|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
4.6.2009 13:25:41   
tassika
Twixy čestitke, jaz sem te našla na februarkah, pa sem mislila da si ti anonimna, no ja gremo naprej ugotavljatuser posted image

Želim ti, da bo tokrat vse ok, veliko počivaj in hitro k zdarvniku, da ti pove kako pa kaj, mogoče se da kaj s kakšnimi hormoni zrihtat, ker res si želim, da bo leto 2010 tvoje leto. pa firbc me matra a bo tokrat eden ali spet dva. No saj ni važno, važno je da bo zdravo in d bo lepo rastlo.

Jaz bi tudi slikiceuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
4.6.2009 13:32:25   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

evo rožca, sem že dodala user posted image user posted image user posted image

taki uspehi iz medenih tednov so prav lepo presenečenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a danes pa že delaš

Hvalauser posted image
Ja danes pa ze delam in se je zdaj tooooliko nabralo vsega,da ne bom prisla do 4ih vse skozi.
Pol pa ti jih bom se 1× poslala.
In punce, bom tudi vam vsem na mail poslala najine slikice,da ne bom spet tukah gor lepilauser posted image

Popolnost.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
4.6.2009 13:40:35   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Twixy dobro sta vidva to pazilauser posted image

Čestitkeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tokrat mora uspetiuser posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image
Ja tokrat pa res srcno upam,da nama uspe in se februarja stisnemo z nasim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mariee
Twixy user posted image user posted image user posted image  Full sem vesela za tvojga +. Sem vedla, da boste nazaj trije pršliuser posted image user posted image  Joj, reees sem vesela, zdj pa pestke držimo, da bo vse vredu user posted image user posted image user posted image   res sem zdj dobre volje.

Hihih... A ves,da mi je to kar nekaj ljudi povedalouser posted image  In zgleda,da je bilo toliko user posted image user posted image  na kupu da je enostavno moglo uspetuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tassika
Twixy čestitke, jaz sem te našla na februarkah, pa sem mislila da si ti anonimna, no ja gremo naprej ugotavljatuser posted image
Želim ti, da bo tokrat vse ok, veliko počivaj in hitro k zdarvniku, da ti pove kako pa kaj, mogoče se da kaj s kakšnimi hormoni zrihtat, ker res si želim, da bo leto 2010 tvoje leto. pa firbc me matra a bo tokrat eden ali spet dva. No saj ni važno, važno je da bo zdravo in d bo lepo rastlo.

Jaz bi tudi slikiceuser posted image

Hvala se tebi user posted image user posted image user posted image   Pocivam, bi si tudi bolnisko zrihtala,ce ne bi zdaj 4tedne bila odsotna.
Tako,da upam da mi vsaj po pregledu da kaksno moznost.
Tablete pa 100% dobim. Sem ze pilotini pisala,da je moj dragi jemal tablete,da so mu pomagale in ni bilo najboljse da sem zdaj zanosila. Ampak je G. rekla da ni velike panike. Je Nemcija bolj napredna kar se teh stvari tice in upamo na najboljse user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja... slikice pa dobisuser posted image

< Sporočilo je popravil twixy -- 4.6.2009 13:44:56 >

Popolnost.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
4.6.2009 13:57:42   
tassika
Meni je pa moj pripeljal celo gajbico jagod, se že perejo in se že peče pecivo, samo ga delam prvič in ne vem še kakšno b, upam, da dobro. Zdaj je šel pa nazaj v službouser posted image

Twixy vem da je Nemčija bolj napredna, saj sem jaz mogla it po tablete v avstrijo, toliko o našem zdravstvu, k se nič ne znajo zmenit grr

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
4.6.2009 14:23:35   
pilotina
twixy...ok, pošlji mi šeenkrat user posted image

tassika...zdej bi pa jaz tvojo gajbico pojedla user posted image ...mislim jagode v gajbici, ne gajbico user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
4.6.2009 14:24:37   
MAŠKA
Twixy jst bi tudi slikceuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
4.6.2009 15:32:29   
tassika
Kar pridi, jih je fulluser posted image  MAtr grem pečt pecivo, piše enostavna priprava cca 35 min, ja to se je spremenilo na skoraj 2 uri in v kuhinji je kot bi bomba treščla, vam dam slikice, sam ne vidi se da je še potleh moka in pa packanje ker je bilo mase ful in jaz to mešam še malo okoli user posted image Ampak more bit dobr, notri je 500g mascaropneja in 1,25g skute, pa kilo sadja, sam malo me skrbi ker je vse to na zelo malo krkega testauser posted image

user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
4.6.2009 16:03:52   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

user posted image

user posted image

Mmmm... dobro zgleda user posted image user posted image user posted image user posted image

Nic, jaz grem se v trgovino kupit nekaj za vecerjo pa vam kasneje posljem slikice

Popolnost.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
4.6.2009 16:12:39   
tassika
Ja zgleda dobro, sam me spet nekaj heca, zgoraj že lepo rjavi, v sredini pa še tekoče, grr pa nobenih navodil za novo pečico, no ja se bom že navadilauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
4.6.2009 18:29:11   
sonček85
hvala v sem za čestitke za prvi pregleduser posted image

Ja seveda MAŠKA se čujeva in če ne bom kaj že imela v planu komotNe in nisi preveč si dala same take ,ki so vredni in uporabni,in ki mi bojo koristili user posted image
pilotina.ja na hitro vskočim in samo toliko da vas pozdravim.Ja pridno raste ,mami ga pa pridno hrani
tassika.super majčka user posted image user posted image mmmmmmmmm jagodeeeeeeeeeeeeee
rižkoo.ja hvala tudi tebi,a pa si dala srčke prej v hladilnik user posted image
dudica je za Liamauser posted image -tebi bom pa drugo kupla user posted image ž
kmalu spet ja kot si rekla ,a tokrat obljubim da ne bom zamujala
ne ignoriraj sms-a user posted image user posted image user posted image
super isti voziček bova imeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
twixy.nisi bila ti tista A a si pa nosaečka  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj moj materinski instinkt deluje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kako sem vesela za vaju ,jeeeeee to oooooooooooooooooooooo sjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa vso srečo in do konca.Mislim na vaju s pikico user posted image user posted image user posted image
nevesta si pa bila lepotičkaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PDP pa imaš na RDS od mojega brata user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 4.6.2009 18:38:05 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
4.6.2009 18:37:10   
sonček85
tko pa naš malček pozira

user posted image user posted image user posted image

in drži sam flaško user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
4.6.2009 19:06:31   
Nogavica
twixy, čestitke! user posted image user posted image user posted image
Močno stiskam pesti, da bo tokrat vse o.k. user posted image

sonček85, Aleks je pravi cukrček. user posted image
Kje pa si našla tisti "okvirček"? Ful dobro pride. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
4.6.2009 19:14:34   
Nogavica
Aja, da se še malo pohvalim - sem že na polovici nosečnosti, če niste opazile. user posted image
Bebi pa noro brca. Najbolj pozno zvečer, ponoči in zgodaj zjutraj, tako kot je delala Živa.

Pa naša babika gre septembra v vrtec, smo dobili včeraj odločbo.

Še nekaj sem mislila, pa sem že pozabila. user posted image

twixy, na zs ti pošljem mail. Bi tudi jaz rada videla slike. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
4.6.2009 19:26:24   
sonček85
A un kao ko da je plakat.V mojem mobiju  sony ericsson K 610i

super za polovičko nosečbosti user posted image user posted image user posted image user posted image le tko naprej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
4.6.2009 20:49:53   
drobtinica29

twixy še čestitke od mene user posted image user posted image in držim pestke da bo tokrat vse vredu user posted image user posted image

sonček_85 aleks je pa tak cukrček user posted image

vsem ostalim pa lep pozdravček

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
4.6.2009 21:23:57   
Anonimen
Čestitke Twixy!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Sem te našla ja, to je moj nov hobij - brskanju po RR in glej kaj najdem. Upam, da te nisem prisilila, da si prehitro povedala. Sem imela namen biti tiho, pa saj takšno veselje je treba deliti, ne?user posted image  Mirno in brezskrbno nosečnost ti želim!!!!!!

Aleksander je pa takšen bombonček, da sem že petkrat pogledala slikice.

Anonimna biba

(odgovor članu drobtinica29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1391
4.6.2009 22:04:04   
a.biba
Da se ne bom več prikazovala kot anonimna, sem si odprla nov nick s katerim bom odprla nov list v boju za novega družinskega člana in bom še vedno bolj anonimna, kot sem pod prvotnim nickom. Upam, da vam je jasno kaj sem hotela povedati. No, zdaj se bom pa trudila, da bom več sodelovala.

Mirno noč vsem skupaj!

Bivša anonimna biba, zdaj a.bibauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
5.6.2009 8:38:26   
pilotina
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.09
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.xx.09
03. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja            xx.xx.09
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.09
05. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.xx.09
06. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.09
07. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.xx.09
08. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.xx.09
09. Zvezdica1980       28                  Velenje                xx.xx.09
10. Kepica83(Miniko) (20.11.87) 21  SV.Štajerska        xx.xx.09
11. mića                                                                       
12. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje                xx.xx.09
13. polmaja                 36                                             xx.xx.09
14. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina               xx.xx.09
16. barvar                                                                     xx.xx.09
17. a.biba (anonimna biba)    25      Štajerska              xx.xx.09

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija    29.05.    02.10/09user posted image
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (24)  Ok.Domžal                  02.10/09user posted image
03. Rižko user posted image           20.06.82 (26)  Celje            01.07.     13.10/09user posted image
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (32)   Maribor                        20.10.09
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                         20.10.09
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor     10.06. MF    28.10.09
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (25)      Domžale     26.06.        23.11.09user posted image
10. mariee            04.05.83 (26)                      08.07.        29.11.09
11. Nataša28         29                   okolica MB  11.6. 3.pr.  25.12.09
12. Kejti                 21.2.73(36)       Celje        19.06.         14.01.10
13. Maška              31.5.75 (33)    ok.Celja     18.06.         16.01.10
14. Nincrli                    24            ok.Maribora                     xx.01.10
15. twixy             10.02.81 (28)      Nemčija     19.06.        04.02.10

MAMICE  user posted image
user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
KLIK

1 mesec    0t0d   do  4t4d
2 mesec    4t5d   do  9t1d
3 mesec    9t2d   do  13t5d
4 mesec    13t6d  do  18t3d
5 mesec    18t4d  do  23t0d
6 mesec    23t1d  do  27t4d
7 mesec    27t5d  do  32t1d
8 mesec    32t2d  do  36t5d
9 mesec    36t6d  do  40t

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
5.6.2009 8:48:49   
pilotina
tassika...a je blo dobro pecivo user posted image
verjetno ga je spet zmanjkalo user posted image

sonček85...pridna si, ker nam sproti daješ gor slikce od Aleksa tako, da tudi tete RR user posted image  (punce zdej sem nas preimenovala user posted image ) vidijo lepega Aleksa kako raste user posted image

Nogavica...user posted image user posted image user posted image  za polovico nosečnosti...se mi zdi, da sem včeraj skakala od veselja v zrak, ko si povedala, da maš pluska user posted image ...čas res šiba

drobtinica29...a imaš že datum za zagovor

a.biba...dobrodošla user posted image user posted image user posted image ...evo sem že popravila seznam

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
5.6.2009 8:51:04   
pilotina
punce...kdaj se malaMravljica vrača...sem vesela zanjo, da se ima fajn, sam jst jo pogrešam user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
5.6.2009 9:14:50   
mariee
Nogavica user posted image user posted image  ful gre hitro, sej sem že jaz v 16. tednu user posted image  pa super za Živo!!

Pilotina mravljica si je zgleda privoščila ene dolge počitniceuser posted image

Tassika joj kakšno slastno pecivo, meni se pa full ne da pečt, ker je pol vsa kuhinja v razsuluuser posted image

Sonček85 joj tale tvoj Aleks pa je cortekuser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
5.6.2009 9:21:05   
Anonimen
Ej punce...

pilotinčkoo..., kao si kej ti dons? Jst sm tak zaspanc..., sm zamudla mal v službicouser posted image  Tok je grdo vreme, tok za pančkat...

Nogavica, juhuhu za polovičkoo... a ni lep filing?user posted image  Pa juhu za vrtec. Ene par mojih punc ma prav težave...

Biba, super, da si se odkrila... Jst ne maram skrivalnic oz. preveč sm firbca, da bi jih marala.user posted image  ČESTITKE TI... za nov list v boju za novega člana... Ti bomo v podporo. Jst se tud spomnim, da sm neki nick spreminjala.. ko sm se odločila začet aktivno sodelovat... in moj datum, tam kjer piše Član od: 5.1.2009... je pa ta datum prvega dneva zadnje menstruacije... user posted image

Ej MAŠKA... ti kar visi na RR, tud jst to rada v službi delam user posted image  Delam pa predvidoma do 18. avg. pol mam pa dopust, porodniška pa se prične z 14. sept. Sicer se pa nikol ne ve. Bi raj delala do konca, da ne samevam doma.. No, glede na rast mojega trebuha se kmal več ne bom mogla premikat user posted image  Ej, je vsak dan večji....
Kavica pa, ko boš za... in pri času. Sej se loh kr vse tri dobimo.... boš še men kakšen nasvet dala.user posted image
Majčka pa govori resnico..., brca ga in brca..

Sonček85, sej veš kok sm ti hvaležna a ne? user posted image  Ej noro vesela tud... sam še nabavim in je to to. Jupi. Se bova kr tja zapelala al pa naročila prek neta... dostava je 40 EUR, ni hudo ne.
Srčki niso bli stopljeni veš...., sm jih sam odprla pa začela.... pol sm si seveda mogla fejst roke umit.
Ej Aleks je pa taki cortek mali... prv lepo ga je blo božat po ličkih... takih maaaalih. Prv sm domov pršla vsa raznežena in mojmu razlagala, je še on not padu...
Sva šla pa včer v pikapolnico gledat vozkota in je navdušen... velik bolj kot na prvo izbiro. Sam povej mi... športi del neki berem se ne poleže čist ... ? In kolesa so za makedam a ne? Boš vidla, pri nas ga imamo en del.. , no ni hudo ampak je. Pobožaj mi Aleksa.

Twixy, ja...tud jst bi se preselila na kraj moji medenih tednov. In kako se počutiš kot žena?user posted image

MALAMRAVLJICA in MINIMALAMRAVLJICA SE VRAČATA NAJVERJETNEJE V TOREK. Jst jo tud pogrešam..user posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1397
5.6.2009 9:39:59   
pilotina
mariee...se še spomnim, ko te nisem dobro razumela in sem v seznamček napisala, da si na 1. pregled naročena prej kot si dejansko bila...zdej si pa že v 16. tednu user posted image user posted image user posted image

Rižkoo...tudi jaz sem en zaspanček, pa ne samo danes, že ceu teden me to vreme lovi...bova spančkali čez vikend user posted image
ti povem, da mi včasih prou paše, da čez vikend dežuje, ker sva pol bolj v počivanju user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
5.6.2009 9:41:47   
tassika
Pecivo me je totalno razočaralo, sem nardila tako sočnega d ani ostalo skupaj, ampak so ga vseeno jedli, jaz samo en košček, ker mi je prenasitn pa pojedla sem celo goro jagodk.

Rižko privošči si še zadnji dopust, ker pol bo bolj tako, če je avg. se zapeljita nekam na morčka in uživajta, dopust jim ne pusti ker po naši zakonodaji moraš porabit vsega, razen če ti šef izrecno dovoli da ga preneseš, ampak kokr pišeš kakšen odnos imata zadnje čase ne vem če ti bo šel tako na roko. A za voziček ne misliš meti košare, ker če jo imaš ni panike če se sedežni del ne poleže nič, res je kar draga za tistih par mesecev, samo mene so prepričali, da je dobra za dojenčka, sploh ker bomo imele bolj zimske, potem ne rabiš zimske vreče, ker je košara dovolj zaprta pa v enga kombinezončka ga spraviš.

Jaz sem tudi mala zaspanka, sam sem likala včeraj do pol noči in še malo čez, sem zlikala tudi vse nosečniške obleke, ker so se malo zmečkale v vreči in zdaj jih moram zložit še v omaro, en stroj se pere, še enega imam za potem, pol pa jutri še to zlikam, pospravim kopalnico in čakam mojstre, aja pa pakirat moram za k meni domov če bom cel teden na dopustu, pa še moj ati dela popoldne drug teden in bom imela osebno kuharico.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
5.6.2009 9:56:26   
Anonimen
pilotina, nič ne bom pančkala.. Vsak vikend v in na naši bajti neki vrtajo in delajo. Skoz te delavci, sm jih sita že preveč. Skoz neke ideje in projekti.. tast pa tašča kr ne nehata...

Tassika, ti pa si za ožentuser posted image  Kr povej svojmu.. , skoz neki delaš, pripravljaš..., lepo.
Ja seveda, na dopust bova skočila kam v bližino.., konkretnega pa nič. ...Konkretnega sva že mela, nama je pošteno žepe spraznil. user posted image Dopusta pa ne dam.... Sej ne morem predvidet, da ne bom že mesec prej rodila. Jst sm en mesec prej rojena.
Košaro bom mela, ja. Pač bo zimsko dete in jo je fajn met ampak sm se zmenla z eno fajn puncouser posted image , da mi jo bo posodila, ker je ne bo rabila. In sm zadovoljna še preveč...

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.