|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
2.6.2009 13:31:49   
mižek
Mislim sredi debate ona švigneuser posted image user posted image
Kak te naj pol dohitimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
2.6.2009 13:33:02   
smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Kak te naj pol dohitimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta je bla zdaj dobra. Faca si, ni kaj. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
2.6.2009 13:34:01   
smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

smejčica še en post pa imaš spet eno zvezdico zravenuser posted image user posted image user posted image

He, he.....zdaj pa hitro, da me dohitiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Težka bouser posted image user posted image , če pa nama vse uidejouser posted image
Kam nam je pa pikacai všla? user posted image
Ne vem, poskusiva jo priklicatuser posted image user posted image , PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKIIIIIIIIIIIIIIICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, KJE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?

Ta je pa itak ena izmed najboljših,user posted image user posted image user posted image
Mislim, da sem jo zasledila na drugi temi. Veš kaj, zgleda nisma zanimivi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
2.6.2009 13:35:34   
smejčica

pozabila sem dodati, da se je ko je bil star tam nekje okrog šest mesecev, tudi konstantno drl v avtu, pol pa ga je samo od sebe minilo, tako da jaz mislim da bo tvoja pupa tudi to obdobje prerasla, in potem bo lažje, tudi za vajuuser posted image

Ma ja, saj ni ravno ful nek problem. Se pač na daljše ture ne vozimo,. če le ni treba. Vsake toliko pa je treba it domov. Je pa res da zaradi šole zelo malo gremo.
Ja, jo bo že minlo. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
2.6.2009 13:37:10   
smejčica

ja, kar. Sedaj vem zakaj se mi potem ko se zbudi joka, ker ga ponvadi dam tako spat da ga pocartam in pobožam, pa malo mu zapojem, sicer mi ne zaspi v naročju, ga dam v posteljo ampak očitno potrebuje, to rutino, tudi ponoči, ko se prebudi.user posted image
Bom probala ga nehat zibat čez nekaj časa, ko se bo šok od odstavitve polegel, se mi zdi preveč kruto, da bi ga sedaj čisto odpisalauser posted image user posted image
Glede spanca pa sva imela mi2 nekako tako rutino, nekje do enega leta mi je spal 2X na dan, po uro in pol, sedaj pa mi spi 1X na dan, po dve-tri ure.user posted image user posted image
Ampak nikoli se ne ve kaj se bo še zgodilo, že trkamuser posted image .
Jaz se ne zanašam kaj dosti na teorijo, ker sem že v vrtcu videla, da je praksa in teorija nekaj povsem raličnega, to kar govorijo neki psihologi, zdravniki,.. je tak tak, vsak otrok je različen in ima različne potrebe,...user posted image

Popolnoma se strinjam s tabo. Vsak otrok je zgodba zase in prav je tako. Sam članke pa vseeno rada preberem. Kar mi je všeč, vzamem zares, ostalo pa pozabim. user posted image user posted image user posted image user posted image Kot je blo prej kdaj pri horoskopu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
2.6.2009 13:38:24   
smejčica

Kje zdaj hodiš?

Mal slabo me dohitevaš....user posted image user posted image user posted image

Vidim, da imaš nov tiker(al kako se temu reče). Kak lušno je za pogledat.
No, moja bejba še vedno aja.....čudno! user posted image Bo počasi ena ura, ...

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
2.6.2009 13:54:41   
mižek

Kje zdaj hodiš?
Sem že tuuuuuuuuuu. Sem šla še na drug forum malo nevestice pogledat
Mal slabo me dohitevaš....user posted image user posted image user posted image
Ja mislim da te niti nebomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim, da imaš nov tiker(al kako se temu reče). Kak lušno je za pogledat.
Ja sem se malo trudila, ko mi je Gal spal, ampak ga imam že kar nekaj časa
No, moja bejba še vedno aja.....čudno! user posted image Bo počasi ena ura, ...
No vidiš, pa te je malo presenetila, mogoče pa se bo od danes naprej ravnal po teorijiuser posted image user posted image user posted image user posted image , tako kot se Gal, spi že od enajstihuser posted image user posted image user posted image . Ampak mislim da bo kmalu aufuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
2.6.2009 13:56:02   
mižek

Ta je bla zdaj dobra. Faca si, ni kaj. user posted image

Jap danes sem v štimungiuser posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
2.6.2009 13:57:45   
mižek

smejčica še en post pa imaš spet eno zvezdico zravenuser posted image user posted image user posted image

He, he.....zdaj pa hitro, da me dohitiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Težka bouser posted image user posted image , če pa nama vse uidejouser posted image
Kam nam je pa pikacai všla? user posted image
Ne vem, poskusiva jo priklicatuser posted image user posted image , PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKIIIIIIIIIIIIIIICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, KJE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?

Ta je pa itak ena izmed najboljših,user posted image user posted image user posted image
Mislim, da sem jo zasledila na drugi temi. Veš kaj, zgleda nisma zanimivi. user posted image user posted image user posted image

Ja kaj te čema, glavno da je nama fajn.user posted image user posted image  

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
2.6.2009 13:59:25   
mižek
tako malo sem ti jih sedaj napopala, in sem malo bližje tvojim 1000 in XX odgovorom, ampak mislim da še se bom kar namučlauser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
2.6.2009 22:07:49   
smejčica

Hej,

se na hitro še malo oglasim. Take matematika danes me je pa čist zdelala na vajah. user posted image
Me kar mine vse skupaj. user posted image Nimam pojma, kak jo bom naredila. user posted image

Zdaj še grem za drug predmet nekaj mrdat, potem pa direkt v posteljo.

Se beremo spet jutri.
Nočko

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
3.6.2009 9:23:04   
mižek
Dobro jutroooooo,

user posted image , se mi katera pridružiuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
3.6.2009 10:23:11   
smejčica

Dobro jutroooooo,

Heeeeeej,

ja, si bila malo prehitra. :)

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
3.6.2009 11:06:39   
mižek

Dobro jutroooooo,

Heeeeeej,

In kaj bosta počeli z svojo pikico?user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
3.6.2009 11:32:15   
smejčica

Dobro jutroooooo,

Heeeeeej,

Zdaj trenutno je papala(banano s kosmiči :)). Drugače pa. Malo bova zunaj, malo se bova igrali, malo učili :). Ob pol štirih imamo pa posvetovanico, ...tako da bo hitro minilo vse skupaj. Vi ste že imeli pediatra zdaj pri 18 mesecih?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
3.6.2009 11:32:41   
smejčica

In, kaj imata vidva danes v načrtu? user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
3.6.2009 13:00:14   
mižek

Dobro jutroooooo,

Heeeeeej,

Zdaj trenutno je papala(banano s kosmiči :)). Drugače pa. Malo bova zunaj, malo se bova igrali, malo učili :). Ob pol štirih imamo pa posvetovanico, ...tako da bo hitro minilo vse skupaj. Vi ste že imeli pediatra zdaj pri 18 mesecih?
Ne še, še se nisva naročila. Moram v ponedeljek poklicati, ker nama je rekla samo da se naj v juniju naročima.user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
3.6.2009 13:03:27   
mižek

Nič kaj, do sedaj sva kuhala, sedaj mišek pančka, jaz pa sem malo pokukala sem gor, malo pa bom še lenarila, da bom spet spočita ko se prebudi.

Aja, nisem še povedala, da smo spet spali pridno, in nič zizaliuser posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
3.6.2009 13:38:42   
smejčica

Nič kaj, do sedaj sva kuhala, sedaj mišek pančka, jaz pa sem malo pokukala sem gor, malo pa bom še lenarila, da bom spet spočita ko se prebudi.

Kaj dobrega? Mi bomo danes imeli zelenjavno juhico in palačinke. user posted image
Kaj češ lepšega, ko pa ti tak lepo spančka podnevi. Ko bi še moja tak dolgo ajala. Prej sem jo komaj spat spravila, pa je spala glih 40 minut. user posted image
Aja, nisem še povedala, da smo spet spali pridno, in nič zizaliuser posted image user posted image

Super. Res vam gre fajn. Zdaj lepše spi, ko več ne papa ponoči, ala.
Naša je pa danes slabo spančkala. Se je vsak kakih 5 krat zbudila. user posted image Pa že en čas ni blo tak. Ne vem, zakaj. Bo pa danes spet vredu, če je ne bo injekcija preveč znervirala-.user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
3.6.2009 15:31:50   
mižek

Kaj dobrega?
Danes sem delala zrezke v omaki in riž, pa solatouser posted image
Mi bomo danes imeli zelenjavno juhico in palačinke. user posted image
Kaj češ lepšega, ko pa ti tak lepo spančka podnevi. Ko bi še moja tak dolgo ajala. Prej sem jo komaj spat spravila, pa je spala glih 40 minut. user posted image

Super. Res vam gre fajn. Zdaj lepše spi, ko več ne papa ponoči, ala.
Naša je pa danes slabo spančkala. Se je vsak kakih 5 krat zbudila. user posted image Pa že en čas ni blo tak. Ne vem, zakaj. Bo pa danes spet vredu, če je ne bo injekcija preveč znervirala-.user posted image user posted image

kaj so verjetno zobki, ne?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
3.6.2009 17:11:17   
donna22
No, da se po dolgem času še jaz oglasim user posted image Eno noč sem celo v bolnici prespala, bla na opazovanju, ker mi je ctg zaznal neke popadke ... Pa baje imam ful živahnega otroka - to je čisto vsaka sestra rekla, ko so se gibi na ctg izpisovali user posted image Poleg tega je ves čas vanj brcala, zgleda da jo je motil user posted image Če je že zdaj tak živahna - kaj šele bo?! user posted image user posted image V glavnem, popadki so se umirili, moram pa baje počivat, do česar mi sploh ni, ker se - verjeli ali ne - še vedno zelo dobro počutim user posted image
Aja, malička vztraja na ritki (že ve, da se sedi na ritki in ne na glavi user posted image ), tak da se bom menda mogla za carski rez dogovorit, razen če si slučajno premisli ...

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
4.6.2009 9:10:58   
mižek
dobro juuuuuuuuutro,

spet prespali noč brez zizeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sicer še vedno z enkratnim prebujanjem, tako da še vedno ni perfektno, ampak je ZNOSNOuser posted image user posted image user posted image

No ne vem če sploh naj povem na glas, ker se bojim da bo vse v vodo padlo, ampak mislim da nebom mogla bit tiho ker je res lepaaaaaaa novica.
No mogoče, bom z julijem pričela delat in to na prav lepem delovnem mestu, ampak nič še ni 100%, tako da se ne smem preveč veselit.
Ampak to zelooo težko, ker sem res vesela, če bom lahko pričela delat, sem še čisto buf in ne vm ali naj skačem od veselja, ali sem naj kar tihouser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
4.6.2009 9:17:33   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

No, da se po dolgem času še jaz oglasim user posted image Eno noč sem celo v bolnici prespala, bla na opazovanju, ker mi je ctg zaznal neke popadke ... Pa baje imam ful živahnega otroka - to je čisto vsaka sestra rekla, ko so se gibi na ctg izpisovali user posted image Poleg tega je ves čas vanj brcala, zgleda da jo je motil user posted image Če je že zdaj tak živahna - kaj šele bo?! user posted image user posted image V glavnem, popadki so se umirili, moram pa baje počivat, do česar mi sploh ni, ker se - verjeli ali ne - še vedno zelo dobro počutim user posted image
Aja, malička vztraja na ritki (že ve, da se sedi na ritki in ne na glavi user posted image ), tak da se bom menda mogla za carski rez dogovorit, razen če si slučajno premisli ...

Hej , hej donna

lepo da si se oglasila, se lahko večkrat, ampak glede nato da boš sedaj dobila bebico, bo verjetno bolj malo časa za RR, ampak kljub temu upam da se oglasiš

Donna, kaj prihajaš mogoče iz MB. No vidim da je to nekaj novega, da naredijo CR, ponavadi tega niso radi delali, sedaj pa si že druga kateri so to rekli in na koncu to tudi naredili, prej včasih namreč, kljub legi niso delali CR, poznam punco, katera je morala rodit otroka z ritko, boga reva, da ne povem kaj je naredilo z njo, ampak no da povem poanto vsega, končno so prišli k PAMETIuser posted image user posted image , in so nam, mamicam, olajšali porode, vsaj malouser posted image user posted image user posted image user posted image

No drugače pa če se ne oglasiš več, naj bo vse ok z vama in upam da se boste imeli čim lepše, ko boste trijeuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
4.6.2009 10:09:54   
smejčica

Dobro jutro, mižek, donna. user posted image

Evo. Midva sma spali do devetih. Ponoči se je vstala in si vzela flaško ter šla nazaj spat.

Včeraj smo imeli ceplenje. Ah, kako je to blo. user posted image
Mala je samo gledala. Na začetku ni hotela nič narisat, ... nič.
No in smo rabili kakih 5-10 minutk, pol je pa vse steklo, kot mora. Pa je opravila teste. user posted image

Smo pa imeli probleme s tehtanjem in merjenjem, tako da ne vem točnih podatkov. user posted image Ni se pustila, pa konec. Je blo kar fajn dretje.

Ok, gremo k zravnici, da jo pregleda....se mala tuli, na vse pretege brani, ... uf, je rekla zdravnica naj jo vsi držimo, da jo bo lahko cepla, ker je močna za tri otroke. user posted image Ok, saj je res zlo močna. Ampak res, 4 smo jo držali, da smo jo lahko porihtali.

In seveda smo se komaj oblekli, ker jo je tisti flajšter tolk motil, da ga je skoz dol dajala. user posted image

Ko je pa vidla, da res gremo domov, je pa postala tako glasna, tako klepatava, .... kar letela je ven in vmes govorila pa-pa, čav, čav.

V glavnem pediatrinja nam je rekla, da je pač tipična 18 mesečnica. Da je takšno obnašanje značilno za tako starost. In je rekla, da je pomembno, da se z otrokom ne pogajamo. Kar je treba, je treba, kar je ne, je ne. In je rekla, da če se en krat odločimo, da nečesa ne bomo, naj se tega vedno držimo.

Hja, no-nikoli nismo imeli problema c cepljenjem. Ponoči pa je dobila vročino. Zdaj sem ji merila ima tudi malo čez 38 v ritki, tako da čakam, če bo še narasla. Zdaj pa menda ne bova mogli it ven. user posted image

Evo sem se malo razpisala. Pol spet kaj, me mala kliče....

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
4.6.2009 10:56:57   
mižek

Dobro jutro, mižek, donna. user posted image

Evo. Midva sma spali do devetih. Ponoči se je vstala in si vzela flaško ter šla nazaj spat.

Včeraj smo imeli ceplenje. Ah, kako je to blo. user posted image
Mala je samo gledala. Na začetku ni hotela nič narisat, ... nič.
user posted image Kaj risat je mogla?

No in smo rabili kakih 5-10 minutk, pol je pa vse steklo, kot mora. Pa je opravila teste. user posted image
Kake teste?

Smo pa imeli probleme s tehtanjem in merjenjem, tako da ne vem točnih podatkov. user posted image Ni se pustila, pa konec. Je blo kar fajn dretje.

Ok, gremo k zravnici, da jo pregleda....se mala tuli, na vse pretege brani, ... uf, je rekla zdravnica naj jo vsi držimo, da jo bo lahko cepla, ker je močna za tri otroke. user posted image Ok, saj je res zlo močna. Ampak res, 4 smo jo držali, da smo jo lahko porihtali.

In seveda smo se komaj oblekli, ker jo je tisti flajšter tolk motil, da ga je skoz dol dajala. user posted image

Ko je pa vidla, da res gremo domov, je pa postala tako glasna, tako klepatava, .... kar letela je ven in vmes govorila pa-pa, čav, čav.

user posted image user posted image user posted image  Prava faca, kaj bo le nam rekle, ko še nič ne govorimouser posted image

V glavnem pediatrinja nam je rekla, da je pač tipična 18 mesečnica. Da je takšno obnašanje značilno za tako starost. In je rekla, da je pomembno, da se z otrokom ne pogajamo. Kar je treba, je treba, kar je ne, je ne. In je rekla, da če se en krat odločimo, da nečesa ne bomo, naj se tega vedno držimo.

Hja, no-nikoli nismo imeli problema c cepljenjem. Ponoči pa je dobila vročino. Zdaj sem ji merila ima tudi malo čez 38 v ritki, tako da čakam, če bo še narasla. Zdaj pa menda ne bova mogli it ven. user posted image
user posted image Boga, upam da čina padeuser posted image

Evo sem se malo razpisala. Pol spet kaj, me mala kliče....

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Priimek
Erin

Čigav priimek ima vaš otrok?

materin (dekliški) (5%)

očetov (84%)

oba (11%)

Število vseh glasov: 370

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!