|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
28.5.2009 14:11:17   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: pikicai

ker del štajerske ste kejuser posted image

Pobrežje (europark) user posted image

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
28.5.2009 14:14:26   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Mižek.....

si na netlogu?

ja, ti tudi?

Aha user posted image

ime povej, no pošlji na zs, da se še tam povežema user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
28.5.2009 14:15:52   
pikicai
ja pa ravn včeri smo šli v europark......ja mi smo pa iz Celja......mali je star 9 mesecev, no čez par dni bo :)

uf no pa še ena več k vam bo mal družbo delala....a vse ste na netlogu...user posted image user posted image user posted image

Super, pol se pa le oglašaj...pogosto. user posted image
Sem vidla, da imaš lušnega fantka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolk je star?
Z okolice celja prihajaš?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
28.5.2009 14:16:49   
mižek

uf sploh nism vedla da tale debata obstajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še ena  borni in 86user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, kar pridruži se. user posted image user posted image user posted image user posted image
Žal pa so že vse obupale. Nobeni se več ni tukaj gor za pisat. Tako da sma zdaj ostali bolj ko ne še samo dve. Ampak midve sva zvesti tukaj.
user posted image

user posted image user posted image user posted image , jap sva zvesti svojima letnicamauser posted image user posted image user posted image user posted image  pa seveda ena drugiuser posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
28.5.2009 14:18:39   
mižek

uf no pa še ena več k vam bo mal družbo delala....a vse ste na netlogu...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image dobrodošla, tudi od meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
28.5.2009 14:20:42   
mižek
punce, po moje se bo danes sistem podrl, kako gužvo smo naredile na tej straniuser posted image user posted image
Ni navajena takega navalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
28.5.2009 14:23:21   
mižek

iz prlekijeuser posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
28.5.2009 14:26:41   
smejčica

ja pa ravn včeri smo šli v europark......ja mi smo pa iz Celja......mali je star 9 mesecev, no čez par dni bo
:)

A res. :) Nisem vas nič vidla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hitro mine čas, ala. Rastejo ko solate tile naši sončki.

No, naj se ti predstavim.

Živim na Pobrežju (pri fantu). Drugače pa prihajam iz Radelj. Sem še študentka. Sem letnik 85. Imam prečudovito punčko (Lejlo), ki bo konec meseca stara leto in pol. Kaj te še zanima?user posted image

Sem vidla, da imaš lušnega fantka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolk je star?

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
28.5.2009 14:27:19   
smejčica

uf sploh nism vedla da tale debata obstajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še ena  borni in 86user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, kar pridruži se. user posted image user posted image user posted image user posted image
Žal pa so že vse obupale. Nobeni se več ni tukaj gor za pisat. Tako da sma zdaj ostali bolj ko ne še samo dve. Ampak midve sva zvesti tukaj.
user posted image

user posted image user posted image user posted image , jap sva zvesti svojima letnicamauser posted image user posted image user posted image user posted image  pa seveda ena drugiuser posted image user posted image

Točno tako!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
28.5.2009 14:28:04   
smejčica

punce, po moje se bo danes sistem podrl, kako gužvo smo naredile na tej straniuser posted image user posted image
Ni navajena takega navalauser posted image user posted image user posted image

He, he. Brez skrbi. Včasih nas je blo dosti, pa je šlo lepo skoz. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
28.5.2009 14:28:32   
mižek
hej, že dodala kot prijateljauser posted image user posted image .

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
28.5.2009 14:30:58   
pikicai
in kak ti uspe študij pa družina?

ja pa ravn včeri smo šli v europark......ja mi smo pa iz Celja......mali je star 9 mesecev, no čez par dni bo

A res. :) Nisem vas nič vidla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hitro mine čas, ala. Rastejo ko solate tile naši sončki.

Živim na Pobrežju (pri fantu). Drugače pa prihajam iz Radelj. Sem še študentka. Sem letnik 85. Imam prečudovito punčko (Lejlo), ki bo konec meseca stara leto in pol. Kaj te še zanima?user posted image

Kolk je star?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
28.5.2009 14:33:39   
mižek
user posted image se še nisem pohvalila, sem Gala danes spet uspela uspavat brez vozičkauser posted image user posted image user posted image .
Res vedno lepše znjimuser posted image user posted image , končno sem tudi sama prilezla iz te luknje slabega počutjauser posted image user posted image user posted image .
Smejčica ko čas beži sta najina srčka že eno leto in pol stara, no tebi pa že drugi rasteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
28.5.2009 14:34:34   
pikicai
user posted image user posted image user posted image

iz prlekijeuser posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
28.5.2009 14:37:19   
smejčica

Sem na hitro že pokukala, kak ste simpatični.

Taka lušna družinica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
28.5.2009 14:39:39   
smejčica

in kak ti uspe študij pa družina?

Ma saj gre še zaenkrat. Z veliko mero živcev, al kako naj se izrazim.
Moram pa priznat, da mi je lažje, ker oba z mojim hodiva skupaj in drug drugega spodbujava. Če bi mogla sama hodit, ne bi blo kaj ekstra z mene, sploh ne zdaj, ko pričakujemo še enega. Energije ni več dosti in hb imava zadnje leto, če bo vse, kot mora bit.user posted image

Kolk je star?

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
28.5.2009 14:43:12   
smejčica

user posted image se še nisem pohvalila, sem Gala danes spet uspela uspavat brez vozičkauser posted image user posted image user posted image .
Res vedno lepše znjimuser posted image user posted image , končno sem tudi sama prilezla iz te luknje slabega počutjauser posted image user posted image user posted image .
Smejčica ko čas beži sta najina srčka že eno leto in pol stara, no tebi pa že drugi rasteuser posted image user posted image user posted image

Bravo. Kako, a do sedaj se je samo v vozičku uspaval, al kako? No, mislim...saj to sploh ni tako slabo.
Boš videla, vse lepše bo, ko preguramo to vmesno obdobje.

Meni je blo najlepše takrat, ko še ni hodla sama. Tako da po 9 mesecih je bilo konec uživanja v smislu, da je blo treba toliko bolj pazit. Zdaj je pa spet fajn.

Mižek: koliko ti Gal vse skupaj spi na dan?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
28.5.2009 14:46:14   
mižek

Sem na hitro že pokukala, kak ste simpatični.

Taka lušna družinica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, enakouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
28.5.2009 14:52:43   
mižek

Bravo. Kako, a do sedaj se je samo v vozičku uspaval, al kako? No, mislim...saj to sploh ni tako slabo.

Meni je blo najlepše takrat, ko še ni hodla sama. Tako da po 9 mesecih je bilo konec uživanja v smislu, da je blo treba toliko bolj pazit. Zdaj je pa spet fajn.

Zadnje čase je zelo priden, ponavadi nekje od 2-3 ure, ampak naj povdarim to je res zadnje čase.
No prej sem ga uspavala v vozičku, ker drugače ni šlo, pol pa se mi je v vozičku po eni uri zbudil in sem ga enkrat priklopila na zizo ter dala v pojstlo spat, pa mi je potem še dve uri spal.
No in zato sem ga začela tudi dajat v pojstlo, ker dlje spi, včeraj pa je bil dež pa sva se morala na drug način dat ajat in sva sprobala z božanjem in petjem, pa nama je ratalo, danes pa spet, tako da upam da sedaj tako ostan, ker spi lepše in predvsem dljeuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
28.5.2009 15:08:28   
smejčica

Zadnje čase je zelo priden, ponavadi nekje od 2-3 ure, ampak naj povdarim to je res zadnje čase.
No prej sem ga uspavala v vozičku, ker drugače ni šlo, pol pa se mi je v vozičku po eni uri zbudil in sem ga enkrat priklopila na zizo ter dala v pojstlo spat, pa mi je potem še dve uri spal.
No in zato sem ga začela tudi dajat v pojstlo, ker dlje spi, včeraj pa je bil dež pa sva se morala na drug način dat ajat in sva sprobala z božanjem in petjem, pa nama je ratalo, danes pa spet, tako da upam da sedaj tako ostan, ker spi lepše in predvsem dljeuser posted image

Aja, tako je to. user posted image No, moja se sploh več noče v vozičku vozit. user posted image In tako je že nekaj časa. Je pa res najlažje ja, da je na postelji. Se lahko bolj razkomotijo. user posted image Pri nama je tako, da se vleževa na veliko posteljo,lepo na bok(jaz za njo) ji dam flaško vode in dudo v roko, pa zaspi vmes, ko pije.

Moja pa sedaj spi podnevi od pol ure do eno uro. Tam okrog 12 gre spat. Zvečer gre v posteljo ob pol osmih, omih nekje, vstane pa se ob osmih, devetih. Bomo vidli, kako bo kaj naslednji mesec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
28.5.2009 17:14:28   
mižek

Aja, tako je to. user posted image No, moja se sploh več noče v vozičku vozit. user posted image In tako je že nekaj časa. Je pa res najlažje ja, da je na postelji. Se lahko bolj razkomotijo. user posted image Pri nama je tako, da se vleževa na veliko posteljo,lepo na bok(jaz za njo) ji dam flaško vode in dudo v roko, pa zaspi vmes, ko pije.

Moja pa sedaj spi podnevi od pol ure do eno uro. Tam okrog 12 gre spat. Zvečer gre v posteljo ob pol osmih, omih nekje, vstane pa se ob osmih, devetih. Bomo vidli, kako bo kaj naslednji mesec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja so zanimivi ti naši malčki, se spreminjajo iz meseca v mesec enkrat spijo dlje, drugič majn časa.
No jaz mislim da se tvoja pupika čez noč naspi, saj ti spi po 12 ur, pol pa ji je čez dan dovolj pol urce ali več, jaz upam da bo mali kljub temu, če bo prespal celo noč še po dnevi kaj zadremal, če ne pa bom ga dajala pozneje spat, ker mi čez dan tudi odgovarja, da malo zadremauser posted image user posted image user posted image

Tako sedaj pa pride ati, počasi oz je že na poti, mami pa mora kosilo do konca pripravituser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
28.5.2009 20:59:07   
smejčica

Ma ja ful so zanimivi. Pa kolk majo energije. Nas prav pomladijo (čeprav smo še tako mlade). user posted image Je pa res nekaj najlepšega na svetu, ko imaš družino. user posted image user posted image user posted image
Ja, res je. Moja se čez noč naspi. Hb da smo tako daleč, čeprav je dolgo trajalo, da smo prišli do sem. Je blo pa na čase prav hudo, ker se je toliko zbujala in takrat sem vedno pomislila na to, kaka škoda, da več ne dojim, ker bi jo hitreje pomirila. Pa kaj češ. Smo prestali. user posted image
Je pa res, da mi podnevi več ne spi dosti, ampak sem se kar navadila že na to, saj je tako že lep čas. Mah v pol urce, urci si ravno naberem dovolj energije za potem, ko se zbudi. user posted image Zvečer mi pa paše, da gre prej spat....saj veš, zaradi študija. user posted image
In kaj ste kaj papali danes? Mi smo imeli špagete s polivko. Naša mala je res taki jedec. Ona bi samo jedla, pa jedla....neglede na to, kaj ji ponudimo. user posted image

Evo, grem zdaj. Sem na hitro malo počvekala. Pa jutri spet kaj.

Nočko vsem.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
28.5.2009 22:42:17   
pikicai
ej vsaka čast da lahk študirate zraven svojih beb....in to brez pomoči kake babice......uf.....user posted image user posted image user posted image mene bo mogla šola še kako leto počakat.....je mali tolk živahn, si kr ne predstavljam kak se še pol učiš zraven......user posted image user posted image user posted image bi mogu met dan kr mal več ur no user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
29.5.2009 8:50:52   
mižek
dobro jutro

user posted image user posted image user posted image  smo še zdržali eno noč brez zize, ampak je bil pa malo nemiren, upam da nebo danes prehudo, ker po moje se bo danes naveličal tega da ga mami samo ujčka, zize pa ne da user posted image user posted image

Nič danes ja ati doma, tako da se vam zvečer kaj oglasim, bomo verjetno šli v MB,

lep dan vsem, pa se tipkamo zvečeruser posted image

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
29.5.2009 9:55:05   
smejčica

Dobjo jutro. user posted image

Vidim, da sta bili obe že pridni. Midva z malečko sma pa do devetih ajali. user posted image Zdaj sma se porihtali, pozajtrkovali, ... pa sem vas prišla malo pozdravit. Vstajat se z mojim user posted image nisma rabla nič. Se je pa Lejla vstala ponoči, pa si flaško vzela. user posted image Sem pozabila povedat, da jo zadnji teden, dva navajama na plišeka ponoči(v bistvu ji dava zraven v posteljico medeka, al pa na mizo, pa si ga sama vzame, ko se zbudi). In kako je lušna zjutraj, ko jo vidim objeto z njim. user posted image

Super je, da je danes petek. Ta teden je res hitro minil. Se pozna, ker je moj imel dopust.
Danes sta moja starša odpotovala na Irsko. user posted image Ne vem no, s kom bom pa zdaj te dni čvekala, če mamike ni. user posted image Upam, da se bosta imela fajn, in seveda, da se vrneta živa in zdrava.

Midva imava danes nekaj malega še za šolo naredit, vikend pa bo naš. user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo samo uživali, in študij na stran.user posted image user posted image user posted image
V bistvu naju zdaj čakajo še 4 izpiti (če je ta zadnji narejen, ker še nimamo rezultatov). Bo kar kriza. Pa še na poroko greva vmes, pa polno rojstnih dnevov bo, ... uf.

Kaj še naj povem? Tašča bo tudi letos zaključila s študijem. Je bla pridna. Vse izpite je delala, kot je treba. Za pohvalit!user posted image

Tako, zdaj sem se malo razpisala. Dajta se še vidve....user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Pralni prašek

Katerega uporabljate in ste z njim zadovoljni?

Ariel (42%)

Persil (26%)

Luna (7%)

Faks (1%)

Dash (13%)

trgovinske blagovne znamke (11%)

Število vseh glasov: 9937

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!