Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.6.2009 11:08:06
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ne moreš verjet! Po 2 mescih čakanja sem končno prejel klic! Gremo v službo!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.6.2009 11:14:15
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ne moreš verjet! Po 2 mescih čakanja sem končno prejel klic! Gremo v službo!!!! Jupiiiiiiii . To mi deli . Končno bomo imeli razumevajoče fante v branži, ki nas najbolj zanima Čestitam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.6.2009 11:15:42
|
|
|
|
pikica36
|
iskrene čestitke kruce!!!!!!!!!!!!! pa če ni skrivnost(jaz nisem tako na tekočem ) kam pa???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.6.2009 11:35:13
|
|
|
|
miklarom
|
pikica36 - sem dobro pregloed imam pa v petek zjutraj ob 8.00, še tukaj en velik kruce - čestitam za službo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.6.2009 12:32:10
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 iskrene čestitke kruce!!!!!!!!!!!!! pa če ni skrivnost(jaz nisem tako na tekočem ) kam pa??? Nekje na Gineko - Lj, kje bom pa še zvedel v ponedeljek..... Prioriteta mi je bila reprodukcija , kolikor vem je pa tam že zasedeno. Pač rad sem med vami pa kakor koli že
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 2.6.2009 12:37:11 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.6.2009 12:52:15
|
|
|
|
pikica36
|
vauuu ,to pa ni kar tako no, bomo imeli info iz prve roke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.6.2009 16:05:58
|
|
|
|
Fidolina
|
Bravo Kruce . Potem se bomo pa sigurno kaj vidli, ker sem jaz tam stalna stranka. Upam, da srečanje ne bo preveč OSEBNO . Zagotovo te bom spoznala po tem, ko boš mel čist črno za nohti, ker si skoz v vrtu .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.6.2009 17:31:46
|
|
|
|
Bety11
|
Pikica36... Žal mi je....Imam občutek, da si pripravila "borbeni plan" za naslednji krog... Gigi1... ....Tokrat bo .....Držim pesti.... Kruce F. Četitke za službo in dobro plačo želim... In vsem drugim edino želim, da s čudenjem zagledajo nenadne ...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.6.2009 18:18:34
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ne moreš verjet! Po 2 mescih čakanja sem končno prejel klic! Gremo v službo!!!! dej nehi, a si vidu!!! Ma halo! Ko človek že obupa....super, ej, čestitam krucek in sedaj, ko boš na šihtu, te bo tvoja kricuka bolj vesela, ko boš prihajal domov pikica36, žal mi je, vidim pa, da nisi vrgla puške v koruzo. Tako je prav! Tudi jaz si milsim, da verjetno ne bo držalo, da je to moj prvi in obenem zadnji postopek...že planiram, kako bo če bo...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.6.2009 20:11:45
|
|
|
|
dajamaja
|
Pikica, žal res, da ni bil en čudež zraven. Me veseli, da si pogumna in da se ne daš! Kruce, super za klic! Pa si že menil, da ne bo nič iz tega. Gigi, še virtualne pesti! A jaz te tudi lahko pokličem, kot ti mene ne ? Mikla, pestke za pregled v petek. Fidolina, srečno v postopku! Bety, lepo nam čuvaj Damjana. Vsem ostalim posebej neomenjenim, poljubček, pozdravček!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.6.2009 20:39:43
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Hvala punce! Upam da bodo rabil za kaj več časa kot 4 mesce..... Ja sem jih že čist z glave zbrisal pa drugam šical.... No pa tolk sm si troštal z vami na morje it Ka pa veš, lahk bom pa takrat fraj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 7:45:26
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, kje ste zaspanci?? vsi ?? mi počasi zaključujemo z potem pa v akcijo...bomo videli kolk bo uspeha ta ciklus Kruce kako paradižniki? uspevajo se še pogovarjate? Pikica lepo da ostajaš pogumna, sej veš - taki dogodki nas naredijo še močnejše Miklaron dobro opravi jutri Aqua kako je bilo pri atu Rešku? sta se kaj pametnega zmenila? kolk sem jest firbčna....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 8:33:58
|
|
|
|
pikica36
|
mausi- mi na žalost še ne , kako je pa aqui??? nič ni poročala kako je bilo pri reškotu??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 9:21:57
|
|
|
|
mausikaa
|
Pikica sej bosta hitro lahko spet ali so ti dali kakšna posebna navodila v zvezi s tem, meni je bilo rečeno da lahko takoj ko se prenehajo izcedki ampak da naj počakava z zanositvijo do prve menstre...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 9:31:09
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Kruce kako paradižniki? uspevajo se še pogovarjate? Itak! Včeraj sem jim strehco naredu. No ja mišljena je bila strehca, nazadnje sem naredil "pokrito plesišče" Cel šotor in vanj spravil cel vrt. Če ne bo vse skup v zrak odneslo.... Bramorji so se pa preselili na sosednjo njivo.... IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Pikica sej bosta hitro lahko spet ........ meni je bilo rečeno da lahko takoj ko se prenehajo izcedki ampak da naj počakava z zanositvijo do prve menstre... Mausi ne utrujaj deca po nepotrebnem, Jaz še zdaj hvalim Boga da mi več ni treba.... Ma se grdo sliši, pa vendar se mi pavza prileže.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 9:57:59
|
|
|
|
mismis
|
Kruce, čestitike za službo Kdaj pa štartaš?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 10:03:32
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan predrage in predragi Kako smo danes? Sonček je in je vse malo lepše. Pikica draga dans te moram spet malo objeti . Malo topline dobro dene. Bety hvala draga. Upam, da se vam kmalu pridružim na talepem seznamu Dajči kadarkoli Kruce z mojim dragim bi se na to temo kar dobro zastopila . Mislim, da ima Mausika precej mlajšega gelibterja in mu to spljoh ni problem A ne Mausi? No zdej grem pa malo popedenat naš seznamček...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 10:25:22
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Še ena T (38) M ne pričakuje 08.06. neodkrita (45) M ne pričakuje 09.06 Aqua 77(32) M ne pričakuje11.06. gigi (43) test 15.06. Lana70 (39) M ne pričakuje 18.06. Grethy (43) M ne pričakuje 27.06. mausikaa (40) M ne pričakuje 30.06. V POSTOPKU NOVI KROG Fidolina (42) v pripravah na IVF Kiwi (41) IUI junija Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (42) pavza Dajamaja (42) pavza Pikica36 (38) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Bety11 (43) (24T) Miklarom (37) (8T) pregled 05.06. HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 11:39:37
|
|
|
|
Fidolina
|
Trepetalke vam povem, da nima nobena od vas v juniju, v trgovinah, kaj po tistih policah z vložki stikat!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 11:58:24
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kruce z mojim dragim bi se na to temo kar dobro zastopila . Mislim, da ima Mausika precej mlajšega gelibterja in mu to spljoh ni problem A ne Mausi? No zdej grem pa malo popedenat naš seznamček... ah moj je kar mojih leti - je pa tak letnik da takih ne delajo več samo kar se te teme tiče: jaz opažam zadnje čase, da mi želja po upade v drugem delu ciklusa, moj je pa tko-tko, se mi zdi, da zadnje čase sem res jaz tista ki daje pobudo...je tudi pri vas ostalih tko? Kruce kako pa ti razmišljaš o tem, razne tega da ti pauza paše? ali ženske res tolk "pademo not" v "delanje" bebic da to ni več ljubljenje ampak telovadba? sej priznam včasih tudi jaz poslončkam zato ker bi lahko bili tisti dnevi ko bi pa mogoče lahko uspelo... joj, če pomislim pred prvim SS sva bila bolj tko-tko in sva samo enkrat na dopustu pa je kar ratalo zdaj se pa trudimo, pa računamo, pa poskušamo vse možno pa kar ne rata in ne rata...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 12:29:17
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi pri nas je podobno. Meni paše takoj po M...pol pa samo še garanje za . Moj je pa te "programirane telovadbe" tudi že sit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 14:46:22
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi pri nas je podobno. Meni paše takoj po M...pol pa samo še garanje za . Moj je pa te "programirane telovadbe" tudi že sit Evo nekak tako kot je rekla Gigi! Je pa tud res da jaz ne uživam sedaj na pavzi zarad let, ampak zato ker je sex izgubil ves čar. Kot sem nekoč že pisal na IVF temi sem se proti koncu poćutil kot petelin brez perja! Nenazadnje je moškemu tako sprogramirano sexat lahko kar velik problem. Naprimer koliko jih nima problemov na ukaz spustiti v lonček spermo? In če nastopi psiha gre tud O v maloro.. Zato pa pravim da z zmernostjo! Pa ne moških preveč direktno spodbujat k miganju ko pol rata odveč.... Vržte ga na finto, pa naj si misli da je na njegovem zelniku zrastlo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 15:14:38
|
|
|
|
gigi1
|
Kruce sam še to mi povej, kako naj ga po 20ih letih "vržem na finto"?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 15:16:00
|
|
|
|
aqua77
|
Dober dan želim!!! Te dni nisem bila najbolj na tekočem z dogajanjem na RR. Piki resnično mi je žal! Zgleda, da ti usoda ni bila naklonjena. Samo ne vržt puške v koruzo prosim te!!! Nimam besed.... Kruce čestitke za službo!!!!!!! Upam, da ti vseeno uspe uletet na poletno srečanje!!!! Jaz sem bila včeraj z dragim pri Atu. Naju je popolnoma očaral. Predlagal nama je kako naprej, tako da sva oba pomirjena un upava na najboljše... Pozdravček vsem...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.