|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
2.6.2009 13:06:00   
tinncyka
punce navijam da zagledate user posted image  ali pa +!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse ostale ki pa ste dobile user posted image  pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 276
2.6.2009 13:06:26   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: CJ

...Kliki verjameš ali ne cel 1 dan....saj vem, da sem trola...pa ne morem iz svoje kože...si tako kot vse res želimuser posted image ...ne me kur.....se poboljšamuser posted image
Ne bom vem kako je težko pa če prav ti zamuja samo en dan. Srčno upam da je ne bo in da čez par dni zagledaš en velik +.

Meni je aprila zamujala pet dni sem bila 100% da zdaj je pa to to ampak se je na koncu prikazala in se tako kot večina tukaj bojujem in upam da mi ta mesec rata in zagledam user posted image .

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 277
2.6.2009 13:07:29   
CJ
pilotina upam, da imaš prav...kot že napisano, dokler se ne vlije je upanje...hvala za vzpodbudo...lp user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 278
2.6.2009 13:09:48   
CJ
kliki hvala tudi tebi....user posted image ne moreš verjeti kakšen balzam za dušo so vse te izrečene besede....vso srečo tudi tebi in ostalim, ki smo v istem košu želja....user posted image ...lp

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 279
2.6.2009 13:09:56   
Kliki
Tako se govori in res upam da se ti ne vlije. Da te ne bi slučajno tako hecala kot je mene.
Jo podimo stran user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 280
2.6.2009 14:02:01   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

S*...jst se tudi moram naročiti k Rrešu, sam čakam še napotnico od moje G...najverjetneje jo dobim zdej v juniju
a si čakala dolgo na posvet?

Nič ne čakaj na napotnico, ti kar pokliči in se naroči. Čakalna doba je cca. 1 mesec in ker gre Reš konec junija za 1 mesec na dopust, te bodo naročila v avgustu. Do takrat pa že dobiš napotnico od svoje ginekologinje, tako da nič čakat.

hvala S*
sem klicala in so naju naročili v avgustu
zdej moram priti samo še do moje G, ker je na izrednem dopustu, pol pride nazaj za malo časa in gre spet kmalu na tadolgi poletni dopust...ampak nekako moram priti do nje, da dobim napotnico user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 281
2.6.2009 14:03:15   
pilotina
CJ...ševedno stiskam pestke user posted image  user posted image

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 282
2.6.2009 14:12:49   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: CJ

evo mene....rezultat testa je debeli minususer posted image user posted image user posted image ....user posted image pa še tudi ni....gremo dalje....lep dan vsem CJuser posted image

kaj pa če je premalo hormona še? sej veš, tist k pravjo da je tega hormona zjutraj največ... počakaj še kak dan, pa zjutraj delaj test. navijam da bo user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 283
2.6.2009 15:29:34   
ljupka
Midva danes začneva na polnouser posted image ,upam,da bo kaj boljš in ne tako kot prejšnji mesec ko je bil ciklus dolg kar 54 dni in sem ponucala 10 testov!Ta mesec bom vse vzela na ziher in testa ne delam dokler mi ne bo velik zamujala,seveda če mi bo zamujala.Za vse vas držim pesti in srečno.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 284
2.6.2009 15:36:25   
pilotina
ljupka...pol pa akcija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
2.6.2009 16:01:23   
miklarom
Tanja_Jes - ja meni je vedno zamujalauser posted image , tudi po 14.dni edino trikrat ali mogoče štirikrat letno da sem imela točno, drugače pa vedno z zamudo. moja user posted image je vedno bla ko ena zmešana kura,
a tebi že veliko zamuja, počakaj pa poskusi narediti test, bom držala pestke da bi bil +

Dini - kaj je s teboj, kaj si rihtala danes pri G.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 286
2.6.2009 16:08:30   
pižmovka
Ojla punce!
Da se še js mal javim! Fax me na polno zaposljuje, terenske vaje, izpiti, kolokviji...user posted image
Sem pa si mal zdej vzela časa da sm pokukala kaj kej dogaj kle gor!
Moja user posted image se počasi poslavlja, tak da se konec tedna zčne akcija! user posted image user posted image user posted image
Dajmo punce naj bo že enkrat user posted image user posted image ! Katera bo otvorila??? Navijam!user posted image user posted image user posted image Čimveč +++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 287
2.6.2009 16:24:47   
milabe
Jst tud upam, da bomo čimprej se lahk veselile s prvo user posted image !!!
Trenutno imam pa nek roza izcedek in sam upam da je vgnezditvena, da ni začetek kake prehitre user posted image   Niti ne vem a je vgezditvena rdeč al roza izcedek. U glavnem, Upam Upam na najbolje!! Za vse!!

papa

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 288
2.6.2009 18:00:12   
isabeaux
Živjo punce....CJ  ne obupat, ker ni nujno da imaš dost hormona, punce ne vem če veste, ampak za zamujanje tečke je dovolj 3 ium/mmol beta hcg - ja, medtem ko ga najbolj občutljiva testa bc mini in check it listič zaznata 10 ium /mmol....tako da zato pravijo, da vsaj ob enem dnevu izostanka tečke se naj dela test...in negativen rezultat ni 100 % zanesljiv, če testa ne ponovite čez dva dni....

Hormon beta hcg se namreč podvaja na dva dni...

Torej CJ...če imaš slučajno sedaj teoretično 3 ium/mmol betahcg - ja v krvi...ga boš imela pojutrišnjem 9 ium/mmol...kar tudi ni nujno da bo test zaznal...lahko pa da se pokaže ful komaj vidna črtica na bc mini....

Tako da NE OBUPAT....še je čas...sam da user posted image ne bo! user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 289
2.6.2009 18:02:05   
isabeaux
Milabe...zadeva je taka....vsaka roza krvavitev oz, sveže rdeča je sveža krvavitev, vsaka rjava pa že malo starejša....

Tako da roza je čisto možno da je barva za vgnezditvenouser posted image user posted image

Držim pestke da je....user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 290
2.6.2009 18:18:40   
isabeaux
amii....plusek...daj otvoritev za user posted image  v juniju...user posted image

Pilotina.....mogoče pa ne boš rabla nikamor hodit...ker boš prej že user posted image user posted image

gremo punce....nabijmo procente....za junijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 291
2.6.2009 18:29:36   
ljupka
Izabeaux a zato je bila moja krvavitev ta mesec tako rjava ,pa celi kosi so padal veliki kot dlan,ker je bilo dolgo not?

Nekaj me boli v spodnjem delu trebuha in križ tudi ,toda beli tok je še vedno gost in bel,ne more bit še O! Mogoče pa le?

CJ mogoče pa bo,dokler se ne vlije je vedno možnost.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 292
2.6.2009 18:51:32   
Nalina
Jaz sem imela prejšnji dve zelo lepi roza/rdeči, totalno brez bolečin ... tokrat čisto nasprotje. Tako kot ti ljupka, samo da še boli in lije kot iz škafa. 

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 293
2.6.2009 19:04:43   
Hana76
BEBIII, tudi mene med navijačiče, prosim.

Punce, močno navijam za vas in vam vsem privoščim user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj se vam ne mudi, lepo počasiuser posted image (user posted image user posted image ), pa pol malo se pocartat, pa malo keglovih vaj - meni je tako uspelo (sicer seveda ne vem, če prav zaradi tega).

Poskusite se čim manj ukvarjat z znaki, ker jaz grem jutri v 7.teden, pa jih še praktično nimam...

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 294
2.6.2009 19:24:11   
Anonimen
Tako... moja ovulacija je mimo.. delali smo na polno, zdaj pa lahko še samo še čakamo, kaj se prikaže. Ali user posted image ali user posted image ?

anonimna V.

(odgovor članu Hana76)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
2.6.2009 20:05:06   
Anonimen
Joj punce, mene je pa kr mal strah jutrišnjega dne. Prej sem bila eno leto čist skulirana ko sem dobila user posted image  vsak mesec, pa sem si rekla, oh ja sej bo, sam ma časa rabmo, zdaj mi je pa vsak mesec huje. Pa sem kr jezna na mojga neki, pa sploh brez razloga, kot da je on kriv da ni user posted image ,  mah sej vem, tečka sem. Ampak res mi bo hudo, če jutri pride. Vsakič mi je huje. Zdaj pa sploh odmislit več ne morem.

LP

anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
2.6.2009 20:35:36   
CJ
...žal ne bom otvorila user posted image  ali user posted image ...pravkar priteklauser posted image ...brez kakšne posebne napovedi, nekaj malo špikanja in to je to....sem en mau user posted image ....ampak brez vseh vas, ki me znate potolažiti bi bilo še huje...HVALA VSEM...pa moj lubi me cartka pa je tudi dosti lažje....zdaj pa držim pestike pa pikapoke pošiljam vsem, ki pričakujete + v juniju....lep preostanek večera vam želim...user posted image ....CJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 297
2.6.2009 20:46:30   
Tanja_Jes
CJ    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bodi še naprej pozitivka....naj ti ta boj da moč in nov zagon....
samo ne obupat...

Jaz pa še vedno ne vem kaj je z mano...4 dni zamuja...pa nikoli ni zamujala...
Ampak do petka ne delam testa...ker imam tako slabe izkušnje s testi...ponavadi sem drugi dan dobila user posted image ....

Me pa firbec matra...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 298
2.6.2009 20:49:57   
Nalina
Ooooo user posted image CJ pa v juliju! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
2.6.2009 20:53:37   
Tanja_Jes
MIKLAROM hvala za odgovor...

Ja moj user posted image pravi da so še od prejšnjega meseca hormončki ostali v meni in sem naredila fuuuul foliklov in da nama je uspelo naravno... mmmmm....naj mu verjamem?!

DINIIIIIIIIIIIIII kje si bejba?!
Javi se nam...kako je bilo pri g ?!?!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......