|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
4.6.2009 9:40:49   
Lucka1
irma vam pa želim, da se res pozdravite čimprej.....da boste kot novi pred odhodom na dopust user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 901
4.6.2009 10:17:40   
gogabojan
Punce, jaz sem takooooooooo veselaaaaaaaaaaaa

Končno je prišla teta s krvavca alias user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) na obisk.

Popoldne pa takoj klicat G pa naročit za mireno al kak je že ona rekla.

BRAVO ZA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 902
4.6.2009 10:18:14   
gogabojan
iRAIRA hvala za odgovor glede umivanja zobčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 903
4.6.2009 10:22:09   
gogabojan
Jolly ko berem tvoje poste, si mi mal smešna, glede načina kako jih pišeš.

Maš pa res pestro. Če bi mela potem ti mojega, niti vedela nebi da ga imaš. Bi se spraševala, a imam jaz sploh dojenčka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , je priden kot bubica.

Ko pa ga zobčki matrajo, je pa res bogec moj moj Roky.

Aja, tok ga mučijo zobčki, da ugrizne katerokoli stvar, in postane vijolčast v obraz od ihte, k ga tak matrajo zobčki. Po ta novem pa grizemo pojstelco. Se že vidijo majhni odtisi žagic.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri mam zobarja, bo mama z mano šla,........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Si pa moram še varstvo zrihtat. Je soseda začela delat, tako da nimam pojma kaj bom z Rokom naredila, da bom šla z zobozdravnici. Ga pa imam dopoldne.

Neposredna povezava do sporočila: 904
4.6.2009 10:30:09   
suzy124
Dober dan

Pri nas se še zdravje kr ni popravilo, zdaj je poleg nahoda začel še malo kašljatiuser posted image user posted image user posted image , vročine pa HB že od včeraj nima.

Je pa bila tista vročina dva dni nazaj verjetno zaradi zobekov, ker je začel lezit spodaj tretji zobek ven se že vidi bela pikica.user posted image user posted image user posted image

Sma mu pa včeraj v BC z user posted image kupila tricikel, ki je bil v akcije in sem še imela nekaj bonov in je prav fajni.Sem ga dala prej sedet gor in se mu je dopadlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa zdle dobila odločbo od vrtca in nismo sprejetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Men se pa danes nič ne da pa še vreme je tako žalostno, nič sončka ni.

Neposredna povezava do sporočila: 905
4.6.2009 11:07:24   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jolly ko berem tvoje poste, si mi mal smešna, glede načina kako jih pišeš.

Maš pa res pestro. Če bi mela potem ti mojega, niti vedela nebi da ga imaš. Bi se spraševala, a imam jaz sploh dojenčka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , je priden kot bubica.

Ko pa ga zobčki matrajo, je pa res bogec moj moj Roky.

Me veseli, da uspem koga nasmejat sama sebe sem samo v jok spravila danes ponoči. MA včasih koje priden in se res smeji cele dneve si mislim uf če bi mela takega nonstop takoj podpišem za drugega, samo kaj ko je to samo dan, dva pol pa spet rompompom.... ne vem več enostavno kaj naj naredim, KDAJ SE TO NEHA????

Neposredna povezava do sporočila: 906
4.6.2009 11:37:46   
čebelka77
tud pozdravt vas kmal ne bom mogla, pa to je noro.   Sem mislila da bi se vam pridružla danes zvečer v Kranju, pa no can go. Nimam pojma kaj ji fali. ponoč se zbuja na eno uro, čez dan pa bi bila skoz na rokah, ne voziček , ne ne dekca........v glavnemuser posted image user posted image . Pa še dopust se nam je sfižil, za popent.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 907
4.6.2009 12:05:15   
jolly123
No midva sva popala kosilo je danes prvič pojedel lečino enolončnico in mu je bilo ful všeč, je kar usta odpiral. Če bo katera delala...ful simple recept.

Rjavo lečo kuhaš pol ure, dodaš por, čebulo, korenje, peteršilj, krompir, kuhaš da je vse skuhano, začiniš z muškatnim oreščkom, soljo...in to je to za otroke, jaz potem za naju ko za Taja ven vzanen še naknadno dodam žlico gorčice - naredi FUL dober okus in malo popra.

Čebelka se pa drugič dobimo v vašem koncu, enkrat tuki drugič tam, da bo vsakič ena lahko čimprej skočila domov ;)

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 908
4.6.2009 12:19:41   
irma78
Dan,

midva sva veliko bolje. Niki nima več vročine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ima pa še malo zamašen nosek. Pa na desnem ličku so se mu pokazale take drobne rdečkastorjave pikice - kot da bi bile pegice. Nimam pojma od česa??? Tiste od katerih so user posted image  že preboleli šesto bolezen. Ali so tudi dobili pikice in kje so jih dobili pa kako so izgledale?

Tudin noč je bila HB dokaj vredu. Se je sicer Niki dvakrat zbudil in tako hudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da nisem vedela kako naj mu pomagam. Pa vročine ni imel, samo v rokah se mi je nekja zvijal, kot da bi ga buši bubal. No po 15 minutah cartanja je HB zaspančkal. Sedajle pa spet aja.

Jaz sem tudi še kar OK, malo še smrkam, ampak bo že. Sem pa danes dobila iz vrtca odgovor na pritožbo. Se je pritožbi ugodilo, ker so res napačno izračunali pike, ampak to pomeni samo to, da smo namesto 67. v čakalni vrsti sedaj 61. Mislim čisto BZ. Bom po dopustu malo poklicala v vrtce, kakšno je stanje.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 909
4.6.2009 12:22:17   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Punce, jaz sem takooooooooo veselaaaaaaaaaaaa

Končno je prišla teta s krvavca alias user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) na obisk.

Popoldne pa takoj klicat G pa naročit za mireno al kak je že ona rekla.

BRAVO ZA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidiš, kako smo si različni. Ti si zelo vesela, ker si jo dobila, jaz pa user posted image , ker jo imam že skoraj en mesec - vsak dan po malo, včasih kakšen dan ali dva nič, mislim, kr neki. Bom očitno morala na Rodosu v šoping po tampone. Po dopustu pa res pokličem mojo G, kaj je sedaj s tem.

Neposredna povezava do sporočila: 910
4.6.2009 12:25:28   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Sem šla gledat, kako naj bi zobki po vrsti prihajali ven - se mi zdi čudno, ker si kar naprej tlači tja nekam zadaj. Da ne bo tam kaj ven pokukalo user posted image  Lahko, da smo res čisto razštelani user posted image

Janja, hvala za kompliment, ampak to sem napisala tako kot je bilo oz. nekatere stvari še kar trajajo - predvsem tiste, da si že teden dni kar naprej mečka svojo moškost. In to zgleda tako: ga dam na previjalno, slečem hlače ali žabice in on že ves nestrpen čaka. Odpnem bodi in so rokice že v polni pripravljenosti, ko pa odpnem še pleničko, je pa takoj: hopa, pa si moj! user posted image  Res ne vem, zakaj je tkao zanimivo to mečkati? Še ko se kopamo v banji, kar naprej šari nekaj tam spodaj, tako da mi gre že malo na jetra, ko ga gledam - včasih so bile igračke še zanimive, očitno sedaj niso več. No, sem pa ugotovila, da mu lahko takrat, ko bo najblj tečen, slečem pleničko in bo ves blažen  user posted image

Moj sinek pa tole s svojim inčunčkom počne že od tretjega meseca dalje. Pa prav grob je z njim, ga prime in vleče z vso grobostjo in ihto, tako da se včasih še malo popraska. Se že malo sprašujem, če ga mogoče kaj matra tam spodaj. Bo treba ob priliki malo povprašat mojo veleumno P.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 911
4.6.2009 12:36:35   
Lovely
Čuj to, inčunček user posted image

Lovely

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 912
4.6.2009 12:43:23   
Lucka1
inčunček???

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 913
4.6.2009 12:44:11   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Čuj to, inčunček user posted image

ooo, no se istemu čudimo.....pri našem user posted image še nismo določili "imena" user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 914
4.6.2009 12:46:38   
irma78
ja tko je moj dragi krstil Nikovo one. Meni se pa tudi dobro sliši. Smo malo čudni pri naši hiši, a ne???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 915
4.6.2009 12:48:19   
Lucka1
punce lepo se imejte danes zvečer....jaz bom tudi uživala v dobri družbi user posted image ...mogoče se vam naslednjič pridružim.

Zdaj pa šibava z user posted image ven - kosilo je že pojedel (danes malo prej) in je živ 100/uro, pa vozičkanje še najbolj zaleže, ker je toliko vsega okoli za opazovat, da pozabi bit tečko user posted image

sem pa besna, ker sem zamudila en koncert - razprodan tiesto....v enem dnevu bemti user posted image ...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 916
4.6.2009 12:50:51   
Lucka1
aja....irma maš ZS, da ne spregledaš zdaj, ko ste bolj na knap s časom....

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 917
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 13:08:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
4.6.2009 13:52:27   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Rjavo lečo kuhaš pol ure, dodaš por, čebulo, korenje, peteršilj, krompir, kuhaš da je vse skuhano, začiniš z muškatnim oreščkom, soljo...in to je to za otroke, jaz potem za naju ko za Taja ven vzanen še naknadno dodam žlico gorčice - naredi FUL dober okus in malo popra.

a lahko narediš enako z rdečo lečo? Jaz vedno uporabljam samo rdečo. A je ful razlika v okusu?

Ne vem nisem probala, pomoje komot lahko.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 919
4.6.2009 14:28:45   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Tudin noč je bila HB dokaj vredu. Se je sicer Niki dvakrat zbudil in tako hudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da nisem vedela kako naj mu pomagam. Pa vročine ni imel, samo v rokah se mi je nekja zvijal, kot da bi ga buši bubal. No po 15 minutah cartanja je HB zaspančkal. Sedajle pa spet aja.

To se je pri nas dober mesec nazaj dogajalo in to skoraj cel mesec vsako noč. Ne vem sicer zakaj ampak zdaj se še ponovi tu pa tam proti jutru? Nimam pojma zakaj.

Je pa bila danes še babica spet pri nama, sma se malo za hrano pogovorile tako da boma zdaj en dan sadno skuto probala pa potem še jogurt. Je rekla da lahko samo mleka ne.

Zdaj pa mene še nekaj zanima. Mi gremo oktobra v vrtec in v vrtcu tudi ti mali user posted image pijejo mleko. Vsi pa pravijo da mleka (kravjega) absolutno ne pred enim letomuser posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 920
4.6.2009 14:50:52   
Tejčika29
Danes smo se kolegice poslovile od ene, ki končuje porodniško in gre v službo naslednji teden. Smo ji pripravile rožco in čestitko in je bila ful presenečena in ganjena. Spet ena manj. Sicer imam družbe ohoho ni bat, ampak se takole zamislim, da bom kmalu jaz na vrsti...

Alina se prebija skozi svoj prehlad, še kašlja, nosek se čisti, upam da bomo kmalu 100 % ok.

Kaj Timnala še vedno nima računalnika?? Jaz jo pogrešam, tudi mandek se nič ne oglasi, samo FB visi user posted image  ccccccccccccc.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 921
4.6.2009 16:15:10   
PikicaStonoga
Lovely, sem brebrala knjigo user posted image Dobiš v torej nazaj! :) Thanks! :)user posted image user posted image

Tijana pred kosilom pančkala dobro uro, zdje bo pa spet treba počasi nekak poskrbet za spanje ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 922
4.6.2009 16:38:42   
PikicaStonoga
No pa je šlo brez večjih problemov HVALA BOGU zdej pančka pa bom jaz mal na netu user posted image čakala možeka, ko pa pride bova pa skupaj dokončala kosilo.
Tud prej valla ko sva prišle od tebe, v avtu je sicer jokala, ampk od avta ko sva pripšle gor v stanovanje sem jo samo odložila je že dejansko spala ...tko da YES za danes je konec s spanjem ...zvečer ni nikol problemov :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 923
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 17:42:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 924
4.6.2009 19:33:12   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jolly, kje pa je danes zvečer najboljš parkirat?

To si verjetno napisala že pred telefonskim pogovorom a ne? Če ne bo šlo...pokliči, sem v 5-ih minutah kjerkoli user posted image

naša sračka pančka, jaz grem pod tuš... se zrihtat pol pa počasi na pivo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?