|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
5.6.2009 20:36:08   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
sploh ne govori... meni sta moja dva letos toliko straha nagnala v kosti user posted image Najprej mami, pred kratkim pa še ati. Si sploh ne predstavljam, kako bi brez njiju user posted image

ma ja...mene tudi kar strese, ko stacionarni telefon zvoni...al je tašča, al pa mami...in ko se mi zdi, da zdaj se mora pa res obrnit na boljše, se spet kaj novega zakomplicira.

za novo leto sem atiju voščila, naj 2009 toliko po hotelih spi kot je 2008 po bolnicah...pa me ne uboga user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
5.6.2009 20:36:18   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Pridna Saraya. Zdaj se pa dol pokni in vse štiri od sebe in naj tvoj da malecke spat. Dajmo očka. user posted image Bo kaj kruha iz te moke? user posted image

hhhaaa....na tem področju pa ga bom pohvalit....čist vsak večer delama vse skupa, on ji še za jest da...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
5.6.2009 20:36:47   
leda
sploh ne govori... meni sta moja dva letos toliko straha nagnala v kosti user posted image Najprej mami, pred kratkim pa še ati. Si sploh ne predstavljam, kako bi brez njiju

isto bubi. mi smo zelo povezani, no v obe smeri (od najljubšega in moje) in se mi zdi, da sem približno istočasno začela cenit zdravje svojih otrok in staršev. pozno, nekje sredi tridesetih, ko sem prvič rodila in ko so začeli umirat ljudje okoli mene, sem odrasla in izgubila tisti občutek neumrljivosti in blissed ignorance mladosti.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
5.6.2009 20:37:40   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Saj res Bubi, kako pa je s tvojim atijem?

doma, trenutno še na bolniški, ampak so ga čisto v red spravili. Pač pikal se bo do konca življenja user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
5.6.2009 20:39:27   
leda
Veš zakaj sem se odločila za 1 obisk? Z bubijem sva imela redno NFTH, pa dodatno sva šla 2x k tej ženski.

no, nama z zojo pa je fizioterapija tolk presedala, da sem zelo vesela, ker je ela telovadka v primerjavi z njo in jo samo z veseljem spodbujam.

pa mimogrede, bubi je rekorder med vsemi, kar jih poznam v svoji okolici.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
5.6.2009 20:39:57   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Cuker mi je padel!! Ravno sem našla nekaj jedilne čokolade ker druge niiiiii user posted image user posted image user posted image

bljak....je ne bi jedla za noben denar,,,

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
5.6.2009 20:40:25   
Jazzy1

Včeraj pa smo imeli prvo nesrečo s krvavim koncem user posted image . Se je potegnila na eno malo pručko, potem pa kar naprej dol.... na usta. Joj, sem se vstrašila. Še dobro, da je bila na tepihu (v kopalnici), ker če bi na ploščice pikirala user posted image

Jooj teh nesreč je pa mene, priznam, kar mal groza. Saj vem, da bodo del njenega postavljanja na noge pa še tud kasneje, ampak ta pravič ko je s sedečga položaja na glavo nazaj padla, sem zgubila par mesecev življenja, potem vsakič ko slišim ta (sedaj že kar dobro znani) bum me tolk stisne!!! Zanekrat smo pokasiral sam ene eve modrici.

Ampak hudič je, ko zdaj so tudi zobje vedno bolj zunaj in me pol še zarad tega mal stiska. No, sej pomoje je men bolj hudo ko njej, čeprav včasih takoooo milo joka!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
5.6.2009 20:40:46   
Jazzy1
grem en film pogledat. Lepo se mejte!! 

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
5.6.2009 20:44:00   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1
grem en film pogledat. Lepo se mejte!! 

a tega naravovarstvenega?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
5.6.2009 20:44:29   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: leda

sploh ne govori... meni sta moja dva letos toliko straha nagnala v kosti user posted image Najprej mami, pred kratkim pa še ati. Si sploh ne predstavljam, kako bi brez njiju

isto bubi. mi smo zelo povezani, no v obe smeri (od najljubšega in moje) in se mi zdi, da sem približno istočasno začela cenit zdravje svojih otrok in staršev. pozno, nekje sredi tridesetih, ko sem prvič rodila in ko so začeli umirat ljudje okoli mene, sem odrasla in izgubila tisti občutek neumrljivosti in blissed ignorance mladosti.

jaz sem ta občutek nesmrtnosti zelo zgodaj zgubila že, ko mi je simpatija umrla....grozn občutek,,,user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
5.6.2009 20:45:35   
leda
tudi jaz se poslavljam. otroka sta v postelji, mi dva pa se greva pretvarjat, da ni najin čas skupaj skromno in natančno odmerjen.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
5.6.2009 20:46:55   
arabela*
kera je zadnjič glede smajlov spraševala,če jih izriše ali izpiše...imam nov leptop,pa mi jih izpiše...kak moteče je to.....kako se nastavi,,user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
5.6.2009 20:47:05   
Lara Croft
Evo mene po zeeeelllloooooooooooo dolgem čas, končno malo več časa. Sem vas le našla user posted image .

Ciao Mokatela.... user posted image

Ja, ja... vemo, da vam gre dobro, smo vas malo zasledovali.... hihihi.... Matr obe šišata po teži našo Laro in še katero druge tle... hahaha... JIh fino futraš... user posted image Bravo, bravo...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
5.6.2009 20:48:05   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
jaz sem ta občutek nesmrtnosti zelo zgodaj zgubila že, ko mi je simpatija umrla....grozn občutek,,,user posted image

ojoj...strašno

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
5.6.2009 20:48:48   
leda
jaz sem ta občutek nesmrtnosti zelo zgodaj zgubila že, ko mi je simpatija umrla....grozn občutek,

uh ja. prvi prijatelj in sodelovec, ki je mnogo prezgodaj in predvsem čist butasto umrl se je spotaknil, zmeden kot je bil, ob podrt prometni znak. iz zloma se je naredil strdek in ko sem prišla z zojo iz porodnišnice sem odprla delo in ne vem zakaj, ošinila parte. in tam je bil. umrl isti dan, ko se je zoja rodila.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
5.6.2009 20:49:03   
petra1978
doma, trenutno še na bolniški, ampak so ga čisto v red spravili. Pač pikal se bo do konca življenja user posted image

user posted image user posted image

Včeraj pa smo imeli prvo nesrečo s krvavim koncem user posted image .

Smo imeli tudi mi danes eno nesrečo, ki mi je vzela kar par mesecev življenja. Galu je postalo zelo všeč, če se pripleza do nečesa, kar lahko potem vlači sem in tja po tleh. Po navadi je to kakšna škatla, danes pa je prišel do stola, se usedel in začel stol vlačit. Ko sem videla kaj dela je bilo že prepozno. Gal na tleh na njem pa stol. Jaz vam ne znam povedat, kako sem se ustrašila. HB je bil stol čisto lahek. Jokal je pa tako user posted image . Saj verjetno se je sam tudi bolj ustrašil kot pa kaj druga, samo vseeno.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
5.6.2009 20:49:03   
Olivija*
mi dva pa se greva pretvarjat, da ni najin čas skupaj skromno in natančno odmerjen.

aha, spet nova interpretacija user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
5.6.2009 20:50:11   
*bubi*

pa mimogrede, bubi je rekorder med vsemi, kar jih poznam v svoji okolici.

Veš kaj je zanimivo - med novembrčki 05 je bilo tu nekje povprečje user posted image
Marsikateri je shodil pred polnim 11-im mesecem. Bubi pa točno na ta dan.

Se spomnim, ko smo bili v ZOO na srečanju 1. oktobra, so eni trije že hodili.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
5.6.2009 20:50:20   
Lara Croft
Katera je že včeraj spraševala, če damo user posted image žlice v roke? No, pri nas to izgleda takole (to je bilo po tem, ko je že nehal jest) user posted image :

Hahaha.... jao, kam me čaka.. .. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
5.6.2009 20:50:50   
arabela*
naši smo dali danes prvič novalac NF...ena je omenjala da je gost,,,nas je redek...celo z enkico cucljem ga je pila.....še ac je bolj gost......user posted image bom videla, če bo kaj dalje spala...user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
5.6.2009 20:51:46   
arabela*

jaz sem ta občutek nesmrtnosti zelo zgodaj zgubila že, ko mi je simpatija umrla....grozn občutek,

uh ja. prvi prijatelj in sodelovec, ki je mnogo prezgodaj in predvsem čist butasto umrl se je spotaknil, zmeden kot je bil, ob podrt prometni znak. iz zloma se je naredil strdek in ko sem prišla z zojo iz porodnišnice sem odprla delo in ne vem zakaj, ošinila parte. in tam je bil. umrl isti dan, ko se je zoja rodila.

joj,,,grozno ej..user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
5.6.2009 20:52:36   
arabela*
pridem nazaj....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
5.6.2009 20:52:49   
Olivija*
saraya, poročaj kako bo. jaz ga bom tudi verjetno šla kupit v lekarno, ker ne vem, če bo beba zdržala do sredinega srečanja, ko dobim kupončke user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
5.6.2009 20:52:59   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

kera je zadnjič glede smajlov spraševala,če jih izriše ali izpiše...imam nov leptop,pa mi jih izpiše...kak moteče je to.....kako se nastavi,,user posted image

Jaz sem spraševala in stanje je še vedno isto user posted image

Imam tudi odprto temo na "O forumu", pa ni pametnega odgovora

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
5.6.2009 20:53:01   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

mi dva pa se greva pretvarjat, da ni najin čas skupaj skromno in natančno odmerjen.

aha, spet nova interpretacija user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?