Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 21:36:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem izpod tuša in se bom počas odpravila spat. Ju3 vstajam krepko pred 5h, ker peljem ponovno avto na servis Uffffff ta bo pa zgodnja Danes se je Alja spet nadriskarla, da smo jo kopali Cel dan je prdela kot norc in pojedla samo 1 frutek , ostalo pa ni hotela, samo mleko Ojej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 21:38:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj pa res grem jest, ste mi popestrile večer, sem se nasmejala Lepo spančkajte in mirno nočko vsem Tudi vam želim mirno nočko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 21:40:22
|
|
|
|
Anitka
|
Moram z računalnika zato bom rekla tudi jaz lahko nočko in upam, da naših malčkov ne bo metala luna ponoči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 21:41:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
oJLA No da se še jaz pofočkam na novem delu, med malčki in ne več med dojenčki SE mi pa še ni zgodilo, da bo to storila šele na 10.strani Enostavno vas nisem nič brala zadnje dni, tako da pojma nimam o čem teče beseda, in če je kaj name letelo konkretno me še 1x pocukajte za rokoav, velja? Zadnje dni smo cele dneve zunaj, saj je bilo vreme kot nalašč za to. Danes smo tudi izkoristili dopoldan, od 12ih naprej pa smo bili notri, kuhali kosilo, delali bezgov sirup, popoldan pa je itak dež padal, tako da sem končno zlikala en velik kup perila, ter po tleh pomila No zdej grem pa še mal zanazaj prebrat, če mi bo le uspelo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 22:01:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Uf, moj pikec je končnu za ninal, upam da ne bo kakšn alarm pozno po noč . Jst bom še mojga počakala, pol bom šla pa tud jst spat. Nočko vsem skupaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 22:06:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tko, sem celoten del prebrala, samo sem večino stvari pozabila, ampak nekaj se pa še spomnim.... Špelin@ in Anitka: za izvid!!!! Edina: super avto ste nabavili AT. Pa fajn kuhej prežganko Estrella: a ti pa še skoz na recesijskem al kako? Pa Alči spet bolna... Jana: sr.an.je je tole s temi vrtci. Mi ga tudi nismo dobili željenega, ampak sem ful vesela, da smo ga sploh dobili, ker tu pri nas ogromno otrok sploh ne dobi vrtca ....... em em em.... pozabila kej sem hotla še napisat.... uglavnem vsem bolnim pa pošiljam en koš pikapok, da čim prej ozdravite Sedaj pa grem postlo peglat LAHKO NOČ
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 22:10:28
|
|
|
|
špelin@
|
Soncnica Sandra ***, sem se že spraševala, če nas boš našla Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 5:56:41
|
|
|
|
Anonimen
|
DOBRO JUTRO Jaz sem pridno že v službi, od 5:30h nisem mogla spat, pa sem se kar odpravila v službo AT danes ati pelje v vrtec, ker mami ne more več Špelin@ ja nohte sem ji namazala za njen 1. RD
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 8:08:40
|
|
|
|
suzy85
|
hej hej! naša noč je bla . eva se je zbudla šele okrog 5ih, prej pa spala kot polhek mene še kar hrbtenica matra, tablete nič ne pomagajo, tako da grem pol k zdravniku se pokazat. SS smo te že pogrešale! špelin@, estrella držim pesti, da se gregiju in alji popravi imunski sistem in da ne bo več takšnih reakcij ob kakšni virozi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 8:39:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DOBRO JUTRO Jaz sem pridno že v službi, od 5:30h nisem mogla spat, pa sem se kar odpravila v službo AT danes ati pelje v vrtec, ker mami ne more več Špelin@ ja nohte sem ji namazala za njen 1. RD svaka čast.. jst sem od 5h šele dobr nazaj zaspala,ker sem mogla AB vzet. Da bi bla pa že ob 6h na šihtu..halooooo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 8:43:41
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Mi smo precej dobro spali Budnice so bile samo 2x okrog polnoči, ob pol petih in ob pol šestih, vmes je spaaaaaaaaaaal. Pa tudi drl se ni, ko se je zbudil, samo malo potečnaril. edinaos, ti si pa res zgodnja v službi suzy85, upam, da boš dobro opravila pri zdravniku jana81, a ti je AB kaj prijel?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 8:48:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo precej dobro spali Budnice so bile samo 2x okrog polnoči, ob pol petih in ob pol šestih, vmes je spaaaaaaaaaaal. Pa tudi drl se ni, ko se je zbudil, samo malo potečnaril.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 9:12:46
|
|
|
|
jana81
|
Mi smo precej dobro spali Budnice so bile samo 2x okrog polnoči, ob pol petih in ob pol šestih, vmes je spaaaaaaaaaaal. Pa tudi drl se ni, ko se je zbudil, samo malo potečnaril. toooooooooooooo deli Gregi !!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 9:12:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro tudi tebi eno lepo dobro jutro jana81, a ti je AB kaj prijel? mislim da je zdaj malo bolje, ampak šele danes po 7 dneh je prijel.. ima pa danes Nejc spet malo gnojne očke, pa mi v lekarni ni dala brez recepta tobrexa, je rekla naj grem k P.,da mu bo dal ene druge kapljice,ker te očitno ne primejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 9:14:21
|
|
|
|
jana81
|
suzy85 vidim tvoj ticker za kilce...si pa zelo pridna , samo 3 kilce še kam pa greste na morje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 9:36:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro tudi tebi eno lepo dobro jutro jana81, a ti je AB kaj prijel? mislim da je zdaj malo bolje, ampak šele danes po 7 dneh je prijel.. ima pa danes Nejc spet malo gnojne očke, pa mi v lekarni ni dala brez recepta tobrexa, je rekla naj grem k P.,da mu bo dal ene druge kapljice,ker te očitno ne primejo. Joj, potem mu pa Tobrex res ne prime
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 9:38:31
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro v tem kislem dopoldnevu, naše spanje je bilo spet tako tako zaradi te presnete lune. Je skoraj celo noč prespal med nama tako, da je to spanje bolj tak. Ampak bo že. Jana za vaju z Nejcem . A bogi malček ima tako občutljice očke? Špelin@ lepo je brati tvoje poročilo o Gregijevem spanju Edinaos pridna, da si tako zgodnja. Jaz takrat še ne funkcioniram Sem vstala pred 15-imi minutami pa bi še kar spala. Suzy dobro opravi pri zdravniku SS welcome back Pogrešam pa tudi našo delavno Barbaw. Upam, da se nam kmalu kaj oglasi. Und wo ist šefica heute?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 9:42:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro v tem kislem dopoldnevu, naše spanje je bilo spet tako tako zaradi te presnete lune. Je skoraj celo noč prespal med nama tako, da je to spanje bolj tak. Ampak bo že. Jaz sem pa danes popolnoma neuporabna Česarkoli se lotim, mi ne gre Bolje, da se samo z Gregcem igram, ostalo pa pustim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 9:53:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro v tem kislem dopoldnevu, naše spanje je bilo spet tako tako zaradi te presnete lune. Je skoraj celo noč prespal med nama tako, da je to spanje bolj tak. Ampak bo že. Jana za vaju z Nejcem . A bogi malček ima tako občutljice očke? ja nikoli prej jih ni imel, zdej pa že 3 tedne je ok, pa ni, pa je pa ni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 10:15:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Und wo ist šefica heute? Auf dem Arbeitplatz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 10:15:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo precej dobro spali Budnice so bile samo 2x okrog polnoči, ob pol petih in ob pol šestih, vmes je spaaaaaaaaaaal. Pa tudi drl se ni, ko se je zbudil, samo malo potečnaril. edinaos, ti si pa res zgodnja v službi suzy85, upam, da boš dobro opravila pri zdravniku jana81, a ti je AB kaj prijel? Gregi. Zgleda, da nekaterim odgovarja krmežlavo vreme Kakšno je stanje pri vas? Mi smo okoli1h kašlali in malo pobruhali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 10:15:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Estrella: a ti pa še skoz na recesijskem al kako? Pa Alči spet bolna... Ja, samo na lastno željo Drugače smo na 40 urnem delavniku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 10:17:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo precej dobro spali Budnice so bile samo 2x okrog polnoči, ob pol petih in ob pol šestih, vmes je spaaaaaaaaaaal. Pa tudi drl se ni, ko se je zbudil, samo malo potečnaril. edinaos, ti si pa res zgodnja v službi suzy85, upam, da boš dobro opravila pri zdravniku jana81, a ti je AB kaj prijel? Gregi. Zgleda, da nekaterim odgovarja krmežlavo vreme Kakšno je stanje pri vas? Mi smo okoli1h kašlali in malo pobruhali Boga Alja Pri nas je bolje, tudi volje je mali dosti boljše, samo zdaj mu izpuščaji po telesu izginjajo, noge ima pa še bolj flekaste kot včeraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 10:19:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka: ja bi te prosila za kroglice, pa dej plisss če mi lahko nabaviš kar 2X , sej naslov pa še imaš od prej, a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 11:02:06
|
|
|
|
tilči
|
Če mi še 1x napiše: We are sorry,bom pop
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?