|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
5.6.2009 20:07:32   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Ne spomnim se kako smo potem zadnjič definirale puzanje??? Po bušiju al po kolenčkih? Mislim, da po bušiju. No, L je drgač kar iz dons na jutri na kolenčke prišla. Drugače pa kadar mora nujno, extra hitro do kakšne stvari priti, bo še zmeraj specialc, če se ji pa ne mudi preveč, pol bo pa šla lepo po kolenčkih.

Itak naj bi pa na kolenčke prišli (ok, nekateri že prej) med 9-10m, tako da je še čas user posted image

bubika je že nekaj poskušala po kolenih, zdaj pa spet noče. Po trebuhu je tak hitra, sploh če kako "prepovedano" stvar na tleh vidi user posted image

Puza pa tudi ne prav: ona gre z obema rokicama naprej in se potegne.... morala pa bi kot močerad se mi zdi.
Upam, da mi uspe dobit en termin pri super fizioterapevtki v našem koncu. Čisto tak, da jo malo razmiga in kak gibalni vzorec pokaže.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
5.6.2009 20:07:34   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Lara, a to si mislila k svoji mami, da greš 2x na leto?

Jaz sem pa precej navezana na moje starše. Zdaj, ko imamo A, mi je še toliko huje, ker ne moremo biti toliko skupaj, kot bi si želela. Pa še moj ati je bolan, lani je bil operiran, pa se kar ne more in ne more pozdravit, tako da me že močno skrbi zanj. user posted image Evo...pa sem povedala...ker o teh mojih skrbeh je meni ful težko govorit...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zato je mene vleklo nazaj na Štajersko. V LJ nisva imela nikogar blizu. Tukaj sem zdaj srečna, čisto za sebe smo, pa vseeno vem, da lahko ob polnoči pokličem mamo, če jo rabim, pa bo v 10 min pri nas.

OK, ob polnoči je še nikoli nisem klicala, ob 10ih zvečer pa, ko je odtekla voda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
5.6.2009 20:08:51   
Čarli08

ma ne zaprt tip...raje se pogovarjam o bolj veselih temah...

Čisto razumem. Eno user posted image , da čimprej okreva.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
5.6.2009 20:11:33   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: pf
Ta ženska nima rada nikogar, mogoče svojega moža in Lano, ampak kot pravim ona je prva in edina.

Kaj pa tvoj pravi na to?

On je istega mnenja kot jaz. Saj niti njega nima kaj prida rada. Če bi si nogo zlomil bi že priletela, drugače ga pa še pozdravi ne in vpraša kako je. Mene še nikoli ni vprašala kako sem, niti zdaj po porodu, niti prej. In je tudi ne zanima.

Pol jo pa odjuser posted image . In ne vem kaj loputa z vrati pri tebi.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
5.6.2009 20:11:59   
Olivija*
jaz pa se počutim resnično doma tukaj. moj user posted image je bil od rojstva v tej hiši, večino sorodstva ima tu, s sosedi se tudi kar vredu razumemo (preveč glave s sosedi skupaj tiščat pa itak ni vredu). edino sestro in starše imam 100km stran. 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
5.6.2009 20:14:06   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: mokatela

No, pri P sta pred 3 tedni imeli Manja 9.860 g in 72 cm, Minea pa 10.300 g in 70,5 cm.

Pa kaj si ti nor user posted image user posted image user posted image

Šišata bubiko po celi črti. Pa dvojčici. user posted image

mokatela, sploh nisem vedela, da si iz MB. Zakaj pa nič ne pokličeš za kako kavo?

Bi te najraje jutri prišla iskat pod Pohorje. Ampak imam mature, popoldan pa RD piknik user posted image

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
5.6.2009 20:14:08   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa serm vesela...ravnokar sem bila na dveh izpitih....in je šlo super...user posted image

super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
5.6.2009 20:14:31   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: mokatela

Evo mene po zeeeelllloooooooooooo  dolgem čas, končno malo več časa. Sem vas le našla user posted image .

Naj vam na kratko povem, da naši Minea in Manja zelo pridno rasteta, razgrajata in pokata od zdravja.  16. 6. imamo COMR in takrat bomo vedele tudi "frišne" mere kar se višine in teže tiče. No, pri P sta pred 3 tedni imeli Manja 9.860 g in 72 cm, Minea pa 10.300 g in 70,5 cm. Zobeki tudi pridno rastejo in danes sta bili res tečni kot že dolgo neuser posted image . Pridno jesta v bistvu vse, flaško dobita le še zvečer, pred spanjem, drugače pa vse na žlico. Spita celo noč, ni kaj. Tudi od prvega dne v novem stanovanju spita celo noč, ni bilo nobenih problemov glede prilagajanja. Čez dan sta zelo aktivni, bolj malo spita (2 uri je že rekord), zvečer pa komauser posted image . Vodo obožujeta in kopanje je pravo veseljeuser posted image .

Jutri upam, da bo suho vreme, saj jo maširamo na srečanje dvojčkov in trojčkov tule pod Pohorje in pupama se obeta prva vožnja z  avtobusom.

Lep pozdrav vsem user posted image

VAU

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
5.6.2009 20:14:48   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Katera je že včeraj spraševala, če damo user posted image  žlice v roke? No, pri nas to izgleda takole (to je bilo po tem, ko je že nehal jest) user posted image :

user posted image

hahaha zdaj pa sem se nasmejala. PA si ti sploh videla, kam vse je špricnilo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
5.6.2009 20:15:44   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
bubika je že nekaj poskušala po kolenih, zdaj pa spet noče. Po trebuhu je tak hitra, sploh če kako "prepovedano" stvar na tleh vidi user posted image

Puza pa tudi ne prav: ona gre z obema rokicama naprej in se potegne.... morala pa bi kot močerad se mi zdi.
Upam, da mi uspe dobit en termin pri super fizioterapevtki v našem koncu. Čisto tak, da jo malo razmiga in kak gibalni vzorec pokaže.

hehe...eni starši imajo že od prvih mesecev dalje visoke cilje za svoje otroke user posted image
saj že tako ona tempo diktira septembrčkom, mi kar krepko zaostajamo...zdaj pa še fizioterapije...jojme....potem bo naša A začela puzat, ko bo bubika že hodila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
5.6.2009 20:16:57   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Marmeljat bom naredila.... tako s ful malo cukra... Njamsi, njamsi..

to bi pa jaz tudi naredila...če bo zrihtala AinB toliko jagod user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
5.6.2009 20:18:08   
Čarli08

Katera je že včeraj spraševala, če damo user posted image  žlice v roke? No, pri nas to izgleda takole (to je bilo po tem, ko je že nehal jest) user posted image :

user posted image

Jaz ... si imela pol ure dovolj, da si vse spucala?

Neposredna povezava do sporočila: 2387
5.6.2009 20:18:59   
Olivija*
mokatela, super user posted image user posted image user posted image tvoji punci res dobro napredujeta!!!

pf, ne si dovolit, da ti tole s taščo preveč zleze pod kožo...daj jo na ignore...

hvala vsem za sočutje...

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
5.6.2009 20:20:05   
leda
bubika je že nekaj poskušala po kolenih, zdaj pa spet noče

tut ela je podobne sorte. čeprav dons pa se mi zdi, da je končala z alternativnimi načini premikanja (od kotaljenja, vlečenja do presedanja) in začela po kolenih kobacat naokoli. no, zaenkrat če vidi daljinca, telefon, katerokoli zojino igračko, ampak mislim, da je led prebit.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
5.6.2009 20:20:06   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

user posted image

Jaz ... si imela pol ure dovolj, da si vse spucala?

o, frajer...
naši punci ne dovolimo toliko kreativnosti user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
5.6.2009 20:20:42   
petra1978
ona gre z obema rokicama naprej in se potegne....

Gal gre tudi tako.

PA si ti sploh videla, kam vse je špricnilo? user posted image user posted image user posted image

Pojma nimam. Sem počistila tam, kjer sem kaj najdla. Verjetno pa še je kje kak flekec user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
5.6.2009 20:22:31   
leda
petra, ti pa maš srečno roko s filmčki. super je tale mali (ne) jedec.

aja, pa še to: ne morm verjet, kako sara in bubi zaspita na stolčku. no, sej predvidevam, da je naš tripa trap rahlo neudoben za take podvige.

olivija, ja hudo je, ko se starši začno starat in začnejo bolehat. sej pri mojih ni tok tok zaenkrat nič resnega, ampak zadnje čase sta velik pri zdravnikih in mene že mal stiska.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
5.6.2009 20:24:40   
Čarli08
Cuker mi je padel!! Ravno sem našla nekaj jedilne čokolade ker druge niiiiii user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2393
5.6.2009 20:29:10   
*bubi*

hehe...eni starši imajo že od prvih mesecev dalje visoke cilje za svoje otroke user posted image
saj že tako ona tempo diktira septembrčkom, mi kar krepko zaostajamo...zdaj pa še fizioterapije...jojme....potem bo naša A začela puzat, ko bo bubika že hodila user posted image user posted image user posted image

ne, ne, olivija. Daj upoštevat, da je bubika tudi do 1 mesec starejša od ostalih.

Veš zakaj sem se odločila za 1 obisk? Z bubijem sva imela redno NFTH, pa dodatno sva šla 2x k tej ženski. Tudi doma sva skoz telovadila, ker me je tista P v razvojni tak prestrašila, kako ima poškodovane možgane in bo lahko prizadet (telesno in duševno). OK, ženska je v prazno streljala, mene pa ful prestrašila. Potem pa je bil bubi ful hiter v razvoju. Pri 7,5m je on vstajal ob vsaki opori, se vsedal nazaj na ritko, pri 8m je plezal po kolenih in hodil ob sedežni.

Saj ne, da bi zdaj vse to zahtevala od bubike, ampak je glede tega skoraj 2 meseca zadaj. OK, pri zobkih pa že več kot dva user posted image Ampak nikoli ne bom pozabila, kako veliko je k vsemu temu prispeval samo en obisk kvalitetne terapije. Tudi jaz sem se veliko naučila. Zdaj sem nameravala bubiko bolj kot ne pustit - bo že sama, še vsak otrok je. Ampak se mi zdi to krivično, zakaj se ne bi še malo z njo in za njo potrudila? Tako mi je danes naredilo klik in sem poklicala. Bom videla, če se mi sploh javi nazaj, sem namreč pustila sporočilo na tajnici.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
5.6.2009 20:31:18   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: leda

bubika je že nekaj poskušala po kolenih, zdaj pa spet noče

tut ela je podobne sorte. čeprav dons pa se mi zdi, da je končala z alternativnimi načini premikanja (od kotaljenja, vlečenja do presedanja) in začela po kolenih kobacat naokoli. no, zaenkrat če vidi daljinca, telefon, katerokoli zojino igračko, ampak mislim, da je led prebit.

O leda, kako je kaj roka? Upam, da so bolečine long gone. user posted image

L je pa včeraj začela most delat. Njabrž je to tud ena faza med plazenjem in hojo user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
5.6.2009 20:31:50   
*bubi*

PA si ti sploh videla, kam vse je špricnilo? user posted image user posted image user posted image

Pojma nimam. Sem počistila tam, kjer sem kaj najdla. Verjetno pa še je kje kak flekec user posted image

Se boš čez kak teden spraševala, kaj za vraga je ta flekec na steni user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2396
5.6.2009 20:31:53   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: leda

olivija, ja hudo je, ko se starši začno starat in začnejo bolehat. sej pri mojih ni tok tok zaenkrat nič resnega, ampak zadnje čase sta velik pri zdravnikih in mene že mal stiska.

sploh ne govori... meni sta moja dva letos toliko straha nagnala v kosti user posted image Najprej mami, pred kratkim pa še ati. Si sploh ne predstavljam, kako bi brez njiju user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
5.6.2009 20:33:47   
leda
O leda, kako je kaj roka? Upam, da so bolečine long gone.

ena je že čist ok. druga pa, jah, kako pa naj bo, če me pri vsakem previjanju ela direkt vanjo brcne...ampak groza, sem se čist navadla z bolečino žvet. no, dva tedna sta ravno danes, tko da ne bi kakih life long povzetkov delala.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
5.6.2009 20:34:03   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

L je pa včeraj začela most delat. Njabrž je to tud ena faza med plazenjem in hojo user posted image

Tudi to sem opazovala danes pri bubiki user posted image

Včeraj pa smo imeli prvo nesrečo s krvavim koncem user posted image . Se je potegnila na eno malo pručko, potem pa kar naprej dol.... na usta. Joj, sem se vstrašila. Še dobro, da je bila na tepihu (v kopalnici), ker če bi na ploščice pikirala user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
5.6.2009 20:35:18   
petra1978
Saj res Bubi, kako pa je s tvojim atijem?

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?