|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
1.6.2009 18:29:15   
isabeaux
Ljupka super pesmica!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lambada, Pilotina in Arualuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Nalina...vseeno, sam da bouser posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 251
1.6.2009 18:46:13   
pilotina
S*...hvala ti user posted image  user posted image

Nalina in isabeaux...tudi vama hvala user posted image

navijam za vse punce moje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 252
1.6.2009 19:00:04   
lambada
IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: lambada

Končno sem dočakala user posted image . Zdaj pa bomo ponovni začeli veliko user posted image user posted image user posted image .

Držim pesti za vse in želim da zagledamo tisti želeni user posted image !

lambada a to pomeni da pričakuješ user posted image oz user posted image že konec tega meseca?

user posted image  ali user posted image pričakujem 1.7., user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 253
1.6.2009 19:02:00   
miklarom
lambada, pilotina, arualuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa kaj je zdaj to a se je začelo kar s temiuser posted image , mater jo bom poterala stran da je nikoli več ne bo nazaj, ji bom dala karto za na antarktiko in to samo v eno smer da ne bo mogla več nazajuser posted image user posted image

dini - vso srečo ti želim jutri pri pregleduuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 254
1.6.2009 19:14:22   
lambada
miklarom,, ti jo kar pošlji če ti bo uspelo user posted image .
Mogoče pa nama bo naslednji mesec sreča naklonjena in bom že v začetku julija user posted image .  No ne smem še pozabit na pilotina, arual, ki jima tudi želim user posted image user posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 255
1.6.2009 19:32:29   
barvar
Mislim, da lahko tudi mene obarvate modro. Sem imela danes UZ in so mi povedali da se je rast foliklov ustavila in da očitno ne bo O user posted image . Drug mesec začnemo z zvišano dozo klomifena pol pa da vidimo. Mater se mi res več ne da...user posted image
Sicer pa mislim na vas in stiskam pesti za vsako posebajuser posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 256
1.6.2009 19:35:29   
S*

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Končno sem dočakala user posted image . Zdaj pa bomo ponovni začeli veliko user posted image user posted image user posted image .

Držim pesti za vse in želim da zagledamo tisti želeni user posted image !

lambada a to pomeni da pričakuješ user posted image oz user posted image že konec tega meseca?

user posted image  ali user posted image pričakujem 1.7., user posted image user posted image user posted image

Potem boš pa prva julijska srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 257
1.6.2009 19:54:46   
isabeaux
Barvar...ne vržt puške v koruzo no....user posted image  Saj b tudi zate posijal sonček...ampak a veš, velikkrat se pa g. zmotijo....user posted image  Tako da saj morda pa bo naslednji mesec Klomifen vžgal u nulouser posted image user posted image user posted image

pa en velik user posted image  zate...

Dini jutr pa ne greš ven iz ordinacije dokler ne zveš vsega kar te zanima...a zmenjeno.....držim pesti, da boš morda pa presenečenauser posted image  in končno ugotovila kaj in kako....user posted image  zate pa velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 258
1.6.2009 20:19:32   
Nalina
Barvar ne obupaj user posted image Ti pošiljam veliiiiik user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 259
1.6.2009 22:01:05   
lambada
Barvar, mogoče pa se je g res zmotil. Ne smeš obupat. Jutri je nov dan in novo upanje.

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 260
1.6.2009 22:34:11   
mokca
aljoha!
evo se vam malo javljam na raport. Moje M še ni.majka mila sem čudna,da še vedno mislm da sem kar user posted image !!!!!user posted image jutri je 30 dan,bomo vidli kaj bo,....
ja vem da je možno da test pokaže -,čez čas pa +.ampak jaz imam tako redne M.user posted image in jutri bo sigurno prišla.ko sem bila prvič nosečka sem test delala 3 dni po zaostanku M.sem tudi zapravla celo premoženje za njih,pa sem se zaklela da ne bom več.
ampak zdej pa res ne bom,ko mi bo 3 dni zamujala potem pa.prej ne.user posted image
ljupka:ful kulska pesmica,maš pa domišljijouser posted image
dajte me še med navijačice!!!mogoče bo kaj boljš!!!user posted image user posted image
vsekakor poročam.sicer smo pa slabo začele tale junij,kajuser posted image
mogoče pa kateri še to pomaga z mano vred,pišem z velikimi:
NAJBOLJŠA KONTRACEPCIJA NOSEČNOSTI JE VELIKA ŽELJA PO OTROKU!!!!

pravijo da je res,.....ne vem....
in nočko.

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 261
2.6.2009 5:41:31   
CJ
isabeaux imaš prav...še je upanje...ni še pritekla....user posted image ...če še je ne bo, ko pridem domov s službe delam saj veš kaj....TESTEKuser posted image ...javim potek dogodkovuser posted image ...   LP CJ

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 262
2.6.2009 8:39:42   
pilotina
lambada, arual, barvar...tudi vam en velik in močen user posted image

CJ...zate pa stiskam pestke, da tečke ne bo in bo testek močno pozitiven user posted image  user posted image

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 263
2.6.2009 8:45:08   
Chi_Pita
Jutrčko ... vidim, da ni prav nič dobro jutro... user posted image Punce kaj je zdaj to ... slab začetek meseca user posted image user posted image user posted image user posted image

Lambada, pilotina, Arual in barvar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsako pošiljam en tak velik objemček.  barvar ... da ne bi obupala - ne smeš ... al pa kot je mokica napisala ... mogoče pa se prav takrat prime user posted image Želim, da se vam v juliju posreči! user posted image user posted image user posted image
ljupka pesmica pa je res odlična ...  user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj druge punce ... a mislite, da bo junij uspešen? Začele smo slabo, zato pa bomo končale odlično! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 264
2.6.2009 9:05:04   
Nalina
Juuuutrooooo!!!

Mene je zbudil sonček in vam ga pošiljam tudi vam! Naj bo junij (ali pa teh nakaj prvih dni julija) naš mesec!

Miklaron, če ti bo dolgčaš in boš radovedna, kot vedno - imamo novga časopisa :)

Dini, držim pesti!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 265
2.6.2009 9:22:28   
Anonimen
Lambada, Pilotina in Arualuser posted image user posted image

Barvar ne obupaj user posted image user posted image

Za vsem, ki čakate na user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene joške še vedno bolijo user posted image user posted image , se skoz "šlatam" in preverjam, če so še občutljive user posted image . Dobr da sem sama v pisarni, če ne bi me najbrž malo čudno gledali.

Šibam delat....je norhaus user posted image

Anomimna  user posted image

(odgovor članu isabeaux)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
2.6.2009 9:59:48   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

lambada, pilotina, arualuser posted image user posted image user posted image user posted image

miklarom...hvala user posted image

in Anonimna user posted image ...tebi tudi hvala user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 2.6.2009 10:00:26 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 267
2.6.2009 10:01:46   
pilotina
vidim, da danes amii dela testka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 268
2.6.2009 11:59:54   
Tanja_Jes
Lambada, Arual, Barvar   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta presneta user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja punce vidim da ste se že preselile v junij..... Ja jest sem svojo user posted image zadnjič dobila 2. maja...no danes smo 2. junijauser posted image . Zmer sem jo ful redno dobila ...pred zadnjo user posted image pa sem imela IVF...zdej pa ne vem, a se mi je vse pobrkljalo...al pa bo kaj ratalo??????
MIKLAROM.....poooomaaaagaaaaaj!!!!!! Kako je po teh postopkih, a je teb kdaj zamujala menstra....mislim preden si zanosila (ane,  kolk se to dobr sliš?!)

Drugač pa nimam nobenih znakov da bom dobila user posted image , pa joške mi čisto nič ne bolijo...sam spodaj me nekej špika čudn...
Drugače pa sem pred postopkom vedno, vedno, vedno imela redno menstro na 26-27 dni!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 269
2.6.2009 12:14:01   
CJ
pilotina hvala za pikapoko....še malo pa duram domov...pa takoj javim....me je kar malo strah...predvsem razočaranjauser posted image ...bomo videli...se tipkamo...user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 270
2.6.2009 12:47:51   
Kliki
Evo še mene na raport moja je sedaj odšla in se bližajo O dnevi in bova na polnouser posted image . In komaj že čakam dan D da pa le zagledamuser posted image .
Ja v tem zadnjem stavku je res veliko optimizma upam da se mi sicer tudi uresniči.user posted image

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 271
2.6.2009 12:57:05   
CJ
evo mene....rezultat testa je debeli minususer posted image user posted image user posted image ....user posted image pa še tudi ni....gremo dalje....lep dan vsem CJuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 272
2.6.2009 13:00:27   
Kliki
CJ koliko ti pa zamuja?

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 273
2.6.2009 13:01:53   
CJ
...Kliki verjameš ali ne cel 1 dan....saj vem, da sem trola...pa ne morem iz svoje kože...si tako kot vse res želimuser posted image ...ne me kur.....se poboljšamuser posted image

< Sporočilo je popravil CJ -- 2.6.2009 13:02:31 >

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 274
2.6.2009 13:02:59   
pilotina
CJ user posted image user posted image user posted image

ampak, ker tečke ni, jaz ševedno upam, da je minus, ker je še premalo nos. hormona user posted image

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......