|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
4.6.2009 11:14:02   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Dobro jutro, mižek, donna. user posted image

Evo. Midva sma spali do devetih. Ponoči se je vstala in si vzela flaško ter šla nazaj spat.

Včeraj smo imeli ceplenje. Ah, kako je to blo. user posted image
Mala je samo gledala. Na začetku ni hotela nič narisat, ... nič.
user posted image Kaj risat je mogla? Ja, saj pri enem letu tudi. Pa takrat ni hotla. Zdaj smo jo pa spravli tako daleč, da je malo počečkala papir. user posted image

No in smo rabili kakih 5-10 minutk, pol je pa vse steklo, kot mora. Pa je opravila teste. user posted image
Kake teste?
Ja no: risat je mogla, pa pupo nahranit, pa rozino z majhne flaške dobit, pa nazaj noter, pa take finte....nič ekstra. V bistvu so tp take stvari, ki jih otrok že pred prvim letom zna.user posted image

Smo pa imeli probleme s tehtanjem in merjenjem, tako da ne vem točnih podatkov. user posted image Ni se pustila, pa konec. Je blo kar fajn dretje.

Ok, gremo k zravnici, da jo pregleda....se mala tuli, na vse pretege brani, ... uf, je rekla zdravnica naj jo vsi držimo, da jo bo lahko cepla, ker je močna za tri otroke. user posted image Ok, saj je res zlo močna. Ampak res, 4 smo jo držali, da smo jo lahko porihtali.

In seveda smo se komaj oblekli, ker jo je tisti flajšter tolk motil, da ga je skoz dol dajala. user posted image

Ko je pa vidla, da res gremo domov, je pa postala tako glasna, tako klepatava, .... kar letela je ven in vmes govorila pa-pa, čav, čav.

user posted image user posted image user posted image  Prava faca, kaj bo le nam rekle, ko še nič ne govorimouser posted image
No, saj še ima čas. Naša tud ni bla kaj zgovorna ko smo prišli. Zunaj v čakalnici še, ja. user posted image Ampak te itak vpraša, kaj že govori, ... kaj že pomaga doma - kuhat, sesat, perilo obešat, prah čistit, .......), koliko zobkov ima, če že hodi sama po stopnicah, če uporablja žličko, vilice, kozarec...če že sama pije s kozarca al ne, ... ...nič posebnega

V glavnem pediatrinja nam je rekla, da je pač tipična 18 mesečnica. Da je takšno obnašanje značilno za tako starost. In je rekla, da je pomembno, da se z otrokom ne pogajamo. Kar je treba, je treba, kar je ne, je ne. In je rekla, da če se en krat odločimo, da nečesa ne bomo, naj se tega vedno držimo.

Hja, no-nikoli nismo imeli problema c cepljenjem. Ponoči pa je dobila vročino. Zdaj sem ji merila ima tudi malo čez 38 v ritki, tako da čakam, če bo še narasla. Zdaj pa menda ne bova mogli it ven. user posted image
user posted image Boga, upam da čina padeuser posted image
Ja, jaz tudi upam, ja. Zdaj ji še nisem nič dala, če pa se bo gibala okrog 38,5 v ritki, ji bom pa kar dala sirum, saj ni zaradi prehlada vročina. In ne bom čakala,...

Evo sem se malo razpisala. Pol spet kaj, me mala kliče....

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
4.6.2009 12:16:44   
smejčica
Evo, malečka mi spančka. Hitro ala, glede na to, da je do devetih spala.
Se vidi, da je bla cepljena. user posted image

Drugače pa,kaj lepega počnete?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
4.6.2009 12:22:18   
smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

No, da se po dolgem času še jaz oglasim user posted image Eno noč sem celo v bolnici prespala, bla na opazovanju, ker mi je ctg zaznal neke popadke ... Pa baje imam ful živahnega otroka - to je čisto vsaka sestra rekla, ko so se gibi na ctg izpisovali user posted image Poleg tega je ves čas vanj brcala, zgleda da jo je motil user posted image Če je že zdaj tak živahna - kaj šele bo?! user posted image user posted image V glavnem, popadki so se umirili, moram pa baje počivat, do česar mi sploh ni, ker se - verjeli ali ne - še vedno zelo dobro počutim user posted image
Aja, malička vztraja na ritki (že ve, da se sedi na ritki in ne na glavi user posted image ), tak da se bom menda mogla za carski rez dogovorit, razen če si slučajno premisli ...

A da si se le opogumla in se oglasila. user posted image
Nič se ne boj. Moja je bla tudi ful živahna v trebuščku, pa je sedaj tudi. Ene imajo živahne, ko pa se rodijo, so pravo nasprotje. Spet druge imajo mirnega v trebuščku in imajo zdaj pravega razgrajača doma. user posted image Tako da....
Ma, če ti rečejo, da moreš počivat, počivaj. Samo ležat pa tud ni treba, če se dobro počutiš, a ne. user posted image Veš kak hitro bo minil še take mesec.....jaz sem na koncu mislila, da me bo razneslo. user posted image No, pa me k sreči ni. user posted image user posted image
Res zanimivo ja, da ti bodo carskega naredili. Običajno so se tega na vse pretege branili. user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
4.6.2009 12:26:34   
smejčica

dobro juuuuuuuuutro,

spet prespali noč brez zizeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sicer še vedno z enkratnim prebujanjem, tako da še vedno ni perfektno, ampak je ZNOSNOuser posted image user posted image user posted image

No ne vem če sploh naj povem na glas, ker se bojim da bo vse v vodo padlo, ampak mislim da nebom mogla bit tiho ker je res lepaaaaaaa novica.
No mogoče, bom z julijem pričela delat in to na prav lepem delovnem mestu, ampak nič še ni 100%, tako da se ne smem preveč veselit.
Ampak to zelooo težko, ker sem res vesela, če bom lahko pričela delat, sem še čisto buf in ne vm ali naj skačem od veselja, ali sem naj kar tihouser posted image

Vau, to pa je novica. Kdo bo pa potem z mano čvekal? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No, itak da ti želim, da bi resnično dobila tole službo, ki si jo želiš. In normalno je, da skačeš od veselja, ne pa da si tiho. Halooooooooooo. user posted image Res, sem vesela zate, ker vem, da ti to dosti pomeni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In kaj zdaj to pomeni, da bo tvoj Gal šel v vrtec?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
4.6.2009 12:27:39   
donna22
Baje zdaj nočejo več tvegat, zaradi raznih komplikacij in kasnejših tožb ... No, hvalabogu, ker mi z ritko naprej itak ni za rodit it ... Pa saj bomo vidli, se mi zdi, da bi se rada obrnila, pa se ne more, mogoče pa ji uspe. Saj CR mi je po eni strani fajn, da se izognem bolečinam, po drugi strani pa se mi zdi, kot da bom zamudila nekaj velikega ...

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
4.6.2009 12:27:53   
smejčica

Evo, zdaj ko sem jaz gor, pa nobene ni. user posted image
Nič, pol pa še jaz grem.....

se čujemo kasneje.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
4.6.2009 12:32:45   
smejčica

Baje zdaj nočejo več tvegat, zaradi raznih komplikacij in kasnejših tožb ... No, hvalabogu, ker mi z ritko naprej itak ni za rodit it ... Pa saj bomo vidli, se mi zdi, da bi se rada obrnila, pa se ne more, mogoče pa ji uspe. Saj CR mi je po eni strani fajn, da se izognem bolečinam, po drugi strani pa se mi zdi, kot da bom zamudila nekaj velikega ...

Hja, saj. Še ima čas, da se obrne. Na zunanji obrat boš šla?

Res je, kak gledaš. Meni ni žal, da sem imela možnost rodit po naravni poti. Res bi ogromno zamuudila, če bi imela carski rez-pa ne samo jaz, tudi moj. Mislim, da je bil to za oba najlepši dan. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa čeravno sem imela hud porod. Če pa moreš it na CR, pa je tak treba. Nimaš kaj. Tudi jaz sem prej kdaj pomislila, da ne bi bilo slabo, če bi imela CR. No, zdaj tega mišljenja več ni. user posted image Tudi v drugo zdaj upam, da bo vse potekalo kot mora in bo porod po naravni poti, čeprav priznam, da zelo, zelo razmišljam o epiduralni. Sam menda so v MB-ju slabe razmere kaj se tega tiče. user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
4.6.2009 12:41:30   
mižek

Danes pa tvoja pikica in moj pikec ajata v tandemuuser posted image user posted image user posted image user posted image , Je Gal tudi v tem času zaspaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
4.6.2009 12:42:47   
donna22
Sploh delajo kje na Štajerskem zunanji obrat? Se mi zdi, da ne ...

Glede EA sem tudi jaz čula, da je stanje v MB slabo ... Pa tudi diši mi ne najbolj, ker se zaradi EA baje pogosto podaljša druga faza poroda oz. pride celo do zaključka poroda z vakuumom ... Zgleda, da ima vse svoje dobre in slabe plati user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
4.6.2009 12:46:36   
mižek

dobro juuuuuuuuutro,

spet prespali noč brez zizeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sicer še vedno z enkratnim prebujanjem, tako da še vedno ni perfektno, ampak je ZNOSNOuser posted image user posted image user posted image

No ne vem če sploh naj povem na glas, ker se bojim da bo vse v vodo padlo, ampak mislim da nebom mogla bit tiho ker je res lepaaaaaaa novica.
No mogoče, bom z julijem pričela delat in to na prav lepem delovnem mestu, ampak nič še ni 100%, tako da se ne smem preveč veselit.
Ampak to zelooo težko, ker sem res vesela, če bom lahko pričela delat, sem še čisto buf in ne vm ali naj skačem od veselja, ali sem naj kar tihouser posted image
[/quote

Vau, to pa je novica. Kdo bo pa potem z mano čvekal? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No, itak da ti želim, da bi resnično dobila tole službo, ki si jo želiš. In normalno je, da skačeš od veselja, ne pa da si tiho. Halooooooooooo. user posted image Res, sem vesela zate, ker vem, da ti to dosti pomeni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kdo, jaz sevedauser posted image user posted image user posted image . Ampak pač bolj v popoldanskih urah, no pa seveda se bom potrudila in se bom probala že zjutraj oglasitiuser posted image .
No upam da mi to da sem že prej kaj govorila o tem, nebo prineslo nesrečouser posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
4.6.2009 12:48:15   
smejčica

Danes pa tvoja pikica in moj pikec ajata v tandemuuser posted image user posted image user posted image user posted image , Je Gal tudi v tem času zaspaluser posted image user posted image user posted image

A res. Zanimivo, ja. Sta pridna. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
4.6.2009 12:49:08   
mižek

Evo, zdaj ko sem jaz gor, pa nobene ni. user posted image
Nič, pol pa še jaz grem.....

se čujemo kasneje.

Ja tuuuuukaj semuser posted image user posted image , nisi gledala postov, sem bila že prisotna, ko si še pisala RE: donniuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
4.6.2009 12:50:20   
mižek

user posted image user posted image user posted image , jej, pa si le še tukajuser posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
4.6.2009 12:52:45   
smejčica

Sploh delajo kje na Štajerskem zunanji obrat? Se mi zdi, da ne ...
Nimam pojma. user posted image

Glede EA sem tudi jaz čula, da je stanje v MB slabo ... Pa tudi diši mi ne najbolj, ker se zaradi EA baje pogosto podaljša druga faza poroda oz. pride celo do zaključka poroda z vakuumom ... Zgleda, da ima vse svoje dobre in slabe plati user posted image

Ma ja, saj če je prvi porod, je fajn, da imaš brez epiduralne. Prvič zato, da vidiš, kako je. Drugič pa zato, da sploh veš, kako potiskat. Drugič pol vse to že veš. Običajno pa pride do dokončanja z vakumom ravno zaradi tega, ker ne znajo potisnt, ker ne čutijo ta prave bolečine. Baje.
Jaz pa gledam tako. Moj porod je trajal dokaj dolgo, odpirala se nisem kaj preveč blesteče(saj logično, če so mi ga sprožili in še ni bilo pripravljeno doli), mala je imela zlomljeno ključnico(kot porodna poškodba). Zato bi pa zdaj rave vzela epiduralno. Nimam pa pojma, če se je že glede tega kaj spremenilo v MB. Bom se mogla pozanimat, ko bo tako daleč.
Sem pa nekje prebrala, da zna epiduralna tudi pospešit porod, tako da zdaj pa res ne vem, kaj je res in kaj ne. user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
4.6.2009 12:53:31   
smejčica

user posted image user posted image user posted image , jej, pa si le še tukajuser posted image user posted image

Ja, sem, sem. Sem prišla kukat, če je moja grožnja uspela. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
4.6.2009 12:55:25   
smejčica

dobro juuuuuuuuutro,

[/quote

Ja kdo, jaz sevedauser posted image user posted image user posted image . Ampak pač bolj v popoldanskih urah, no pa seveda se bom potrudila in se bom probala že zjutraj oglasitiuser posted image .
No upam da mi to da sem že prej kaj govorila o tem, nebo prineslo nesrečouser posted image user posted image

Te držim za besedo, veš. Drugače bo pa treba res en krat na kavico, da te spomnem na obljubo, ki si jo pravkar dala. user posted image
Ma ne, saj menda nisi vraževarna? Ali pač. user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
4.6.2009 12:56:14   
mižek

Donna najlepše pri tem je, da dejansko ne veš kaj zamudiš, nebom lagala res je porod nekaj najlepšega, seveda tudi kar bolečega, ampak jaz sem rekla da grem še XX krat raje rodit, kot pa tiste 4 mesece še enkrat podoživljam, ko mi na začetku ni spal, ne v bolnici ne pol doma, če pa imaš CR pa ti otrokeca odpeljejo, ti ga nahranijo porihtajo ponoči, skratka si kot v hotelu in je b+verjemi veeeeeeeeeeeeliko lažje.
Moja svakinja je imela CR v MB, glej ko gospa je bila, ko sem bila foušuser posted image , ker sem jaz res prave muke skozi dajala nazačetku, v bolnici so me prepustli sami sebi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skratka, jaz pravim vse ima svoje DOBRE in SLABE lastnosti oz poglede. Tako da nič sekirat zaradi tega, veš kaj vse še boš doživela s svojo bebicouser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
4.6.2009 12:59:46   
mižek

dobro juuuuuuuuutro,

[/quote

Te držim za besedo, veš. Drugače bo pa treba res en krat na kavico, da te spomnem na obljubo, ki si jo pravkar dala. user posted image
Ma ne, saj menda nisi vraževarna? Ali pač. user posted image user posted image

Ma sedaj sem ker si res tega želim, ampak ni odvisno od delodajalca, ampak od naše preljube države in zato sem pač malo na trnih, res upam da bo uspelo vse skupaj in bom potem z julijem pričela arbeitenuser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil mižek -- 4.6.2009 13:00:57 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
4.6.2009 13:02:29   
smejčica

Donna najlepše pri tem je, da dejansko ne veš kaj zamudiš, nebom lagala res je porod nekaj najlepšega, seveda tudi kar bolečega, ampak jaz sem rekla da grem še XX krat raje rodit, kot pa tiste 4 mesece še enkrat podoživljam, ko mi na začetku ni spal, ne v bolnici ne pol doma, če pa imaš CR pa ti otrokeca odpeljejo, ti ga nahranijo porihtajo ponoči, skratka si kot v hotelu in je b+verjemi veeeeeeeeeeeeliko lažje.
Moja svakinja je imela CR v MB, glej ko gospa je bila, ko sem bila foušuser posted image , ker sem jaz res prave muke skozi dajala nazačetku, v bolnici so me prepustli sami sebi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skratka, jaz pravim vse ima svoje DOBRE in SLABE lastnosti oz poglede. Tako da nič sekirat zaradi tega, veš kaj vse še boš doživela s svojo bebicouser posted image

Se strinjam s tem, da te prepustijo. Jaz sem bila tudi tako jezna na sestre, ker niso kaj ekstra pomagale. Vsake je prišla z drugačnimi nasveti, z drugačnimi metodami. Pol pa je rekla...ja kdo vam je pa to rekel.? Ja, mislim, halo.....sma meli ful probleme. Najprej tak nismo vedeli za ključnico...so ugotovili šele ob odhodu domov. Ma, sem bla jezna. Pol pa ni čudno, da je tolk jokala tam. Pa zizat ni znala(medtem, ko je v porodni znala) in so bli sami problemi, vse dokler mi niso zrihtali nastavkov za dojenje. In sem si zdaj rekla, da gredo nastavki, dudica in kapljice kar z mano zdaj pri drugem porodu. user posted image

Zanimivo, mižek....lahko bi bila ona tebi favš, ker si imela bejbeka vedno pri sebi in si videla njegov prihod na svet.

No, kakorkoli vzameš. Dejstvo je, da o tem odločajo zdravniki in ne mi kot osebki. Je tako ali tako, samo da vse poteka kot mora in smo vsi zdravi. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
4.6.2009 13:02:41   
mižek
Bom se oglašala, obljubimuser posted image . Seveda pa lahko kljub temu skočiva na kavicouser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
4.6.2009 13:04:16   
smejčica
Ma sedaj sem ker si res tega želim, ampak ni odvisno od delodajalca, ampak od naše preljube države in zato sem pač malo na trnih, res upam da bo uspelo vse skupaj in bom potem z julijem pričela arbeitenuser posted image user posted image user posted image .

Pol pa zaupaj v državo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hecam se. Saj bo, če pa slučajno ne bo, se bo kaj kaj drugega našlo. Držim pesti zate!user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
4.6.2009 13:05:07   
smejčica

Bom se oglašala, obljubimuser posted image . Seveda pa lahko kljub temu skočiva na kavicouser posted image

Zmenjeno!user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
4.6.2009 13:11:14   
smejčica

Naj kar povem, da sem sedaj zraven klepeta pojedla celo milko (ono jagodno z srčki). Ahjoj, me kar stisne, ko se zavzamem. Ma,samo jedla bi. Kak je to grozno. user posted image
Naj pa povem, da samo jem, pa jem...zredila pa se še nisem. user posted image

Moj trebušček je v prvi nosečnosti bil kot žoga, zdaj deluje kot hruška. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
4.6.2009 13:14:20   
mižek

Se strinjam s tem, da te prepustijo. Jaz sem bila tudi tako jezna na sestre, ker niso kaj ekstra pomagale. Vsake je prišla z drugačnimi nasveti, z drugačnimi metodami. Pol pa je rekla...ja kdo vam je pa to rekel.? Ja, mislim, halo.....sma meli ful probleme. Najprej tak nismo vedeli za ključnico...so ugotovili šele ob odhodu domov. Ma, sem bla jezna. Pol pa ni čudno, da je tolk jokala tam. Pa zizat ni znala(medtem, ko je v porodni znala) in so bli sami problemi, vse dokler mi niso zrihtali nastavkov za dojenje. In sem si zdaj rekla, da gredo nastavki, dudica in kapljice kar z mano zdaj pri drugem porodu. user posted image

Zanimivo, mižek....lahko bi bila ona tebi favš, ker si imela bejbeka vedno pri sebi in si videla njegov prihod na svet.

No, kakorkoli vzameš. Dejstvo je, da o tem odločajo zdravniki in ne mi kot osebki. Je tako ali tako, samo da vse poteka kot mora in smo vsi zdravi. user posted image

Saj jaz sem ji bila samo fouš v tem pogledu, ker sem bila 4. dan že res utrujena, nisem vedela kje se me glava drži, da je ona vsaj malo spala ker je pač lahko, in si ji vsaj malo odpočila. Jaz nisem spala že celo noč pred porodom, potem pa še naslednjih XX noči do četrtega meseca starosti.

Glede vsega drugega, pa ji nisem čisto nič fouš, ni lepšega ko ti dajo otrokeca takoj ko ga očistijo na trebuh in ga čutiš, da vidiš ko prijoka na svet, skratka od prve minute je pri tebi in je samo tvojuser posted image .
V njenem primeru pa je bilo čisto drugače, prvi je zibal ati in da ti povem se mi zdi da se mala pri njem hitreje pomiri in takoj, pri njej se nena, večkrat reče.
Malo so ji prinesli enkrat ob 13. popoldne, a rodila je že ob 9., skratka res je na nek način nekaj zamudila,....
Ampak kot sem že rekla kaj zamudiš ne veš, da donna nebo preveč žalostnauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
4.6.2009 13:17:44   
mižek

Naj kar povem, da sem sedaj zraven klepeta pojedla celo milko (ono jagodno z srčki). Ahjoj, me kar stisne, ko se zavzamem. Ma,samo jedla bi. Kak je to grozno. user posted image
Naj pa povem, da samo jem, pa jem...zredila pa se še nisem. user posted image

Moj trebušček je v prvi nosečnosti bil kot žoga, zdaj deluje kot hruška. user posted image

no pol si pa taka, kot sem bila jaz user posted image user posted image user posted image
Ni fajn to, ko lahko ješ in se kg nikjer ne poznajo
Jaz tudi jem, jaffauser posted image , ampak se bom morala malo štopat, ker drugače ne vem kam si bom dala poročno oblekouser posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.