|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
5.6.2009 15:51:23   
Lara Croft
Lara kaj si mislila delat z jagodami? Jaz sem mislila vložiti par litrov kompota, ampak še ne vem, če bom.

Marmeljat bom naredila.... tako s ful malo cukra... Njamsi, njamsi..

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
5.6.2009 15:54:22   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lara veš kaj mi je všeč pri tebi? Da si tak direktna. Jaz sem direktna, ampak bolj v mejah, ti pa kar pune rore. Faca. user posted image  user posted image  user posted image

Glih kot veter piha res nisem... user posted image

Kaj pomeni pune rore???

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
5.6.2009 16:04:13   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1
Itak naj bi pa na kolenčke prišli (ok, nekateri že prej) med 9-10m, tako da je še čas user posted image

Ima još nade za nas. user posted image

saj nas je še več takih user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
5.6.2009 16:04:41   
Lara Croft

Ta ženska nima rada nikogar,

Ima vso pravico bit taka, kot je.... Jst je pa ne bi spuščala v stanovanje, niti ne bi hodila k njej. K svoji grem dvakrat na leto,  mami od koga drugega bi pa še lažje rakla "adijo"

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 5.6.2009 16:05:39 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
5.6.2009 16:10:18   
Olivija*
Lara, a to si mislila k svoji mami, da greš 2x na leto?

Jaz sem pa precej navezana na moje starše. Zdaj, ko imamo A, mi je še toliko huje, ker ne moremo biti toliko skupaj, kot bi si želela. Pa še moj ati je bolan, lani je bil operiran, pa se kar ne more in ne more pozdravit, tako da me že močno skrbi zanj. user posted image Evo...pa sem povedala...ker o teh mojih skrbeh je meni ful težko govorit...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
5.6.2009 16:10:23   
Čarli08
Ta ženska nima rada nikogar, mogoče svojega moža in Lano, ampak kot pravim ona je prva in edina.

Kaj pa tvoj pravi na to?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
5.6.2009 16:14:11   
Jazzy1

Ko bo pa Lana vedela zakaj se gre, bova pa pošteno zaratili, ker bo romalo v keson, če bo preveč vsega. Jaz sem skromna in tega navajena in bom tudi njo vzgojila v skromno deklico.

Uf, po temle (če ne drugem) vidim da si se razjezila!

Boš pa res morala postaviti TVOJA pravila, ker je tvoj otrok. Hudič je, ker se enih nič ne prime. AMpak vztrajaj!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
5.6.2009 16:16:20   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Lara, a to si mislila k svoji mami, da greš 2x na leto?

Jaz sem pa precej navezana na moje starše. Zdaj, ko imamo A, mi je še toliko huje, ker ne moremo biti toliko skupaj, kot bi si želela. Pa še moj ati je bolan, lani je bil operiran, pa se kar ne more in ne more pozdravit, tako da me že močno skrbi zanj. user posted image Evo...pa sem povedala...ker o teh mojih skrbeh je meni ful težko govorit...

Olivija user posted image user posted image in user posted image da bo kmalu bolje!!!!!

Drugače smo pa mi tud kar navezani drug na drugega. Tako z mojo mamo, kot s starši od user posted image .

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
5.6.2009 16:29:08   
Lara Croft
Evo...pa sem povedala...ker o teh mojih skrbeh je meni ful težko govorit...

A da si ti tko zaprt tip? Ne deluješ.... user posted image Želim tvojemu atkotu, da se čim prej pozdravi...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
5.6.2009 16:43:42   
Olivija*
ma ne zaprt tip...raje se pogovarjam o bolj veselih temah...

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 5.6.2009 16:50:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 2360
5.6.2009 17:06:21   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara veš kaj mi je všeč pri tebi? Da si tak direktna. Jaz sem direktna, ampak bolj v mejah, ti pa kar pune rore. Faca. user posted image  user posted image  user posted image

Glih kot veter piha res nisem... user posted image

Kaj pomeni pune rore???

Ful.

Neposredna povezava do sporočila: 2361
5.6.2009 17:08:35   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Ta ženska nima rada nikogar, mogoče svojega moža in Lano, ampak kot pravim ona je prva in edina.

Kaj pa tvoj pravi na to?

On je istega mnenja kot jaz. Saj niti njega nima kaj prida rada. Če bi si nogo zlomil bi že priletela, drugače ga pa še pozdravi ne in vpraša kako je. Mene še nikoli ni vprašala kako sem, niti zdaj po porodu, niti prej. In je tudi ne zanima.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
5.6.2009 17:09:50   
pf
Olivija tudi jaz želim očetu, da bo čimprej bolje.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
5.6.2009 17:10:22   
pf
Lara saj je fajn taka domača marmelada, ker jo bo lahko čez čas tudi Lara jedla za zajtrk, če ne prej ko jeseni, pozimi.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
5.6.2009 17:13:14   
pf
Po moje se bo zadeva stopnjevala v še slabše, ko bo moja mama pazila na babiko. Ne vem no, ampak če ne bi mama šla 14 dni nazaj v pokoj bi jo dala v vrtec, ki ga sicer verjetno ne bi dobili, takrat pa privat varstvo, tudi če bi bila tašča doma, kar ni.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
5.6.2009 18:32:30   
mokatela
Evo mene po zeeeelllloooooooooooo  dolgem čas, končno malo več časa. Sem vas le našla user posted image .

Naj vam na kratko povem, da naši Minea in Manja zelo pridno rasteta, razgrajata in pokata od zdravja.  16. 6. imamo COMR in takrat bomo vedele tudi "frišne" mere kar se višine in teže tiče. No, pri P sta pred 3 tedni imeli Manja 9.860 g in 72 cm, Minea pa 10.300 g in 70,5 cm. Zobeki tudi pridno rastejo in danes sta bili res tečni kot že dolgo neuser posted image . Pridno jesta v bistvu vse, flaško dobita le še zvečer, pred spanjem, drugače pa vse na žlico. Spita celo noč, ni kaj. Tudi od prvega dne v novem stanovanju spita celo noč, ni bilo nobenih problemov glede prilagajanja. Čez dan sta zelo aktivni, bolj malo spita (2 uri je že rekord), zvečer pa komauser posted image . Vodo obožujeta in kopanje je pravo veseljeuser posted image .

Jutri upam, da bo suho vreme, saj jo maširamo na srečanje dvojčkov in trojčkov tule pod Pohorje in pupama se obeta prva vožnja z  avtobusom.

Lep pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
5.6.2009 19:28:42   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK
kako pa to, da si me ti vidla?
ker vedno ne utegnem vsega prebrat
sem morda kaj zamudila?user posted image

Nisi nič zamudila, sem samo nekoga iskala. In uspešno najdla user posted image .

Olivija, da se tvoj ati čim prej pozdravi user posted image user posted image

Mokatela, pozdravljena user posted image . Sem ravno zadnjič razmišljala kako sta kaj dvojčici.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
5.6.2009 19:29:42   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Ko bo pa Lana vedela zakaj se gre, bova pa pošteno zaratili, ker bo romalo v keson, če bo preveč vsega. Jaz sem skromna in tega navajena in bom tudi njo vzgojila v skromno deklico.

Uf, po temle (če ne drugem) vidim da si se razjezila!

Boš pa res morala postaviti TVOJA pravila, ker je tvoj otrok. Hudič je, ker se enih nič ne prime. AMpak vztrajaj!

Tukaj se še jaz podpišem.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
5.6.2009 19:35:31   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
5.6.2009 19:38:07   
arabela*
jaz pa serm vesela...ravnokar sem bila na dveh izpitih....in je šlo super...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
5.6.2009 19:40:18   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
jaz pa serm vesela...ravnokar sem bila na dveh izpitih....in je šlo super...user posted image

Bravo user posted image user posted image  razturaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
5.6.2009 19:57:17   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: mokatela

Evo mene po zeeeelllloooooooooooo  dolgem čas, končno malo več časa. Sem vas le našla user posted image .

Naj vam na kratko povem, da naši Minea in Manja zelo pridno rasteta, razgrajata in pokata od zdravja.  16. 6. imamo COMR in takrat bomo vedele tudi "frišne" mere kar se višine in teže tiče. No, pri P sta pred 3 tedni imeli Manja 9.860 g in 72 cm, Minea pa 10.300 g in 70,5 cm. Zobeki tudi pridno rastejo in danes sta bili res tečni kot že dolgo neuser posted image . Pridno jesta v bistvu vse, flaško dobita le še zvečer, pred spanjem, drugače pa vse na žlico. Spita celo noč, ni kaj. Tudi od prvega dne v novem stanovanju spita celo noč, ni bilo nobenih problemov glede prilagajanja. Čez dan sta zelo aktivni, bolj malo spita (2 uri je že rekord), zvečer pa komauser posted image . Vodo obožujeta in kopanje je pravo veseljeuser posted image .

Jutri upam, da bo suho vreme, saj jo maširamo na srečanje dvojčkov in trojčkov tule pod Pohorje in pupama se obeta prva vožnja z  avtobusom.

Lep pozdrav vsem user posted image

Lepo, da si se javila in da se imate fino. Lep dan jutri.

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
5.6.2009 19:59:06   
pf
Pridna Saraya. Zdaj se pa dol pokni in vse štiri od sebe in naj tvoj da malecke spat. Dajmo očka. user posted image Bo kaj kruha iz te moke? user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
5.6.2009 20:03:04   
petra1978
Katera je že včeraj spraševala, če damo user posted image  žlice v roke? No, pri nas to izgleda takole (to je bilo po tem, ko je že nehal jest) user posted image :

user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
5.6.2009 20:04:29   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Bravo, fuulll si pridna user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?