|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
4.6.2009 9:18:03   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kofetkarice luštne ste ful..mimi kaj maš ti to za eno stvar v kateri imaš dete?to ni sling, ali pač?

ma, tudi neka pestunja kot ona iz pikapolonice samo, da je bolj kompaktna, širše blago in podloženo za glavico ter na robovih...imam pa sposojeno...sva se s kolegico pogovarjali in sem rekla, da bi rada tak sling, ki ima obroč, da lahk tudi samo sprednjo stran zategneš...pol mi je pa ona tega posodla, ki ima sicer mali obroč samo še enega pa zdaj ne bom kupovala...mogoče potem trakuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
4.6.2009 9:44:08   
Anonimen
Lahko da je adeno, nekaj podobnega roti, ampak v blagi obliki.

adeno je mela par mescev nazaj, ko sem bla še noseča, se je vleklo za crknt, k ta adeno je katastrofa....tko da ne vem, a ga pa lohk dvakrat v tko kratkem časuuser posted image k baje si pol odporen vsaj neki časa?

zvezdica pa kaj si ti to s tem tickerjem uštimalauser posted image so čisto zdrekani tvoji posti, se skoz vidi ticker, besedilo je pa v desen kot zgužvano ( al sam jaz to vidim?)

Pazite to sem ji naredila danes bučko in se je pačila zraven ko ne vem kaj

user posted image kiara počasiiiiiuser posted image kaj bi pa ti počela, če bi bla skoz mleka navajena, pol ti pa en bučko podturiuser posted image sej se bo navadla, nč bat, zato pa je uvajanje - da ti uvajaš, da otrok sprejme nove okuseuser posted image

farfala slikce so fajn uspeleuser posted image user posted image

Škoda, da tudi mene niste povabile zraven, sem glih avto mela tisti dan

user posted image pa tooolk sem težila kle, če še ktera pride, pa če res ne bo nobene druge, ti pa takole prjaviš....ccccuser posted image

sem bila na koncertu in sem tak not padlauser posted image , sem se spomnila mladosti

pa kaj se vse tolk spominjate mladosti, kt da ste same stare babeuser posted image user posted image

aja, tista mašinca, na sesalec, za nos čistit je pa supe

no, a sm ti reklauser posted image kaj vse dobiš ven, auser posted image

Pa še na pregledu mu je neki idiot od urologa kar na silo v sekundi, sploh ne vem kdaj, potegnil kožico dol, nič ni rekel, kar naredil, sem bla čisto paf, mali pa seveda v jok. In še danes ni čisto OK, vendar mislim, da si bo Asej sedaj to kar sam pošlihtal.

joj, katastrofa nouser posted image kaki bedaki so eni, ma bi jst njemu na silo kej nardila, capljuuser posted image
in točn tko bo - sam si bo porihtal user posted image user posted image

jutro babe user posted image dons je bla pa katastrofalna nč, ula se je tud na pol ure zbujala, če ji je blo, tko da sem večino tam preživela, v spalnico si je zarad tamauga nism upala vzet, če bi bruhala, driskala itd., tko da sem čist hin...pa zakuhala mi je totalno ponoči, sicer ji nisem merila vročine, ampak je kr žarela, tko da po moje spet okol 40user posted image   ( kot je pri njej navadno), sem ji sam calpol dala, pol k ji je pa padla je pa spala. zdelje je pa tamle na kavču, sem ji blazine odmaknla in ma tam povštre, pa igrače in deko in pravi da je to ulin kotuser posted image pa risanke gleda in čaj pije, sem ji kr v flašo naštimala, sicer nikol iz flaše ne pije, tkole pa ja, da čimveč spije.

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4602
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 10:37:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4603
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 10:38:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4604
4.6.2009 11:11:00   
snikolina
Hahaha, punce, ne se razburjat preveč.user posted image

Midva sva mela zdej atija na malci, zdej pa se greva dojit. Včerej je bil drugič cepljen in HB ni nobene reakcije (za enkrat). Samo malo bolj zaspan je, je celo zdej zjutrej še eno uro odspal-ne moreš verjet.

Evo NIIA pa še ena slikica:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4605
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 11:20:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4606
4.6.2009 11:26:15   
Anonimen
Mene pa nekaj zanima, kako pa zgleda driska pri dojenčku, pa če se doji na polno?

hja, to mene tud zanima...verjetno je še bolj tekoče...pa smrdi drgač, pa sluz je vmes....men je p rekla, da nimaš kej...da najbl se po razpoloženju vidi...pa dojit, veliko kratkih podojev, vsake pol ure da se doji, druge pa ne morš.

Neposredna povezava do sporočila: 4607
4.6.2009 11:47:36   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Snikolina, ful je luškan user posted image , pa od vseh dojenčkov ki sem jih videla do sedaj ima največ lask za to obdobje. To je že frizura za narediti.

Ja, čupco mamo mi že iz trebuščka-me je zgaga pekla ko user posted image , zdej mu pa že en mesec odpadajo, je mel čist črne pa goste, da se lobanje sploh ni vidlo, zdej je pa rahli pleško user posted image user posted image user posted image user posted image Svetlijo se in rastejo že novi.

Aja, za barvo očk: pri nas je vsak dan druga barva; najpogostejše variante pa so: rjava, rjavo zelena, sivo plava. Zdej pa lahko samo ugibamo kakšne barve bodo. Upam, da rjave. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4608
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 11:48:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4609
4.6.2009 11:51:09   
Anonimen
niia to najbrž ni driska....tist bi blo verjetno res čist tekoče, pa zdj pr uli se še peni mal, pa res ubitačno smrdi, kt najhuj gnojnicauser posted image res grozno...pri tko malem verjetno res kr teče pol, kaj pa vemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4610
4.6.2009 11:58:24   
sonček33
joj snikolina luštno dete

madona a vsi vaši otroci takole kravice pasejo?
naš lovro je tako močan, ampak kravice na takole ne pase... a je kakšen trik, da mu pomagam

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 12:17:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4612
4.6.2009 12:36:59   
Anonimen
Sprašujem pa zato, ker me je v parku ko sem našega previjala ena babica prišla z vnučko pogledat dojenčka, potem mi je pa že talala nasvete da ima drisko.

user posted image user posted image ja itak...svašta...

sonček kt je že niia rekla - ko ga previjaš ga vsakič mal obrni, ne predolgo, če protestira., da se mu ne zameriuser posted image sej bo, sam trenirat je trebauser posted image

ula je zaspala, neo tud, jst grem pa en lekadol zategnt, k se komi vlačim okoluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4613
4.6.2009 12:54:39   
snikolina
Ja, Sonček, pri nas je tudi klavrno pasel kravice. Pa sva ga  potem res večkrat obračala in posledično je vsakič dlje cajta pasel in potem se je že sam začel obračat in zdej takoj ko ga položim na hrbet, se takoj sam obrne na trebušček in je tako lahko tudi  po pol ure. Zdej že ritko v luft potisne in se da na kolena-zaenkrat samo po eno dve sekundi. Pa zraven vriska in se na glas reži, pa še včasih v tej poziciji veselo na glas kaka-tak hinavski smehec je takratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
4.6.2009 12:56:12   
snikolina

Sprašujem pa zato, ker me je v parku ko sem našega previjala ena babica prišla z vnučko pogledat dojenčka, potem mi je pa že talala nasvete da ima drisko.

Jst sploh več ne poslušam tazga folka, je brez veze. K vsak je ful pameten. Tut jst včasihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4615
4.6.2009 13:53:19   
mimi30
sonček, tud naša ne uživa ne vem kak v pasenju kravic. Jo pa vztrajno obračam in je zdaj že malo boljše. Ko je v igralnem centru, jo dam na trebuh in se še jaz vležem na tla pol se pa pogovarjavauser posted image .

Evo, zdajle sem imela na obisku eno gospo, ki me je želela ekološko osvestit oz. prodat eno mašinco za čiščenje user posted image . In pol sva se osveščali user posted image , ena drugo user posted image ....jaz njo s čim pere in kako se ogrevajo in kakšen avto vozi .... ona mene o uporabi čistil...pol nama je pa čist denarja zmanjkalo še za eko hrano user posted image .... vglavnem niti cene mi ni zaupalauser posted image ....zgleda da je ugotovila, da premalo porabim za čistila user posted image .

Moram povedat, da se tale narava mal poigrava z mano user posted image .... spet mam fleke po zizi, zamašen vod in ful bolečo bradavico ter cel del izpod pazduhe do bradavice user posted image .... moje telo očitno ne folga špelinih spremenjenih potreb po hrani

quote]IZVIRNO SPOROČILO: niia

Sprašujem pa zato, ker me je v parku ko sem našega previjala ena babica prišla z vnučko pogledat dojenčka, potem mi je pa že talala nasvete da ima drisko. user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]
user posted image zgleda, da je že pozabla kak je bilo pri njenih preden so začeli trdo kakat. Mene je tudi dežurna pediatrinja enkrat vprašala, če ima otrok drisko (pri 1mes) in sem rekla, da ne vem....potem mi je povedala, da je taka sluz vmes in da ima dost bolj neprijeten vonj.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
4.6.2009 13:55:58   
sonček33
mimi in ulči hvala...sej zdaj ga res kar pogosto dajem na trebuh

mimi ti pa nisi dobra kupkauser posted image
žal mi je za prsi...jaz dobro vem, kako gre tole...kaj storiti pa itak veš - tuš, masaža, dojenje in tako naokoli

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
4.6.2009 13:59:26   
Anonimen
joj mimi porihtej si to joško....
viš, pr men pa to u nulo laufauser posted image k že tolk časa dojim, so joške čist ažurneuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4618
4.6.2009 14:05:38   
Anonimen
ula pa kr spi, zjutri je dolgo spala ( no, sej pa ponoči ni...), pol je tamle v svojem kotu dremala, zdej pa v spalnci spi že bolj kot 2 uriuser posted image revčk....ji morm še frišn čaj narest, pa mal soli in cukra notri ( rehidracijsko), čeprov dons še nič kakala al kej, tko da sploh ne vem kak jeuser posted image upam da se mi zdele tam v postli ne poserjeuser posted image lohk jogi sam stran zabrišemuser posted image
mi je lekadol primu, tk da sm mal boljš, komi čakam da pride lubi zdele, da mu lohk mal pojamramuser posted image drek je tole vse skp...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4619
4.6.2009 14:42:38   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
mimi ti pa nisi dobra kupkauser posted image

ma ful me dvigne, ko mi nekdo začne, da jaz že vem kakšno prihodnost bom namenla svojim otrokom user posted image .... ne me j****....zdaj, ko morš neki prodat si pa cela eko user posted image .... pa sam eno mašino uporabljaš za pucanje....jaz pa eko pleniceuser posted image in kis namesto mehčalca in sem že neki nardila user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
4.6.2009 14:44:37   
mimi30
ula pa kr spi, zjutri je dolgo spala ( no, sej pa ponoči ni...), pol je tamle v svojem kotu dremala, zdej pa v spalnci spi že bolj kot 2 uriuser posted image

ulla, zdajle bi mogla it zraven nje spat, da še ti mal k seb prideš in si odpočiješ....kr v posteljo zraven in zizo ven user posted image pa neota na drugo stran

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
4.6.2009 14:46:46   
mimi30
kolk je pa januark2010 - kar 54 user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
4.6.2009 14:48:10   
mimi30
čakam, da mi dragi moko prinese, da lahk marelične knedle do konca naredim user posted image ....tačas pa nabiram število objavuser posted image ...še mal pa bo 1000user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
4.6.2009 15:02:48   
farfala

[/quote]
ma ful me dvigne, ko mi nekdo začne, da jaz že vem kakšno prihodnost bom namenla svojim otrokom user posted image .... ne me j****....zdaj, ko morš neki prodat si pa cela eko user posted image .... pa sam eno mašino uporabljaš za pucanje....jaz pa eko pleniceuser posted image in kis namesto mehčalca in sem že neki nardila user posted image

[/quote]

točno tak user posted image user posted image user posted image

pa naj ti hitro izhinejo problemi z zizouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
4.6.2009 15:11:28   
farfala
Naš vrtiljak pa začuda še vedno dela, čeprav se je pokvaril že drugi dan. So ga popravljali 2 tedna,zdaj pa je v redu, še baterij nismo menjali. Zdaj pa je Samu v največje veselje. če ujame tiste živali med gibanjem, jih drži malo nato pa izpusti pa spet prime novo žival, ki pride. Po moje ne bo več funkcioniralo dolgouser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?