Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 16:03:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo takle pa zgleda naš bibi Je pa isti kot naš, le da je v drugi barvi. In vidim, da ima tvoja malčica že polakirane nohte. Vse v stilu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 16:04:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pravkar sem dobila obvestilo iz vrtca, da je v našem kraju preveč otrok in bo o vključitvi odločala komisija.. Zdej bom napisala še dopolnitev k vlogi. Jana kaj to pomeni za vas?? Sej Nejček je že v vrtcu to pomeni sam šit, ker imam ta vrtec kamor bi ga dala spetembra 400 m od hiše, kamor ga pa zdej vozim pa 20 km. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pravkar sem dobila obvestilo iz vrtca, da je v našem kraju preveč otrok in bo o vključitvi odločala komisija.. Zdej bom napisala še dopolnitev k vlogi. In kaj pomeni to v vašem primeru glede na to, da je Nejc že v vrtcu? ja to,da če ne bo sprejet v naš vrtec, ga bom še naprej morala vozit v vrtec v drugo občino.. Držim pestke, da bo sprejet v vaš vrtec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 19:36:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Napravil/a sem kar ste mi rekli Razposlal/a sem razne e-majle na 7 in več naslovov kot je pisalo Še vedno čakam da se zgodi čudež… Dragi prijatelji in –ice, ki ste mi v zadnjem času pošiljali«dobre želje«, pisma sreče,male angelčke in obljube o čudežu, ki se bo zgodil če posredujem majle naprej… NIČ OD TEGA SE NI URESNIČILO! V BODOČE – POŠILJAJTE MI IZKLJUČNO: DENAR, KLOBASE, VINO,VILJAMOVKO, ČOKOLADO SMUČARSKE KARTE, ARANŽMAJE V TOPLICAH..ECT.. HVALA!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 19:45:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Haloooooooooooooo! Kje pa je kera? Pa nč grem pa še jst mal dol. Aj, še to. Ravno kar sm poslušala ta komad. Se jo še kera spomni? Zakon je!! http://www.youtube.com/watch?v=e25_3FuQWHg&feature=related
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 20:08:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Haloooooooooooooo! Kje pa je kera? Pa nč grem pa še jst mal dol. Aj, še to. Ravno kar sm poslušala ta komad. Se jo še kera spomni? Zakon je!! http://www.youtube.com/watch?v=e25_3FuQWHg&feature=related O jaaaaaaaaaaaa Tajči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 20:40:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Haloooooooooooooo! Kje pa je kera? Pa nč grem pa še jst mal dol. Aj, še to. Ravno kar sm poslušala ta komad. Se jo še kera spomni? Zakon je!! http://www.youtube.com/watch?v=e25_3FuQWHg&feature=related Seveda se spomnim Jao meni kak stereo Meni je bila bolj všeč dvije zvijezdice, sem bla verjetn zaljubljena. Te evrovizijske so ble močne...Đuli, i wannna dance..........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 20:41:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Haloooooooooooooo! Kje pa je kera? Pa nč grem pa še jst mal dol. Aj, še to. Ravno kar sm poslušala ta komad. Se jo še kera spomni? Zakon je!! http://www.youtube.com/watch?v=e25_3FuQWHg&feature=related O jaaaaaaaaaaaa Tajči Sem že pozabila kako je zgledala...Merlin Monroe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 20:44:36
|
|
|
|
nia5
|
Helou. Nia že spi, je bila od pol dveh pokonci in bi mi stoje zaspala, če je ne bi dala spat Ima pa rdečo ritko , zgleda da od ponoči, čeprav sem ji potem takoj namazala s praško pasto. Zdaj sem ji na debelo namazala z p pasto in bepanthenom in upam da se ji čez noč malo zaceli, ker revica tako joka, ko jo previjam, ker jo peče Zdaj pa grem jest, pol bi pa si kako pivce v miru spila, ampak ga nimam , ti šment.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 20:44:49
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem izpod tuša in se bom počas odpravila spat. Ju3 vstajam krepko pred 5h, ker peljem ponovno avto na servis Danes se je Alja spet nadriskarla, da smo jo kopali Cel dan je prdela kot norc in pojedla samo 1 frutek , ostalo pa ni hotela, samo mleko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 20:45:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Haloooooooooooooo! Kje pa je kera? Pa nč grem pa še jst mal dol. Aj, še to. Ravno kar sm poslušala ta komad. Se jo še kera spomni? Zakon je!! http://www.youtube.com/watch?v=e25_3FuQWHg&feature=related Seveda se spomnim Jao meni kak stereo Meni je bila bolj všeč dvije zvijezdice, sem bla verjetn zaljubljena. Te evrovizijske so ble močne...Đuli, i wannna dance.......... Ta je meni še danes zakon , ampak je ne slišim več
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 20:46:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Helou. Nia že spi, je bila od pol dveh pokonci in bi mi stoje zaspala, če je ne bi dala spat Ima pa rdečo ritko , zgleda da od ponoči, čeprav sem ji potem takoj namazala s praško pasto. Zdaj sem ji na debelo namazala z p pasto in bepanthenom in upam da se ji čez noč malo zaceli, ker revica tako joka, ko jo previjam, ker jo peče Zdaj pa grem jest, pol bi pa si kako pivce v miru spila, ampak ga nimam , ti šment. Revica mala....a ima drisko?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 20:46:47
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem izpod tuša in se bom počas odpravila spat. Ju3 vstajam krepko pred 5h, ker peljem ponovno avto na servis Danes se je Alja spet nadriskarla, da smo jo kopali Cel dan je prdela kot norc in pojedla samo 1 frutek , ostalo pa ni hotela, samo mleko Oh bogica, upam da bo jutri boljša in bolj ješča
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 20:46:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Haloooooooooooooo! Kje pa je kera? Pa nč grem pa še jst mal dol. Aj, še to. Ravno kar sm poslušala ta komad. Se jo še kera spomni? Zakon je!! http://www.youtube.com/watch?v=e25_3FuQWHg&feature=related Seveda se spomnim Jao meni kak stereo Meni je bila bolj všeč dvije zvijezdice, sem bla verjetn zaljubljena. Te evrovizijske so ble močne...Đuli, i wannna dance.......... Ta je meni še danes zakon , ampak je ne slišim več Jaz jo imam še na kaseti iz leta 84
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 4.6.2009 20:53:45 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 20:48:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem izpod tuša in se bom počas odpravila spat. Ju3 vstajam krepko pred 5h, ker peljem ponovno avto na servis Danes se je Alja spet nadriskarla, da smo jo kopali Cel dan je prdela kot norc in pojedla samo 1 frutek , ostalo pa ni hotela, samo mleko Oh bogica, upam da bo jutri boljša in bolj ješča Se mi zdi, da ji mlek nič dobrega ne dela za prebavo, pa ga mali vragec kar tanka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 20:49:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Helou. Nia že spi, je bila od pol dveh pokonci in bi mi stoje zaspala, če je ne bi dala spat Ima pa rdečo ritko , zgleda da od ponoči, čeprav sem ji potem takoj namazala s praško pasto. Zdaj sem ji na debelo namazala z p pasto in bepanthenom in upam da se ji čez noč malo zaceli, ker revica tako joka, ko jo previjam, ker jo peče Zdaj pa grem jest, pol bi pa si kako pivce v miru spila, ampak ga nimam , ti šment. Revica mala....a ima drisko? Ne, ponoči se je pokakala in ne vem kako dolgo je bila v posrani plenici, pa včeraj je pojedla ful sadja z močno kislino (ribez, češnje, jagode), danes pa je bila z babi na sprehodu in se je tudi vmes pokakala, pol pa tak veš, ker je rita že občutljiva, ni bilo dosti treba, da se ji še poslabša
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 20:50:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Haloooooooooooooo! Kje pa je kera? Pa nč grem pa še jst mal dol. Aj, še to. Ravno kar sm poslušala ta komad. Se jo še kera spomni? Zakon je!! http://www.youtube.com/watch?v=e25_3FuQWHg&feature=related Seveda se spomnim Jao meni kak stereo Meni je bila bolj všeč dvije zvijezdice, sem bla verjetn zaljubljena. Te evrovizijske so ble močne...Đuli, i wannna dance.......... Ta je meni še danes zakon , ampak je ne slišim več Jaz jo imam še na kaseti iz leta 83 , tudi jaz sem imela nekje kaseto od Daniela, ampak pite boga kje je zdaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 20:51:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem izpod tuša in se bom počas odpravila spat. Ju3 vstajam krepko pred 5h, ker peljem ponovno avto na servis Danes se je Alja spet nadriskarla, da smo jo kopali Cel dan je prdela kot norc in pojedla samo 1 frutek , ostalo pa ni hotela, samo mleko Oh bogica, upam da bo jutri boljša in bolj ješča Se mi zdi, da ji mlek nič dobrega ne dela za prebavo, pa ga mali vragec kar tanka Jaz se tolažim, da vsaj to "poje", ko drugega noče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 20:59:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nia, saj ne morem verjet kak video http://www.youtube.com/watch?v=-138pFSyez4 , pravi šarmer, me spominja na Hasselhoffa v Night riderju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 21:01:15
|
|
|
|
nia5
|
Zdaj pa res grem jest, ste mi popestrile večer, sem se nasmejala Lepo spančkajte in mirno nočko vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 21:19:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nia, saj ne morem verjet kak video http://www.youtube.com/watch?v=-138pFSyez4 Jeeeeeeeeeeeeeeej, morjeeeeeeeeeeee Kake seksi kiklce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 21:22:08
|
|
|
|
špelin@
|
nia5, jaz imam še kake pol deci piva tule v kozarcu Si deliva z eno flašo Upam, da bo Niina ritka hitro ok, naj jo neha peči, to je res hudo Ej, Estrella*, kako sta opravili z Aljo pri P? A spet je driskala in jesti noče Gregi je danes normalno kakal, apetit ima pa tudi čisto soliden.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 21:27:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nia5, jaz imam še kake pol deci piva tule v kozarcu Si deliva z eno flašo Upam, da bo Niina ritka hitro ok, naj jo neha peči, to je res hudo Ej, Estrella*, kako sta opravili z Aljo pri P? A spet je driskala in jesti noče Gregi je danes normalno kakal, apetit ima pa tudi čisto soliden. Enako kot ti. Virusna okužba, ki je pri njej izzvala " izpuščajsko reakcijo" To naj bi bila posledica nestabilnega imunskega sistema Do danes je dokaj normalno jedla, danes pa jo nekaj črviči.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 21:30:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nia5, jaz imam še kake pol deci piva tule v kozarcu Si deliva z eno flašo Upam, da bo Niina ritka hitro ok, naj jo neha peči, to je res hudo Ej, Estrella*, kako sta opravili z Aljo pri P? A spet je driskala in jesti noče Gregi je danes normalno kakal, apetit ima pa tudi čisto soliden. Enako kot ti. Virusna okužba, ki je pri njej izzvala " izpuščajsko reakcijo" To naj bi bila posledica nestabilnega imunskega sistema Do danes je dokaj normalno jedla, danes pa jo nekaj črviči..... Eh, potem sta oba najina malčka taka občutljivca Upam, da bo čimprej začela pridno jesti, samo mleko tudi ni ok, čeprav vem, da je "volk" na mleko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 4.6.2009 21:35:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Helou. Nia že spi, je bila od pol dveh pokonci in bi mi stoje zaspala, če je ne bi dala spat Naš je tudi danes malo prej mrknil, ker je čez dan odspal le eno rundo. Ima pa rdečo ritko , zgleda da od ponoči, čeprav sem ji potem takoj namazala s praško pasto. Zdaj sem ji na debelo namazala z p pasto in bepanthenom in upam da se ji čez noč malo zaceli, ker revica tako joka, ko jo previjam, ker jo peče Upam, da bo jutri rita v boljšem stanju. Zdaj pa grem jest, pol bi pa si kako pivce v miru spila, ampak ga nimam , ti šment. Pa pridi k nam.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?