Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Ali se trebušček masira na golo kožo ali čez obleko? blue- tudi jaz sem kupila grelec stekleničk v lidlu. Zelo soliden, nič slabši od aventovega. jz ji k je oblečena masiram kr čez bodije, k je pa slečena jo pa z oljem masiram po trebuščku men je tud fajn grelec stekleničk... upam da bo vsaj neki cajta zdržu IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Leela papuaNG - kivi mislim, da se ne sme, ker je alergen, podobno kot jagode in citrusi. Jst sem že 3x jedla jagode - na našo nima vpliva. Po moje je res odvisno od dojenčka... itak to je od vsakega dojenčka odvisno...mene pesa rečmo ni napenjala oz Gaje ni napenjala, una cimra v P je mela pa grozne probleme - njen je mel pa noge tko pokonc u luft, da če bi ga drgač postavu bi lahk že sam sedel.. se mi je kr smilu k sem ga gledala IZVIRNO SPOROČILO: lake Ste se pa načvekale. Kar se hrane tiče irak vsak mal drgač pove, baje banan tud ne smemo, ker zapirajo, tko da pomoje je pr vsaki drgač, mojo napenja tud če ful pazm kaj jem. A zdej pa nisem povabljena , sej prnesem torto . Grelca si nisem kupovala, pogrejem v mikrovalovki vodo, postavm not flaško in je hitr topla. Evo spet alarm, krčki. banane mene niso nikol zapirale, tkoda jz jih kr jem.. so pa baje full priporočljive za krčenje maternice... to mi je ena rekla, pa še nek sem prebrala... aha, če prneseš pa torto pol si pa DOBRODOŠLA jz mikrovalovke nimam, zato sem si kupila ta grelec.. je pa v 5 min pogreta steklenička na pravo temperaturo IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lananai CD z uspavankami - jst sem enga dobila zraven telegrama, ma ga še nismo sprobali. zraven kakšnega telegrama?? jz sem enga dobila še v paketu.. mislim da gor piše Fondkove pesmice al neki podobnega... pa ji ne paše... http://www.mimovrste.com/artikel/1020988634/slavko-avsenik-ml-sladko-spanckaj-2-glasba-za-dojencke Tole je prišlo zraven telegrama, ki mi ga je poslala v P prijateljica. Najbrž lahko poleg raznih pliškotov, copatkov in rožic naročiš pri pošti tudi tole. aja, od prijateljice telegram.. jz sem pa študirala zraven kakšnega telegrama si dubla cd... in kakšni so komadi?? ja na pošti maš vse živo za dojenčke... vem k sem sama pošiljala kolegicam k so rodile po Sloveniji (primorska, dolenjska - da nisem glih tja hodila v P) IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG no, tole s citrusi je tut čudno, ker mi smo v P drugi dan dobili pomarančo za jest. Prvi dan banano pa vsak dan jabolko. Je blo pa hecno, ker smo vegetarijanci dobili sveže sadje, mesojedi pa vedno kompot zanimivo... mi smo mel tud vsak dan kompot... edino kar me je čudilo da smo mel vsak dan okisano solato (korenje, cvetača, pesa)... glede na to da tok odsvetujejo da tega ne jemo zarad krčov ma sej nisem več pametna... najboljš da nobenga ne poslušam, jem kr hočem, pol bom pa že vidla kaj jo matra in kaj ne.. IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Patronažna mi je svetovala naj jo podojim na eni strani, previjem in nato še na drugi strani. Pa rekla je naj jo po podoju mož nosi, ker pri meni mleko voha in bi zato sesala. Koliko časa je pri vas kaj trajalo, da so šivi nehal bolet, da so odpadli? jz isto naredim takrat k jo grem previjat, zato ker če jo prej podojim je med previjanjem bolj mirna... pol se proti koncu itak začne dret in zato jo dam še enkrat na joško... mene šivi niso nč bolel, k saem bla res full lepo šivana. odpadli so pa mislim da nekje v roku 2 tednov al še prej.. se ne spomnim duda mi je ne maramo uporabljat... k nočem da se na dudo navadi, ker pol jih je dost težko odvadit... dudo ji dam k je res nuja - to je mogoče 1x na dan, pa še to ji dam za kratek čas... IZVIRNO SPOROČILO: zmajama blueeyes, ja tisto na slikci je pes odzadaj. Mal še je ljubosumen in bi se kar igral, ko imaš malega v rokah. Drugač pa je ful zaščitniški ko pride kdo na obisk in gre malega pogledat, mora bit takoj poleg pa varovat, da mu ne bi kateri kaj naredil . Pa tud ne laja več ko se mali joka. jz pa zdej opažam da sea maček uleže zraven ležalnika k je naša notr in pol vahta.. k gre kdo mimo kr grdo pogleda prava čuvajka tale maca.. upam da bo še dolgo naš član IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Ja, danes je Urban dopolnil 3 tedne. čestitke... kok gre hitro... naša ma pa dons 4 tedne in 2 dni... IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Kako citirate večkrat izvirno sporočilo v en post???? tisto sporočilo k bi rada citirala klikneš citiraj, potem vse skupaj kopiraš in objaviš v tistem postu k pišeš, to je vsa umetnost IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 živjo punce midve se dojive na vsake tri ure in ji moram dat še dodatek sam mi ni jasno zakaj hudiča nimam dovolj mleka če mi po treh urah začne vse vn iz dojk mleko tečt, to mi ni jasno fora ni v tem da ti nimaš dovolj mleka... to so men zdej razložili.. men je tud vn teku, pa je skoz jokala... odvisno je od tega kr ti poješ - dovolj kakovostno hrano da je močnejše mleko... jz sem tist dan k mi je ena to povedala skuhala polento... mala se je po 5 minutah dojenja ulegla in zaspala za 4 ure, prej se je pa na 15 min zbujala... probi mal mastno hrano pojest - pa ne preveč
|