Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA :) Primorska bližamo se . Kje pa boste? IZVIRNO SPOROČILO: julam men se naša žaba včasih prav smili, ko nima miru med dojenjem. Sej poskušam fanta preusmerit, ko se dojiva, ampak vedno ne gre. Al jo božata, lupčkata, vlečeta za rokice, nogice,... Včeri se je pa tavelik odločil, da ji bo "eno zaigral" na kitaro. In ji je 10cm od glave brenkal . Mala je bila pa tako lačna, da ni hotla spustit bradavice, je pa sam učke izbulila in debelo zijala v joško . Joj, nisem vedla, al nej ga spodim al nej se smejim. ..ja, naša pa s kakšno piščalko ali pa orglice privleče ven in bogi bi se kar z bradavico rad obrnil naokoli, pa mu kar pobegne... IZVIRNO SPOROČILO: julam prav zato imamo mi majhne razlike med otročki, ker bi se sigurno razvadli komoditete ... no, do naslednjega bo pa preteklo malo več vode, ker si do 2011 enostavno ne morem privoščit še enega - potem pa upam, da me ne mine bravo...ti si res super mami!...mi ČE bomo še enega, nič prej kot 4-5 let...vidim zdaj, da je to tako fajn razlika... IZVIRNO SPOROČILO: julam moram nazaj v službo, da doktorat zaključim, potem bomo pa videl... Iz česa pa delaš doktorat? IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tiste, ki imate dovolj mleka..povejte...kolikokrat na dan ali teden jeste kus kus, polento, pijete brez alko pivo, sezamov napitek...??? Rada bi, da bi se mi mleko povrnilo, vsaj še za en mesec...ko bomo počasi začeli uvajati GH? Polento jem enx na dva tedna...pivo sem probala, ma ni nič delovalo...spijem pa 4 litre vode na dan...pristavljam ga pa čez dan na dve uri...aja, nekje sem prebrala, da v bistvu vsa žita spodbujajo k nastajanju mleka (riž, gres, kaša,...otrobi)... Danes sem si dopoldan stisnila mleko, da vidim, koliko ga sploh priteče-če naš fant dovolj popije (no, glede na njegovo pridobivanje na kilaži...) in mi je v šubu uspelo namolzt 100 ml...tako, da se ne sekiram... Dosti pij in po vsakem dojenju si privošči vsaj pol ure počitka...magari, če ti zaspi v naročju...