tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 detelja točno vem, kako se počutiš - zanimivo je pa pri tem, da so otroci vedno v varstvu pridni, starše nas pa dajejo razni strahovi in skrbi, saj se boš navadila počasi; se pa strinjam s tinaajo, da je pomembno poslušat sebe in raje kdaj ostati doma. ja, men se nic ne zdi narobe otroka pustit v varstvu, ampak ce se mamica ok pocuti s tem in da uziva v svobodi. Jaz prve nisem mogla .. no razlog je bil tudi dojenje, ker ni imela nobenega ritma, vcasih na pol ure vcasih na uro in pol, kaj dost vec lufta ze ni bilo. Se zdaj je ne dam za prespat k babicam.. enostvano ne vidim potrebe po tem- tasca jo itak vidi in sem cist cudna, da je ne dam z njimi na morje Ko bo sama izrazila, da zeli, bo komot sla, dokler pa ne, mi je ljubse tako, ceprav bi vcasih pasalo, da je malo miru Pri diti sem veliko bolj na izi, jo odpeljejo na sprehod, jo pustim za kratek cas, ampak tok kot se meni zdi primerno. No res je, da je dita pac dojena, da je za dalj casa itak ne morem pustiti. Zdaj ko imamo te probleme z dojenjem ugotavljam, da itak ne morem ven za vec kot uro-1,5ure. Ker doji se lepo samo doma, ce smo bili kje, je znorela. In dokelr je tako se bom prilagajala njej. Ninica - ali jo katera prakticira? diti ful pase, da ima nekaj pred nosom.. Pri brini me je bilo tega ful strah, da se pa prav zguzva v ninico in lepo pana. sibam mal pospravit, dokler pupa pana