Anonimen
|
Lahko da je adeno, nekaj podobnega roti, ampak v blagi obliki. adeno je mela par mescev nazaj, ko sem bla še noseča, se je vleklo za crknt, k ta adeno je katastrofa....tko da ne vem, a ga pa lohk dvakrat v tko kratkem času k baje si pol odporen vsaj neki časa? zvezdica pa kaj si ti to s tem tickerjem uštimala so čisto zdrekani tvoji posti, se skoz vidi ticker, besedilo je pa v desen kot zgužvano ( al sam jaz to vidim?) Pazite to sem ji naredila danes bučko in se je pačila zraven ko ne vem kaj kiara počasiiiii kaj bi pa ti počela, če bi bla skoz mleka navajena, pol ti pa en bučko podturi sej se bo navadla, nč bat, zato pa je uvajanje - da ti uvajaš, da otrok sprejme nove okuse farfala slikce so fajn uspele Škoda, da tudi mene niste povabile zraven, sem glih avto mela tisti dan pa tooolk sem težila kle, če še ktera pride, pa če res ne bo nobene druge, ti pa takole prjaviš....cccc sem bila na koncertu in sem tak not padlauser posted image , sem se spomnila mladosti pa kaj se vse tolk spominjate mladosti, kt da ste same stare babe aja, tista mašinca, na sesalec, za nos čistit je pa supe no, a sm ti rekla kaj vse dobiš ven, a Pa še na pregledu mu je neki idiot od urologa kar na silo v sekundi, sploh ne vem kdaj, potegnil kožico dol, nič ni rekel, kar naredil, sem bla čisto paf, mali pa seveda v jok. In še danes ni čisto OK, vendar mislim, da si bo Asej sedaj to kar sam pošlihtal. joj, katastrofa no kaki bedaki so eni, ma bi jst njemu na silo kej nardila, caplju in točn tko bo - sam si bo porihtal jutro babe dons je bla pa katastrofalna nč, ula se je tud na pol ure zbujala, če ji je blo, tko da sem večino tam preživela, v spalnico si je zarad tamauga nism upala vzet, če bi bruhala, driskala itd., tko da sem čist hin...pa zakuhala mi je totalno ponoči, sicer ji nisem merila vročine, ampak je kr žarela, tko da po moje spet okol 40 ( kot je pri njej navadno), sem ji sam calpol dala, pol k ji je pa padla je pa spala. zdelje je pa tamle na kavču, sem ji blazine odmaknla in ma tam povštre, pa igrače in deko in pravi da je to ulin kot pa risanke gleda in čaj pije, sem ji kr v flašo naštimala, sicer nikol iz flaše ne pije, tkole pa ja, da čimveč spije.
|