brcik... kokr kdaj... majana ja veš da bom sporočila puncam... zdej pa vsakič k bom dubla sms bom letela do telefona kakšen kjuti tale Ian Patrik od HINDI bravo mamica in oči IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER blue - pojem ti jih še kilo namesto tebe sej če bi bile v štrudlu, bi jih pa lahko? samo svežih ne smemo jest... ampak jz sem se kr odločila da bom vse zdej jedla.. po malem, da se čim prej navadi... edin citrusov res nam jedla, pa full začinjene hrane al pa stročnic.. ostalo pa bom
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 9:08:24
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! pri nas je tak smotan vreme da je joj,kot da ni dovolj da dež pada mora bit še megla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 9:10:48
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro cveke da malo popestrim dezeven dan boomer - ja velja za krisa
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 10:01:53
|
|
|
|
katrinka
|
ronja & Lejla grahec & Lucija yania & Timon Pupa7 & Leonard pikatara & Karolina in Patrik BrinaBA & Zala nmag & Karolina NinaMM & Zarja Blueeyes & Gaja Katja & Urban Petrazg & Luka Hindi & Ian Patrik
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 10:02:31
|
|
|
|
katrinka
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. PapuaNG 5.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 10:08:50
|
|
|
|
katrinka
|
VSE NAJBOLJŠE PapuaNG
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 10:13:26
|
|
|
|
andmoj
|
vidim, dabomo čist oblegle tale naš Kris. Jaz že od nekdaj kupujem njihovo znamko (za dva nečaka). Drugače pa sem tko slabotna. Danes zjutraj sem se zbudila s takimi bolečinami v rebrih, pa spodaj me je spet tko špikalo, že od včeraj popoldne. Me prav zanima, kdo me z iglo zbada tam spodaj??? Sem pa včeraj pripravila vse potrebno za našo za iz porodnišnice, zase bom pa danes. Pa jezna sem, kličem na CSD, da se naročiva z mojim za podpis očetovstva, pa se mi sploh nihče ne oglasi na telefon. Ne vem, zakaj mi je dala telefonsko, če se ne oglasi. Pa kao ma full zasedeno, sem bila zdaj 2x tam, pa je mela čist prazno. Jojo, kolk me to jezi. Najraje bi mojemu rekla, da greva na občino in se na hitr oženiva.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 10:33:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka dobro jutro cveke da malo popestrim dezeven dan uh, nisi mela sreče s popestritvijo deževnega dneva
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?