|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
2.6.2009 9:37:10   
Anonimen
ja sam zakaj pol tojk vn teče če imam pol vseeno premalo mlekauser posted image to mi ni nič jasnouser posted image user posted image user posted image

jz bi šla tud mal vn na sprehod pa ne vem a grem že lahko vn za dle časa al neuser posted image pa še danes je tojk lep vremeuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
2.6.2009 9:43:35   
lake
Ja to tud men ni jasn.

Pomoje greš lahko za ene pol urce ven, samo mal kasnej, ker zdej je še mal premrzl, pa piha. Midve bova šle tud šele čez kakšno urco.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
2.6.2009 9:46:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ja to tud men ni jasn.

Pomoje greš lahko za ene pol urce ven, samo mal kasnej, ker zdej je še mal premrzl, pa piha. Midve bova šle tud šele čez kakšno urco.

ja mogoče bove šle pol popoldne bom videla, saj če grem grem sam mal prd hišo in to je vseuser posted image

midve sve pa zajčice, skačeve iz enga foruma na druzgauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
2.6.2009 9:53:22   
FLASK_A
Evo naju, sva ble mal zunaj na sončkuuser posted image Sem jo zadekala, pa v voziček dala in ji ni nič pihalo. Men je pa pasal mal sončnih žarkov pa ena revija za zravenuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
2.6.2009 9:55:25   
FLASK_A
Vidim, da ne marate roza barveuser posted image Men je pa tako luštna... Jo imam oblečeno v belo in zeleno, pol ji dam pa še roza copatke in je ful luškanauser posted image Al pa je čisto v belem in ji dam roza hlačke. Vsaj nekaj, da ima roza, pa mi je ful cuteuser posted image Drugače me preveč na Jakata spominja, ker je imel iste cunjice. No, vse razen rozastih seveda.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
2.6.2009 9:58:01   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
živjopunce
midve se dojive na vsake tri ure in ji moram dat še dodatekuser posted image sam mi ni jasno zakaj hudiča nimam dovolj mleka če mi po treh urah začne vse vn iz dojk mleko tečt, to mi ni jasno, princeska naša dobi od mene samo 40ml od vsake joške 20ml, pa mi vseeno vn teče po treh urah! ko pa se nehave dojit in k ji moram še 60ml dat dodatka, pa si grem vn spumpat mi pa ne priteče nič, čudno touser posted image user posted image
no zgleda da včeraj ni imela krčev ampak je bla samo tojk lačna, da se je zvijala, jz ba budala misenla da ima krčeuser posted image ko pa sem jo nafutrala se je pa umerila in zaspala, kot da nimam že enega doma, glih tak občutek imam da nimam pojma kaj počnemuser posted image user posted image

a ko se podoji, joka?- al zakaj ji daš dodatekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
2.6.2009 10:04:41   
OliveOyl
Jutro user posted image

I like roza barva...user posted image user posted image  Tudi pr meni se najde kakšen roza kos,pred leti pa nisi našel nič drugega razen roza stvari.user posted image

Mi smo pa še kar uredu spali danes,edin Laura je imela visoko vročino,zdaj je boljše HB nič več ne kuha.Baje pa škrlatinka razsaja v njeni skupini.
Zdaj risanke gleda,Tina pa spi.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
2.6.2009 10:05:15   
maja1488
Kako naj mojo tamalo 'navadim', da spi v svoji postelci. S tavečjo ni blo nikoli problemov, zarja pa renči in se zvija po postelji. Če jo uspavam na rokah in zaspi trdno, jo lahko dam v postelco, pa bo mirno spala. Če jo dam pa budno pa ni šans, da zaspi.

Čakam patronažno, mogoče danes kopamo. Bi šla ful rada ven, pa najbrž ne bom nič šla, ker je tavečja bolna in bo hotla it tudi ona z nama.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
2.6.2009 10:06:55   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Leela
Ali se trebušček masira na golo kožo ali čez obleko?

blue- tudi jaz sem kupila grelec stekleničk v lidlu. Zelo soliden, nič slabši od aventovega.

jz ji k je oblečena masiram kr čez bodije, k je pa slečena jo pa z oljem masiram po trebuščku

men je tud fajn grelec stekleničk... upam da bo vsaj neki cajta zdržu

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
papuaNG - kivi mislim, da se ne sme, ker je alergen, podobno kot jagode in citrusi.

Jst sem že 3x jedla jagode - na našo nima vpliva. Po moje je res odvisno od dojenčka...

itak to je od vsakega dojenčka odvisno...mene pesa rečmo ni napenjala oz Gaje ni napenjala, una cimra v P je mela pa grozne probleme - njen user posted image  je mel pa noge tko pokonc u luft, da če bi ga drgač postavu bi lahk že sam sedel.. se mi je kr smilu k sem ga gledala

Ste se pa načvekale. Kar se hrane tiče irak vsak mal drgač pove, baje banan tud ne smemo, ker zapirajo, tko da pomoje je pr vsaki drgač, mojo napenja tud če ful pazm kaj jem.

A zdej pa nisem povabljenauser posted image , sej prnesem torto user posted image .

Grelca si nisem kupovala, pogrejem v mikrovalovki vodo, postavm not flaško in je hitr topla.

Evo spet alarm, krčki. user posted image

banane mene niso nikol zapirale, tkoda jz jih kr jem.. so pa baje full priporočljive za krčenje maternice... to mi je ena rekla, pa še nek sem prebrala...
aha, če prneseš pa torto pol si pa DOBRODOŠLA user posted image user posted image user posted image
jz mikrovalovke nimam, zato sem si kupila ta grelec.. je pa v 5 min pogreta steklenička na pravo temperaturo

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

CD z uspavankami - jst sem enga dobila zraven telegrama, ma ga še nismo sprobali.

zraven kakšnega telegrama?? jz sem enga dobila še v paketu.. mislim da gor piše Fondkove pesmice al neki podobnega... pa ji ne paše...

http://www.mimovrste.com/artikel/1020988634/slavko-avsenik-ml-sladko-spanckaj-2-glasba-za-dojencke

Tole je prišlo zraven telegrama, ki mi ga je poslala v P prijateljica. Najbrž lahko poleg raznih pliškotov, copatkov in rožic naročiš pri pošti tudi tole. user posted image

aja, od prijateljice telegram.. jz sem pa študirala zraven kakšnega telegrama si dubla cd... in kakšni so komadi?? ja na pošti maš vse živo za dojenčke... vem k sem sama pošiljala kolegicam k so rodile po Sloveniji (primorska, dolenjska - da nisem glih tja hodila v P)

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

no, tole s citrusi je tut čudno, ker mi smo v P drugi dan dobili pomarančo za jest. Prvi dan banano pa vsak dan jabolko. Je blo pa hecno, ker smo vegetarijanci dobili sveže sadje, mesojedi pa vedno kompot user posted image

zanimivo... mi smo mel tud vsak dan kompot... edino kar me je čudilo da smo mel vsak dan okisano solato (korenje, cvetača, pesa)... glede na to da tok odsvetujejo da tega ne jemo zarad krčov user posted image  user posted image  ma sej nisem več pametna... najboljš da nobenga ne poslušam, jem kr hočem, pol bom pa že vidla kaj jo matra in kaj ne..

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Patronažna mi je svetovala naj jo podojim na eni strani, previjem in nato še na drugi strani. Pa rekla je naj jo po podoju mož nosi, ker pri meni mleko voha in bi zato sesala.
Koliko časa je pri vas kaj trajalo, da so šivi nehal bolet, da so odpadli?

jz isto naredim takrat k jo grem previjat, zato ker če jo prej podojim je med previjanjem bolj mirna... pol se proti koncu itak začne dret in zato jo dam še enkrat na joško...
mene šivi niso nč bolel, k saem bla res full lepo šivana. odpadli so pa mislim da nekje v roku 2 tednov al še prej.. se ne spomnim

duda  mi je ne maramo uporabljat... k nočem da se na dudo navadi, ker pol jih je dost težko odvadit... dudo ji dam k je res nuja - to je mogoče 1x na dan, pa še to ji dam za kratek čas...

IZVIRNO SPOROČILO: zmajama

blueeyes,  ja tisto na slikci je pes odzadaj. Mal še je ljubosumen in bi se kar igral, ko imaš malega v rokah. Drugač pa je ful zaščitniški ko pride kdo na obisk in gre malega pogledat, mora bit takoj poleg pa varovat, da mu ne bi kateri kaj naredil user posted image . Pa tud ne laja več ko se mali joka.

jz pa zdej opažam da sea maček uleže zraven ležalnika k je naša notr in pol vahta.. k gre kdo mimo kr grdo pogleda user posted image  user posted image  prava čuvajka tale maca.. upam da bo še dolgo naš član

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Ja, danes je Urban dopolnil 3 tedne.user posted image

čestitke... kok gre hitro... naša ma pa dons 4 tedne in 2 dni...

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Kako citirate večkrat izvirno sporočilo v en post????

tisto sporočilo k bi rada citirala klikneš citiraj, potem vse skupaj kopiraš in objaviš v tistem postu k pišeš, to je vsa umetnost

živjo punce

midve se dojive na vsake tri ure in ji moram dat še dodatekuser posted image sam mi ni jasno zakaj hudiča nimam dovolj mleka če mi po treh urah začne vse vn iz dojk mleko tečt, to mi ni jasno

fora ni v tem da ti nimaš dovolj mleka... to so men zdej razložili.. men je tud vn teku, pa je skoz jokala... odvisno je od tega kr ti poješ - dovolj kakovostno hrano da je močnejše mleko... jz sem tist dan k mi je ena to povedala skuhala polento... mala se je po 5 minutah dojenja ulegla in zaspala za 4 ure, prej se je pa na 15 min zbujala... probi mal mastno hrano pojest - pa ne preveč

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
2.6.2009 10:09:04   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Kako naj mojo tamalo 'navadim', da spi v svoji postelci. S tavečjo ni blo nikoli problemov, zarja pa renči in se zvija po postelji. Če jo uspavam na rokah in zaspi trdno, jo lahko dam v postelco, pa bo mirno spala. Če jo dam pa budno pa ni šans, da zaspi.

Čakam patronažno, mogoče danes kopamo. Bi šla ful rada ven, pa najbrž ne bom nič šla, ker je tavečja bolna in bo hotla it tudi ona z nama.

pr moji je isto... mi more zakomirat na rokah da jo položim v pojstlo.. drgač se začne dret in nikakor jo umirit - razn z joško seveda

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
2.6.2009 10:09:47   
OliveOyl
maja naša ima tud en senzor na riti,ki se sproži takoj ko jo položim v zibelko user posted image user posted image , mora res trdno spat,da jo dam not,drugače ni šans.

mi se vsak večar dajemo spat 2 uri,če rata.najprej kaka,potem je pa zaspi..pol pa kupček podre se pa zbudi..user posted image  pa spet je pa gleda,po se pokaka..začaran krog..bog ne daj da jo no vzame,začne kričat.drugače malo joka,bolj jamra pa stoka kr nekaj.pol končno enkrat rata.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
2.6.2009 10:11:21   
Blueeyes
joj kakšne cort stvari majo...

http://www.alooo.si/index.php?option=com_oziogallery&Itemid=37

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
2.6.2009 10:16:59   
Anonimen

živjo punce

midve se dojive na vsake tri ure in ji moram dat še dodatekuser posted image sam mi ni jasno zakaj hudiča nimam dovolj mleka če mi po treh urah začne vse vn iz dojk mleko tečt, to mi ni jasno

fora ni v tem da ti nimaš dovolj mleka... to so men zdej razložili.. men je tud vn teku, pa je skoz jokala... odvisno je od tega kr ti poješ - dovolj kakovostno hrano da je močnejše mleko... jz sem tist dan k mi je ena to povedala skuhala polento... mala se je po 5 minutah dojenja ulegla in zaspala za 4 ure, prej se je pa na 15 min zbujala... probi mal mastno hrano pojest - pa ne preveč

mastno hrano user posted image user posted image user posted image kaj pa vem sej jem vse po vrsti nič ne šparam, da ne bi jedla, jem vseuser posted image pa še vedno ni, no pol je pa fora v tem da moje mleko ni dovlj hranljivo in mora še vedno dobivat AMuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1138
2.6.2009 10:17:07   
lake
Pri naši ne pride upoštev da bi pet minut čakala, da bi se ji flaša pogrela, ker treba takoj, v mikrovalovki je voda zlo hitr vroča, in se tud flaška hitr pogreje.

Za spanje jo pa sploh zvečer dam v pojstlo in pustim da sama zaspi, ker če jo bom navadla po rokah nost jo bom skoz. Mal jamra, se premetava, in pol vedno po 10 minutah zaspi.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
2.6.2009 10:19:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

živjopunce
midve se dojive na vsake tri ure in ji moram dat še dodatekuser posted image sam mi ni jasno zakaj hudiča nimam dovolj mleka če mi po treh urah začne vse vn iz dojk mleko tečt, to mi ni jasno, princeska naša dobi od mene samo 40ml od vsake joške 20ml, pa mi vseeno vn teče po treh urah! ko pa se nehave dojit in k ji moram še 60ml dat dodatka, pa si grem vn spumpat mi pa ne priteče nič, čudno touser posted image user posted image
no zgleda da včeraj ni imela krčev ampak je bla samo tojk lačna, da se je zvijala, jz ba budala misenla da ima krčeuser posted image ko pa sem jo nafutrala se je pa umerila in zaspala, kot da nimam že enega doma, glih tak občutek imam da nimam pojma kaj počnemuser posted image user posted image

a ko se podoji, joka?- al zakaj ji daš dodatekuser posted image

joka glih ne, no ja jambra in išče da bi še jedla, pr men pa mi zmanjka, tako da ji moram še dodajat in ji dam dodatek, pol pa v miru spi tri ure in spet ponovim vajo, najprej pri meni in potem po flaškiuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
2.6.2009 10:19:37   
lake
Ne vem, če glih ni hranjlivo mleko, ker se itak spreminja iz podoja v podoj, včasih ma več vode, včasih manj, itak je ovisno tud od tega kaj ješ. Sej bo, mleko se itak dela tri tedne, tko da mal počakej, ne obupej, men se je v treh tednih sicer precej povečala doza izčrpanega, samo vseen premalo, sploh ker hoče vsak dan več jest.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
2.6.2009 10:21:09   
Anonimen
Pri naši ne pride upoštev da bi pet minut čakala, da bi se ji flaša pogrela, ker treba takoj, v mikrovalovki je voda zlo hitr vroča, in se tud flaška hitr pogreje.

jz sem si pa kupila grelec vode in je v dveh minutah voda zavreta tako da jo sam mal uklopim za par sekund in je dovolj topla za AM tako da tiste dve sekundi že počakauser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1142
2.6.2009 10:23:24   
Anonimen

Ne vem, če glih ni hranjlivo mleko, ker se itak spreminja iz podoja v podoj, včasih ma več vode, včasih manj, itak je ovisno tud od tega kaj ješ. Sej bo, mleko se itak dela tri tedne, tko da mal počakej, ne obupej, men se je v treh tednih sicer precej povečala doza izčrpanega, samo vseen premalo, sploh ker hoče vsak dan več jest.

sej v tem je problem mleko se že veča količinsko sam problem je v tem ker iz tedna v teden zahteva več in moja predelava ni očitno zmožna količinsko tojk pridelat, in da je tud dovolj hranljivouser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1143
2.6.2009 10:31:44   
FLASK_A
cveka, pol pa nevemuser posted image očitno res ostane lačna... boo...

punce, kaj lako jemo k polenti? kakšno omako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
2.6.2009 10:32:03   
lake
Sej bo, ne se sekirat, jst sm se nahala, samo pro moji je bil problem, da je dost zgodej ugotovila da iz flaše boljš teče, in mi iz dojke noče vlečt, oz. rata čist živčna, tko da si mleko črpam, in ga pri  obroku zmešam  z Aptamilom. Si pa sčrpam tko da mam za en obrok vnaprej prpravljenga v hladilniku. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
2.6.2009 10:49:20   
Anonimen
se vam lahko pridružim ? user posted image

ampak tole prebrat 45 strani - a ste nore ?

ker sem bolj pri takomotih - bi kakšen povzetek naredili ? user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1146
2.6.2009 10:50:49   
mama11
mi ni jasno zakaj hudiča nimam dovolj mleka če mi po treh urah začne vse vn iz dojk mleko tečt,

Zakaj pa ne črpaš po 1,5-2 urah? S tem bi spodbudila tvorbo mleka, pa še dodaš ji lahko po flaški po dojenju.

mastno hrano user posted image user posted image user posted image kaj pa vem sej jem vse po vrsti nič ne šparam, da ne bi jedla, jem vseuser posted image pa še vedno ni, no pol je pa fora v tem da moje mleko ni dovlj hranljivo in mora še vedno dobivat AMuser posted image

Ali jo dojiš na obeh straneh? Na eni dojki mora biti dovolj dolgo, da pride do mastnega mleka. Začetno mleko je vedno najprej za odžejat.

Mi smo danes vsi trije ful bolje spali, Julija v košku user posted image user posted image . Očitno so vaje včeraj čez dan pomagale. HB, zdaj moramo samo še vztrajati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
2.6.2009 10:57:22   
copka

živjo punce

no danes ponoči se mi je pa maščevalo pucanje, in ne pucam nič več samo še počivam in user posted image rihtam to je pa vse za nadaljnih dva tednauser posted image

za seznamček: 1. pregled imave 26.6user posted image user posted image user posted image

copka a hodiš že kaj ven z sebatianom , midve sve včeraj ble prvič, danes če bo vse vredu greve tud vn za kakšne pol ure več pa neuser posted image

zdaj pa vprašanje kdaj ste šle prvič na daljši sprehoduser posted image

l.p.

Pri nas odma imamo FULL HOUSE!user posted image

V nedeljo je prisel najprej Sebastianov pradedek. Je rekel, da si ga zeli videt, potem pa tudi ce umre (star je 91 let, pa fajn zgleda in mi grejo taki stavki ful na zivceuser posted image  ).
Potem sta prisle stara mama in teta... stara mama je zacela z istim stavkom kot pradedekuser posted image  In vceraj ko sem dojila sta onedve kuhale v moji kuhinji, pa so me non stop hodili sprasevat... kje imas uno, kje mas tisto, kam ti dam to posodo, a ti to pomijem, a lahko uno...user posted image  sem bila ze ful zivcna, tamau ni hotel spat... mi je popoldne slo od vsega ze na jok, cist sem bila razdrazena.user posted image  Pol je prisla se tasca... ma sej je blo kar pestrouser posted image  
Danes je se moj sel v sluzbo, teta je ze na letalu na poti domov, sedaj sem pa sama s staro mamouser posted image  Kaksen miruser posted image

Cveka- sva sla z mojim enkrat en kratek sprehod 30min... sem mislila, da me bo pobralouser posted image  Se vozicek sem po ravnem komaj potiskala. Sem razmisljala, da HB, da je bil moj zraven, ker sem bila ful svoh (itak, se mi na trenutke zdi, da se mi vrti). Zdej pa tukaj tok piha, da me mine it ven, ampak danes bi rada sla en krog. En dan pridem do tebe- tok bom ze zmoglauser posted image
Sem pa danes sanjala, da sem prisla k tebi na obisk in si me nadrla, ker se nisem sezula na zadnji stopnici, ker si tla ravno pomilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vprasanje: A so kaksni predpisali kaksno zelezo ali kaj podobnega? Ker jaz se na trenutke pocutim cisto svohuser posted image  Pa ta cisca... je zgledalo da se koncuje, pa je je spet vec.user posted image

Polivanje- moj se samo doji in moram potrkat, da ne polivauser posted image  Mu niti ne dajem ostalih tekocin, ker se mora fajn najest, ker je tak velikan in veliko rabi. Ful pa kakca pa lula.

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
2.6.2009 11:02:32   
Anonimen
copka HB nimam stopnicuser posted image user posted image user posted image nč zdej moram pa res jit tamalo nafutrat se že dere ne sam jokauser posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
2.6.2009 11:33:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: copka

Vprasanje: A so kaksni predpisali kaksno zelezo ali kaj podobnega? Ker jaz se na trenutke pocutim cisto svohuser posted image  Pa ta cisca... je zgledalo da se koncuje, pa je je spet vec.user posted image

meni so rekli, da naj jem hrano polno železa, ker ga imam na min.....zaenkrat pijem floradix floravital in kar pomaga....

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.