trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj pa je danes tečko....sedaj sicer spi a do sedaj še ni skoraj nič spal... Meni pa je začela kronično upadati količina mleka !!! Pa jem kus kus, polento, pijem brez alko pivo, ostalo tekočino, sezamov napitek...pa iz leve skoraj nič več ne priteče..iz desne pa cca 60ml na dan!!!!! Jaz si črpam, ponoči pa ga pristavljam. Tak že od začetka..torej že več kot 3 mesece! Paq samo tvoje mleko je ali tudi dodatek? Kar se tiče hrane ti pa ne morem pomagat, ker raje ne razmišljam o tem... meni tudi zmanjkuje neglede na to, kaj jem. Malo me je angina izčrpala, pa jedla nisem par dni in še AB zmanjšajo količino... Sem ravno v fazi, da se počasi ne sekiram več. Aja, več ko jo pristavljam, bolj je živčna, ker nič ne priteče... Mogoče bo po AB boljše. Upam vsaj. Drugače pa AM, kaj čmo. Naj še jaz neki napišem na to temo ... tudi meni se zdi, da je vedno manj mleka mala se bi kar naprej dojila .... mislim sicer da se naje, ker mi zraven tudi ful poliva, sam imam pa skoz občutek, da imam čist prazne zize ... tistega navala mleka, ko bi me vse tiščalo že dolgo ni bilo Pa jem in pijem vse kar ste zgoraj naštevale, pa kr ni in ni ... mogoče sem v fazi povečanja laktacije ... to je tisto ko morjo možgani dobit signal, da otrok rabi več in potem začnejo več proizvajat, se mi je enkrat to že zgodilo ( takrat sem si še črpala ... potem je bilo po ene treh dnevih spet mleka v izobilju, pred tem pa tri dni komi iz obroka v obrok) mogoče si KOKICA tudi ti sedaj v tem obdobju ...ne prehitro obupat. Najaa pri tebi pa verjamem da AB dela svoje in tudi jedla verjetno nisi tako kot drugače, ko nisi bolna, držim pesti, da se ti čimprej vrne mleko ... sicer pa kot praviš manj se sekirat, več bo mleka če pa kak dodatek pade pa tudi ne bo konec sveta, tako je meni rekla patronažna na začetku Še eno izkušnjo bom delila z vami ... mogoče pa kaj pomaga ... kot sem že prej napisala se mi je zgodilo, da je bilo mleka komi iz obroka v obrok zadosti ... prej pa vedno v izobilju, da sem si delala zalogo in ga dala celo zmrznit ... no pa se jaz že na polno sekiram, da ni mleka, kupimo mi AM, gremo k mojim na Koroško, jaz si sčrpam za večerjo ... se fino najem in si privoščim pol deci belega vina ... to spijem, se sprostim, grem spat, zjutraj pa mleka uffffffff, ob dveh ponoči sem si šla črpat, ker me je tak tiščalo, da nisem mogla spat ... mogoče je pa kaj na tem
|