nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Dan Je bilo včeraj spet pestro in ni bilo časa za javljanje. Jaša zdaj spančka, je bil pokonci že od šestih in je bil že prav bogi. Jaz se ša malo igram s slikicami, malo moram pospravit, pa kosilo pripravit in bo spet dan naokrog. Po eni strani sem kar malo fauš našim dopustnicam, po drugi strani me pa tako zebe, da si zdajle res ne predstvaljam dopusta na morju. Torej - kako smo mi? Z eno besedo SUPER. Preživljamo eno enkratno obdobje, vsak večer ko grem spat, grem spat z nasmehom, ker smo dan izkoristili, ker sem prav res srečna z tamalčkoma, ker me učita biti mama. Vsak večer se pojavi še en grenek priokus, da bo tegale obdobja, ko se zjutraj mečkamo in žgečkamo v postelji, ko se igramo med zajtrkom, ker se dve uri spravljamo iz pižam, ko pohajamo naokrog, ko divjamo in se igramo, ko od utrujenosti zaspimo, kmalu konec. Še slaba dva meseca in začelo se bo spet novo obdobje. Jutranja naglica, poljubček za slovo, solzica v očeh, stresen dan v službi, kuhanje na hitro, pospravljanje pozno v noč,... In se bomo veselili vikendov, dopustov, ki jih bomo preživeli s malimi. Jaša je izredno družaben, dobrovoljen, zvedav mladiček. Navezan na mamico, obožuje sestrico, očija pa kuje v zvezde. Tako je vesel ko pride iz službe, da se drži samo še njega. Od kar kobaca, se postavlja na nogice, stopica naokoli, ni zanj nobene ovire več. Enakovredno se počuti sestrici in skupaj sta res najboljši duo. Poletel bi k njej, ko jo vidi, kobaca za njo, igra se z njo, same norčije zganjata. Prav super ju je opazovat. Nobene sekunde ne znata biti pri miru. Eva je včeraj imela zadnji dan vrtca, dobili smo njeno mapo ustvarjanj in cd s slikicami. Vesela sem da bo čez poletje doma in da bomo zadnja dva meseca izkoristili res v nulo. Je pridna, no, včasih nagajiva, vzgojiteljice v vrtcu pravijo, da bi si vsak želel imeti takšno punčko. Rada ima svojega bratca, varuje ga in mu pomaga. Jaša ima še vedno 6 zobkov, še vedno se dojiva brez težav, ponoči spi celo noč, pri hrani je bolj izbirčen ampak kljub temu raste in raste. Vsakemu se nasmeji, se ga dotakne, poboža, ampak vseeno rad ostane pri mamici. Kupili smo nov avto. Mami se ga še ne upa peljati, ati se ga je pa že čisto navadil. Čez vikend pade en izlet v neznano. Toliko o nas, dragi sosedje in sorodniki, ki vztrajno vohunite za nami. V našem kraju sem najbolj poznana, brez heca. Zoja Miša, Krysia in Buhtlčk, uživajte. Pazite nase in na avgustovčke. Naša Naty uživa že en teden na morju in še dva tedna bo. Pablo, čakam ZS. Če sem prav razumela, mi ga boš poslala, ne? Nell, hvala ti. Z vami sem delila in delim izkušnje. Mi je super če sem pomagala. Buhtlčk, ko bo shodil, bo pa stoje spal Vilika, tvoj Vid je pa tako luštkan fant. Že na FBju sem z veseljem slikice pogledala. Zdrav, vesel, luštkan fant. To je najbolj pomembno. Sayuri, držim pesti za vrtec. Ne morem verjet kaj se dogaja. Jaz že prav nestrpno pričakujem pismo kdaj imamo sestanek. Ko sem podpisala pogodbo, so mi rekli, da dobimo pismo v začetku junija z datumom sestanka. Pisma še ni. Upam da tudi moje pogodbe niso kam založili. Glede na to kaj berem, se ne bi prav nič čudila. Bila bi pa hudo jezna. Očitno predolgo pišem. Sem se še na drugem forumu želela javit, me menda že fejst pogrešajo, pa ne bo časa. Že slišim jok po varuški. In šibam Tole je pa tako doživeto napisano, da me je zgrabila slaba vest, ker se vse premalo zavedam kaj imam in včasih po nepotrebnem godrnjam - torej tejka spet hvala. Kaj se pa firbcev tiče, pa tudi mi to poznamo, ampak jaz se z njimi ne obremenjujem več.