rea27
|
hoj hoj..in dobro jutro..za nas pa že kar dober dan! Kako ste babe moje? Vidim, da se že pridno pripravljate in ste vse več ali manj v nizkem štartu..Komaj čakam, da začnete rojevati..ena za drugo..al bomo vozičkale :) :) :) Mi smo danes stari 1 mesec in 15 dni in smo zelooo pridni..In odkar je mami nehala jest jogurte in pit mleko imamo tudi krčkov bistveno manj..Jezi me le vreme, ker ne moremo toliko vozičkat kolikor bi si želeli.. Ampak saj menda bo. Je pa hudič, ko takole vremensko napoved pogledaš in se ti poruši cel plan..Bomo pa na morje šibali, a ne? Ne vem, če sem že kaj omenila, smo bili prvič pri pediatru, 18.6. nas čaka že 2. pregled..IN: sva se odločila, da Eve Lane ne dava cepit..vsaj do takrat, ko nas mora pediater dat po zakonu prijavit :( Upam, da bo to kake 2 leti... Sem se pa tudi pozanimala glede vrtcev: ženske ne padajte na fore, da če otroka ne cepiš, da ti ga v vrtcu ne sprejmejo..To je NONSENSE!!! Ne vsega verjet. Dobr da sem imela na Ekonomiji nekaj prava in kužim stvari: ni nobenega zakona, nobenga paragrafa, odstavka ali člena, ki bi prepovedoval necepljenemu otroku v vrtec. Je pa res, da rabiš potrdilo pediatra, da je otrok zdrav..That's it.. Pa še nekaj: ali vam kaj pomeni, če reče en pediater, ki že 30 let dela, da če bi imel sedaj svoje otroke, jih ne bi dal nikol cepit??!?!?!?! Halo - to ti reče dr. Medicine.. Mi je pa dal zadnjič tast ISIS (znanstveno-strokovna medicinska publikacija) za brat: hehehhe..sem se kar nasmejala, ko že doktorji stroke niso več prepričani v dobrobit cepiv!!!!! Noro! Mal v razmislek..ne pejte se: če grejo vsi, bomo šli pa še mi! Toliko, trkamo na les, da bo vse okej, oz. sploh ne mislim, da kaj ne bi bilo.. :) Lepo vas je brat, pridne ste s seznamom - sem jst vedla, komu ga moram predat naprej :) Nosečke držte se, mamice: lepo vozičkajte in zaplešite kak indijanski ples za kaj sonca - jaz ga namreč ne znam!! :)papa od naju :)
< Sporočilo je popravil rea27 -- 5.6.2009 9:28:53 >