|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
4.6.2009 22:40:49   
Zoja Miša
Nell oprosti, hvala tudi tebi!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
4.6.2009 22:41:26   
Zoja Miša
He, pa sem otvorila še stran, sedaj lahko res grem spat.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
4.6.2009 23:17:59   
pingo80
Zoja Miša, uživajta s princesko na morju!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
5.6.2009 8:59:56   
gajka
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image za vse!

Pa seveda vsem, ki se odpravljate oz. ste že na poti, bon voyage! user posted image Uživajte maksimalno!
 user posted image

Hvala vsem za komplimente! user posted image Res je bilo super na srečanju in nekaj uric v dobri družbi vedno mine kot bi mignil. user posted image Je pa spet padla debata o vsedružinskem srečanju - pikniku, če bi bilo seveda dovolj interesentov. Mogoče septembra, ko bo konec z dopusti?

PABLO - ja, menjava fotk bi najbrž šla vsaj tako kot zadnjič, bom pa pogledala, če obstaja še kakšna bolj simpl varianta. Drugače bi pa tudi jaz imela vsaj kakšno skupinsko fotko za Rokov album, magari po mejlu. user posted image

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
5.6.2009 9:08:32   
Krysia
Dobro jutro in ena virtualna user posted image user posted image za vse! Zraven pa po želji - rogljiček, kozarec vode al pa kaj tretjega ...

No, Zoja Miša nam je pobegnila na morje ... upam, da bosta s princesko uživali 100 na uro!

PABLO, slikice so enkratne, tvoji posti pa tudi! Tako da prosim, ne spet kar izginit (si imela eno obdobje, ko te ni bilo tukaj gor oziroma si se javljala zelo redko). Kar se pa tiče pakiranja, sem pa še vedno bolj na nuli user posted image no, včeraj smo šli v nabavo in nakupili en kup stvari (hrane), pustili v trgovini celo premoženje, danes bo pa akcija ... jst bom spakirala, user posted image bo pa priden in bo v avto zložil ... ponoči pa odpeketamo ...

Tejkaz, ni za kaj - mislim glede prevoza .... prav fino je bilo, pa lahko sva poklepetali, pa še Roka si mi tolažila po poti, tako da v bistvu hvala tebi.

Sayuri, a zato, ker si bla poštena, se je tole z vrtcem zakompliciralo? Ne morem verjet, kaj se dogaja ... pa upam, da uspešno vse uredite. Verjamem pa, da ti je šlo ful živcev, ampak punca, boš videla, da bo vse v redu in tvoja dva srčka bosta šla jeseni v vrtec!

dar10, kje si se pa ti izgubila? WB! Pa upam, da najdeš kakšno varstvo.

nell, ti pa imaš opravkov! Pa so sami taki fletni, tko da ... upam, da ti je zneslo čimveč opraviti!

Hvala vsem, ki ste nam zaželele lepe počitnice! Se bomo potrudili uživat, kolikor se bo dalo. Prva dva dni bo sicer vreme bolj kislo, potem pa napovedujejo izboljšanje ... ampak ne bodo pretirano visoke temperature, kar mi čisto ustreza ... poslovit se pridem zvečer, obljubim ... se tipkamo.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
5.6.2009 10:01:00   
čipka
Dan dober!
Kako smo pupe? Evo, kavica je že šla po grlu, Tia še spi...malo me moti, ker imamo ful majhno stanovanje -lahko bi se reklo garsonjera s tavelko kopalnico-in moram vse potiho delat, tudi tipkat, da se mala ne zbudi.user posted image
Ugotovila sem, da je vsaka stvar za nekaj dobra. S 1.9. začnem s službo (za 4 ure) in so mi rekli, da od sedaj naprej samo še popoldan. To je od 15-19h. Se pravi HB, da Tia ni dobila vrtca, ker če bi šla zjutraj v vrtec in jaz delala pop., je ne bi nič videla-samo zgodaj zjutraj in zvečer po 19h. Tako bom pa zjutraj lahko doma-vse do 15h in takrat jo bo prevzel user posted image . Tako, da res HB. user posted image
Za naslednje srečanje, če bo v supernovi, prideva 100%.user posted image
Slikce so res krasne, ma naši avgustovčki so res najlepši.user posted image
Krysia-lepo se imejte in maximalno uživajte.user posted image
ZojaMiša-že uživa
buhtck, sayuri-držim pesti, da se vse urediuser posted image
sandra-tudi naša ima včasih takšne dneve
nell-upam, da se ti uredi vse s službouser posted image
dar10-kje si ti punca?+user posted image
vilika-ne poslušaj nobenega rezen sebe-za svojega otroka najbolj veš kaj je prav in kaj niuser posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
5.6.2009 10:11:00   
sayuri
Sem prišla zaželet našim dopustnicam lepe, sončne dneve. ZojaMiša, Krysia in buhtlčk..uživajte maksimalno... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
5.6.2009 10:30:40   
tejkaz
Dan

Je bilo včeraj spet pestro in ni bilo časa za javljanje. Jaša zdaj spančka, je bil pokonci že od šestih in je bil že prav bogi. Jaz se ša malo igram s slikicami, malo moram pospravit, pa kosilo pripravit in bo spet dan naokrog.
Po eni strani sem kar malo fauš našim dopustnicam, po drugi strani me pa tako zebe, da si zdajle res ne predstvaljam dopusta na morju.

Torej - kako smo mi? Z eno besedo SUPER. Preživljamo eno enkratno obdobje, vsak večer ko grem spat, grem spat z nasmehom, ker smo dan izkoristili, ker sem prav res srečna z tamalčkoma, ker me učita biti mama. Vsak večer se pojavi še en grenek priokus, da bo tegale obdobja, ko se zjutraj mečkamo in žgečkamo v postelji, ko se igramo med zajtrkom, ker se dve uri spravljamo iz pižam, ko pohajamo naokrog, ko divjamo in se igramo, ko od utrujenosti zaspimo, kmalu konec. Še slaba dva meseca in začelo se bo spet novo obdobje. Jutranja naglica, poljubček za slovo, solzica v očeh, stresen dan v službi, kuhanje na hitro, pospravljanje pozno v noč,... In se bomo veselili vikendov, dopustov, ki jih bomo preživeli s malimi.
Jaša je izredno družaben, dobrovoljen, zvedav mladiček. Navezan na mamico, obožuje sestrico, očija pa kuje v zvezde. Tako je vesel ko pride iz službe, da se drži samo še njega. Od kar kobaca, se postavlja na nogice, stopica naokoli, ni zanj nobene ovire več. Enakovredno se počuti sestrici in skupaj sta res najboljši duo. Poletel bi k njej, ko jo vidi, kobaca za njo, igra se z njo, same norčije zganjata. Prav super ju je opazovat. Nobene sekunde ne znata biti pri miru.
Eva je včeraj imela zadnji dan vrtca, dobili smo njeno mapo ustvarjanj in cd s slikicami. Vesela sem da bo čez poletje doma in da bomo zadnja dva meseca izkoristili res v nulo. Je pridna, no, včasih nagajiva, vzgojiteljice v vrtcu pravijo, da bi si vsak želel imeti takšno punčko. Rada ima svojega bratca, varuje ga in mu pomaga.
Jaša ima še vedno 6 zobkov, še vedno se dojiva brez težav, ponoči spi celo noč, pri hrani je bolj izbirčen ampak kljub temu raste in raste. Vsakemu se nasmeji, se ga dotakne, poboža, ampak vseeno rad ostane pri mamici.
Kupili smo nov avto. Mami se ga še ne upa peljati, ati se ga je pa že čisto navadil. Čez vikend pade en izlet v neznano.
Toliko o nas, dragi sosedje in sorodniki, ki vztrajno vohunite za nami. V našem kraju sem najbolj poznana, brez heca.

Zoja Miša, Krysia in Buhtlčk, uživajte. Pazite nase in na avgustovčke. Naša Naty uživa že en teden na morju in še dva tedna bo.

Pablo, čakam ZS. Če sem prav razumela, mi ga boš poslala, ne?

Nell, hvala ti. Z vami sem delila in delim izkušnje. Mi je super če sem pomagala.

Buhtlčk, ko bo shodil, bo pa stoje spal user posted image

Vilika, tvoj Vid je pa tako luštkan fant. Že na FBju sem z veseljem slikice pogledala. Zdrav, vesel, luštkan fant. To je najbolj pomembno.

Sayuri, držim pesti za vrtec. Ne morem verjet kaj se dogaja. Jaz že prav nestrpno pričakujem pismo kdaj imamo sestanek. Ko sem podpisala pogodbo, so mi rekli, da dobimo pismo v začetku junija z datumom sestanka. Pisma še ni. Upam da tudi moje pogodbe niso kam založili. Glede na to kaj berem, se ne bi prav nič čudila. Bila bi pa hudo jezna.

Očitno predolgo pišem. Sem se še na drugem forumu želela javit, me menda že fejst pogrešajo, pa ne bo časa. Že slišim jok po varuški. In šibam

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
5.6.2009 11:44:55   
gajka
tejkaz - si se pa prav lepo razpisala in tudi lepo napisala! user posted image Te je prav luštno spet malo tu gor prebrat. Pa lepo, da skrbiš, da so tudi vsi firbci na tekočem! user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
5.6.2009 12:46:38   
anita goitan
dan
tih deževen dan..no pr meni ni tih, dež pa je tudi ravnokar nehal..
vsem ki greste na dopust: srečno pot in uživajte maxuser posted image
Mi gremo čez 1m, juhu

Zoja ima končno stol, takle je in je super, enostaven za zložit in ga povsod lahko sabo vzamemo, se pa na stol montira, ker nočem imet še dodaten stol v kuhinji, no sej imava veliko mizo, sam potem ni več to touser posted image
user posted image

Mi smo fajn in to noč sva se samo 1x dojile, uauuser posted image
Drugače pa, na UZ tudi vse ok, prvi pregled bo pa šele sred julija..po dopustu, bem mejte se

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
5.6.2009 12:51:38   
anaya
tejkaz res zelo lepo napisano.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
5.6.2009 12:53:43   
anaya
Res nisemi več na tekočem, pa bi si želela, zato prosim , če kateri je da mi pove na kateri strani je kakšen seznam, pa vidim da vas je kr nekaj v novem pričakovanju.... čestitke

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
5.6.2009 13:17:25   
gajka
user posted image so Ninaaa (november), Neža7 (december) in anita goitan (januar). Posebnega seznama se ne vodi, je treba kar RR kolikor toliko spremljat, da si na tekočem. user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
5.6.2009 13:31:25   
majči22
tejkaz zelo lepo napisano. Sm vesela, da uživate maksimalno.
Jooj res bo prehitro minilo tole leto.
Upam, da bodo sorodniki prebrali in bodo hitro na tekočem kaj se dogaja, da jim ne bo trega preveč za računalnikom viset in iskat.user posted image

Drugače pa tudi jaz vsem želim, ki v tem tednu potujete, da uživate maksimalno, kjer koli že boste počitnikovale.

Mi gremo pa čez mesec dni, komaj čakam!

Super slikice iz srečanja!user posted image user posted image Sam so naši avgustovčki pa res eni cukri.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
5.6.2009 13:48:30   
Anonimen

tejkaz - obljubljeni zs user posted image

(odgovor članu majči22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2190
5.6.2009 14:13:28   
Neža7
Tejkaz.......  user posted image  tako se vesela zate, ker vem, da si imela kar hudo udobje in ni bilo lahko zate.
Čestitke za avto  Tudi mi smo našega večeraj dobili in ga jaz z veselem vozim user posted image  Trenutno imamo preizkusne tablice gor, ker nisem imela dovolj, da bi  lahko plačala REG. Vsako leto bo prišlo 100 evro več. Danes je bila plača ampak bomo do ponedeljek počakali. Zato mož je rekel kar veselo naj vozim, ker te tablice oz ta nalepka je bila 40 evro za 4 dni.  Ti pa kar pogumno za volan in bo šlo user posted image  Tudi mi gremo jutri nekam nezanano z našim avtom user posted image  user posted image user posted image

Danes sem opazila, da Neža imam njeni 3. zob user posted image user posted image  Nisem ga prej opazila, ker sem vedno na vrhu gledala in je spodaj zrasel, da ima 3 v spodaj in nič na vrhu user posted image user posted image

Šibam nazaj kuhat

user posted image

Ali se vidite tu na ta deževni dan? Jaz se user posted image

user posted image

ciao, ciao user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
5.6.2009 14:13:53   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Dan

Je bilo včeraj spet pestro in ni bilo časa za javljanje. Jaša zdaj spančka, je bil pokonci že od šestih in je bil že prav bogi. Jaz se ša malo igram s slikicami, malo moram pospravit, pa kosilo pripravit in bo spet dan naokrog.
Po eni strani sem kar malo fauš našim dopustnicam, po drugi strani me pa tako zebe, da si zdajle res ne predstvaljam dopusta na morju.

Torej - kako smo mi? Z eno besedo SUPER. Preživljamo eno enkratno obdobje, vsak večer ko grem spat, grem spat z nasmehom, ker smo dan izkoristili, ker sem prav res srečna z tamalčkoma, ker me učita biti mama. Vsak večer se pojavi še en grenek priokus, da bo tegale obdobja, ko se zjutraj mečkamo in žgečkamo v postelji, ko se igramo med zajtrkom, ker se dve uri spravljamo iz pižam, ko pohajamo naokrog, ko divjamo in se igramo, ko od utrujenosti zaspimo, kmalu konec. Še slaba dva meseca in začelo se bo spet novo obdobje. Jutranja naglica, poljubček za slovo, solzica v očeh, stresen dan v službi, kuhanje na hitro, pospravljanje pozno v noč,... In se bomo veselili vikendov, dopustov, ki jih bomo preživeli s malimi.
Jaša je izredno družaben, dobrovoljen, zvedav mladiček. Navezan na mamico, obožuje sestrico, očija pa kuje v zvezde. Tako je vesel ko pride iz službe, da se drži samo še njega. Od kar kobaca, se postavlja na nogice, stopica naokoli, ni zanj nobene ovire več. Enakovredno se počuti sestrici in skupaj sta res najboljši duo. Poletel bi k njej, ko jo vidi, kobaca za njo, igra se z njo, same norčije zganjata. Prav super ju je opazovat. Nobene sekunde ne znata biti pri miru.
Eva je včeraj imela zadnji dan vrtca, dobili smo njeno mapo ustvarjanj in cd s slikicami. Vesela sem da bo čez poletje doma in da bomo zadnja dva meseca izkoristili res v nulo. Je pridna, no, včasih nagajiva, vzgojiteljice v vrtcu pravijo, da bi si vsak želel imeti takšno punčko. Rada ima svojega bratca, varuje ga in mu pomaga.
Jaša ima še vedno 6 zobkov, še vedno se dojiva brez težav, ponoči spi celo noč, pri hrani je bolj izbirčen ampak kljub temu raste in raste. Vsakemu se nasmeji, se ga dotakne, poboža, ampak vseeno rad ostane pri mamici.
Kupili smo nov avto. Mami se ga še ne upa peljati, ati se ga je pa že čisto navadil. Čez vikend pade en izlet v neznano.
Toliko o nas, dragi sosedje in sorodniki, ki vztrajno vohunite za nami. V našem kraju sem najbolj poznana, brez heca.

Zoja Miša, Krysia in Buhtlčk, uživajte. Pazite nase in na avgustovčke. Naša Naty uživa že en teden na morju in še dva tedna bo.

Pablo, čakam ZS. Če sem prav razumela, mi ga boš poslala, ne?

Nell, hvala ti. Z vami sem delila in delim izkušnje. Mi je super če sem pomagala.

Buhtlčk, ko bo shodil, bo pa stoje spal user posted image

Vilika, tvoj Vid je pa tako luštkan fant. Že na FBju sem z veseljem slikice pogledala. Zdrav, vesel, luštkan fant. To je najbolj pomembno.

Sayuri, držim pesti za vrtec. Ne morem verjet kaj se dogaja. Jaz že prav nestrpno pričakujem pismo kdaj imamo sestanek. Ko sem podpisala pogodbo, so mi rekli, da dobimo pismo v začetku junija z datumom sestanka. Pisma še ni. Upam da tudi moje pogodbe niso kam založili. Glede na to kaj berem, se ne bi prav nič čudila. Bila bi pa hudo jezna.

Očitno predolgo pišem. Sem se še na drugem forumu želela javit, me menda že fejst pogrešajo, pa ne bo časa. Že slišim jok po varuški. In šibam

Tole je pa tako doživeto napisano, da me je zgrabila slaba vest, ker se vse premalo zavedam kaj imam in včasih po nepotrebnem godrnjam - torej tejka spet hvala. Kaj se pa firbcev tiče, pa tudi mi to poznamo, ampak jaz se z njimi ne obremenjujem več.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
5.6.2009 14:15:55   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image so Ninaaa (november), Neža7 (december) in anita goitan (januar). Posebnega seznama se ne vodi, je treba kar RR kolikor toliko spremljat, da si na tekočem. user posted image

WHO'S NEXT?  user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
5.6.2009 14:44:12   
dar10
Nell ful hvala za tole stran! Je super, ful zanimiva predavanja, prav taka, ki si jih zelim obiskat.

LPD

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
5.6.2009 15:48:44   
gajka
PABLO - v Merkurju v Celju sem videla tiste piknik dekice, vel. 150×200cm, okrog 13,5€. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
5.6.2009 18:39:20   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: dar10

Nell ful hvala za tole stran! Je super, ful zanimiva predavanja, prav taka, ki si jih zelim obiskat.

LPD

ni panike...ce le lahko pomagam...sicer pa je pri tej starosti in tudi nekoliko starejši tako, da se v večini vse soočamo s podobnimi težavami oz. naši otroci preizkušajo meje, do kam lakhko gredo - in prav je tako.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
5.6.2009 21:06:36   
Krysia
No, drage moje ... jst se poslavljam za en teden ... upam, da se boste tudi ve imele fajn. Fino čvekajte, nč se kregat user posted image , jst vas bom pa prebrala, ko se vrnem.

Definitivno vas bom pogrešala! Vsem želim lepo vreme, velik smeha, pridne može in otroke pa čimveč takih lepih trenutkov, ki si jih je vredno zapomnit ... se tipkamo čez 1 teden!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
5.6.2009 21:19:38   
K_a_t_j_a
Krysia uživajte na morju!
Zoja Miša pa že uživa s svojo princesko. user posted image

Mi se tudi odločujemo kam na morje. Gremo sam za 4 dni, destinacija pa še ni čist določena, (ali Rabac ali Medulin ali Njivice na Krku - tu sma že bila). Gremo pa v hotel, ker moj noče v apartma, ker je reku da že na šihtu dost kuha. Ja sej je res.

Vsem slavljenčkom user posted image user posted image user posted image za obmesečnice!

Če hoče katera imet slikice s srečanja jih lahko pošljem po mailu. Sam na ZS mi naj napiše mail naslov.

dar10  pozdravljena pa večkrat se oglasi!

tejkaz kak si pa tole lepo napisala o tem kako se imate vi. Res tak lepo napisano user posted image user posted image Pa user posted image user posted image user posted image za dojenje! Res si 1A mamica!! Pa srečno vožnjo z novim avtom. user posted image user posted image user posted image

Vidim, da tudi naty uživa na morju. Super. user posted image

anita goitan user posted image user posted image user posted image za lepe prespane noči in uspešen prvi UZ!
Neža7 user posted image user posted image user posted image za 3.Nežin zobek! Ja bi blo fajn it na tako plažo, mi že lušte delaš. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
5.6.2009 21:21:56   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Katja, lepa in super družinica ste. Imaš pozornega in potrpežljivega možeka, da je klepetal z nami babncami.

Hvala za kompliment. user posted image Tudi ti si super punca in bi te še rada videla in s tabo malo več poklepetala. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
5.6.2009 22:33:42   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

No, drage moje ... jst se poslavljam za en teden ... upam, da se boste tudi ve imele fajn. Fino čvekajte, nč se kregat user posted image , jst vas bom pa prebrala, ko se vrnem.

Definitivno vas bom pogrešala! Vsem želim lepo vreme, velik smeha, pridne može in otroke pa čimveč takih lepih trenutkov, ki si jih je vredno zapomnit ... se tipkamo čez 1 teden!

Daj se malo potrudi pa se prikopaj do kakšne tipkovnice user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?