Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 1.6.2009 18:29:15
|
|
|
|
isabeaux
|
Ljupka super pesmica!!!! Lambada, Pilotina in Arual Ja Nalina...vseeno, sam da bo
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 1.6.2009 18:46:13
|
|
|
|
pilotina
|
S*...hvala ti Nalina in isabeaux...tudi vama hvala navijam za vse punce moje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 1.6.2009 19:00:04
|
|
|
|
lambada
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: lambada Končno sem dočakala . Zdaj pa bomo ponovni začeli veliko . Držim pesti za vse in želim da zagledamo tisti želeni ! lambada a to pomeni da pričakuješ oz že konec tega meseca? ali pričakujem 1.7.,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 1.6.2009 19:02:00
|
|
|
|
miklarom
|
lambada, pilotina, arual pa kaj je zdaj to a se je začelo kar s temi , mater jo bom poterala stran da je nikoli več ne bo nazaj, ji bom dala karto za na antarktiko in to samo v eno smer da ne bo mogla več nazaj dini - vso srečo ti želim jutri pri pregledu
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 1.6.2009 19:14:22
|
|
|
|
lambada
|
miklarom,, ti jo kar pošlji če ti bo uspelo . Mogoče pa nama bo naslednji mesec sreča naklonjena in bom že v začetku julija . No ne smem še pozabit na pilotina, arual, ki jima tudi želim .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 1.6.2009 19:32:29
|
|
|
|
barvar
|
Mislim, da lahko tudi mene obarvate modro. Sem imela danes UZ in so mi povedali da se je rast foliklov ustavila in da očitno ne bo O . Drug mesec začnemo z zvišano dozo klomifena pol pa da vidimo. Mater se mi res več ne da... Sicer pa mislim na vas in stiskam pesti za vsako posebaj .
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 1.6.2009 19:35:29
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lambada IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: lambada Končno sem dočakala . Zdaj pa bomo ponovni začeli veliko . Držim pesti za vse in želim da zagledamo tisti želeni ! lambada a to pomeni da pričakuješ oz že konec tega meseca? ali pričakujem 1.7., Potem boš pa prva julijska srečka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 1.6.2009 19:54:46
|
|
|
|
isabeaux
|
Barvar...ne vržt puške v koruzo no.... Saj b tudi zate posijal sonček...ampak a veš, velikkrat se pa g. zmotijo.... Tako da saj morda pa bo naslednji mesec Klomifen vžgal u nulo pa en velik zate... Dini jutr pa ne greš ven iz ordinacije dokler ne zveš vsega kar te zanima...a zmenjeno.....držim pesti, da boš morda pa presenečena in končno ugotovila kaj in kako.... zate pa velik
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 1.6.2009 20:19:32
|
|
|
|
Nalina
|
Barvar ne obupaj Ti pošiljam veliiiiik
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 1.6.2009 22:01:05
|
|
|
|
lambada
|
Barvar, mogoče pa se je g res zmotil. Ne smeš obupat. Jutri je nov dan in novo upanje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 1.6.2009 22:34:11
|
|
|
|
mokca
|
aljoha! evo se vam malo javljam na raport. Moje M še ni.majka mila sem čudna,da še vedno mislm da sem kar !!!!! jutri je 30 dan,bomo vidli kaj bo,.... ja vem da je možno da test pokaže -,čez čas pa +.ampak jaz imam tako redne M. in jutri bo sigurno prišla.ko sem bila prvič nosečka sem test delala 3 dni po zaostanku M.sem tudi zapravla celo premoženje za njih,pa sem se zaklela da ne bom več. ampak zdej pa res ne bom,ko mi bo 3 dni zamujala potem pa.prej ne. ljupka:ful kulska pesmica,maš pa domišljijo dajte me še med navijačice!!!mogoče bo kaj boljš!!! vsekakor poročam.sicer smo pa slabo začele tale junij,kaj mogoče pa kateri še to pomaga z mano vred,pišem z velikimi: NAJBOLJŠA KONTRACEPCIJA NOSEČNOSTI JE VELIKA ŽELJA PO OTROKU!!!! pravijo da je res,.....ne vem.... in nočko.
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 2.6.2009 5:41:31
|
|
|
|
CJ
|
isabeaux imaš prav...še je upanje...ni še pritekla.... ...če še je ne bo, ko pridem domov s službe delam saj veš kaj....TESTEK ...javim potek dogodkov ... LP CJ
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 2.6.2009 8:39:42
|
|
|
|
pilotina
|
lambada, arual, barvar...tudi vam en velik in močen CJ...zate pa stiskam pestke, da tečke ne bo in bo testek močno pozitiven
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 2.6.2009 8:45:08
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Jutrčko ... vidim, da ni prav nič dobro jutro... Punce kaj je zdaj to ... slab začetek meseca Lambada, pilotina, Arual in barvar za vsako pošiljam en tak velik objemček. barvar ... da ne bi obupala - ne smeš ... al pa kot je mokica napisala ... mogoče pa se prav takrat prime Želim, da se vam v juliju posreči! ljupka pesmica pa je res odlična ... Kako ste kaj druge punce ... a mislite, da bo junij uspešen? Začele smo slabo, zato pa bomo končale odlično!
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 2.6.2009 9:05:04
|
|
|
|
Nalina
|
Juuuutrooooo!!! Mene je zbudil sonček in vam ga pošiljam tudi vam! Naj bo junij (ali pa teh nakaj prvih dni julija) naš mesec! Miklaron, če ti bo dolgčaš in boš radovedna, kot vedno - imamo novga časopisa :) Dini, držim pesti!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 2.6.2009 9:22:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Lambada, Pilotina in Arual Barvar ne obupaj Za vsem, ki čakate na Mene joške še vedno bolijo , se skoz "šlatam" in preverjam, če so še občutljive . Dobr da sem sama v pisarni, če ne bi me najbrž malo čudno gledali. Šibam delat....je norhaus Anomimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 2.6.2009 9:59:48
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom lambada, pilotina, arual miklarom...hvala in Anonimna ...tebi tudi hvala
< Sporočilo je popravil pilotina -- 2.6.2009 10:00:26 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 2.6.2009 10:01:46
|
|
|
|
pilotina
|
vidim, da danes amii dela testka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 2.6.2009 11:59:54
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Lambada, Arual, Barvar ta presneta Ja punce vidim da ste se že preselile v junij..... Ja jest sem svojo zadnjič dobila 2. maja...no danes smo 2. junija . Zmer sem jo ful redno dobila ...pred zadnjo pa sem imela IVF...zdej pa ne vem, a se mi je vse pobrkljalo...al pa bo kaj ratalo?????? MIKLAROM.....poooomaaaagaaaaaj!!!!!! Kako je po teh postopkih, a je teb kdaj zamujala menstra....mislim preden si zanosila (ane, kolk se to dobr sliš?!) Drugač pa nimam nobenih znakov da bom dobila , pa joške mi čisto nič ne bolijo...sam spodaj me nekej špika čudn... Drugače pa sem pred postopkom vedno, vedno, vedno imela redno menstro na 26-27 dni!
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 2.6.2009 12:14:01
|
|
|
|
CJ
|
pilotina hvala za pikapoko....še malo pa duram domov...pa takoj javim....me je kar malo strah...predvsem razočaranja ...bomo videli...se tipkamo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 2.6.2009 12:47:51
|
|
|
|
Kliki
|
Evo še mene na raport moja je sedaj odšla in se bližajo O dnevi in bova na polno . In komaj že čakam dan D da pa le zagledam . Ja v tem zadnjem stavku je res veliko optimizma upam da se mi sicer tudi uresniči.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 2.6.2009 12:57:05
|
|
|
|
CJ
|
evo mene....rezultat testa je debeli minus .... pa še tudi ni....gremo dalje....lep dan vsem CJ
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 2.6.2009 13:00:27
|
|
|
|
Kliki
|
CJ koliko ti pa zamuja?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 2.6.2009 13:01:53
|
|
|
|
CJ
|
...Kliki verjameš ali ne cel 1 dan....saj vem, da sem trola...pa ne morem iz svoje kože...si tako kot vse res želim ...ne me kur.....se poboljšam
< Sporočilo je popravil CJ -- 2.6.2009 13:02:31 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 2.6.2009 13:02:59
|
|
|
|
pilotina
|
CJ ampak, ker tečke ni, jaz ševedno upam, da je minus, ker je še premalo nos. hormona
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......