PERSIDA
|
Evo jaz še živa . Z bavcema hodimo malo naokoli.Danes sva z Anžejem bila prvič na fizioterapiji.Manjka nama še pikica na i ,da bo z njim vse v redu.Lepo sodeluje zraven čveka in uživa.Samo ,da se ukvarjaš z njim pol je srečen.Telovadi ,pa on skoz tako ,da mu miganje ne dela preglavic ,pa tudi ,če je to ob sedmih zjutraj. Tako,da sem res srečna zase in za svoja otroka ,da tako napredujemo.So dnevi ko sem ful izčrpana ampak ko vidim otrokov napredek pozabim na vse.Tako kot sem rekla bom še nekoč na fuzbalska igrišča hodla navijat :) Zdaj začenjam verjet ,da se moja energija prenaša na moja bavca in če to drži pol bosta skoz nasmejana kot sedaj. Ja še ena pohvala Tomažu ,da mamici pusti spat do pol petih zjutraj.Zdaj čakam samo še brateca ,da naredi prelomnico :) Primorska bližamo se . Najaa - sem ,da te ni jutri.Pozdravi se mi. felix7 - priporočam bepathen plus nobady - to verjetno niso krči,pri meni je včeraj Tomaž tako jokal ,pa sem že solze nabirala ,ker sem mislila ,da bo zbolel ,ker drugače on ne joče kot ,pa ko je lačen ,komaj sem ga potolažla ,pa še danes ne vem kaj mu je bilo ,ker danes je bil kot angel in angelsko tudi sedaj spi .Enostavno se mi zdi ,da me včasih tako pogreša al ,pa da ga pocartam .Pa saj tudi oni morajo kdaj pa kdaj imet slab dan a ne?Je ,pa res ,da sem tudi jaz bila nekam čudna včeraj in je to verjetno vplivalo.
|