timnala
|
Heja punce! Dolgo nisem nic pisala, se manj pa brala. Vzrok je bil najprej crknjen racunalnik, potem pa kar nisem sla na forum, sem se bolj drzala FB, tako da upam, da ste vse v redu in se imate lepo z vasimi . Upam, da so malcki zdravi in da zobki niso prevelik problem. Čestitke pa vsem malckom in malcicam, ki so praznovali v tem casu mini bdaye Mi se imamo lustno. Danes spet praznujemo 8. mini bday in sem kr malo otozna, ko pomislim, kako hitro se bo iztekla porodniska in ne bom mogla bit vec toliko casa s svojim nagajivcem, ki je vsak dan vecji soncek. No, vcasih tud lump, ampak ni hudga Nace je zdrav, zobkov se ni, od 7,5 meseca vse lepo je, samo ima veliko rajse sadje kot zelenjavo, plazi se ze kar en lep cas, tako da sem vcasih ze kar tecna, ko ga moram kar naprej prestavljat stran od "prepovedanih" stvari ali pa zapirat predale pa umikat roze.. Tile nasi otrocicki postajajo pravi mali porednezi in nas ze prav vcasih ve, kaj je prav in kaj ne. Ful mi je vsec, ker je tako odziven in postaja pravi mali fant. Pa vsem se vsede v srce, ker je tako dobrovoljen in kr k vsakmu steguje roke, da bi sel k njemu pa vsakmu se smeji..res je faca! Mi2 in nasi domaci, se pa itak kr topimo ob njem.. Pocasi bo se treba zamenjati lupinico za avtosedez, dat stran igralni center, ki sploh ni vec zanimiv...cist prehitro gre vse skupaj pa ko so dojencki ja tako lustni Glede hranjenja je pa tud tako, da se se skoraj vedno podojiva po obroku, ce sva doma ze ziher in vcasih poje se kar veliko, vcasih se pa videt samo odzeja. Ponoci se pa jemo 2x - 3x, tako da ostaja upanje, da bomo nekoc spali celo noc Zdaj pa gremo uspavat, ker ze klice..lepo in mirno nocko zelim vsem, timnala