Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 14:45:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst mam razlike 1 leto pa 354dni ......jst ne smem do avgusta zaradi CR....da bi bla marčevka......ne ni pod razno....Šimetu se utrga.....pravi d je dost en oven pri bajti samo ovni so zakon midva s fotrom sva oba ovna,se je matki kar cufalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 14:47:16
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo......a mi ne boš povedala katerga marca si rojena?da ti bomo lahko čestitale pa še grdo zgledajo?? na seznamu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 14:50:43
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst mam razlike 1 leto pa 354dni ......jst ne smem do avgusta zaradi CR....da bi bla marčevka......ne ni pod razno....Šimetu se utrga.....pravi d je dost en oven pri bajti samo ovni so zakon midva s fotrom sva oba ovna,se je matki kar cufalo oPROSTI, KOLIKO JE MENI ŠE ZNANO IZ ŠOLE JE OVEN ŽENSKEGA SPOLA OVCA.
< Sporočilo je popravil mlea -- 6.6.2009 14:51:09 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 14:54:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst mam razlike 1 leto pa 354dni ......jst ne smem do avgusta zaradi CR....da bi bla marčevka......ne ni pod razno....Šimetu se utrga.....pravi d je dost en oven pri bajti samo ovni so zakon midva s fotrom sva oba ovna,se je matki kar cufalo oPROSTI, KOLIKO JE MENI ŠE ZNANO IZ ŠOLE JE OVEN ŽENSKEGA SPOLA OVCA.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 15:06:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majcy glava te boli SE JE ŽE ZAČEL pri Hani me ni Pol bo zih . lohk je zaradi mene še ena -mi je res vseeno Saj vemo, da bi rada , ampak če so simptomi drugačni pol bo . pol bom pa jst zdej dobla k mam prsa taka velika že kak teden da sem sama sebi všeč,.... ko pogledam kako nepeta je majca.... blagor vam k mi pa nič no sam nej povem, da tokrat sem pa jst poskrbela, da nismo.... snoč gremo v postlo in me je moj že prej v kopalnici in kuhinji napadal pa sem se dober zognala no pol pa spat pa sem se delala, da se mi nič ne lušta in da sem ful zaspana..... in sem ga pustila zagretega in razgretega.... (mal sme ga še podražla) nej vidi kako je to, ko se ti lušta pa ne dobiš itak nismo okol O tak, da zarad mene ne bo šel ciklus mimo:) Mihailo O je 14 dni pred M torej če bi mogla prit drug teden se bojim, da sta ravno za malo zamudila....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 15:07:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
ja ovni so zakonnnnn... jaz sem tut oven po horoskopu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 15:14:46
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 barbara JAZ BI TUDI BLA , pa se ne smem zakaj pa ne ker jemljem ena zdravila in ni dobro zanosit, ker grejo skozi posteljico do dojencka...drugace sva z mozem ze mislila delat na novem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 15:21:32
|
|
|
|
tanci29
|
čao horoskop pr nas sva dva škorpijona, en strelc, pa en vodnarček...super kombinacija
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 15:22:30
|
|
|
|
BarbaraGS
|
piskot ali kdorkoli ve: katere plenice pa so to in kje se dobijo: moltex, alano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 15:24:03
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Kaj je to OH? Ogljikovi hidrati (s tujko karbohidrati ali saharidi) so kemične spojine, ki vsebujejo kisikove, vodikove in ogljikove atome. Enostavni ogljikovi hidrati se imenujejo monosaharidi (enostavni sladkorji). V naravi jih najdemo v sadju, med ogljikovimi hidrati so najhitreje prebavljivi in dajo človeškemu telesu v kratkem času največ energije, povzročijo tudi hiter porasti inzulina. Med monosaharide spadajo npr. glukoza, fruktoza, manoza in galaktoza. Sestavljeni ogljikovi hidrati so zelo razširjeni v rastlinskem svetu. Nastanejo iz enostavnih sladkorjev. Kot sladkorje se označuje le tiste ogljikove hidrate, ki so zgrajeni iz manj kot desetih monosaharidov, kajti preostali sestavljeni ogljikovi hidrati nimajo lastnosti sladkorjev. Delijo se na: Sestavljeni ogljikovi hidrati predstavljajo dolgotrajen priliv energije telesu in zagotavljajo enakomerno porabo telesnih zalog glikogena cakte kaj je pol antonia pisala da dela na OH in katero hrano bi ona dajala svojim otrokom? buca jaz sem res mogla povrsno brat, ker mi cist nic ni jasno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 15:25:08
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čao horoskop pr nas sva dva škorpijona, en strelc, pa en vodnarček...super kombinacija pr nas pa strelka, vodnar in zdaj mala ribica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 15:27:07
|
|
|
|
sunny24
|
kolumbo, kaj maš ti to neki vibrator za "hujšat"??? horoskop... moj je kozorog, jst dvojček, Gaja pa vodnarček... Pa kaj vi ste že skori vse v akciji za novega ? Pridne, bom navijala!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 15:30:18
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS piskot ali kdorkoli ve: katere plenice pa so to in kje se dobijo: moltex, alano moltex v milerju, alana v dm.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 15:45:03
|
|
|
|
Urša08
|
barbarags mislim da je antonia pisala o otroški hrani (OH). sunny mi ne delamo na , tako da se pridružujem klubu navijačic
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2009 16:33:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 18:02:01
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čao horoskop pr nas sva dva škorpijona, en strelc, pa en vodnarček...super kombinacija pri nam pa škorpion, strelec, tehtnica in vodnar super kombinacija
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 18:22:49
|
|
|
|
sunny24
|
Evo mene iz razvajanja...Ku je blo fajn. Mi je obraz sčistla v nulo in še zmasirala, povrh vsega pa še obrvi oblikovala...80 minut čistega užitka. Edino kar je malčk bolelo je blo, ko mi je stiskala skrite mozolje...Za drugi teden sm se naročila pa še za masažo za mamice-90 minut...Komi čakam! Ma danes je totalno zatišje tuki na RR... ursa, no, pol smo pa že 2 navijačice!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 18:33:51
|
|
|
|
|
Pr nas pa smo strelec dvojček lev in vodnar Sunny bravo za uživanje paše a ne
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2009 18:48:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 18:58:54
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Pr nas pa smo strelec dvojček lev in vodnar Sunny bravo za uživanje paše a ne No mi smo pa dvoječk (jest) bik ( ) in ribica (mala) - ma jo je pa hlih ujela!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 19:21:00
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst mam že cel dan gor uno majco PRIDEM FEBRUARJA .... to pa bi lahko kaj pomenlo
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2009 19:22:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2009 19:23:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 19:24:01
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst mam že cel dan gor uno majco PRIDEM FEBRUARJA .... to pa bi lahko kaj pomenlo to je zato d se loh na trebuh zgovarjam sej ga nimaš...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 6.6.2009 19:27:35
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo pa tole pihanje vetra je pa dons čist mi še ven nismo mogli it ker je skoz pihalo...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?