Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever naty taja- si dobila mail?? Jaaaa!!! HVALA! Ful je tega, pa ful fajn... sem že printnala! IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Naty Taja, ja, lahko bi se zmenili. Kdaj pa imaš pregled? Jaz moram itak do Baby centra, pa v lekarno...Moram videt z mamao, če bo lahko vsaj enega malega čuvala, da ne vozim obeh s seboj, ker to počasi postaja mission impossible Sej ni panike, tud če sta oba. Jaz bom sama, pa lahko vsak svojga lovima! Drugače pa lahko Lizo tja v ono zabavišče vtakneva... Al pa spodaj na avto in konje... Jaz imam pregled ob 8:30, pa potem se morva še s sodelavko dobit, da mi preda ene stvari, tak da jaz računam, da bom nekje ob pol enajstih štartala iz centra mesta do Planeta. Lahko pa že prej, pa da bo ziher, rečva 10:30. Drugače pa se slišiva po telefonu. Joj, veliko vas ima neke popadke, pa nič pa popadke....mene je pa kr en mal groza, če se začne, ker ne verjamem, da bo kej dost prej opozorilo, ko se bo zgodilo. Tudi sama imam v glavi scenarij glede na prvadva poroda. Pri prvem je trajalo od 4 zjutraj pa do 14. ure, pri tadrugi je šlo pa brzinsko od prvega popadka ob 23 je bila ob 2 zunaj!! Tak da po moje bo ena tak zgodba se ponovila. Al pa ne? Sam glede na to, da imam že med nogami..... ME pa prav zanima, če bo šla naša tamlada prej, al ne. Ima rok v nedeljo, pa neke popadke ji je tudi že kazal ctg, sam se še kr drži. Kar se pa premikanja pohištva tiče...ena je neki premikala. (sorry se mi ne da it gledat nazaj) - tudi jaz sem prejšnji in ta teden že prebella dve sobi...ja pa sem seveda postle v otroški mogla stran porint, pa regal s tv....a mislite, da res pretiravam? Sej se tak v steno uprem pa stisnem mišice, da ni prevvelik napor...nekako na vzvod pa ni nič težko... No ja, bom raj nehala. Me je prišla tašča opozorit, da se ne smem stegovat navzgor (pri beljenju) pa ni panike, ker imamo mansardno stanovanje z lesenimi stropi niskimi 2, 1m, tak da ni zlo visoko, pa valjček imam na ročaju...Eh, po moje vsi preveč komplicirajo. če se jaz čist ok počutim , verjetno ni panike. Še križ me ne boli. Imam pa jutri pregled in bom en uz izsila. Sej če plačaš ti pa res ne more odklonit, a ne? pa še cele tri tedne imam do konca... mala princeska čestitke za izpit ... je fajn tole, ko ti vse z glave pade, a ne? Jaz bom šele pri tej bebici uživala v nulo, ker nimam res nobene zadeve za faks več na vesti!! Še strokovca sem spucala, tak da zdej edino zapiske šee posortiram in zapakiram!! Je pa mal hecno, ker mi zdej včasih dela zmanjka!! in bom lahko celo kako knjigo po 10 letih v miru prebrala... Evo, obeta se nam lep sončen dan, tak da babike uživajte!