Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: detelja kako ste kaj danes? končno spet sonček, ampak se čuti ohladitev...mene pa danes neki grlo boli (no cel teden že pomalem)...ne vem kaj naj naredim že 3 t imam to kao menstruacijo...v torek imam pregled, ampak ne vem če bo kaj iz tega moram poklicat pa vpr. če je to normalno, da že 3 t tako močno krvavim...uporabljam, največji tampon in v pol ure je čist prepojen, še dobr, da uporabljam dnevne vložke, ker drugače bi verjetno bila vsa v krvi no, moram vam povedat, da sva včeraj z dragim prvič preizkusila kako je it od doma brez maje...HUDO ...šla sva na poroko...cel dan sem bila tako nervozna...ko pa sva šla pa so mi kar solze tekle...pol pa me še vsak vpr. kdo pa vama čuva majo, kje pa je, kako pa je prvič brez maje ...čudno in hudo...skoz imaš v mislih, če je vse ok, če spi, če to in ono....no v glavnem pazila jo je moja mama pri nas doma tako, da takoj ko sva prišla domov sva jo lahko vidla...je pa bila baje ful pridna... no, in še ena slikica.... Detelja te čisto razumem. Jaz se moram kar prisilit, da jo dam komu drugemu v naročje (razen očiju seveda), in če sem v drugi sobi kot Ela, sem kar nekam nemirna. Ni kaj, to je povezanost mame z otrokom, saj smo do prvega leta oz. zrcalnega stadija eno. a veš, da imam jaz ta problem tudi...posebej, če jo je treba dat tašči...in pol ji take govori, da bi lahko poleg bruhala pa na wc sedela cel dan pa 1x mi teži, zakaj ji ne dam takoj hrane ne glede kolko časa je minilo od zadnjega obroka, drugič ko bruha pa mi teži zakaj ji dam toliko za jest moji "kufri" se polnijo bom še 1x explodirala in pol če ne bo mir, pol pa res tašči ni pomoči...nekaj časa me je upoštevala zdaj pa k...gleda kaj reče mamica...popi.... Moja tašča tudi ne neha z dudo, čeprav to počne na prijazen način. Pač midva sva se odločila, da ne bo imela dude in ona tako hinavsko reče Eli: Bi imela dudico, a ne? Kao da njo sprašuje. Isto sprašujejo glede krsta, ker Ele ne misliva krstiti, saj pač ne verjameva več v te obrede in se ne misliva iti neke hinavščine ... Na začetku sem se v sebi zelo jezila, češ kaj se vtikajo ... toda sem ugotovila, da ta jeza bolj kot drugim škodi meni. Zato se ne oziram na to, kaj govorijo, jim pač vedno znova lepo odgovorim, da sva se midva tako odločila. Tako da se je moja tašča kar lepo sprijaznila. Če bi pa bila takšna sukos ženska kot tvoja tašča, bi ji pa gotovo vedno "servirala" stavek: Vi ste vzgajali svoje otroke, midva pa vzgajava najino Majo, tako da jo bova vzgojila tako kot midva verjameva, da je najbolje. Zato prosim, da prenehate z nasveti, za katere vas nisem prosila. V glavnem poskušaj čim več različnih taktik, ena bo že palila.
|