Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:46:18
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot jutro. kolumbo nisem hotela da te imajo za shopoholika :). v keri pikapolonici? mi to že vemo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:47:25
|
|
|
|
birdy
|
Hoj. Men se pa čist nč ne da. Len dan bom mela dons. Kristi je nazaj začorila, je sam tok vstala da je mami mela družbo pri pitju kofeta Plenice- mi mamo sicer racmanke, ker pa občasno tud kake ta umetne kupmo jih pa seveda kupmo v Milerju. Ampak smo zdej prov na njihovih pristal, aja, ne, zdej smo mel sparkijeve. Men sparkijeve dobr držijo, normalno celo noč. Kadar ma te plenice seveda, če mi zmanjka prekrivnih hlačk. Nisem povedala da je šla včer Neli kakat na wc. Sem tok ponosna Se je ful matrala, pol je pa na wcju čist kamot opravla. Drgač smo bli pa tud mi včer v šopingu. Smo šli v milerja mal po vatke pa ta sranje, pa v baby center po podlogo za Nelijino pojstlo. Jo bova počas probala dat iz plenic.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:48:22
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ajvy- a greš v razvojno tudi v bežigradu...jest sem hodila z erikom...men osebno ta tuki ful ni všeč, fizioterapevtka je pa zakon...ma ne vem sej mogoče sem jest mal čudna ampak prvič k sem priošla se je ta p pogovarjala s sestro pa ful eno mamico kritizirala in to tolk naglas da sem jest use slišala, mi je blo ful grdo. upam da bo tebi všeč. ne razumem...s kom nisi zadovoljna zdej....kolk pa je tam dohtarjev.... greš v razvojno tam je ena dohtarca pa sestra...pol pa če se ta dohtarca odloč te pošlje še na fizioterapijo...men je dohtarca bla smotana, vse ostale babike pa so mi ble uredu...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:49:38
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ajvy- a greš v razvojno tudi v bežigradu...jest sem hodila z erikom...men osebno ta tuki ful ni všeč, fizioterapevtka je pa zakon...ma ne vem sej mogoče sem jest mal čudna ampak prvič k sem priošla se je ta p pogovarjala s sestro pa ful eno mamico kritizirala in to tolk naglas da sem jest use slišala, mi je blo ful grdo. upam da bo tebi všeč. ne razumem...s kom nisi zadovoljna zdej....kolk pa je tam dohtarjev.... V RA maš pediatrinjo, ta te pa po potrebi napoti naprej na fizioterapijo. Kokr sem jst razumela je pediatrinja za en k..., fizioterapevtka pa dobra.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:50:38
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ... Pa še full močen vonj majo te "puščajoče" pamperske. drugače pa meni ni nikoli nič spuščalo-ne lulanje ne kakanje... pupka, jutro! ne da majo močan vonj- SMRDIJO- full Jutro tudi tebi. amm, te simply dry v oranžnem so mislim da v Mülerju 8 € pa jih je 48 not- če se ne motim
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:51:38
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Dobro jutro. Mal sem brala in vidla da ste mele pleničke po zobeh. No o njih sem jaz pisala že lep čas nazaj. Po novem gledam da so strogo narejene v Germany, mam pa active fit (tiste ko majo like iz sesame street gor), sem pa vzela enkrat tudi simply dry v müllerju (oranžni paket) in oboje so super- nobene vlažnosti več. pa sem previjala pr vsakem hranjenju- ga še vedno. Kar je pomenlo na 3 ure ali celo manj. Zdaj se je malo zamotil z opazovanjem rože na posteljnini ampak me že kliče- se oglasim kasnej Pupka jest mam tud te s Sesame street. Mam pa Active fit za podnev pa Simply dry za ponoč. Pa jih morm tud pohvalt. čist enako je tudi pri nas.....super je... je pa tako...da ni vsaka plenica za vsako rito....ker so drugačne...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:51:58
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Nisem povedala da je šla včer Neli kakat na wc. Sem tok ponosna Se je ful matrala, pol je pa na wcju čist kamot opravla. Drgač smo bli pa tud mi včer v šopingu. Smo šli v milerja mal po vatke pa ta sranje, pa v baby center po podlogo za Nelijino pojstlo. Jo bova počas probala dat iz plenic. Pridna pupa In super za šoping
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:52:39
|
|
|
|
Pupka
|
sunny kako mate kej vreme?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:53:39
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ... Pa še full močen vonj majo te "puščajoče" pamperske. drugače pa meni ni nikoli nič spuščalo-ne lulanje ne kakanje... pupka, jutro! ne da majo močan vonj- SMRDIJO- full Jutro tudi tebi. amm, te simply dry v oranžnem so mislim da v Mülerju 8 € pa jih je 48 not- če se ne motim res je smrdijo ko kuga bom probalaše te simply dry..... a drgač ste še vse na 3ki? kdaj pride 4ka v poštev?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:54:05
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ajvy- a greš v razvojno tudi v bežigradu...jest sem hodila z erikom...men osebno ta tuki ful ni všeč, fizioterapevtka je pa zakon...ma ne vem sej mogoče sem jest mal čudna ampak prvič k sem priošla se je ta p pogovarjala s sestro pa ful eno mamico kritizirala in to tolk naglas da sem jest use slišala, mi je blo ful grdo. upam da bo tebi všeč. ne razumem...s kom nisi zadovoljna zdej....kolk pa je tam dohtarjev.... greš v razvojno tam je ena dohtarca pa sestra...pol pa če se ta dohtarca odloč te pošlje še na fizioterapijo...men je dohtarca bla smotana, vse ostale babike pa so mi ble uredu... aaaaa...zdej razumem....thx...sej se mi je zdelo....ker je bla preveč prjazna sestra.....ponavad je tko.....hja...nimaš kaj....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:56:40
|
|
|
|
Ajvy
|
Tanci..super vozek...upam,d a ti bolj koristil kot buggy...sej veš kaj... Škoda glede avta in HB da sta pravočasno ugotovila prevaro..me jezijo taka sranja..... Mlea...se je tebi vozek z Evito notri prevrnil??da kupuješ nov vozek..... Vito...kaj pa je njemu ,d a si napisala ,da je pljučni bolnik?? Birdy...kako ste kaj?? Čestitke Neli za prvo kakanje v kahlico----le tako naprej
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:01:05
|
|
|
|
Pupka
|
mi mamo še 3-ko, bomo pa kmali tudi na 4-ki
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:04:35
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ... Pa še full močen vonj majo te "puščajoče" pamperske. drugače pa meni ni nikoli nič spuščalo-ne lulanje ne kakanje... pupka, jutro! ne da majo močan vonj- SMRDIJO- full Jutro tudi tebi. amm, te simply dry v oranžnem so mislim da v Mülerju 8 € pa jih je 48 not- če se ne motim res je smrdijo ko kuga bom probalaše te simply dry..... a drgač ste še vse na 3ki? kdaj pride 4ka v poštev? niti active fit niti simply dry nimata tistega želeja not
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:07:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Hana kake lepe ličke ima Hana cela punce, je ravno florjan prišel pa me zdej sprašuje kdo je to:) hvala lepa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:09:36
|
|
|
|
sunny24
|
pupka, vreme je v P... Mi pa nimamo Mullerja tuki, sej drugače bi tam kupovala plenice... birdy, super za Neli! Gaja je tečka 100/h....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:12:24
|
|
|
|
claud
|
Pupka kok ma pa že kg Rene? Larissa jih ma okol 6 al 6,5kg....pa ji active fit 3 lepo stojijo....te active baby 3 pa jo kr neki čudn šponajo v stegnčko, pol morm pa drugač naštimat in pol čudn stojijo.... no sj teh tko nimam namen več uporablat...spljoh Katjuša a na tole hano od majchy pa pali florjan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:13:07
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 pupka, vreme je v P... Mi pa nimamo Mullerja tuki, sej drugače bi tam kupovala plenice... birdy, super za Neli! Gaja je tečka 100/h.... Mate pa Obi po novem Tudi mi ga nimamo- se moram peljat skor eno uro. Sam ko grem kaj v šoping al pa kaj, se itak peljem pa vzamem. Drugače pa sem odkrila da majo pr najboljšem sosedu plenice ki so Made in Germany
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:13:51
|
|
|
|
claud
|
sunny-vreme jo daje.....našo tud ampak tko da skos spi ......se sam tok zbudi da jo nahranm pa nazaj smrčat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:14:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjuša a na tole hano od majchy pa pali florjan jaz sem za bova s katjušo v žlahti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:14:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
DOBRO jutro.mi smo lepo spali do 8h ,MIHAILO zdaj nadaljuje s spanjem,jaz sem pa pred tem posesala zdaj sem zajtrkovala in vas lahko berem in komentiram...no no pa zacnimo... MAXI -mi smo tudi imeli nekaj bolj neprespanih noci,dosti zbujanja je bilo in sitnarjenja,ampak je ze bolje...upam,da bo tudi pri vas... SALT upam,da se kmalu pozdravis,sam si boga a te fejst boli ...Merice pa imate lepe...kako je pikica delovala ,upam,da niste imeli reakcij... MAYCHY hana je cukrcek CITA PUPKA tut nas se smeji na glas in me kr gane do srca...pa tudi mene cuka za lase oz ko las prime tko potegne da mu v roki ostane zato mam skoz cop,da jih ne prime URSA super za kopalke BIRDY AJVY skoz je kaj narobe evo da bo vse ok posiljam BOMA v c&a so te kupljene...naklon v lezAlniku ima dvignjen ampak je hrbtenica v ravnem polozaju tko da lezi...v vozicku vcasih v kosari malo dvignem ampak je bolj v lezecem... BARBARA GS kako ste
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:14:46
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Pupka kok ma pa že kg Rene? Larissa jih ma okol 6 al 6,5kg....pa ji active fit 3 lepo stojijo....te active baby 3 pa jo kr neki čudn šponajo v stegnčko, pol morm pa drugač naštimat in pol čudn stojijo.... no sj teh tko nimam namen več uporablat...spljoh Katjuša a na tole hano od majchy pa pali florjan 4.5 jih je mel 7200g, zdaj ma pa cca. kilo več. Mam še ene pol paketa, pol bo pa najverjetneje že 4ka
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:14:56
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Birdy...kako ste kaj?? Čestitke Neli za prvo kakanje v kahlico----le tako naprej Kr fajn. Moj dragi zdele spi, Kristi se je zbudila pa mi tlele v naročju brca Neli je v vrtcu, uživa pa jih komandira, baje je ta glavna... Kako pa vi? Ste drgač zdrvi?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:15:07
|
|
|
|
claud
|
Pupka a made in germany so kao najbolš? originale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:15:37
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 pupka, vreme je v P... Mi pa nimamo Mullerja tuki, sej drugače bi tam kupovala plenice... birdy, super za Neli! Gaja je tečka 100/h.... Mate pa Obi po novem Tudi mi ga nimamo- se moram peljat skor eno uro. Sam ko grem kaj v šoping al pa kaj, se itak peljem pa vzamem. Drugače pa sem odkrila da majo pr najboljšem sosedu plenice ki so Made in Germany A res al kaj? A to pamperske? Ker jst jih tuki nism najdla, samo polske...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:16:10
|
|
|
|
Pupka
|
no, moj pa je zaspal- čist lepo sam v miru. enkrat sem šla dudo popravit. Drugalče sem ga pa mela na pojstli pa je ratal siten in sem ga nesla v njegovo pojstlo pa je blo OK. In je lepo zaspal. Neka luna je na vidiku v nedeljo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?