|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
6.6.2009 9:55:11   
simonakr
Dobre! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
6.6.2009 9:55:44   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

LIA,ŠPELA,ALJAŽ-vse najlepše ob obmesečnici
user posted image

Tudi od nas vse najlepše

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
   [Brisano sporočilo]
6.6.2009 9:56:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
6.6.2009 9:56:47   
Katjusa
jutro:)

dons je 1. leto od kar smo zvedli da bom dobil dojenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in sanjal se nam ni da bo to tako lep in priden fant z imenom Benjamin

zdej grem pa mamici za RD čestitatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
6.6.2009 10:07:10   
Čebel@
katjuša....vse najlepše tvoji mamici tudi od nas rr-jevk

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
6.6.2009 10:32:41   
kayica24
Dobro jutro!

Naša miškica je včeraj dobila še vročino..HB imam št. osebnega tel od njene pediatrinje in jo lahko kadarkoli pokličem..Me je pomirila in rekla naj dam pol žličke Calpola, pa dragi je kupil aspirator na vdih(ki je mimogrede SUPER), pa čajeka smo pridno pili in je danes že dosti boljšeuser posted image user posted image user posted image

A je že eno leto odkar smo zvedele da smo nosečkice????Ojoj...user posted image Kar toži se mi malo po teh občutkih....In preden bo spet tako, še morem diplomiratuser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
6.6.2009 10:37:33   
BarbaraGS
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti vici so pa res dobri

Dobro jutro, mi se ze 2 uri mucimo, da bi kaj pojedli...mogoce pa smo naso prevec buhtelj klicali in zdaj hoce hujsat?

CITA srcek je ta tvoja, ampak povej mi kje ste kupili tako lep kompletek????????

kapica je pri nas vedno a no-no, ce zelimo veselega otrocka, tak da jo uporabljamo samo za slikanje in 5 minutno afnanje

vse naj naj za obmesecnice!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

JAZ BI TUDI BLA user posted image , pa se ne smem user posted image

Kaj je to OH?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
6.6.2009 10:39:52   
BarbaraGS
kayica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
6.6.2009 10:44:22   
kayica24
Kaj je to OH?

tudi mene zanima...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

Neposredna povezava do sporočila: 2534
6.6.2009 10:49:32   

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti vici so pa res dobri

Dobro jutro, mi se ze 2 uri mucimo, da bi kaj pojedli...mogoce pa smo naso prevec buhtelj klicali in zdaj hoce hujsat?

CITA srcek je ta tvoja, ampak povej mi kje ste kupili tako lep kompletek????????

kapica je pri nas vedno a no-no, ce zelimo veselega otrocka, tak da jo uporabljamo samo za slikanje in 5 minutno afnanje

vse naj naj za obmesecnice!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj je to OH?

Hvala...to ni kompletek ampak spodaj ima eno roza trenerkico zgoraj pa tuniko ki naj bi pasala k enimi belimi legicam ampak tiste bele legice so stvar zase jih je pa dobila od svoje bodoče krstne botrce pa nismo takoj pogledal šele ko sem jaz oprala je pa ena hlačnica na legicah bila daljša kot druga tako da bom sedaj tole tuniko drugače kombinirala...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2535
6.6.2009 10:51:01   
Joj sploh ne govorte kako čas beži glih sem prej mojemu rekla predno je šel v službo da bo naša mala piška kmalu že stara pol leta vse gre prehitro jaz pa lahko rečem da se mi zdi da sem komaj postala nosečka...sej pa imamo doma najlepšo piško...

Čas beži pa nč ne reče...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
   [Brisano sporočilo]
6.6.2009 10:57:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kayica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2537
6.6.2009 10:57:58   
Urša08
Jutro!

Hvala za kavico in zajtrk user posted image

Mi smo pa dons do pol osmih spali vsi štirje user posted image user posted image user posted image jaz sem se naspala in spočilauser posted image (no sej da ne bo pomote, vmes je dva krat jedel).

Potem sva z user posted image peljala zibko k sosedom in smo še nazdravli, sedajle pa zajtrk dela, da mal pojemo in gremo v šoping.

majchy pozdravi se user posted image

lepo se imejte kljub slabemu vremenu

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
   [Brisano sporočilo]
6.6.2009 11:02:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2539
6.6.2009 11:08:53   
TAMIKA3
DAN!
čestitke vsem, ki praznujete. user posted image za bolne in žalostne.

kolumbo... obvladašuser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
6.6.2009 11:10:17   
TAMIKA3
barbara

zakaj pa ne user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2541
6.6.2009 11:10:35   
sunny24
Jutro!
Spet smotano vreme u nulo...Zjutri ob 6h je biu tak sonček, pol pa k smo ustale z Gajo pa že sranje...user posted image  

Joj, jst ne zastopim te naše pupe...Učeri je pojedla zvečer ob 20h 120ml in pol je zaspala ob 22h in spala do 6h, pojedla in spala do 9h. Ko pa poje po 140ml al pa še kaj več pa spi od 22h-4h in je pol ob 7h auf...user posted image

Učeri sm mojmu povedla kar mu gre in se je popolnoma strinjal z mano in je bil doma, tko, da smo mela večer za nas dveh. Zdej upam, da se bo držal tega...Sej me ne moti, če gre popoldne vn na kafe s frendi, sam vsaj zvečer hočem, da je doma, da smo skupi, se malo crtamo, kak film pogledamo...

Lia, Špela in Aljaž, čestitke za obmesečnico! user posted image user posted image user posted image

Full dobri vici, pa dieta mi je tudi kar všeč...Mogoče mi bo pa ta pomagala! user posted image user posted image user posted image

majchy, dej se hitro reši tega prehlada! user posted image user posted image user posted image

kayica, user posted image user posted image user posted image  za Marinelo!

Zdej grem pa čekirat tudi jst februarčice 2010! Sem firbec...user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
6.6.2009 11:35:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša....vse najlepše tvoji mamici tudi od nas rr-jevk

user posted image

Hvala....

jst bi tud rada blauser posted image sam dvomim v moje jajčnikeuser posted image ne verjemem da bi se kr tak zgodilo k sem zdej obakrat rabla klomifenuser posted image user posted image user posted image user posted image jeseni grem k G bris dat pa bomo vidl kaj bo reku do takrat bomo pa upal na čudežuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
6.6.2009 11:37:01   
Katjusa
sunnyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga in upam, da bo res bolj priden drgač ga pa še kdaj spomniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
6.6.2009 12:03:05   
SURF
Ojjjjjjjjjjj..user posted image user posted image user posted image user posted image Dobr ste naklofale strani.

Danes sem mojemu rekla,da sem v "službi" in rabim varstvo za Patricijo..je nekaj jamral,da mora to pa ono..sem rekla,sj se bosta znašlauser posted image NČ,DANES IMA  MAMI ČAS ZASE.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
6.6.2009 12:04:28   
SURF
Katjuša-V tretje gre radouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny-Lepo je to prebratuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
6.6.2009 12:15:14   
sunny24
surf, paše malo odklopit, ne? user posted image

katjusa, sej po mojem ga bom mogla še kdaj tko opomnit...user posted image user posted image user posted image
Pa upajmo, da vam hitro uspe zasnosit še v ta 3.- z ali brez pomoči! user posted image user posted image user posted image

Ja, ja, meni je tudi blo učeri super fajn, ko smo bla po nevem kolkem času skupi doma zvečer...Ma sej rada ga mam za znoret, mi full pomeni, ampak me take stvari razpiz.dijo in pol ga šimfam...Kaka sm...user posted image user posted image user posted image

Zdej je pa "tašča" pršla po Gajo in jo peljala na en sprehod, jst se bom pa na orbitrek vrgla, pol pod tuš, mojga zbudila...Popoldne pa se grem razvajat...Komi čakam! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
6.6.2009 12:41:17   
Čebel@
midve sva bili pa na sprehodu.....je zoperno vreme-je sonce,pa ga ni,pa veter piha ko pri norcih pa soparno jeuser posted image zdej pa sem Hano dala v stolček in tetra plenico v naročja in ima ogromno dela z njouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
6.6.2009 12:47:30   
Čebel@
no še to povem:sem šla v mercator na tik tak blagajno(prejle,s Hano) in en tip kar pred meneuser posted image pa mu siknem da je vrsta in on meni če rabim 2 blagajni-hallo?sem mogoče nevidnauser posted image user posted image user posted image no pa mi reče gospodična bla bla bla,pa sem mu hiter razložila da sem gospa in da naj ne bo brihten.....je tok hiter plačov in se pobral......mater sem jezna na takeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
6.6.2009 12:49:37   
MIHAILO
LIA ,SPELA VSE NAJ ZA 4 MESECE
user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?