Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 9:42:04
|
|
|
|
dini
|
Ja julij bo pa res naš
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 9:46:11
|
|
|
|
dini
|
Punce že veste? Po dolgi bolezni je v 71. letu umrla igralka Lidija Kozlovič, ki jo širša javnost pozna predvsem po vlogi matere v filmu Sreča na vrvici.
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 9:48:08
|
|
|
|
barvar
|
Ja babe kaj je zdaj to? Kje so / ? Pa menda ne bo ta lepi junij tako neplodno mimo nas zletel . Jaz okrog 20.štartam z novo dozo fiksanja, tako da mi bo konec meseca spet dogajalo . Ja kaj hočemo! Julija pa bo vse roza, boste videle .
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 9:49:00
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
oooooo Dini se je zbudila....ja bejba kje si ti že dva dni ? Mal živčki delajo...he he...super da si dobila tako hitro datum.... Pa nič se ne boj in ne obremenjuj se s kartončkom, pa ne vem še čem...Samo da se odvija, pa da te čimprej zrihtajo, pa da nam zanosiš . Amiii če si dons sanjala kakšno fletno nosečo blondinko...sem bla to jest Kako si Amiii....samo napiš da je belo!!!! S* mal nam sončka prines...tukaj na Bledu se bo glihkar ulilo!! Ne maram če lije...ne dež, pa ne smotka ! Majalina....si že premislila kaj boš...mah, samo zavrti številko! Isabeaux....a veš da si rojena pod srečno zvezdo...tako kot jaz Milabe uboga, na istem sva....a je včeraj pricurljala tako kot meni? Ja se bova drug mesec skupi tresle...dotlej pa vsak dan po 2x....da nama bosta lubija rekla...."Jest ne morem več" he he...ne vem če bom kdaj to slišala... No punce, grem naprej delat...
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 9:59:29
|
|
|
|
dini
|
Oj Tanja_Jes kje sem 2 dni? Hmmmm.... od veselja-Bog res obstaja, slišal me je, jst bom kar od veselja, šiht bom dobila, v ponedeljek imam dr., je prišla tako kot mora bit, zgleda da se bo popravla , nism zarad ker je šele začetek meseca pa še popravla se mi bo in veste kaj me še čaka....to pa še ne dojemam čist.
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 10:04:00
|
|
|
|
majalina
|
malo je še zgodaj zame, pa ne razumem? kaj če sem premislila? :-D
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 10:11:08
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majalina malo je še zgodaj zame, pa ne razumem? kaj če sem premislila? :-D Ja, zgleda da je le zame prezgodaj....sem te zamešala z eno....sorry...
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 10:20:03
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka pupe!!!
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 10:20:38
|
|
|
|
majalina
|
no, no, no... kako si lahko mene zamešala ;-) ni panike, malo se hecam. me pa nasmeje to, da nisem edina, ki zjutraj ne funkcionira ravno fantasticno hehe!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 10:37:46
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Dini...super za službo...prov vesela sem zate...Morš bit ena taka super oseba, ki rabi čisto malo, da je srečna ...in tako je prav!!! Vse lepo počasi in ob svojem času!
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 10:46:40
|
|
|
|
milabe
|
Tanja_Jes hihihihi če kej druga ne me forum spet v smeh spravi... Ja je prteklo tapravo danes.... Ampak sem se odločla da ne bom nč jamrala in 100% bom Julija vidla , ni šans da se ne uresniči!!! Ja, moj lubi, komi čaka... ker zdej sva na 2 dni, in me je razp.... sem mu včeri napovedala vojno!!! tem jajčecem in spremijem in vsem, da zdej pa ni izhoda, ni druge varijante kot da se prime in se bova zasigurala in VSAK DAN. tudi meni nikol ne bo reku: 'Jest ne morem več!' ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 10:51:37
|
|
|
|
Tinkarčica
|
Majalina, če mene sprašuješ če sem nova: spremljam vas že od januarja, od takrat pa se tudi že trudiva. Upam, da kmalu bo veseli trenutek . Navijam tudi zate, da ti rata prej!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 10:54:49
|
|
|
|
Tinkarčica
|
Ziva1, js sem krvomočnico kar prenehala. Mogoče bi jo res lahko pila samo ta kratek čas. Ne vem, čisto sem že zmedena okrog teh vseh priporočil. Trenutno jem samo Elevit, mojemu sem pa kupila šumeče tabletke koencim Q10. Zdaj pa veselo na delo. Če pa bom kakor koli znala pridet do Utrogestana, ga bom pa vsekakor uporabljala; če mi katera zna povedat, kje ga lahko kupim brez recepta, se priporočam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 10:56:00
|
|
|
|
dini
|
Ja in POROČILA SE BOM Od sreče Mi prosim katera pove kako poteka to?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 11:13:01
|
|
|
|
sarar
|
a poroka? sej ni ničzakompliciranega, ti bo una vse povedala. kok boš šele na poroki jokala. jz sm tud... od sreče seveda...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 11:13:45
|
|
|
|
dini
|
A sta vidva mogla kej govort?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 11:19:56
|
|
|
|
milabe
|
dini - čestitam js bi se tud ;) hihi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 11:22:56
|
|
|
|
Tinkarčica
|
Joj, se moram opravičit, ker sem z istim vprašanjem še enkrat prej zatežila! Poroka? To pa je moje področje in če katero zanima, naj mi javi !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 11:28:04
|
|
|
|
Nalina
|
JOoooj, kok ste se razgovorile Kar težko sledim. Najprej iz srca hvala vsem, ki ste mi napisale sporočilca. Zelo so me potolažila. Ker sem na tem področju še zelo nova mi vse to zelo pomaga. Potem pa za "čarovnici". hehe Punce, temu se pa reče intuicija. In to zelo zelo dobra! ;) To se meni tudi kar naprej dogaja, samo ne skozi sanje, ampak čez občutke in vedenje. :) Dini čestitam! Oz. bom, ko bo poroka mimo, da ne jinxnemo. Govort ... jah če se bosta poročila samo civilno potem rečeš da pri cerkveni govoriš več. Je pa res, da sem tudi na cerkveni že doživela samo da. pa je bilo tako mimo, da bog pomagej ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 11:28:39
|
|
|
|
dini
|
Tinkarčica beri zs.
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 11:29:35
|
|
|
|
dini
|
Hvala vsem, še zdej ne dojemam, pa še letos se bova
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 11:30:25
|
|
|
|
Nalina
|
Tinkarčica, kaj to pomeni, da je to tvoje področje?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 11:32:16
|
|
|
|
Nalina
|
Hahaha, Dini ... počakej, da se bo dan bližal ... Vse kar je važno je samo in izključno to, da se imata vidva super, da se smejita, pozabita na vse, kaj je in kaj ni, kaj bi lahko bilo. Da se zabavata! KEr v tem primeru bo to najboljši dan v vajinem življenju. nobenega kompliciranja ... poveš pa itak tisto, kar te prašajo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 11:54:01
|
|
|
|
majalina
|
jeeeeeeee!!! čestitam dini!!! jst bi se tudi!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 5.6.2009 11:56:48
|
|
|
|
Tinkarčica
|
Majalina, kaj še čakaš ! Js se poročim drugo leto julija ! Dini in Nalina berita zs.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......