Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 14:17:02
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo takle pa zgleda naš bibi
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 14:18:25
|
|
|
|
Čmrlika
|
Za vse bolančke!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 14:19:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Anitka za izvid
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 14:20:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo takle pa zgleda naš bibi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 14:23:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hej hej! samo na hitro, da se malo javim. noč je še kar, spet se je vmes zbudla, ker je bla lačna, drugače pa je blo ok. sma jo pol kr pri sebi obdržala in sem jo proti jutru našla ravno kontra obrnjeno - glavo pri najinih nogah! dajete malškom kaj za jest, ko gredo spat? eva gre navadno ravno tako uro spat, ko postane lačna, zato ji dam pred spanjem kar flaško mleka. pa mi je lepo spala celo noč, zdej pa se lačna zbuja ponoči in zato pravi, da naj ji dam kaj vmes. jim vi daste kaj med mleko? sem ji dala parkrat keksolino v mleko, pa sem dobla občutek, da gre težko kakat je možno, ne? špelin@ naj gregiju hitru izginejo izpuščaji! pa za izvide! estrella tudi za aljo . upam, da tudi pri vama P ugotovi, kaj je narobe! anitka držim pesti, da bodo izvidi ok! srčekgirll dobri vici! nia za spanje! edinaos saj se boš navadla, da AT hodi v vrtec! meni je še zdaj včasih hudo, ko pustim evo v varstvu, še posebej, če začne jokati! Odvisno, ponavadi ja, potem tik pred spanjem pa še spije mleko, če je sita, ga spije le kak deci, ampak še vedno je enkrat ponoči, okoli druge, tretje in potem proti jutru.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 14:28:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce moja miška obožuje pržganko, upam da sem prav napisala, kao neke vrste juha , plisss če mi lahko ena napiše kak se to naredi drugače pa je bila baje še kar pridna v vrtcu, sem jaz prva prišla od staršev in ne boste verjela, niti eden otroček ni jokal Ju3 jo pa ati peljem, ker jaz grem delat No vidiš, pa vsak dan bo bolje . Prežganke še sicer nisem delala, ker je ne maram, ampak po moje ni neka umetnost, umešana jajca daš v juhico, katero vliješ preko "einprajna", ne vem kako se reče pravilno (olje in moko prepražiš)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 14:29:45
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan se moram pofočkat na novem poglavju . anitka, super uvod. še nove mere naše frače: 9540 g 75 cm IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Claritine je bolj blažev žegen. Andraž ga je spil že na litre . ****al sirup je , samo se ga dobi samo na recept. ****al imam jaz za alergijo na cvetni prah, sam tablete. Alja in Gregi, hitro se pozdravta. Edinaos, sej bo kmalu bolje in AT ne bo več jokala, ko jo boš puščala v vrtcu. a se tilči kaj javi? kako je zadovoljna s stanovanjem. sem slišala ene kritike, sam upam da je z njihovim vse ok. za lepe merce, pol je tvoja tudi manekenka, kot moja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 14:31:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, sem . moj osebni zdravnik je danes delal samo do 13. ure, zato sem zdle klicala dežurnega, naj mi samo pove, katere tablete lahko vzamem pri bolečinah v hrbtenici. pa mi prijazna sestra vpraša, kateri je moj osebni zdravnik in pove, da se bom morala obrniti nanj! Eh, brezveze komentirat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 14:32:17
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako, kosilo kuhano, nakup opravljen, izvid brisa ok, Fantolin spi, mene pa čaka gora perila za likanje. Edianos upam, da bodo fotke kmalu šle. In super za tvojo miško v vrtcu Tista juha pa je prežganka Eden izmed receptov pa je tole: Sestavine: 2 žlici masla ali masti 3 žlice moke 1 l hladne vode 1 žlička kumine poper po okusu 1 ali 2 jajci V posodi stopi maslo ali mast in dodaj moko, da porjavi. Pazi, da se ne zažge. Dodaj kumino, sol in poper in postopoma prilivaj vodo. Mešaj in kuhaj, da postane mešanica gladka. Stepi jajca in jih vlivaj v juho. Kuhaj še 5 minut, nato postreži. Sesil za mere. Srčekgirll za vice. Nia5 in Špelin@ vtikali se nekateri itak bodo pa če bomo klepetale na full ali ne. Ma boli me patak Super za izvid
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 14:34:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Edinaos, sem videla, da je potem Anitka napisala in sem moje zbrisala. Drugače pa je zelo enostaven recept, jaz zlijem kar toplo vodo gor in ne kuham 5 minut. Le toliko, da jajce zakrkne. Jo imamo pa sigurno vsak teden na jedilniku. Varja je ok. Prava mala nagajivka. Se ji toliko narežiš, sploh ko te pogleda iza očal (padajo ji na nos) kot prava profesorica. Pa ko hodi in se reži, ker se ji zdi tako fajn, zdaj ko malo zna. Ko pride na cilj, pa si veselo ploska bravo . V varstvu pri tašči pa je zelo pridna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 14:35:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo takle pa zgleda naš bibi , a ima nohte nalakirane
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 14:37:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Naj gre vse nekam....... grrrrrr ,...par postov je šlo v we are sorry in zdaj splo nisem mogla gor Nič, moram it dalje kuhat..mačica spi... Aja dober dan! mi ga tud to ne pokvari danes moja starša praznujeta obletnico poroke in moja sestra ima roj dan... Vse naj naj vsem! Mi je ratalo zjutraj čisto brezveze presenečenje...na radiju net, vsako jutro izberejo naključno slavljenca dneva ...sem poslala sms tik preden so že klicali in glej...itak bla prepričana kot vedno..ma nisem jaz te sreče! ampak probam... In kliče v živo slavljenko dneva in se oglasi moja sestra! jeeej, uspelo...pa še enodnevni izlet v avgustu na blatno jezero so ji podarili! je bla ful vesela in presenečena...Taja pa je bla ful hecna ko jo je po radiju slišala, pa se je smejčkala, pa vriskala kot da vse šteka! upam da mi zdaj objavi... Vse naj naj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 14:37:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll zelo dobr in zelo resničen vic ZA MOŠKE: Mlad parček se pred prvo nočjo na medenih tednih slači za v posteljo. Mož, velik in močan moški, vrže svoje hlače svoji mladi ženi in ji reče: "Na, obleci jih." Ona uboga in vidi, da so ji okrog pasu dvakrat prevelike. "Ne morem nositi tvojih hlač," ugotovi. "Tako je," odvrne mož, "in tega nikar ne pozabi. Jaz sem moški, ki nosi hlače v družini." A J.EB..I GA, ZDAJ PA ZA ŽENSKE: Ob tem ona vrže njemu svoje hlačke in reče: "Pomeri jih." On jih pomeri in spozna, da jih da lahko gor največ do kolen. "K vragu," zakolne. "Ne morem zlesti v te tvoje hlačke!" Žena odvrne: "Tako je ... in tako bo ostalo, dokler ne boš spremenil svojega odnosa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 14:38:54
|
|
|
|
nia5
|
No zdaj pa grem, ker samevam ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 14:59:13
|
|
|
|
Čmrlika
|
Jaz sem tukaj...Kosilo čaka, Taja spi že 2 uri 20 min
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 15:16:47
|
|
|
|
špelin@
|
odsoten IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Naj gre vse nekam....... grrrrrr ,...par postov je šlo v we are sorry in zdaj splo nisem mogla gor Nič, moram it dalje kuhat..mačica spi... Aja dober dan! mi ga tud to ne pokvari danes moja starša praznujeta obletnico poroke in moja sestra ima roj dan... Vse naj naj vsem! Mi je ratalo zjutraj čisto brezveze presenečenje...na radiju net, vsako jutro izberejo naključno slavljenca dneva ...sem poslala sms tik preden so že klicali in glej...itak bla prepričana kot vedno..ma nisem jaz te sreče! ampak probam... In kliče v živo slavljenko dneva in se oglasi moja sestra! jeeej, uspelo...pa še enodnevni izlet v avgustu na blatno jezero so ji podarili! je bla ful vesela in presenečena...Taja pa je bla ful hecna ko jo je po radiju slišala, pa se je smejčkala, pa vriskala kot da vse šteka! upam da mi zdaj objavi... Kako lepo Iskrene čestitke vsem!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 15:17:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pravkar sem dobila obvestilo iz vrtca, da je v našem kraju preveč otrok in bo o vključitvi odločala komisija.. Zdej bom napisala še dopolnitev k vlogi. Jana kaj to pomeni za vas?? Sej Nejček je že v vrtcu ja to,da če ne bo sprejet v naš vrtec, ga bom še naprej morala vozit v vrtec v drugo občino.. Kakšno sra.nje, res žalostno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 15:18:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo takle pa zgleda naš bibi Lušten avtek z luštno voznico Hej, a ima mala nalakirane nohtke??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 15:18:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Edinaos, sem videla, da je potem Anitka napisala in sem moje zbrisala. Drugače pa je zelo enostaven recept, jaz zlijem kar toplo vodo gor in ne kuham 5 minut. Le toliko, da jajce zakrkne. Jo imamo pa sigurno vsak teden na jedilniku. Varja je ok. Prava mala nagajivka. Se ji toliko narežiš, sploh ko te pogleda iza očal (padajo ji na nos) kot prava profesorica. Pa ko hodi in se reži, ker se ji zdi tako fajn, zdaj ko malo zna. Ko pride na cilj, pa si veselo ploska bravo . V varstvu pri tašči pa je zelo pridna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 15:18:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako, kosilo kuhano, nakup opravljen, izvid brisa ok, Fantolin spi, mene pa čaka gora perila za likanje. Edianos upam, da bodo fotke kmalu šle. In super za tvojo miško v vrtcu Tista juha pa je prežganka Eden izmed receptov pa je tole: Sestavine: 2 žlici masla ali masti 3 žlice moke 1 l hladne vode 1 žlička kumine poper po okusu 1 ali 2 jajci V posodi stopi maslo ali mast in dodaj moko, da porjavi. Pazi, da se ne zažge. Dodaj kumino, sol in poper in postopoma prilivaj vodo. Mešaj in kuhaj, da postane mešanica gladka. Stepi jajca in jih vlivaj v juho. Kuhaj še 5 minut, nato postreži. Sesil za mere. Srčekgirll za vice. Nia5 in Špelin@ vtikali se nekateri itak bodo pa če bomo klepetale na full ali ne. Ma boli me patak BRAVOOOOOOOOOOO ZA BRIS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 15:19:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, sem . moj osebni zdravnik je danes delal samo do 13. ure, zato sem zdle klicala dežurnega, naj mi samo pove, katere tablete lahko vzamem pri bolečinah v hrbtenici. pa mi prijazna sestra vpraša, kateri je moj osebni zdravnik in pove, da se bom morala obrniti nanj! A dej, no, tole je pa res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 15:19:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Midva sva nazaj od P. Estrella*, ti moram povedati, da gre pri Gregorju za izpuščaj, ki je posledica viroze - P ga je fajn pregledala, da ne bi bile slučajno ošpice (je iskala v ustih neke bele pike ) in temeljite preverila meningialne znake, na srečo je vse ok. Pravi, da izpuščaj ni videti alergijski. Torej: viroza, mali je pa pokasiral ta izpuščaj, ker je k temu nagnjen Terapija: po potrebi Claritine, če bi ga srbelo - kar ga trenutno ne. V ponedeljek imava kontrolo. Samo, da ni kaj hujšega Nagnjen k čemu??????In kdaj naj bi ti izpuščaji zginli? A potem lahko pričakuješ ob še kaki virozi ponovni boom? Me prav zanima kaj bo imem Caserman za povedat. Naši že izginjajo, edino po nogah jih ima še veliko, ker so se šele včeraj pojavile. Ej, tudi našemu drugje že bledijo (so se zlili v lise, ki so že manj očitne), po nogah jih ima pa ful, ker so se tam šele danes zjutraj bolj izrazito pojavili!!! Nagnjen k izpuščajem ob virozah, ja Je P rekla, da lahko 100 otrok preboli isto virozo brez izpuščaja, ta stoprvi ga pa dobi ****al pozna moj , ker mu samo te tablete pomagajo ob alergijskih napadih Nisem vedela, da obstaja tudi sirup, hvala za info Tudi pri Alji so se zlili v lise Torej enaka reakcija. Zgleda, da je tudi Alja nagnjena k temu, ker že ob rojstvu so mi v P rekli, da ima zelo občutljivo kožo Uf, me prav zanima, kaj bo rekel dr. C.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 15:19:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan se moram pofočkat na novem poglavju . anitka, super uvod. še nove mere naše frače: 9540 g 75 cm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 15:21:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hej hej! samo na hitro, da se malo javim. noč je še kar, spet se je vmes zbudla, ker je bla lačna, drugače pa je blo ok. sma jo pol kr pri sebi obdržala in sem jo proti jutru našla ravno kontra obrnjeno - glavo pri najinih nogah! dajete malškom kaj za jest, ko gredo spat? eva gre navadno ravno tako uro spat, ko postane lačna, zato ji dam pred spanjem kar flaško mleka. pa mi je lepo spala celo noč, zdej pa se lačna zbuja ponoči in zato pravi, da naj ji dam kaj vmes. jim vi daste kaj med mleko? sem ji dala parkrat keksolino v mleko, pa sem dobla občutek, da gre težko kakat je možno, ne? Saj ni nujno, da ji daš ravno keksolino, obstaja kopica drugih kašic, ki se mešajo z mlekom in ne zapirajo Naš za večerjo poje skledico linota z mlekom. Tegale ima najraje:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 16:01:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anitka: kakor vedno zlata si boš hodila še kaj k sosedom austrijcem Veš, da bom. A rabiš kaj? Kar z besedo na dan
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?