|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 20. del
2.6.2009 15:54:34   
Anonimen
anitka počutje je kr vredu, morm jest na dve uri, ker drugač mi je slabo pa vrti se mi. jah brce pa ne vem kdaj bojo,pomoje še ne kmal

tilči lep prvi službeni dan ti želim

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
2.6.2009 16:01:00   
Anonimen
Mam mal časa pa vm mal slikce pokažem, mal z morja pa mal od doma

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
2.6.2009 16:05:43   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

anitka počutje je kr vredu, morm jest na dve uri, ker drugač mi je slabo pa vrti se mi. jah brce pa ne vem kdaj bojo,pomoje še ne kmal

Lepo, da si v redu. Ti le pridno papcaj. Brcike pa bodo kmalu tuuser posted image . user posted image user posted image fotke.

Tilči
saj bouser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 978
2.6.2009 16:25:48   
Anitka
Tako, če se nobena ne javi za otvoritev 1.dela, sem jaz nekaj že pripravila in ga bom odprla jaz.user posted image Seveda pa še vseeno vabljena tudi katera druga, da se odzove povabilu naše Špelin@user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
2.6.2009 16:37:10   
špelin@

Čmrlika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka ne se sekirat kaj tm govorijo, sej ni nč narobe če se ne bo plazil. Bo pač shodiluser posted image .
Glede čevljev pa itak vsak drugače govori. Mi smo velik bosi, tud uzuni, če ni mraz, čevljev pa nimamo ortopedskih, men je bolj da so mehke kokr pa trde, zdej dobimo od pediped.

Ja, potem pa vedi, kaj je prav user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 980
2.6.2009 16:37:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Še malo pa grem v službo.user posted image
Tilen kot bi čutil,da grem,že ves čas pleza po meni

Lepo se imejte,pa se beremo jutri!

Drži se!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 981
2.6.2009 16:39:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Tako, če se nobena ne javi za otvoritev 1.dela, sem jaz nekaj že pripravila in ga bom odprla jaz.user posted image Seveda pa še vseeno vabljena tudi katera druga, da se odzove povabilu naše Špelin@user posted image

Anitka, lepo prosim, če novi del odpreš ti user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 982
2.6.2009 16:40:42   
špelin@

Ojla!

Gal spi jaz pa na brzino napišem stavek ali dvauser posted image user posted image Sva bila danes v RA in sva spet poslušala zakaj ne hodi po štirih pa bla bla. Pa v RA dajejo navodila, da je treba imeti ortopedske čevlje (Ciciban) zunaj in notri. Najboljše je z vezalkami. Sandalčki, če že pa spredaj zaprti....

Eh, takole potem človek res ne ve več nič - moja velika pika se ni nikoli plazila, nikoli po vseh 4, samo shodila je in mi nihče ni nikoli rekel, da bi bilo kaj narobe zato user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 983
2.6.2009 16:42:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Čmrlika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka ne se sekirat kaj tm govorijo, sej ni nč narobe če se ne bo plazil. Bo pač shodiluser posted image .
Glede čevljev pa itak vsak drugače govori. Mi smo velik bosi, tud uzuni, če ni mraz, čevljev pa nimamo ortopedskih, men je bolj da so mehke kokr pa trde, zdej dobimo od pediped.

Ja, potem pa vedi, kaj je prav user posted image

ja sej ne, pa to ni sam pri obutvi ampak pri večih stvarehuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
2.6.2009 16:43:29   
Srčekgirll

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image ma kaj so vsi otroci mahnjeni na pivo. Pr nas ni važn kera piksna al pa flaša od piva je, sam da je pivo pa se Vid kr strese od veseljauser posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 985
2.6.2009 16:43:32   
Srčekgirll

Dan punce kako?

Se na hit javim ker dobim zdele obiske. Upam, da mi bo pol ratal še kej gor pridt, ker Gaja je obupno sitna zadnje dni. Prov nč ne morm, ne vem kaj ji dogajauser posted image .

Evo slikco bušija, to je dons slikan 15 t 2 dni

user posted image

user posted image user posted image user posted image iiiiiii kok je lep buši. Komaj čakam, da bom tud jst svojga spet slikala ko bom noseča. Men je to ful lep spominuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 986
2.6.2009 16:45:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image ma kaj so vsi otroci mahnjeni na pivo. Pr nas ni važn kera piksna al pa flaša od piva je, sam da je pivo pa se Vid kr strese od veseljauser posted image user posted image user posted image

ja zgleda da resuser posted image , smo ji vzel pa v jok

no pol pa kr bod user posted image  ,kdaj pa načrtujeta

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 987
2.6.2009 16:57:00   
kasso

Ojla!

Gal spi jaz pa na brzino napišem stavek ali dvauser posted image user posted image Sva bila danes v RA in sva spet poslušala zakaj ne hodi po štirih pa bla bla. Pa v RA dajejo navodila, da je treba imeti ortopedske čevlje (Ciciban) zunaj in notri. Najboljše je z vezalkami. Sandalčki, če že pa spredaj zaprti....

Eh, takole potem človek res ne ve več nič - moja velika pika se ni nikoli plazila, nikoli po vseh 4, samo shodila je in mi nihče ni nikoli rekel, da bi bilo kaj narobe zato user posted image

Tudi meni ni P nikoli rekla, da bi bilo kaj narobe, ker se Gašper ni nikoli plaziluser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 988
2.6.2009 16:57:08   
kasso

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Varja tudi user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 989
2.6.2009 16:57:11   
špelin@

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Lepotička mala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 990
2.6.2009 16:58:56   
špelin@

Vsaj zdaj ješ, ti naša suhica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 991
2.6.2009 17:01:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Gregi tudi user posted image Zadnjič sem imela pri vhodnih vratih v vrečki 2 prazni steklenici od piva, ki sem ju nameravala nesti v klet, on pa je eno zaplenil, zlil na tla nekaj kapljic, ki so bile še notri, namakal noter prstek in lizal tla user posted image Fuuuuuj user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 992
2.6.2009 17:03:09   
Čmrlika

Čmrlika, kako potem stojijo stvari s službo?

Ne ljubi se mi povzetka pisat, kar preberi kvadratke user posted image

Ej, pri nas na polno sije sonce, zraven pa dežuje user posted image

Ma, ona je dala vlogo na borzo, zdaj pa še ni blo na vrsti,al kaj, no sicer so do konca maja imeli ta razpis tako da...ma sem nervozna,upam, d ni njej kaj vmes prišlo, ps mi zdaj ne upa rečt, da ne gre in si izmišljujeuser posted image  ma upam da ne, saj je ona mene klicalauser posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 993
2.6.2009 17:06:09   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
ja saj to je, pa zdaj sem ravno ugotovila da to kao kar se vidi ...je na desni, mene pa boli levo user posted image  Eh... ne vem kaj bo Iz tega.user posted image  

A ni tole čudno? user posted image user posted image

ja user posted image  22 ega imam revmatologinjo, bomo vidli...

Hvala za pikepoke vsem.....

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 994
2.6.2009 17:06:12   
Čmrlika

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 995
2.6.2009 17:06:20   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Gregi tudi user posted image Zadnjič sem imela pri vhodnih vratih v vrečki 2 prazni steklenici od piva, ki sem ju nameravala nesti v klet, on pa je eno zaplenil, zlil na tla nekaj kapljic, ki so bile še notri, namakal noter prstek in lizal tla user posted image Fuuuuuj user posted image

user posted image user posted image user posted image

Taja pa ne mara piva user posted image  
.........
..........
.

........

Če verjameš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 996
2.6.2009 17:06:33   
Čmrlika

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 997
2.6.2009 17:09:20   
špelin@
Čmrlika, jaz vseeno upam, da bo tole službo le šlo nekako skozi user posted image user posted image user posted image user posted image Vem, kako te to delo veseli in da se boš res potrudila. 22-ega bom pa fajn mislila nate, glej, da se ti ne bo pri dr. kolcalo user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 998
2.6.2009 17:10:47   
špelin@
Nič, grem kuhat kosilo za user posted image , midva z Gregorjem sva jedla nekaj, česar dedec ne mara in mu nimam kaj pogret user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 999
2.6.2009 17:15:43   
Čmrlika

Čmrlika, jaz vseeno upam, da bo tole službo le šlo nekako skozi user posted image user posted image user posted image user posted image Vem, kako te to delo veseli in da se boš res potrudila. 22-ega bom pa fajn mislila nate, glej, da se ti ne bo pri dr. kolcalo user posted image

Hvala ti, res! user posted image user posted image

Kvadratki obdelani... mi je več jasno zdaj ko mi je vročina padla... user posted image   in ve kaj nimam komentarja res. Si pa taka kot jaz, ne morvakr na sredi nehat, je treba zadevo dokončat...user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.