July08
|
Ojla so ! Jaz sem pa danes vsa polna energije. Pospravljam, čistim, perem,...že od 6:30. Zdej sem si vzela pavzo, da mal pojem in evo je odlične kombinacije: JUNIJKE + ZAJTRK Sem mislila, da bo kak nov prišel, pa očitno nič. Ne vem, kaj je to z nami - nas prime, pa mine. Meni se to pri prvih dveh ni dogajalo. Očitno naša že v trebuhu mal po žensko komplicira Lenika ful je priden tvoj možek. jaz si tudi ne predstavljam, da bi se morala sedaj še s šolo ukvarjati... Ampak je pa res tako, da več stvari človek počne, bolj je efektiven. Jaz sem diplomirala, ko je bil Jurij star 10 mesecev, prej pa nikakor diplome skup spacat. Moj možek ima tud ful pestro danes v službi. Sicer mi je on napovedal, da bom rodila 2.6., ampak zjutraj sva se zmenla, da si vsaj do 17h ne smem tud približno kej umišljat In zdej mi ni druge, kakor ubogat. Starejši sin je poslušal najin pogovor in mi potem rekel: Ja mami, pa pejt no že rodit! On povezuje porodnišnico z igračami, s katerimi se je igral, ko je hodil na obisk ob rojstvu Jošta. Tam je ena soba za goste, notri pa ogromno igrač. Ovnica želim ti, da se vam čimprej vse stvari poštimajo!!! Lenika pokliči G ali P glede pritiska. Meni se zdi ful visok!