|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
5.6.2009 9:46:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jutro.

kolumbo nisem hotela da te imajo za shopoholika :). v keri pikapolonici?

mi to že vemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
5.6.2009 9:47:25   
birdy
Hoj.
Men se pa čist nč ne da. Len dan bom mela dons. Kristi je nazaj začorila, je sam tok vstala da je mami mela družbo pri pitju kofetauser posted image
Plenice- mi mamo sicer racmanke, ker pa občasno tud kake ta umetne kupmo jih pa seveda kupmo v Milerju. Ampak smo zdej prov na njihovih pristal, aja, ne, zdej smo mel sparkijeve. Men sparkijeve dobr držijo, normalno celo noč. Kadar ma te plenice seveda, če mi zmanjka prekrivnih hlačk.
Nisem povedala da je šla včer Neli kakat na wc. Sem tok ponosnauser posted image user posted image user posted image user posted image  Se je ful matrala, pol je pa na wcju čist kamot opravla.
Drgač smo bli pa tud mi včer v šopingu. Smo šli v milerja mal po vatke pa ta sranje, pa v baby center po podlogo za Nelijino pojstlo. Jo bova počas probala dat iz plenic.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
5.6.2009 9:48:22   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ajvy- a greš v razvojno tudi v bežigradu...jest sem hodila z erikom...men osebno ta tuki ful ni všeč, fizioterapevtka je pa zakon...ma ne vem sej mogoče sem jest mal čudna ampak prvič k sem priošla se je ta p pogovarjala s sestro pa ful eno mamico kritizirala in to tolk naglas da sem jest use slišala, mi je blo ful grdo. upam da bo tebi všeč.

ne razumem...s kom nisi zadovoljna zdej....kolk pa je tam dohtarjev....

greš v razvojno tam je ena dohtarca pa sestra...pol pa če se ta dohtarca odloč te pošlje še na fizioterapijo...men je dohtarca bla smotana, vse ostale babike pa so mi ble uredu...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
5.6.2009 9:49:38   
birdy

ajvy- a greš v razvojno tudi v bežigradu...jest sem hodila z erikom...men osebno ta tuki ful ni všeč, fizioterapevtka je pa zakon...ma ne vem sej mogoče sem jest mal čudna ampak prvič k sem priošla se je ta p pogovarjala s sestro pa ful eno mamico kritizirala in to tolk naglas da sem jest use slišala, mi je blo ful grdo. upam da bo tebi všeč.

V RA maš pediatrinjo, ta te pa po potrebi napoti naprej na fizioterapijo. Kokr sem jst razumela je pediatrinja za en k..., fizioterapevtka pa dobra.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
5.6.2009 9:50:38   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

...

Pa še full močen vonj majo te "puščajoče" pamperske. drugače pa meni ni nikoli nič spuščalo-ne lulanje ne kakanje...

pupka, jutro! user posted image

ne da majo močan vonj- SMRDIJO- full user posted image user posted image   user posted image user posted image

Jutro tudi tebi.

amm, te simply dry v oranžnem so mislim da v Mülerju 8 € pa jih je 48 not- če se ne motim

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
5.6.2009 9:51:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Dobro jutro. Mal sem brala in vidla da ste mele pleničke po zobeh.

No o njih sem jaz pisala že lep čas nazaj. Po novem gledam da so strogo narejene v Germany, mam pa active fit (tiste ko majo like iz sesame street gor), sem pa vzela enkrat tudi simply dry v müllerju (oranžni paket) in oboje so super- nobene vlažnosti več. user posted image pa sem previjala pr vsakem hranjenju- ga še vedno. Kar je pomenlo na 3 ure ali celo manj.

Zdaj se je malo zamotil z opazovanjem rože na posteljnini ampak me že kliče- se oglasim kasnej

Pupka jest mam tud te s Sesame street. Mam pa Active fit za podnev pa Simply dry za ponoč. Pa jih morm tud pohvalt.

čist enako je tudi pri nas.....super je...

je pa tako...da ni vsaka plenica za vsako rito....ker so drugačne...

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
5.6.2009 9:51:58   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Nisem povedala da je šla včer Neli kakat na wc. Sem tok ponosnauser posted image user posted image user posted image user posted image  Se je ful matrala, pol je pa na wcju čist kamot opravla.
Drgač smo bli pa tud mi včer v šopingu. Smo šli v milerja mal po vatke pa ta sranje, pa v baby center po podlogo za Nelijino pojstlo. Jo bova počas probala dat iz plenic.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pridna pupa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In super za šoping

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
5.6.2009 9:52:39   
Pupka
sunny kako mate kej vreme?

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
5.6.2009 9:53:39   
claud

...

Pa še full močen vonj majo te "puščajoče" pamperske. drugače pa meni ni nikoli nič spuščalo-ne lulanje ne kakanje...

ne da majo močan vonj- SMRDIJO- full user posted image user posted image   user posted image user posted image

Jutro tudi tebi.

amm, te simply dry v oranžnem so mislim da v Mülerju 8 € pa jih je 48 not- če se ne motim

user posted image user posted image user posted image user posted image

res je smrdijo ko kugauser posted image user posted image

bom probalaše te simply dry.....

a drgač ste še vse na 3ki? kdaj pride 4ka v poštev?
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
5.6.2009 9:54:05   
Ajvy

greš v razvojno tam je ena dohtarca pa sestra...pol pa če se ta dohtarca odloč te pošlje še na fizioterapijo...men je dohtarca bla smotana, vse ostale babike pa so mi ble uredu...

aaaaa...zdej razumem....thx...sej se mi je zdelo....ker je bla preveč prjazna sestra.....ponavad je tko.....hja...nimaš kaj....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
5.6.2009 9:56:40   
Ajvy
Tanci..super vozek...upam,d a ti bolj koristil kot buggy...sej veš kaj...
Škoda glede avta in HB da sta pravočasno ugotovila prevaro..me jezijo taka sranja.....

Mlea...se je tebi vozek z Evito notri prevrnil??da kupuješ nov vozek.....
Vito...kaj pa je njemu ,d a si napisala ,da je pljučni bolnik??

Birdy...kako ste kaj??
Čestitke Neli za prvo kakanje v kahlico----le tako naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
5.6.2009 10:01:05   
Pupka
mi mamo še 3-ko, bomo pa kmali tudi na 4-ki

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
5.6.2009 10:04:35   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: claud

...

Jutro tudi tebi.

user posted image user posted image user posted image user posted image

res je smrdijo ko kugauser posted image user posted image

bom probalaše te simply dry.....

a drgač ste še vse na 3ki? kdaj pride 4ka v poštev?
user posted image user posted image user posted image

niti active fit niti simply dry nimata tistega želeja not user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
5.6.2009 10:07:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Hana kake lepe ličke ima Hanauser posted image user posted image user posted image user posted image cela punce, je ravno florjan prišel pa me zdej sprašuje kdo je to:)

hvala lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
5.6.2009 10:09:36   
sunny24
pupka, vreme je v P...user posted image user posted image user posted image    Mi pa nimamo Mullerja tuki, sej drugače bi tam kupovala plenice...

birdy, super za Neli! user posted image user posted image user posted image

Gaja je tečka 100/h....

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
5.6.2009 10:12:24   
claud
Pupka kok ma pa že kg Rene?
Larissa jih ma okol 6 al 6,5kg....pa ji active fit 3 lepo stojijo....te active baby 3 pa jo kr neki čudn šponajo v stegnčko, pol morm pa drugač naštimat in pol čudn stojijo....user posted image no sj teh tko nimam namen več uporablat...spljohuser posted image

Katjuša a na tole hano od majchy pa pali florjanuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
5.6.2009 10:13:07   
Pupka

pupka, vreme je v P...user posted image user posted image user posted image    Mi pa nimamo Mullerja tuki, sej drugače bi tam kupovala plenice...

Gaja je tečka 100/h....

Mate pa Obi po novem user posted image user posted image user posted image
Tudi mi ga nimamo- se moram peljat skor eno uro. Sam ko grem kaj v šoping al pa kaj, se itak peljem pa vzamem. Drugače pa sem odkrila da majo pr najboljšem sosedu plenice ki so Made in Germany

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
5.6.2009 10:13:51   
claud
sunny-vreme jo daje.....našo tud ampak tko da skos spiuser posted image ......se sam tok zbudi da jo nahranm pa nazaj smrčat

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
5.6.2009 10:14:08   
Čebel@

Katjuša a na tole hano od majchy pa pali florjanuser posted image user posted image
jaz sem zauser posted image user posted image user posted image bova s katjušo v žlahtiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
5.6.2009 10:14:46   
MIHAILO
DOBRO jutro.mi smo lepo spali do 8h ,MIHAILO zdaj nadaljuje s spanjem,jaz sem pa pred tem posesala zdaj sem zajtrkovala in vas lahko berem in komentiram...no no pa zacnimo...user posted image
MAXI -mi smo tudi imeli nekaj bolj neprespanih noci,dosti zbujanja je bilo in sitnarjenja,ampak je ze bolje...upam,da bo tudi pri vas...
SALT upam,da se kmalu pozdravis,sam si boga a te fejst boliuser posted image ...Merice pa imate lepe...kako je pikica delovala ,upam,da niste imeli reakcij...
MAYCHY hana je cukrcekuser posted image
CITAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PUPKA tut nas se smeji na glas in me kr gane do srca...pa tudi mene cuka za lase oz ko las prime tko potegne da mu v roki ostaneuser posted image user posted image user posted image zato mam skoz cop,da jih ne primeuser posted image
URSA super za kopalke
BIRDYuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AJVY skoz je kaj narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo da bo vse ok posiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BOMA v c&a so te kupljene...naklon v lezAlniku ima dvignjen ampak je hrbtenica v ravnem polozaju tko da lezi...v vozicku vcasih v kosari malo dvignem ampak je bolj v lezecem...
BARBARA GS kako ste

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
5.6.2009 10:14:46   
Pupka

Pupka kok ma pa že kg Rene?
Larissa jih ma okol 6 al 6,5kg....pa ji active fit 3 lepo stojijo....te active baby 3 pa jo kr neki čudn šponajo v stegnčko, pol morm pa drugač naštimat in pol čudn stojijo....user posted image no sj teh tko nimam namen več uporablat...spljohuser posted image

4.5 jih je mel 7200g, zdaj ma pa cca. kilo več. Mam še ene pol paketa, pol bo pa najverjetneje že 4ka user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
5.6.2009 10:14:56   
birdy

Birdy...kako ste kaj??
Čestitke Neli za prvo kakanje v kahlico----le tako naprejuser posted image user posted image

Kr fajn. Moj dragi zdele spi, Kristi se je zbudila pa mi tlele v naročju brcauser posted image  Neli je v vrtcu, uživa pa jih komandira, baje je ta glavna...
Kako pa vi? Ste drgač zdrvi?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
5.6.2009 10:15:07   
claud
Pupka a made in germany so kao najbolš? originaleuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
5.6.2009 10:15:37   
sunny24

Gaja je tečka 100/h....

Mate pa Obi po novem user posted image user posted image user posted image
Tudi mi ga nimamo- se moram peljat skor eno uro. Sam ko grem kaj v šoping al pa kaj, se itak peljem pa vzamem. Drugače pa sem odkrila da majo pr najboljšem sosedu plenice ki so Made in Germany

A res al kaj? A to pamperske? Ker jst jih tuki nism najdla, samo polske...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
5.6.2009 10:16:10   
Pupka
no, moj pa je zaspal- čist lepo sam v miru. enkrat sem šla dudo popravit. Drugalče sem ga pa mela na pojstli pa je ratal siten in sem ga nesla v njegovo pojstlo pa je blo OK. In je lepo zaspal. Neka luna je na vidiku v nedeljo user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?