Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka mala-princeska -a ti železo dobivaš po infuziji? kako pa to? si imela potem verjetno ful nizkega danes je moj prvi dan porodniške in kar ne morem verjet, da je do PDP-ja še 28 dni. sicer imam še nekaj dela, tako da do 15 res nimam časa rojevat. grem še na morje, pa stvari za je treba do konca pripravit, pa stvari za zmrzovalnik je treba naštimat... pa pol še ene 100 kav s frendicami in frendi, pa neki moram še za službo narest. sej bo še junij prekratek zame Lenika zate in , res si še parkrat izmeri pritisk in če bo še visok kar v Nm v P. Ahaaaa zdaj sem videla, da boš jutri not ostala? 10ka moja vrednost hemoglobina je bila 97, sedaj po 4 x dozah Venoferja pa je 98, tak da napredka še ni, menda se razlika pokaže čez mesec dni, bomo videli; na infuzije sem pa hodila (dobila 350 ml) ker tablet nisem prenašala in sem bruhala po njih, sirup pa ni prijel. Lsica res en kup opravkov, ne rodit vmes. za Pinkiponki in še enega Junijčka. Deja777 pošlji jih v k**** ali jim pa reči, da naj oni namesto tebe rodijo, ti boš pa pila . No, malo sem nesramna ampak meni bodo šli tud na živce, če bom čez rok. Pokec3609 ja bejbeki se full težki rojevajo, mene je tud kar malo panika - moj napoveduje da bo naš težek od 3.500 g naprej, pa mu govorim da je "zmešan", tamala je imela 3210 g, pa sva bile čez rok. Majana79 ne obremenjuj se (sploh zaradi izjav zdravnikov, ki včasih ne vejo da nas lahko prizadanejo) in boš videla tudi tvoj bo korenjak! Tej_a a te malo psiha daje s sprožitvijo? Saj, če ti sprožijo s tabletami, ki jih vstavijo v nožnico ni nič hudega. Aja - danes je ena junijka sigurno že mamica (pa se ne oglaša dosti po RR) ali pa še bo, pa vam ne izdam, je rekla da bo sms Majani poslala . Tko da jaz navijam zanjo.