|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
3.6.2009 7:25:24   
Ploha
čestitam vsem za zobke, 4 mesce in pridnost! user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa k sošolki se učit, se slišmo zvečer,...

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 8:18:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4552
3.6.2009 8:19:34   
PAJO
dobro jutro vsem in user posted image ,ker ste pridne in velik načvekale
včerej zvečer.

no naša žana je vstala ob 6,30 pa sva se zrihtale in tamavga
v vrtec peljale pa v trgovino sva šle.....zdej pa spi,je pojedla in zaspala.
ponavad zjutrej ko vstane je mal pokonc in poje in  mora spet spat za kakšno
urco ali pa dve.no ja sej je prov,vsaj sitna ni.

jz pijem kavico jem krofe...user posted image ,mal sm že posprvla zdej čakam da se cunje
operejo da jih obesim,pa posodo sm tud zalavfala....dela dons.
zunej je že sonček in bova šle pol mal vn.

a je bla že katera v termah 3000??mi mal premišljujemo da bi šli konc junija
za ene 3,4 dni.

lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
3.6.2009 8:27:32   
Anonimen
jutrouser posted image

tak...včeri je blo fajn, še farfala je pršla, naju je čist presenetlauser posted image

drgač mam pa ulo bolano, driska, bruha, učko ma vneto, najhuj je pa sitnobauser posted image tak da je res ena ekstra bolezenuser posted image sej se hecam, bogica je, kr teče od nje, sam ponoč je blo pa kul, hb...pa skoz je spala, brez zbujanjauser posted image
jo je pa lubi včeri pop. kar k mojmu zdravniku peljal, ko je glih delal, da je kapljice napisal, ker je res mela tolk zalimano učko, komi sem ji folgala spirat, pa kr slabš je blouser posted image njena p. pa šele dons dop. dela, do zdej bi bla katastrofa, plus da bi se še težko zorganizirali, da bi jo sploh lohk peljala...tak da smo dobili kapljice in je učka že kar boljšauser posted image
mi je pa fajn vsaj to, da ponoči ni nič driskala al pa bruhala, mogoč pa ne bo tolk hudo..

takle mamouser posted image

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 4554
3.6.2009 8:28:20   
mimi30
jutrouser posted image

malo na hitro se javim, ker grem pol k frizerju. mala še vedno spi, ponoči je bolj slabo...včeraj sem kupila čistilec za nosek, ki se priklopi na sesalec in smo že bili v akciji...sesalec sem zvlekla kar k postelji, ker se ji je nos non-stop mašil...zvleče pa tale stvarca fajn venuser posted image

včeraj smo bile na kavici ulla, farfala in jaz in smo lepo uživale ter čvekale, otroci pa so pridno zraven sodelovali....pravi sončki...Neo priden za znoret, skoz v vozičku, malo spi, malo gleda okoli , malo se smeji in z rokicami ter nogicami igra...Samo naš veliki fant je tudi odspal eno kitico, malo se žulil po rokah, malo sprehodil in radovedno gledal okoli...Špelca piška mala pa skoz pokonci in na rokah. Skratka bilo je fino lenobnouser posted image in sproščujoče.

nahrbtnik... mi imamo Brevi-ja, bomo videli kako se bo obnesel....dobila po znižani ceni od kolegice, ki ga je kupila in nikol uporabljala.

zvezdica in vrtnica user posted image za dopolnjene 4. mesece. Špela je pa danes stara 4 mesece user posted image .

Ja.. tud men se zdi, da bodo kar fajn! Noč so odlično preživele.. na vse tisto, kar se nabere ponoči je zjutraj še ornk kakala pa ni nič skos

Jancci, meni so tudi super....samo nam pa ponoči skoz prideuser posted image , po hrbtu....tako, da ponoči uporabljamo babylove.

Jancci, mi imamo tudi takega konjička...no, Rodija...Nejc zelo rad z njim skače, samo je pa kar pozno začel, ker prej nekako ni ulovil ravnotežja in ga je dol metalo (na hrbet)...sem pa vidlča v enem kafiču kjer so ga imeli za igrat, da je imelo kr dost otrok težave z obvladovanjem.

Niia, user posted image Oskar za zobek. In super za depilacijo...jaz imam srečo, da pride kolegica, ki je kozmetičarka kr k meni domov...včasih je delala v salonu zdaj ima pa drugo službo in ji je to samo za zraven.

Evo, bom kr doma ostala....frizer odpovedanuser posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
3.6.2009 8:46:29   
snikolina
MIMI VRTNICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 4 mesece!!!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
3.6.2009 9:07:47   
kiara24
oj....

hvala vsem za vaše besede, sem malo brala samo na začetku pol pa ne več.

Videla sem da imate zobke že zunaj, bravo mi pa še ne!

Moram it, če bom imela čas se pa kasneje oglasim. Sedaj kliče Klara je treba jest pol pa ven.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
3.6.2009 9:31:43   
farfala
Ojla!¨

Čestitke vsem za dopolnjenje 4.mesece. Hitro gre, ne? Razen včasih ponočiuser posted image user posted image user posted image

Mimi, ulla upam, da se hitro pozdraviteuser posted image -Slike so lepo uspele, a jih dam tu gor? Pa na tel.št. smo pozabile!
Moj mali je celo pot v CE pa tudi nazaj spal, pa še doma. Mu paše vožnja z avtom, vozičkom, mojimi rokami...user posted image . Samo da je gibanje in dogajanje. Ati ga je danes zjutraj zrihtal pa sva drnjohala do 9ih, samo še ponoči bi moral biti malo bolj miren. Pa enkrat že bo.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
3.6.2009 9:37:58   
PAJO
ja dej slike gor da bomo še ostale vidle kako ste se imeleuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
3.6.2009 10:47:05   
Anonimen
kr se mene tiče, lohk daš slike tu gor...lohk jih pa tud v album daš pa jeuser posted image

neo spi ( itakuser posted image ) ula je za pop.izdit tečna user posted image groza no...mislim sej je boga, itak, sam kolk more bit en otrok tolk tečenuser posted image

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 4560
3.6.2009 13:51:36   
Anonimen
ja faaaak no user posted image
stoji ula prejle sred dnevne, pa se dere mamiii kakaaaaamuser posted image si mislim ja dobr, jo pobašem in na previjalno...gredoč še balkon odprem, ker kolk pa to smrdiuser posted image in pol jo odložim na previjalno, pa drek kar špricne na vseh koncih ven....je bla sam v plenici in pižami...se je zlilo tist po previjalni podlogi, ma prov ležala je v dreku, revca...sem jo komi nekak slekla iz vsega, pa v banjo, do las je prišlo, celo sem jo mogla ščohatuser posted image pa pol da sm tam spucala in vse razkužla, ma obračalo mi je, pa ne druge, ampak vonj je pa ubitačnuser posted image
groza, to pa res nbenmu ne prvoščim...v petek se gremo pokazat, učka pa že gre na boljše, hb, vsaj to....

jst sem pa tud cela nikakva, grlo me boli, pa vse mišice, kosti...sem tud zgleda nabasala nekaj, itakuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4561
3.6.2009 14:39:34   
PAJO
joj ulla80 ste pa prov bogi res.še posebej tamala.metkej tamavga
da se ne bo kej nalezu,si predstavljaš kako bi bil bogec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas.

kje ste kej ostale čvekice?no jz sm šla po tamavga v vrtec,zdej gleda nodija.
žana je pa lih zaspala,dons je čist mal spala dopoldne in je bla že vsa
sitna,dobr da je zaspala.jz grem pa nekej malega pojest.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
3.6.2009 15:27:23   
snikolina
ULLA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sva imela 4 posvetovalnico.

Mere pri 4 mesecih in 2 tednih:

Obseg glavice: 43,5
Teža: 8350 g
Velikost: 68,5 cm
Zobki: 3 zunaj, 1 na poti

Smo bili pohvaljeni in normalno dojimo do 6 meseca brez vsekakršnih dodatkov, ker ni potrebno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ANŽE!!!

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
3.6.2009 15:58:00   
farfala
Ja bogauser posted image Ula no, pa mama tud. A ima rota virus? Držim pesti da se še ta mali ne neleže česa.

snikolina bravo user posted image za vaju oba

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
3.6.2009 19:01:28   
sonček33
niia in khurde - kakšna fotka malih v slingu?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
3.6.2009 20:30:44   
barba
ullauser posted image user posted image user posted image

Moj sine je dons prvič prespal celo noč. Frajer je spal od 19h do 6h. Jst sm se pa zbujala in čakala kdaj bo lačen.user posted image

Sm šla dons popoldne rolat in sm prerolala 5 km. No, čist bliz doma sm se pa enmu idiotu umikala, k je gonu k norc in sm trešla na rit k sem mogla čist na pesek zapelat. Me je sam zmanjkal. Še dobr, da je Tine v vozu zmeri privezan, drgač bi ga lohk še stresla. Rit me pa tok boliuser posted image , ne morš verjet kok lohk en kup špeha boli.user posted image

Grem ležat ...

< Sporočilo je popravil barba -- 3.6.2009 20:31:32 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
3.6.2009 21:13:27   
Ploha
ooo barba ma ti si pa faca, kup špeha user posted image user posted image user posted image

sj ne vem, al mam kej za povedat al kej za prašat, u glavnm zdele ne vem nč,...bom poj,...
aja sej res, kje so zdej une slikce, k ste mele srečanje v celju????????

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
3.6.2009 21:20:09   
Anonimen
A ima rota virus?

ja, sumimo da je rota, zarad smradu predvsem user posted image user posted image nismo pa nič preverjali, sej u bistvu je pa čist vseen kaj je, važno je da velik pije, druge pa tak nimaš kej...

ploha slikce pa nimam pojma kje souser posted image mene tud zanimauser posted image

evo, ula spi, prej po unem ubitačnem sranju je bil miruser posted image nič več, tud bruha ne več, no, drisko še pričakujem, to ne mine tok hit, sam važno je da ni nonstop. pije pa itak velik, tko da kul. učke so pa tud že brez izcedkauser posted image
neo pa tamle na tleh razturava, je tolk dolgo spal prejle v spalnici, da sem bla že čist živčna, ko sem ulo uspavala in sem zravn študirala, da k bom pršla tja, bo pa čist mrzu žeuser posted image user posted image user posted image same bedarije uglavnem...pol sm šla pa gledat, je pa bedel, pa čist tih je bil, pa na vsa usta je režal in prov na glas, ko me je zagleduuser posted image

lubi je šu na brnik po sestro in njenga dedca, sta bla na nekem križarjenju, jst še mal ankete delam, pa grem si sladoled nabasat. čeprov ne vem kaj mi bo po vampih nardilouser posted image se mi tko čudno pretakla notri...pa prej sem en lekadol ruknla, k me je že pa tolk svinsko vse bolel, da nism zdržala...zdej je pa mal bolš, čeprov neki se mi kuha...ma k da si lohk prvoščim bit bolana...mislim user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
3.6.2009 21:32:31   
sonček33
ulla lupčka uli, teb pa tutuser posted image

Midva sva se dons spet po dolgem času cel dan potepala. No zjutraj sva šla k zdravniku, ker mi gre mal an živce da mali že skor tri tedne kašlja, sicer kak dan manj, pa pol spet kak dan več. Pa ni nič slišat...spirat nos, dat ga na kolena pa mal tapkat po hrbtu  (kot da mi to vse ni povedala že ullauser posted image )

Pol sva bila pa pri naših na vrtu pa sva se mela luštn ful. Domov prišla šele pol sedmih, jest, igrat, večerjo skuhat, kopat, crkljat, jest in spat.

Ponoči smo spet nos pucali, previjali se, ker je bil posračkan do sred hrbta, potem pa 2x jedli in spali do pol osmih.

Tiste, ki ne dojite - kolk številko cuclja imate? naš striktno hoče jest samo če je 3, dvojka mu je prepočasna.

Uničili smo vrtiljak za nad posteljico...matr mi ga skoz laufamo, res, če se ponoč prebudi...samo tapknem po daljincu in že pojeuser posted image  in je najprej začel nekej štekat, pol je cvilu kot črički, zdej se medvedi ne vrtijo več.... no muzika pa še dela in daljinec tudiuser posted image user posted image

jaz bi tudi slikice s srečanja rada vidla

plohca - a te neki medeuser posted image

ulla a  paše?

zvezdica kako si?

ronja se pa nič ne javi, skoz tam na spolnosti nasvete tala, kle je pa ni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
3.6.2009 21:33:19   
sonček33
barba super za prespano noč in žal za padec..se zgodi tut najboljšim

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
3.6.2009 21:33:55   
Anonimen
ulla lupčka uli, teb pa tut

hm...user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4571
3.6.2009 21:34:36   
sonček33
joj ulla pa ni blo tok mišlen..matr se zapneš čist za vse...je treba prov merkat kva človk reče

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
3.6.2009 21:36:26   
sonček33
snikolina res bravo Anže...itak da ga je pohvalila...sej je fant in pol

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
3.6.2009 21:37:37   
sonček33
Mamice fantkov...sej smo mensezdi že nekej o tem pričale, sam takrta nisem poslušala.... kako je s tole kožico na lulčku? A ve kej posebnega izvajate?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
3.6.2009 21:37:53   
Ploha
sonček: ja res sm že mal zmešana,...sej bo, zdej si musko štimam na mp3, da bom v postli se relaksiralauser posted image user posted image ,...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?