|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
2.6.2009 9:19:36   
čebelica01
MATEJA4 -  meni so vsi 4 modrostni na enkrat rinli in nisem mogla tud jest ne grozen je blo . pol so me vendar uzeli in z laserjem omilili bolečino in naredili malo prostora , da so lahko čez butelni , ko je blo vse ok pa mi pravjo , da bo operacija najbolša rešitev  aha ja seveda pa kaj še oni bi mi kar zobe pulili. tako sem jaz lepo hodila na laser in je vse ok zdaj jih imam uzunej in bolečin ni več in moji zobki so lepi , tako na kratko sam mal informacijuser posted image user posted image user posted image . lep dan punce

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
2.6.2009 9:50:02   
Alex01
Mateja4 - HVALA, moje počutje je že boljeuser posted image

En moj modrostni zob tudi vsake toliko časa "rine" na plan in mi ne da spatiuser posted image . Me je v začetku nosečnosti "napadel", sem mislila, da me bo konec. Bolelo me je noč in dan kakšen teden, potem pa je bolečina minila čez noč. Jaz sem poklicala v ZD pa mi je rekla sestra, da lekadol komot lahko vzamem. Sem pa bila nedolgo nazaj pri zobozdravniku, pa je pogledal in je rekel, da je zob OK.
Držim pest, da bo bolečina čim hitreje minila!

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
2.6.2009 11:31:47   
Anonimen
Ja, jst grem na predavanje. Je mami prosila, če ji otroke mal pripeljem danes, pa bom združila prijetno s koristnimuser posted image . Hvala bogu za tako mamiuser posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2653
2.6.2009 11:43:52   
majčica20
sem spet tu.
nas občasno malo zvija, samo še ni hujšega.
Kot sem obljubila malo primerjave LJ in NM P. Prvič sem rodila v Lj. in je bila prav tako gužva.
v sobi smo bile tri, vsaka je imela svojo previjalno, svoj kompletek za nego otroka. prvi dan so otroka previjali in negovali oni, naslednji dan so prikazali kako otroka umivati, ga držati, obleči na najenostavnejši način. nega je potekala izključno v sobi pred teboj. prav tako je otroka pediater vsak dan pregledal pred teboj, ti povedal kaj dela.. kamorkoli so otroka odpeljali povsod si šel zraven. Skratka v času bivanja v P v Lj, sem ogromno odnesla o osnovni negi in prijemih dojenčka. Ob ginekološki viziti je bila vsaka vsak dan pogledana kako se ji celijo šivi oz. kakšno je stanje in čišča. Ob odhodu smo dobile osnovne napotke, kam pokličemo če je kaj narobe, na kaj naj bomo pozorne itd. Ko sem pomoč resnično potrebovala so bili izredno prijazni. sem jim še danes hbaležna.
V NM pa za moje pojme enostavno zveš pemalo. O negi popka npr. nič, o negi dojenčka tudi ne veliko. za primer povem, da je moja soseda mislila da ko zjutraj odpeljejo dojenčke na nego, da jih dajo pod tuš...
verjetno bi imele sestre še manj dela če bi nego opravljale mame same, samo prvič bi bilo vsaki potrebno pokazati kako to gre.
to me je kar malce zmotilo v NM.
LPM

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
2.6.2009 12:43:55   
Mala_princeska
Jaz sem pa doma z zadnje infuzije železa - moj hemoglobin se je dvignil sicer za malenkost, menda bo čez mesec dni viden rezultat, pa bomo videli. user posted image user posted image

Ja, hvala za čestitke, pa srečo za jutrišnji pregled. Če me ne bo nazaj, sem v porodnišnici user posted image . Alex01 se vidiva jutri. user posted image Jaz ob 11h, kdaj že ti? user posted image user posted image Upam, da se te bom spomnila s slike v albumu. user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse, ki jih modrostni zobki matrajo.

Majčica20 hvala za tvojo izkušnjo z Nm porodnišnico, ja žal so razlike - razlike so tudi v sistematskih pregledih naših otrok pa so lahko isto stari, pa jih zdravniki po različnih ZD v Slo različno obravnavajo user posted image user posted image - to je naše zdravstvo - vse delajo po svoje, vsaj jaz si to tako razlagam.

No, zdaj pa kuhat - kumaričina solata in njoki s smetano.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
2.6.2009 12:48:11   
kaminek
mateja4: vem kako je z modrostnimi zobmi. me je kr naenkrat prjel in sm bla taka kot bi mela gripo-vročino, glavobol, vneto grlo. pa sm se odpravla k os.zdravnici, katera me je napotila k zobarju in ta je potrdil, da gre za rast modr.zob. sam pr men so rastl v sedmici (oba spodnja). katastrofa. pa sm si jih dala posamično vn. HB, ker bi znorela. 3 tedne sm rabla po vsaki odstranitvi, da mi je oteklini splahnela in da sm pršla k sebi.
tebi pa že gledajo vn, vsaj to, ampak bolečina pa je res skoraj neznosnauser posted image .upam, da bo ponehala pred porodom.

mala_princeska:dobro opravi na pregledu, pa upam, da se ti bo raven železa res dvignilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
2.6.2009 13:18:16   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jaz sem pa doma z zadnje infuzije železa - moj hemoglobin se je dvignil sicer za malenkost, menda bo čez mesec dni viden rezultat, pa bomo videli. user posted image user posted image

Ja, hvala za čestitke, pa srečo za jutrišnji pregled. Če me ne bo nazaj, sem v porodnišnici user posted image . Alex01 se vidiva jutri. user posted image Jaz ob 11h, kdaj že ti? user posted image user posted image Upam, da se te bom spomnila s slike v albumu. user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse, ki jih modrostni zobki matrajo.

Majčica20 hvala za tvojo izkušnjo z Nm porodnišnico, ja žal so razlike - razlike so tudi v sistematskih pregledih naših otrok pa so lahko isto stari, pa jih zdravniki po različnih ZD v Slo različno obravnavajo user posted image user posted image - to je naše zdravstvo - vse delajo po svoje, vsaj jaz si to tako razlagam.

No, zdaj pa kuhat - kumaričina solata in njoki s smetano.

Princesi - jaz ob 11.30 pri dr.Kostanjškovi. Te bom pa jaz pocukala za rokav user posted image  

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
2.6.2009 16:12:14   
krempelček
POZDRAVLJENE moje dolenjkice, tiste ki še čakate na dojenčke in tiste, ki smo že rodile. Ja naš Timotej Jernej panča in sem se sestavila skupaj in napisala porodno zgodbo v forum majčice 2009-6. del na strani 112. Katera želi vedeti, kaj se dogaja pred rojstvom naših nadobudnežev, naj prebere. Upam, da bojo vse dobile nekakšno predstavo o porodu....
Mala princeska-pozdravljena, hvala 100* da si me objavila na forumu, ko sem rodila. Res si pridna...hvala za lepe želje. Upam, da ti čimprej mine....
majch-kje pa si ti miška, se cartamo s živo? Zadnjič sem tako letela iz porodnišnice, da mi je kar žal, da vaju nisem prišla gledat....Se enkrat dobimo v mestu na kavi....me že vemo, kaj so popadki en dan prej a ne!?
mateja4-dogaja, naš mali je celo noč priden in samo spi, morm potrkat, da ne bo drugače, danes sva bila že zunaj, kopala sva se že oz. ga je patronažna sestra....mali je bil ves srečen v banjici...Ja v albumu sem dodala slike Timotej Jerneja pa si punce poglejte....Mislim, da 29.5.sm jih dodala, malo skomin za vse punce. lp

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
2.6.2009 16:42:59   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image Krempeljček za porod in pogum. Verjamem da je bilo hudo....
Sem kar še sem skopirala.
Samo ni mi jasno, zakaj ti niso dali tablete za odpiranje? So kar čakali.....no mogoče je bilo bolje tako, zaradi že tvojih popadkov.
To pa verjamem, da je tako kot da bi te fejst kakat user posted image user posted image user posted image , mene je prvič tok zvijalo in dol tiščalo da sem mislila da bom v školjko stresla, ko so me prej klistirali.
Jaz si samo želim da bi bilo enako kot prvič - par popadkov in user posted image , nič rezana, nič šivana. Samo želim si to razliko, da bi bil user posted image zdraven. Se je vse tako hitro dogajalo in to še sredi noči, da ga je babca prepozno poklicala, pa pride pred vrata in bi ga kmalu kap, ko je slišal da že ima punčko.user posted image

Krempeljček - No lepo to da je pobec atiju podoben, vsaj ve da je res njegov user posted image user posted image user posted image .

Ja, jaz sem že v nizkem štartu že odštevam do uradnega PDP-JA.

IZVIRNO SPOROČILO: krempelček

dober dan majčice, moj malček Timotej Jernej spančka in jaz sem našla trenutek zase, da na hitro napišem mojo porodno zgodbo:
v petek 22.5. me je začelo noro boleti, oz. so se začeli popadki, na 10 minut in tako sva z možekom odšla v porodnišnico. Tam so me pregledali, ctg posneli, odprta pa nisem bila nič. Dali so mi klistir, češ da se bo potem začelo odvijati, tako sem morala še dve uri hoditi gor in dol po porodni. In na koncu nič, popadki so se sami od sebe nehali, dali so me na ginekološki odd. Tam sem preždela dan in celo noč, imela sem popadke na 5 minut, pri pregledu ob 2h zjutraj spet nič odprta...kljub temu so me poslali v porodno, da me še babica pregleda. Je rekla kar nazaj na odd. še nič niste odprta. Jaz pa spet nazaj gor in preživljati peklenske muke. vsakih pet minut sem stiskala zobe od bolečin....ob šestih zjutraj 23.5. nisem mogla več zdržati, šla sem do sestre in ji povedala, da me vse trga.Takoj je poklicala dr. Piška in on me je razveselil: Ja gospa sej vi ste za v porodno!!! Meni se je kar solza utrnila, ko sem slišala to besedo, mislila sem, da tega trpljenja ne bo nikoli konec.
Na porodnem oddelku so me lepo sprejeli, mi dali klistir, potem wc in nato tuš. V porodni sobi, ki sem jo lahko izbrala (ali modro ali roza obarvana), me je babca priklopila na ctg, ki je beležil čist neki druzga, mene je pa že pošteno trgalo. Babca Tanja in potem še Alenka sta mi stali ob strani in bili vedno ob meni, me spraševali, če sem uredu, mi prinesli vodo za ustnice zmakati....med popadki so se mi full sušile ustnice in nobenega zraka nisem imela in sline nobene. NOro, ko pa me je že orenk trgalo sem tisto železno štango zraven postelje za infuzijo skor POTRGALA. Vprašala sem babco, če lahko mojga pokličem, je rekla kar takoj, ker je ura 8:15 in bo otroček kmalu. Medtem pokličem možeka in slišim, kako nekdo babco sprašuje, če sem že rodila po telefonu, je rekla vsak čas bo....Ojej, kdo hudiča zdej to kliče in se zanima zame, ga bo kar ubila, mene že vse boli...Pride možek in začelo me je pritiskati dol, vedela sem da je to to. Ta bolečina je taka, kot da te orenk tišči kakat. Joj,ojoj. Babici sta pristopili in rekli, zdaj pa lahko pritisnete, in sem enkrat, dvakrat, trikrat in štirikrat in je bila glavica zunaj, prav čutila sem to med nogami, vedela sem da sem skoraj na koncu in sem se potrudila, da sem še enkrat močno stisnila zobe...in Timotej Jernej je bil tukaj, pa moj možek,, ki je skoraj skupaj padel, ko je zagledal, da je dete celo zunaj in mislim, da se je ustrašil, ker je otroček čisto moder ko pride ven....no, rodili smo in skoraj sva jokala, od sreče. Srečna sem bila, da mi je možek stal ob strani, da me je bodril in kričal: lubica dej še malo, dejmo. Pa še nekaj: otroček je čisto podoben mojmu možeku, to me je še najbolj razveselilo......in to je moje najlepše doživetje, kot sem ga opisala, splačalo se je potrpeti- za Timotej Jerneja.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 2.6.2009 16:43:47 >

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
3.6.2009 9:03:43   
Anonimen
Tako, zdej pa prihajam v obdobje panike. Res, prov groza me je ratal it rodit. Dobr, da je še 1m pred mano. Pa ni me tako strah poroda samga, bol me je strah, kaj za eno babico bom mela zraven. kak odnos bo mela do mene? Al bo mela dober al slab dan?......V prvo je bla pri men ena babica, ki je strašno smrdela po čikih, men je blo pa že itak slabo od bolečineuser posted image . Pa še sila neprijazna je bila. Vem, da ko sem drugič prišla tam(po sedmih letihuser posted image ) sm prvo preverla teren, če je slučajno ona tam. V drugo sm na samem porodu mela fantastično babico, sicer ne vem kako ji je ime(žal sem pozabila), vem pa da ima sina Aljaža( kake stvari si zapomnem, a neuser posted image , njenega imena pa ne, žal). Sam sm mela pa tak katastrofalen sprejem. Sprejela me je menda najboljša babica v NM porodnišnici (poslali so me not zarad premal plodovnice). Pa me da na CTG, itak da nč popadkov, pa pravi, da grem na oddelek, dokler se G ne odloči kako pa kaj. Pa reče moj user posted image , a popadkov še ni nič? On bi seveda rad že tisti trenutek rodiluser posted image . Pa mu prov neprijazno zabrusi:,, Ja sej gospa pa menda ve kako zgledajo popadki, če je že enkrat rodila!,, No, veste al ne veste?,, Pa sm rekla, da sm v prvo mela sam umetne in da nimam pojma kako zgledajo lastni popadki, ampak ko bo čas bom pa menda vedla. Pa je rekla, da je čist vseen al so umetni al lastni, da so enaki. No, pa sem kasneje ugotovila, da to sploh ni res. Da se svoje popadke prenaša veliko lažje kot umetne in da sploh ne govorim o intenzivnosti... Mi je pa ful glupo, da ti ženska, izkušena babica, po vsej verjetnosti tudi sama mati postreže s takim odgovorom, sploh glede na poklic, ki ga opravlja.

Pri mojem poklicu, ki ga opravljam srečujem en kup folka v miljon različnih situacijah, pa nihče ne preživlja peklenskih bolečin (fizičnih), pa moram bit prijazna 100/uro, pa bog ne daj, da koga grdo pogledam, ka takoj pritožbo fašem... Te ,,gospodje,, in ,,gospe,, se pa včasih obnašajo ko mali bogovi in ko da niso tam zarad tebe ampak zaradi svoje velikosti in pomembnosti. Na, sm se spet čist razjezila.user posted image Grem en čaj spit, da se mal ohladim.

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 3.6.2009 9:06:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 2660
3.6.2009 13:52:08   
Mala_princeska
Jaz sem  s pregleda - ctg reaktiven, nič posebnega ;
vaginalno pa pri nas na uraden rok pregledujejo oz. v 40. tednu, tak da to pride najbrž na naslednjem pregledu 10.06. - torej čez en teden.
Urin, pritisk ok...teža malo manj user posted image .

Alex01 prav fajn se držiš, me veseli da smo se videli. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
3.6.2009 13:56:33   
Mala_princeska

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** JUNIJ **********

1. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 10.06. uf, a sem že na vrhu seznama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 04.06.

********** JULIJ **********

3. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

4. jaknik1----6.7.-----30-----Nm----------user posted image

5. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image

6. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

7. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

8. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image P18.6.

********** SEPTEMBER **********

9. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 19.06

********** NOVEMBER **********

10. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********

04.06. Kaminek
10.06. Mala_princeska
18.06. Mateja4

19.06. Cukr07

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA

10 user posted image : 6 user posted image

Pogrešane na naši temi:

1. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-
2. fejči--------18.6.----33-----Krško------
Tudi na junijkah se že precej časa nista javili, tak da ne vem kam sta se skrili oz. ušli. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2662
3.6.2009 13:59:00   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek
mala_princeska:dobro opravi na pregledu, pa upam, da se ti bo raven železa res dvignilauser posted image user posted image user posted image

Hvala, tudi jaz upam da se raven dvigne po napovedih čez mesec dni. user posted image user posted image
Mi je ginekologinja rekla, da kljub tej nizki vrednosti precej dobro izgledam user posted image , menda se je telo tako navadilo na nizko raven.
Pa všeč mi je njena pozornost, ko vse v materinsko vpiše - glede tega zdravljenja.

Kaminek tudi ti jutri dobro opravi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
3.6.2009 14:00:45   
Mala_princeska
Jaknik1 user posted image user posted image user posted image te čisto razumem glede te panike......
Saj bo v tretje bolje - boš videla. user posted image user posted image user posted image
Ne obremenjuj se po nepotrebnem.

Neposredna povezava do sporočila: 2664
3.6.2009 14:24:29   
Anonimen
Hvala, verjetn me mal hormoni matrajouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2665
3.6.2009 15:48:59   
kaminek
mala_princeska: kaj si nardila s seznamomuser posted image  sm že druga na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . joj, kak hitro čas beži.
men bo trebuh kr na pol poču, tolk ga razteguje. madonca, mislm, da mi jutr sploh CTG-ja ne bojo mogl delat, k nimajo tolk dolcgauser posted image

jaknik1: veš, si vsaj v prednosti, ker greš že v tretje rodit in je ziher lažje kot prvič, pa tud stvari bolj poznaš. ne delat panike in te bit strah, k pol bo še mene glih zdele zgrablouser posted image . tko al tko mora it vn. sej boš vidla, bebica bo kr poletela vn. user posted image

mi imamo pa danes delavce, k nam polagajo po garaži ploščice. sej bi se jih sami lotil, sam ni časa pa tud prevelik prostor cca. 35 m2 in je bi dlje trajal. sej veste, doma je najslabše delat. pa še to, k en delavc bi pol tko al tko bil odsoten zarad porodniškeuser posted image -moja naloga je vedno fugiranje, moj dragi ali pa njegov oče pa polagata. zato sm pa rekla, naj pridejo to drugi nardit, da bomo lohk vsaj voziček v miru mel sestavljen v garaži, da se ne bo na njem nabiral prah. pa tud neki mormo dat zaslužt drugim. to je druga stvar pri opremljanju stanovanja, k smo jo dal delat (centralna je bila prva).

no, tolk za zdele, vas pridem počekirat zvečer

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
3.6.2009 17:03:47   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jaz sem  s pregleda - ctg reaktiven, nič posebnega ;
vaginalno pa pri nas na uraden rok pregledujejo oz. v 40. tednu, tak da to pride najbrž na naslednjem pregledu 10.06. - torej čez en teden.
Urin, pritisk ok...teža malo manj user posted image .

Alex01 prav fajn se držiš, me veseli da smo se videli. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Princesi tudi mene veseli, da sva se videli. Fajn zgledaš! Res sem veselauser posted image user posted image user posted image
Vesela sem tudi za tvoje dobre izvide.
Upam, da se še kaj vidiva, če ne prej pa potem ko bova že vozičkali. Glede na to, da sem bila tam blizu doma, se zna zgodi, da se kje vidivauser posted image . Ko sem bila še otrok, sem velikokrat prišla peš v tvoj kraj in sicer dol s hriba (Laze, če veš kje so), ka imajo moji starši tam vinograd.

Neposredna povezava do sporočila: 2667
3.6.2009 17:08:06   
Alex01
Pozabila. jaz tudi iz pregledauser posted image . Nič posebnega.  user posted image  srček lepo bije, urin in kri OK, pritisk OK, kg user posted image .

NASLEDNJI PREGLED 22.05.2009 - CTG

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
3.6.2009 17:13:37   
čebelica01
misliš na 22.6 kaj ne alex01

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
3.6.2009 17:18:49   
Alex01
JAKNIK - po pravici? Tudi mene že malo panika grabiuser posted image . Grem sicer drugič v "rim", ampak po skoraj osmih letih, se mi zdi da tako kot prvičuser posted image . Prvič se je v času, ko sem bila v porodni zamenjala celotna ekipa, se pa spomnim samo tega, da me je babica vprašala, da če so mi rekli, da bo velik otrok ????????? in to tik pred fazo poroda user posted image   na svet. Ka bi lahk naredila? vstala in šla user posted image user posted image ? V glavnem smo rodili s skupnimi močmi, mi je dr v fazi izsiskanja user posted image  parkrat pritsnil na trebuh, pa je našuser posted image  prišel na svetuser posted image , po 5 urah in pol v porodni.
Sem pa optimist in upam, da bo v drugo lažje šlo vse skupaj.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
3.6.2009 17:21:09   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

misliš na 22.6 kaj ne alex01

ČEBELICA01- HVALAuser posted image user posted image user posted image , da 22.06.09, Princesi, upoštevaj 22.06.

Neposredna povezava do sporočila: 2671
3.6.2009 17:55:42   
čebelica01
alex01 vse bo vredu in prav je da si optimist. jaz sem dvakrat rodila pa še kolegici sem šla za babco hi hi hi in bo zdaj 9.6 09 eno leto in ime mu je aleks brez x ha ha ha . tko da tko naprej alex 01 . saj res me pa zanima a vaši partnerji bojo prisotni , kdor ma še odhod za v rim user posted image user posted image user posted image . če nočete biti same pa me pokličte hi hi hi JOKE. MAL HECA AMPAK MEN JE BLO FANTASTIČNO BIT PRI PORODU NE DA BI BILA JAZ TISTA KI ROJEVA .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
3.6.2009 22:31:12   
Infinity1
princesi v Rim user posted image , kdo bo pa seznamčka prevzel, ste se že kej zmenile?

Vse lepo pozdravljam, se bom ob kakem slabem vremenu kaj bolj razpisala, do takrat pa uživajte v svojih user posted image in trebuščkih, dokler jih še imate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2673
4.6.2009 8:22:23   
Mateja4

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** JUNIJ **********

1. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 10.06. uf, a sem že na vrhu seznama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 04.06.

********** JULIJ **********

3. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

4. jaknik1----6.7.-----30-----Nm----------user posted image

5. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 22.06

6. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

7. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

8. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image P18.6.

********** SEPTEMBER **********

9. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 19.06

********** NOVEMBER **********

10. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********

04.06. Kaminek
10.06. Mala_princeska
18.06. Mateja4

22.06. Alex01
19.06. Cukr07

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA

10 user posted image : 6 user posted image

Pogrešane na naši temi:

1. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-
2. fejči--------18.6.----33-----Krško------
Tudi na junijkah se že precej časa nista javili, tak da ne vem kam sta se skrili oz. ušli. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2674
4.6.2009 8:26:43   
Mateja4
neki sem se igrala pa vidm da je kr ratalo user posted image user posted image user posted image princesi upam da nisi jeznauser posted image user posted image

no moj zob se je mal umiril in ne boli več tako...

aleks, princeska user posted image user posted image user posted image za pregled

čebelica moj dragi je sicer reku da gre zraven, sam kok se bol avgust bliža tok bol se men zdi da bo nakonc odpovedaluser posted image user posted image user posted image tko da če mi reuček odpove te z veseljem sabo vzamemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.