|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
29.5.2009 9:58:36   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: pikicai

ej vsaka čast da lahk študirate zraven svojih beb....in to brez pomoči kake babice......uf.....user posted image user posted image user posted image mene bo mogla šola še kako leto počakat.....je mali tolk živahn, si kr ne predstavljam kak se še pol učiš zraven......user posted image user posted image user posted image bi mogu met dan kr mal več ur no user posted image

Saj gre veš. Jaz sem v prvem letniku zanosila, vse izpite lepo delala že takoj po porodu. No, zdaj sem v zadnjem letniku. Gre. Pač se moraš zvečer, ko ti otrok spi zraven spravit in se učit. user posted image Pa čeravno greš ob enih, pol dveh spat. user posted image Ko je bila Lejla še mala, sem še marsikaj lahko podnevi naredila, ker je več spala, ... pa tako. Zdaj je res že težko. Prav lepo bi blo, če bi dan imel več ur, ja. user posted image
Kaj pa ti drugače? Imaš službo,...?

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
29.5.2009 9:59:45   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

dobro jutro

user posted image user posted image user posted image  smo še zdržali eno noč brez zize, ampak je bil pa malo nemiren, upam da nebo danes prehudo, ker po moje se bo danes naveličal tega da ga mami samo ujčka, zize pa ne da user posted image user posted image Bravo!!!!!!!!!! Držita se. Vstrajajta.

Nič danes ja ati doma, tako da se vam zvečer kaj oglasim, bomo verjetno šli v MB,

lep dan vsem, pa se tipkamo zvečeruser posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
29.5.2009 21:06:56   
smejčica

Večer,

kje pa sta?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
29.5.2009 21:40:00   
pikicai
ne, tud js sm delala fax....ampak letos sm doma.....pa bom naslednje leto še tudi.....naš mali podnevi bolj malo spi......zvečer cela utrujena po celodnevnem jumbosu ne vem kak bi se spravla še učit....no sej enkrat se bom pa mogla spravit nazaj za knjigeuser posted image user posted image user posted image user posted image vsaka čast še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

ej vsaka čast da lahk študirate zraven svojih beb....in to brez pomoči kake babice......uf.....user posted image user posted image user posted image mene bo mogla šola še kako leto počakat.....je mali tolk živahn, si kr ne predstavljam kak se še pol učiš zraven......user posted image user posted image user posted image bi mogu met dan kr mal več ur no user posted image

Saj gre veš. Jaz sem v prvem letniku zanosila, vse izpite lepo delala že takoj po porodu. No, zdaj sem v zadnjem letniku. Gre. Pač se moraš zvečer, ko ti otrok spi zraven spravit in se učit. user posted image Pa čeravno greš ob enih, pol dveh spat. user posted image Ko je bila Lejla še mala, sem še marsikaj lahko podnevi naredila, ker je več spala, ... pa tako. Zdaj je res že težko. Prav lepo bi blo, če bi dan imel več ur, ja. user posted image
Kaj pa ti drugače? Imaš službo,...?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
30.5.2009 12:59:00   
mižek

Večer,

kje pa sta?

hej

deževen pozdravček, včeraj se nisem več uspela oglasit, ker smo prišli kar pozno, pol sem še malega porihtala, pa sem samo padla v posteljo, tako da se pa zato oglašam danesuser posted image

Kaj boste počele danes, glede na to da je tako kislo vreme?
Mi smo hoteli it vabit, pa mislim da nebomo šli nikamor, se mi če povem po resnici neda,

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
30.5.2009 15:31:53   
pikicai
ja vreme je resuser posted image user posted image user posted image user posted image po tistih lepih sončnih dnevihuser posted image user posted image mi smo šli kr na obisk, k nam doma drsna vrata montirajouser posted image user posted image user posted image pa smo pri dediju in babici

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
31.5.2009 11:57:23   
mižek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čisto na hitro, da poročam, smo spet pridno spali, brez zize in se le enkrat prebudili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
1.6.2009 0:23:04   
pikicai
joooooj  spanje jauser posted image user posted image user posted image komi čakam da prespimo mi tud kakšno noč v enem kosuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čisto na hitro, da poročam, smo spet pridno spali, brez zize in se le enkrat prebudili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
1.6.2009 9:19:54   
smejčica
ne, tud js sm delala fax....ampak letos sm doma.....pa bom naslednje leto še tudi.....naš mali podnevi bolj malo spi......zvečer cela utrujena po celodnevnem jumbosu ne vem kak bi se spravla še učit....no sej enkrat se bom pa mogla spravit nazaj za knjigeuser posted image user posted image user posted image user posted image vsaka čast še enkrat

Kateri fax pa delaš? Itak, da bo počakalo. user posted image

Mižek----bravo za Gala. Kako je bilo pa danes ponoči? user posted image

joooooj spanje jauser posted image user posted image user posted image komi čakam da prespimo mi tud kakšno noč v enem kosuuser posted image user posted image user posted image

Pikicai...saj bo, kmalu. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
1.6.2009 9:24:11   
smejčica

Torej, najprej obema dobro jutro. user posted image

Kako sta-ste kaj?

Midve sma spali do pol devetih. Se je pa danes menda 3 krat zbudila. Kdo bi vedel zakaj? Pa saj ni blo panike. user posted image

Ta vikend smo uživali v polno. Z mojim sva se odločila, da bova letos začela stanovanje delat. To seveda pomeni, da se bomo morali drug mesec k babici preselit za par mesecev. user posted image Upam, da bo šlo vse skoz, tako kot mora. user posted image

Drugače pa v bistvu nič novega.
Aja, pa da povem.......fantek bo. user posted image . Da ne boš rekla, kak sem nesramna, veš Mižek. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
1.6.2009 10:15:25   
mižek
Hej ,hej

dobro jutro, mi2 sva danes malce poležavala sva se komaj ob pol desetih prikobacala iz pojstleuser posted image user posted image user posted image
Ja kaj naj rečem tudi danes je bil priden, se le enkrat pebudil pa nič zize zahtevaluser posted image user posted image user posted image user posted image .

Upam, da sedaj pa je te res konec z zizouser posted image user posted image , no saj vem da še lahko pridejo tudi slabe noči, ampak jaz upam da bodo prišle samo še boljše-v smislu nobenega prebujanjauser posted image user posted image

jeeeeeeeeeeeeeej, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , smejčica čestiiiiiiiiiiiiiiiiiitam, sedaj pa boste imeli par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ne, bilo vse v šali rečeno, sem vzela to čist, kot tvojo sladko skrivnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
No upam da bo nam tudi ratalo in bomo v drugo imeli še eno pipiko user posted image user posted image user posted image . Ampak za to še je čas, veliko časa, če nas kaj ne preseneti, seveda, ampak delamo na tem da nas nebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
1.6.2009 10:31:40   
mižek

joooooj  spanje jauser posted image user posted image user posted image komi čakam da prespimo mi tud kakšno noč v enem kosuuser posted image user posted image user posted image

ja, če ne prej čez eno leto in poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ne hecam se, ne zameri, kaj naj rečem mi smo se prebujali do sedaj oz se še sedaj ampal le 1X in upam da tudi tega kmalu več nebo.
Jaz sem se vedno tolažila vse enkrat mine, tudi to bouser posted image user posted image

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
1.6.2009 12:13:42   
smejčica

Mižek

Res vama dobro kaže. Problem bo pa spet nastal, ko ga bodo zobki dajali, ha?
Pa kako lepo ti zdaj spančka...user posted image user posted image user posted image

Ojoj, a hecala si se. Joj, jaz sem te pa smrtno reno vzela. user posted image Kaj pa zdaj? Mislim, mi je kar žal, da sem povedala, da bo fantek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hec, hec. Ja, zdaj bo pa par. user posted image user posted image Se je prav fajn vidlo njegovo premoženje. user posted image

Zdaj mi Lejla aja, tako da sem se malo oglasila. Jutri popoldan imam šolo, v sredo posvetovalnico za malečko. Bo pikana. user posted image

In, kaj vi kaj ustvarjate? So malčki pridni? user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
1.6.2009 13:35:50   
mižek

Mižek

Res vama dobro kaže. Problem bo pa spet nastal, ko ga bodo zobki dajali, ha?
Jaz mislim da nekaj hudega nebi smelo več bit, ker imava sedaj že 16 zobkov zunaj, ostali pa mislim da ne pridejo tak hitro venuser posted image .
No ampak pol ko bodo naslednji zobki, zize več nebo, kar pa mi je najbolj pomembno, ker sedaj poleti , bi se mi razlika kar videla, ker sem ga imela samo še na eni.
Veš kako je to zgledalo, ko sem imela desno enkrat večjo od leve user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa kako lepo ti zdaj spančka...user posted image user posted image user posted image

Ojoj, a hecala si se. Joj, jaz sem te pa smrtno reno vzela. user posted image Kaj pa zdaj? Mislim, mi je kar žal, da sem povedala, da bo fantek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hec, hec. Ja, zdaj bo pa par. user posted image user posted image Se je prav fajn vidlo njegovo premoženje. user posted image

Zdaj mi Lejla aja, tako da sem se malo oglasila. Jutri popoldan imam šolo, v sredo posvetovalnico za malečko. Bo pikana. user posted image
Gal je tudi zaspal sedaj, tudi to sem sedaj lepo porihtala, sploh imam težav ga dat spat, res sem ponosna na najuuser posted image user posted image

In, kaj vi kaj ustvarjate? So malčki pridni? user posted image
Jaz bom kar lenarila

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
2.6.2009 9:29:41   
mižek
hej

kje ste?
No za nami je spet ena prespana noč, ampak res prespanauser posted image user posted image user posted image .
Se je zbudil ob desetih pa sem ga dala zraven sebe in smo spali celoooooo noč user posted image user posted image user posted image . Sva pa se zato že ob 6.30 OBA prebudila, nama ni bilo več za spat.
Saj tudi sem se že naspala sedaj, ko sem lahko celo noč lepo pančkalauser posted image user posted image user posted image
Sedaj pa bova še malo lenarila potem pa nekje ob 11 gre spat, za popoldan pa ni planov

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
2.6.2009 9:56:12   
smejčica

Dobro jutro. user posted image Midve sma spančkali do devetih. user posted image Tudi celo noč brez zbujanja. No, mala si je nekaj flašo jemala.....vendar naju ni budila. user posted image

Super, Mižek,,...zdaj je pa rres lušno, ha....ko že prej veš, da se boste ponoči naspali. user posted image .

Midve imava pa danes v planu it k babici, ker je doma. Popoldan pa tak mama z mojim šolo, tako da ....

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
2.6.2009 10:32:05   
mižek

Dobro jutro. user posted image Midve sma spančkali do devetih. user posted image Tudi celo noč brez zbujanja. No, mala si je nekaj flašo jemala.....vendar naju ni budila. user posted image

Super, Mižek,,...zdaj je pa rres lušno, ha....ko že prej veš, da se boste ponoči naspali. user posted image .

Midve imava pa danes v planu it k babici, ker je doma. Popoldan pa tak mama z mojim šolo, tako da ....

.....imaš danes gužvouser posted image .
No jaz sem sedaj prvo rundo dala user posted image  spat, ampak imam občutek, da ni najbolj navdušen nad temuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
2.6.2009 12:59:06   
smejčica

Res je, gužva je ja. user posted image No ja, ni panike. user posted image
Ah, včasih imamo kar probleme, ker ona ne bi šla spat. user posted image . Pa sem jo pustila v dnevni, rolete dol, pa tv prižgan. Pa dudico sem ji pustila in sem šla v drug prostor, pa mi je zaspala. user posted image
Na čase ma take fore, ko pa grem ven, pa lahko komot sama zaspi brez tuljenja. user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mižek, tvoj se rad vozi?
Naša ni ravno ljubitelj vožnje. Tak kakih 20 minutk do pol ure so še bo peljala, kaj pa je več, je pa že tečna, pa ji ni, .... nima ona mira tak dolgo pri miru bit. In seveda je vsem okoli nas to tako čudno. Češ, vsi otroci se radi vozijo. Ma ja, saj ne rečem. Ko je bila mala, tud ni blo problema. Od kar pa hodi, ... pa je vožnja z njo misija nemogoče, sploh če gremo k meni domov, ker ji je predaleč.
In vedno poslušam, kak otroci v avtu zaspijo. Naša ne. In si niti ne predstavljam, kako bi bilo, če bi vedno, ko bi se kam peljali zaspala. user posted image Kdo bi pa potem ponoči spal? user posted image

In zato me seveda zanima....

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
2.6.2009 13:07:19   
smejčica
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/urnik-spanja-za-enoletnika.html

zanimiv članek, si ga vidla?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
2.6.2009 13:11:16   
mižek

Ah, včasih imamo kar probleme, ker ona ne bi šla spat. user posted image . Pa sem jo pustila v dnevni, rolete dol, pa tv prižgan. Pa dudico sem ji pustila in sem šla v drug prostor, pa mi je zaspala. user posted image
Na čase ma take fore, ko pa grem ven, pa lahko komot sama zaspi brez tuljenja. user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mižek, tvoj se rad vozi?
Ja nima nič kaj proti vožnji z avtom, le z vozekom je problem.
Naša ni ravno ljubitelj vožnje. Tak kakih 20 minutk do pol ure so še bo peljala, kaj pa je več, je pa že tečna, pa ji ni, .... nima ona mira tak dolgo pri miru bit.
Sva pa imela ful problem stem , ko mso šli lani na morje, ko nis pal se je drl, ko pa se ni drl pa je spal, skratka bila je prava grozljivka in sem rekla da nikoli večs tako majhnim otrokom na morje,...
In seveda je vsem okoli nas to tako čudno. Češ, vsi otroci se radi vozijo. Ma ja, saj ne rečem. Ko je bila mala, tud ni blo problema. Od kar pa hodi, ... pa je vožnja z njo misija nemogoče, sploh če gremo k meni domov, ker ji je predaleč.
Ja letos ko smo šli v februarju v Nemčijo je celo pot prespal, in to res prespal, vozili pa smo se 12 ur
In vedno poslušam, kak otroci v avtu zaspijo. Naša ne. In si niti ne predstavljam, kako bi bilo, če bi vedno, ko bi se kam peljali zaspala. user posted image Kdo bi pa potem ponoči spal? user posted image
Ja nama zaspi, ampak če je utrujen, drugače ne.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
2.6.2009 13:13:38   
mižek
smejčica še en post pa imaš spet eno zvezdico zravenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
2.6.2009 13:15:21   
smejčica

smejčica še en post pa imaš spet eno zvezdico zravenuser posted image user posted image user posted image

He, he.....zdaj pa hitro, da me dohitiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kam nam je pa pikacai všla? user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
2.6.2009 13:24:14   
mižek
ja, kar. Sedaj vem zakaj se mi potem ko se zbudi joka, ker ga ponvadi dam tako spat da ga pocartam in pobožam, pa malo mu zapojem, sicer mi ne zaspi v naročju, ga dam v posteljo ampak očitno potrebuje, to rutino, tudi ponoči, ko se prebudi.user posted image
Bom probala ga nehat zibat čez nekaj časa, ko se bo šok od odstavitve polegel, se mi zdi preveč kruto, da bi ga sedaj čisto odpisalauser posted image user posted image
Glede spanca pa sva imela mi2 nekako tako rutino, nekje do enega leta mi je spal 2X na dan, po uro in pol, sedaj pa mi spi 1X na dan, po dve-tri ure.user posted image user posted image
Ampak nikoli se ne ve kaj se bo še zgodilo, že trkamuser posted image .
Jaz se ne zanašam kaj dosti na teorijo, ker sem že v vrtcu videla, da je praksa in teorija nekaj povsem raličnega, to kar govorijo neki psihologi, zdravniki,.. je tak tak, vsak otrok je različen in ima različne potrebe,...user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
2.6.2009 13:26:58   
mižek

Mižek, tvoj se rad vozi?
Ja nima nič kaj proti vožnji z avtom, le z vozekom je problem.
Naša ni ravno ljubitelj vožnje. Tak kakih 20 minutk do pol ure so še bo peljala, kaj pa je več, je pa že tečna, pa ji ni, .... nima ona mira tak dolgo pri miru bit.
Sva pa imela ful problem stem , ko mso šli lani na morje, ko nis pal se je drl, ko pa se ni drl pa je spal, skratka bila je prava grozljivka in sem rekla da nikoli večs tako majhnim otrokom na morje,...
In seveda je vsem okoli nas to tako čudno. Češ, vsi otroci se radi vozijo. Ma ja, saj ne rečem. Ko je bila mala, tud ni blo problema. Od kar pa hodi, ... pa je vožnja z njo misija nemogoče, sploh če gremo k meni domov, ker ji je predaleč.
Ja letos ko smo šli v februarju v Nemčijo je celo pot prespal, in to res prespal, vozili pa smo se 12 ur
Ja nama zaspi, ampak če je utrujen, drugače ne.

pozabila sem dodati, da se je ko je bil star tam nekje okrog šest mesecev, tudi konstantno drl v avtu, pol pa ga je samo od sebe minilo, tako da jaz mislim da bo tvoja pupa tudi to obdobje prerasla, in potem bo lažje, tudi za vajuuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
2.6.2009 13:29:38   
mižek

He, he.....zdaj pa hitro, da me dohitiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Težka bouser posted image user posted image , če pa nama vse uidejouser posted image
Kam nam je pa pikacai všla? user posted image
Ne vem, poskusiva jo priklicatuser posted image user posted image , PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKIIIIIIIIIIIIIIICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, KJE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Partner in porod
M_mojca

Je bil vaš partner z vami pri porodu?

Da (82%)

Ne (18%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!