mimi30
|
jutro malo na hitro se javim, ker grem pol k frizerju. mala še vedno spi, ponoči je bolj slabo...včeraj sem kupila čistilec za nosek, ki se priklopi na sesalec in smo že bili v akciji...sesalec sem zvlekla kar k postelji, ker se ji je nos non-stop mašil...zvleče pa tale stvarca fajn ven včeraj smo bile na kavici ulla, farfala in jaz in smo lepo uživale ter čvekale, otroci pa so pridno zraven sodelovali....pravi sončki...Neo priden za znoret, skoz v vozičku, malo spi, malo gleda okoli , malo se smeji in z rokicami ter nogicami igra...Samo naš veliki fant je tudi odspal eno kitico, malo se žulil po rokah, malo sprehodil in radovedno gledal okoli...Špelca piška mala pa skoz pokonci in na rokah. Skratka bilo je fino lenobno in sproščujoče. nahrbtnik... mi imamo Brevi-ja, bomo videli kako se bo obnesel....dobila po znižani ceni od kolegice, ki ga je kupila in nikol uporabljala. zvezdica in vrtnica za dopolnjene 4. mesece. Špela je pa danes stara 4 mesece . Ja.. tud men se zdi, da bodo kar fajn! Noč so odlično preživele.. na vse tisto, kar se nabere ponoči je zjutraj še ornk kakala pa ni nič skos Jancci, meni so tudi super....samo nam pa ponoči skoz pride , po hrbtu....tako, da ponoči uporabljamo babylove. Jancci, mi imamo tudi takega konjička...no, Rodija...Nejc zelo rad z njim skače, samo je pa kar pozno začel, ker prej nekako ni ulovil ravnotežja in ga je dol metalo (na hrbet)...sem pa vidlča v enem kafiču kjer so ga imeli za igrat, da je imelo kr dost otrok težave z obvladovanjem. Niia, Oskar za zobek. In super za depilacijo...jaz imam srečo, da pride kolegica, ki je kozmetičarka kr k meni domov...včasih je delala v salonu zdaj ima pa drugo službo in ji je to samo za zraven. Evo, bom kr doma ostala....frizer odpovedan .