lučka 25
|
Dober dan Da vidim kaj se kaj dogaja in koliko se kaj čveka. punsha, jaz nisem bila toliko napihnjena, ampak to bolj zato, ker sem imela malo foliklov, pa še dobro podlago (trebušček oz. šlaufke). Je pa drugače to kar normalno. Saj se bo vse počasi umirilo, potem boš pa tako in tako imela trebušček, tak ta lep. Goldy, ja da ne boste res potem pa čakali na pupo. Ampak to je lahko tako hitro, da nikoli ne veš kdaj te čaka ta veseli dan. Reby, o to je pa noro dobro, da vas je samo toliko v MŠ, je veliko bolje. Midva sva hotela začeti hodit na MŠ z jutrišnjim dnem, pa so nama rekli, da imajo že 40 prijavljenih, da ne bo šlo, da so že tu šli čez normativ. Nič, bova šla pa s 17.6., samo moj bo šel lahko samo 2x zraven, ker ima potem že na morju tabore z otroki. Važno, da pride do D dneva nazaj. Ja, kar se pa tiče tega najinega računalnika, ga pa zdaj bolj inetrnetna povezava heca, ker ostalo so poštimal. Mora prijatelj spet pogledat kako in kaj, če ne pa v akcijo. Lisica, ja saj vem, si pripravljena pa nisi. Jaz kar ne dojemam, da imam samo še 7 tednov do konca. Ampak ne bi pa imela nič proti (če bo z otročkom vse O.K.), da rodim kak dan prej, samo da ne bom čez rok, ker baje je tisto čakanje pa res noro. mismis, vidim da si nas mogla iz naftalina ven potegnit in spravit malo višje na seznam. Ja, zdaj ko ni tako vroče gremo š lahko sredi dneva ven, ko pa bo spet vročina ven udarla, bomo pa vse doma zabunkane od jutra do večera. anci banci, ja mava kar enake težave s temi najini jajčniki. Ampak itak, da je treba tud mal na čudeže računat, mal za hec, mal pa zares. V glavnem ne bova prav dolgo čakala, bova šla kmalu v akcijo. zarči moja, itak da si mi vedno v mislih. 12.6. pa pridem v Kongo zaradi tebe in pa Reby, ker bi vaju noro rada spoznala v živo. Pa čeprav mamo 24 ur košarke s petka na soboto, ampak se bodo že znašli brez mene. Če so selani, ko me ni bilo zaradi zdravstvenih težav, me pa v času največjega dela letos ne bo zardi zabave. Je treba mal zažurat, počvekat s takimi fejst pupami kot ste ve.
|