|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
5.6.2009 17:04:54   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ROK,MATIJA,UROS VSE NAJ ZA 4MESECEuser posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image še od nas

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
5.6.2009 17:11:22   
MIHAILO
PLENICE mi imamo 3 on jo bomo se imeli,ker nazadnje smo imeli 5460kg...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
5.6.2009 17:21:38   
MIHAILO
TIMY pa se ne oglasi vec takouser posted image user posted image user posted image user posted image kje si pogresamo te...
SHUKA CE TO BERES,SE JAVI KAJ IN UPAM,DA STE IZ DNEVA V DAN BOLJEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
5.6.2009 17:22:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

tamika kaj pa slikca za kolaž?

kam pa jo moram poslat user posted image

sem ti poslala ZS z mojim mailom lahko pa jo seveda prilimaš tud tuki. pa pripiši ime otročka

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
5.6.2009 17:23:22   
MIHAILO
MAJCHY men se zdi da je na seznamu pri PISKOT pri 3mes.napaka v kg...sem malo brala seznam in to zasledila....user posted image
Kaj pocnete punce,jaz cakam mojega ,komaj cakam ,da pride...naslednji teden bo imel spremenjene ure in upajmo ,da bo prej hodil domov

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
5.6.2009 17:34:59   
birdy
Katjuša, lohk mojo sliko do večera počakaš? Zdele držim kristi v naročju, slike pa nimam na računalniku ampak sam na fotoaparatu.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
5.6.2009 17:39:32   
birdy
Šivanje pri porodu... pri neli sem bla šivana, pa ni hudo bolel ko je šivala. Stem da je men protibolečinska zih že prijela, ker so mi jo dal pred iztisom ko so presredeek prerezal. Pri vakumu žal presredek režejo še preden vidjo a bi šlo tud brez. Pri kristi sem bla pa itak neprerezani srečnikuser posted image
Ušeska- mojmu tud mal štrlijo, upam da tamalima ne bo. Če jima pa bo mal bosta pa bolj slišale.user posted image  Moj prav da tisti k jim mal ušesa štrlijo bolj slišjouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
5.6.2009 17:46:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Šivanje pri porodu... pri neli sem bla šivana, pa ni hudo bolel ko je šivala. Stem da je men protibolečinska zih že prijela, ker so mi jo dal pred iztisom ko so presredeek prerezal. Pri vakumu žal presredek režejo še preden vidjo a bi šlo tud brez. Pri kristi sem bla pa itak neprerezani srečnikuser posted image
Ušeska- mojmu tud mal štrlijo, upam da tamalima ne bo. Če jima pa bo mal bosta pa bolj slišale.user posted image  Moj prav da tisti k jim mal ušesa štrlijo bolj slišjouser posted image
moj sliši samo tisto ki mu pašeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
5.6.2009 17:49:50   
Čebel@

MAJCHY men se zdi da je na seznamu pri PISKOT pri 3mes.napaka v kg...sem malo brala seznam in to zasledila....user posted image
Kaj pocnete punce,jaz cakam mojega ,komaj cakam ,da pride...naslednji teden bo imel spremenjene ure in upajmo ,da bo prej hodil domov
hvala,sploh nisem opazila

piškot.......a ima ana 5800g????

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
5.6.2009 18:05:20   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

hvala,sploh nisem opazila

piškot.......a ima ana 5800g????

ni kajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
5.6.2009 18:23:44   
MIHAILO
Moj Mihailo je cel dan prespaluser posted image user posted image user posted image upam,da bo tut ponoc spal...kaj pa vasi otrocki a tudi spijo ob takem vremenu

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
5.6.2009 18:55:01   
MIHAILO
Zatisje...user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
5.6.2009 19:02:25   
simonakr
Res je

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
5.6.2009 19:03:42   
simonakr

Moj Mihailo je cel dan prespaluser posted image user posted image user posted image upam,da bo tut ponoc spal...kaj pa vasi otrocki a tudi spijo ob takem vremenu

Naša je že taka! Trenutno spančka jest upam da bo pol tud spala

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
5.6.2009 19:30:06   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

PIŠKOT A TELIH NI BLO VEČ.....pripnejo se z "neti" al kako se reče unim gumbkom ki so na bodijih in pajackih:

user posted image

Firma je pippi

ne kolumbo, teh ni bilo vec.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
5.6.2009 19:30:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Naša je že taka! Trenutno spančka jest upam da bo pol tud spala
naša jetudi  še večja zaspanka ob takih dnevih

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
5.6.2009 19:31:35   
Čebel@
piškot........sem narobe napisala Anine mere-jih ima prri 3 mesecih 5800g?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
5.6.2009 19:34:18   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

piskot-moji sosedje so iz drugega planeta in tako kot je kolmbo rekla, so nam FOUŠ. user posted image Namreč jaz živim v neprofitnem stanovanju (B lista-samoudeležba, izobrazba...) No in imaš takšne in drugačne ljudi, mešanih narodnosti tako, da je ponoč kot sredi Sarajeva v času novoletnega Beograda. Sve i svašta.
Ampak to še ni vse vsi bi vse imel in noben se ne bi držu pravil, pa ena se je kao ločilauser posted image ............. in ostala sama v tri in pol sobnem stanovanju (otroci in mož so šli) ampak glej ga zlomka gospa ločenka še danes odpira vrata svojmu možu in gospod ločenec na naše stroške sesa in čisti avto (uporablja skupno elektriko....) ..Ma da o ostalih stvareh ne govorim. ..............user posted image Aja sosed zraven iz A liste(nižji socialni položaj) , hodi v to stanovanje NA VIKEND.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kje je in kaj dela noben ne ve, baje pa da živi pri ženi in pride 1x na mesec pošto pobrat.
tega ti pa nisem nič foušuser posted image

uf vem kak je to. Sem rastla v bloku v koprskem naselju prisoje ali bosansko selo in vem kak je to. Tudi zdaj ziviva v stanovanjski hisi z mozem, kjer je od socialne nastanjenih par druzin in to sami albanci neslovensko govoreci, ki imajo po 7 otrok, zastojn stanovanje (4 sobno) in novega volvota za vozit. Midva studenta pa nobenih ugodnosti kot druzina, se za stipendijo sva morala na ministrstvo pisat, ker nama je niso hteli dat. Kao da se vedno spadava pod njegove starse. Pa da res ne.

Moj mozek je full priden. Jaz sploh ne kuham (nikoli) in kuhinja je njegova domena. Vse drugo tudi on cisti, ko jaz ne morem, drugace pa 50/50. Tudi ponoci se vstaja tako, da ko jaz podojim on podre kupcek in da malo v posteljico ali pa jo nosi za zaspat. Res je priden kar se taksnih stvari tice! Moram ga pohvalit, ker ga nikoli ne.
Ima pa zato druge napake o katerih danes nebi hehe. Da se ne bodo pohvale pokvarile. Je pa res...vsak moski ima svojo finto in ce enemu manjka nekaj, drugemu nekaj drugega. Bi lahko nastevala kaj vse me znervira pri mojem ojejej hehehe.

< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 5.6.2009 19:42:16 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
5.6.2009 19:46:40   
BarbaraGS
nasi slincki za 3,90 komplet, nisem mogla mimo njih ker sem nora na angelcke
user posted image

moje kopalke...sem iskala z dolgim zgornjim delom, da si prekrijem se ne popoln trebuh. Uh kje je se popolnost in moje prejsnje bikinke user posted image
user posted image

zdaj pa vas grem se prebrat od 91 strani naprej :)

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
5.6.2009 19:47:52   
rebeka84
Kako kaj? Pri nas se bo za večerjo jedla musaka in to zelooo kmalu...joj kak sem lačna!!!

Uroš čez dan ponavadi spi 2x po dve do tri ure, od 16 - 17-ih pa je buden, dokler ne gre spat tam okoli 21.30.

Zdaj se veselo igra s svojo čebelico
user posted image

Pa še ena slikica od prej
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
5.6.2009 19:49:28   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BABY vac uporabljam že od Majkla. Njemu ni nikol teklo iz nosa, ker smo sproti vse posesali in tudi koža okoli noska ni bla nikol uneta od brisanja, ker reas enostavno ne rabiš robca....ko vidiš d se mu nabere, dodaš še mal fiziološke, posesaš in spet mal fiziološke, da se sluznica ne izsuši.......to je 100 krat boljša varjanta od OPERILa, ker operil lahko uporabvljaš samo 5 dni, fiziološko pa nalivaš po potrebi tut 14 dni oz dokler ne neha smrkat.....

Rokso se je že tut navadu tko d nikol nisem mela kakšnih problemov z jokanjem.....

Tistle je blo pa slišat k iz top shopa...........user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
5.6.2009 19:50:37   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ko ste take čveke ste mi že vse slikice prlimale za kolaž?

mojo si nasla ne?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
5.6.2009 19:55:04   
BarbaraGS

POROD jaz ga sploh nism cutla,razen popadkov katere sm do zadnjega trenutka prehodila...ko je prisel Mihailo ven sem sprasevala a je konec...pa mi je moj rekel ja zunaj je...kot bi kakala,resuser posted image user posted image ....za sive sem dobla inekcijo nekje dol n vem tocno ka in sma se z gin.pogovarjala...moj je rekel kak mu je blo to sivanje smesno ...g si je haljo oblekel,zavihal rokave kot bi sel avto sraufat al pa kaj takega pa pogovarjali smo seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja medve z zdravnico sva se tudi, ker jo je moja mama ucila in je sosolka od mojega sosolca iz gimnazije :)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
5.6.2009 19:56:37   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

plenice imamo pamperske iz milerja. en zelen paket, sploh ne vem kaj na njih pise. samo mi imamo cez dan se vedno stevilko 2. kok mate pa vi gromozanske otroke?

smrdijo pa ful. pocasi bomo presli na moltex ali alano, kjer je manj klora noter.

katere pa so to in kje se dobijo: moltex, alano

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
5.6.2009 20:35:08   
BarbaraGS
Tudi jaz se moram potozit. Kot veste sem zdaj pri mami v Kopru in tukaj, od kar pomnim je pristuljena moja teta. Ni da nima svojega stanovanja, sam ne na primorskem in ker ji je fajn na crno delat v IT in ne placevat se enega stanovanja, je tukaj. Zenska je pravi zmaj in ne zna brez sinfanja. Ze parkrat je pljuvala cez mojega moza in ko sem ji rekla naj neha in se umaknila k otroku, je prisla za mano in gofljala dokler ni zbudila male. BTW imamo 1 sobno stanovanje, tako da ne vem kam tudi ne morem zbezat. No, danes je spet zacela (aja jezna je nanj, ker jo je zadnjic nahrulil ko je v jezi "odrinila" najinega psa, da je premaknil stol s 7 kg tezko rozo gor) in sem ji rekla, da tako ne gre vec. Da ce ne bo nehala al grem jaz ali pa ona in potem sem bila da ne vem kaj nisem bila in moj moz seveda tudi in ko se je Eli zacela jokat sem ji samo rekla naj gre ven iz sobe in me pusti na miru. Ona pa stoji na vratih in bla bla  bla naprej. Sem sla do vrat in jih zacela zapirat. No, pol sem sele bila in oh in sploh... Mislim v mojem domu moram to prenasat!!!! Meni je od takrat kar slabo in me boli zelodec. Mama pa seveda noce nic rect njeni sestri in je pokorno tiho: vse kar zna rect je da naj me pusti na miru! Mah jaz vem, da bom lastne otroke bolj varovala. Pa ne si mislit njen teror prenasam ze 20 let. Enkrat je neko malo vsoto denarja posodila moji mami in sem morala prenasat kako bo ona mene ven vrgla, da zdaj pa ima ona pravico do stanovanja (hja da ki res je stanovanje vredno tistih ne vem, zdaj bi blo mogoce 500 ojrov).

Grozno...jaz sem zivcna, boga Eli ima tako cist razvrano mamico in morala sem se malo zjokat tle!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?