|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
1.6.2009 15:17:09   
PapuaNG
hm,meni je patronažna za zeleno solato rekla, da ni panike. Odsvetovala je paradižnik, papriko (svežo), kumare (za paradižnik in papriko mislim da zaradi alergenosti), stročnice itd. Za sadje je rekla, da banane, jabolka komot, pomaranče raje ne user posted image (kriza zame, ker sem navajena vsak dan piti sok iz agrumov), pa še neko sadje, sem pozabla user posted image . Aja, lubenice tut lahko. Češnje raje ne. Moram jo še za kivi vprašat.

Aja, mojmu pri krčih pomaga masaža trebuščka v smeri urinega kazalca - to pomaga tudi nam starejšim, če imamo težave s prebavo user posted image No, pa crkljanje pomaga (imam filing, da me včasih že malo izsiljuje in se dere tut, ko ga ne zvijauser posted image )

no, zdej pa alarm

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
1.6.2009 15:19:08   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

DOBRO JUTRO

BLUE ti kar povej kdaj se dobiva jaz sem skoz doma...user posted image ...pa še jaz dam za en plato pa lahko še kakšna pride...lake mogoče user posted image ...user posted image user posted image user posted image  

ne ne, lake pa ne... k nama bo skomine delala... ona bo mela cel plato zase, midve si bova mogle pa enga delit user posted image  user posted image

Tanja_ jz tud mojo božam pod brado k vidm da hoče zaspat... k sae mi je ud ne da met po 1 uro in več na joški.. tko da zdej jo mam po 10-30 min... tko da mi je to cool.. pa zbuja se mi pol na 3 ure... edin zdej k jo krči matrajo pa spi po pol ure in se zbuja.. včas še prej.. se ti pa res splača kupit črpalko če maš svoje mleko, brezveze da bi ji dodatke dajala.. kaj pa patronažna - a ti ni dala nobenga nasveta?? mene je gledala kako dojimo, pa je rekla da naša sesa k nora user posted image  a pa je blo tko že v porodnišnici - ti tud tm niso nič svetovale?? sej se bo vse normaliziralo, boš vidla... samo malo traja

grelec stekleničk jz sem si ga glih zdej v četrtek kupila v Lidlu, pa je res dobr... ji čajčka pogrejem tko da ga pol pije

črpalka ja Aventovo full hvaljo.. jz sem jo mela sposojeno.. tko da sem enkrat probala... pa je drugač res fajn..

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
ne, zdaj imam ful malo rjavega izcedka... user posted image pa ti?
samo vonj mi je pa user posted image tudi ko se umijem, si še vedno smrdimuser posted image

joj men gre tud vonj na živce.. čista pridem vn s kopalnice pa že smrdi user posted image  komi čakam da mine... mam pa tud jz še malenkost rjavo.. krvavo ni več.. v bližino mojga sploh nočm v kratkih hlačah da ne bi kej prsmrdelo vn.. tko da revež še čaka na user posted image

zmajama čestitke za tegale zmajčka.. user posted image user posted image  a je to pes za njem?? kako se razumeta?? naši mački sae kr meša k začne Gaja kričat... kr k vratom laufa da jo vn spustimo - revca
user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Veš da pridem na pivo, vidve plato, jst tortice user posted image .

Tanja a si prepričana, da maš dovolj mleka. Probej si res izčrpat, da boš vsaj vedla pri čem si. Jst mam chiccovo črpalko in sm zlo zadovoljna z njo, še zlo lahko se jo čisti.

mmm sliš se zlo dobr...zmenjen pol user posted image ...samo še datum in uro 

jz tud za tortice user posted image  user posted image

cveka jz sem bla prvič na daljšem sprehodu (cca 1 uro in pol) mislim da v drugem tednu k sem bla doma... k je blo tko lepo vreme pa sonček, da nism mogla bit več doma
men je tud jota boljša z repo kot pa z zeljem.. mm kaj je že dolg nisem jedla...

OliveOyl naša tud skoz poliva... tko da jo tud jz preoblačm ker je skoz mokra... tud slinček ji ne pomaga user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
drgač pa moja se ne odziva na klasiko.. ji ni niti mal všeč... user posted image

moj Luka -tavečji ni šlivil klasiko pet posto (saj meni tudi ni všeč). Enkrat je pa na sepulturo (ena treš skupina niti ne vem kako se napiše) čist utihnil. Mi je kolegica rekla, da je nekje brala da dojenčke rock in metal pomijata user posted image . Očitno tudi opera deluje.

oo na Sepulturo.. ja ja, poznam... sem včas to poslušala user posted image  user posted image  uh kje so te časi... ja jz moji rolam italijansko glasbo k je men full všeč, tko da je tud kr dost mirna...

olive pol je najbrž z to posebno salamo isto kot ti narediš z šunko...ali pa če na ponvi samo popečeš pomoje...

jz tus s poli to delam občasno... k se mi res zalušta

Neža7 dobrodošla še tukaj

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Ja, ključno pa pozabim. Včeraj je končno odpadel popek, patronažka je danes vagala in smo na 3.670 g (v petek 3.535), v četrtek se kopamo user posted image , danes gremo pa lahko za kratek čas že ven user posted image user posted image

super - uh, pridno grejo kg gor... oz g.. za kg je še prekmalu user posted image user posted image

krči jz sem v soboto jedla pečene paprike... k jih naravnost obožujem... v nedeljo sem prdela, zvijal me je, drisko sem mela, da niti ne omenim kako je zgledala Gaja... revca se mi je tok smilila.. nisem vedla da paprik ne smem user posted image ... sicer se bom pa sprot učila kaj lahko in kaj ne.. men je patronažna rekla da nej se izogibam stročnicam, zelenim jedem, surovemu sadju in zelenjavi, ... to je blo to

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

CD z uspavankami - jst sem enga dobila zraven telegrama, ma ga še nismo sprobali.

zraven kakšnega telegrama?? jz sem enga dobila še v paketu.. mislim da gor piše Fondkove pesmice al neki podobnega... pa ji ne paše...

Tisa je pa danes dobila pošto! Zdravstveno kartico! user posted image

bravo.. jz pa še kr čakam na našo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
1.6.2009 15:21:17   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

hm,meni je patronažna za zeleno solato rekla, da ni panike. Odsvetovala je paradižnik, papriko (svežo), kumare (za paradižnik in papriko mislim da zaradi alergenosti), stročnice itd. Za sadje je rekla, da banane, jabolka komot, pomaranče raje ne user posted image (kriza zame, ker sem navajena vsak dan piti sok iz agrumov), pa še neko sadje, sem pozabla user posted image . Aja, lubenice tut lahko. Češnje raje ne. Moram jo še za kivi vprašat.

Aja, mojmu pri krčih pomaga masaža trebuščka v smeri urinega kazalca - to pomaga tudi nam starejšim, če imamo težave s prebavo user posted image No, pa crkljanje pomaga (imam filing, da me včasih že malo izsiljuje in se dere tut, ko ga ne zvijauser posted image )

no, zdej pa alarm

kako različno govorijo patronažne.. men je strogo odsvetovala solato in jabolka, citruse pa itak da niti povohat ne smem user posted image  men se pa tok luštajo..

maseram pa tud jz trebušček skoz moji.. pa ji pul paše, pa takrat se full s prdi in poserje.. pa tud izraz na obrazu dobi čist drugačen - je prov zadovoljna

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
1.6.2009 15:24:13   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no jote nisem naredila sem se spolnila da fižol napenja in da zauser posted image ni glih dobrouser posted image , sem naredila sam lahko repo

rabim pa zdajle nujno pomoč, kere jedi so še zraven fižola ki povzročajo krče, mi je prej tojk jokala od krčev jz pa nevem kaj sem kej tazga pojedla da bi mela krče prosim za pomoč, nekje je bil sezna ki je bilo napisano pa ga ne najdemuser posted image user posted image

NA POMOČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pazi se tudi mastnih stvari (krofi, mastni rogljiči)- mojo to ful matra... Vse, kar je kislo (zelje, kis, limone,...) in sveže sadje (lahko pa kuhano v kompotu)
Nekatere pravijo, da tudi mleka ne smejo... Poskušaj, boš videla, kaj jo matra in kaj ne.

Mojo zelena solata ne moti, gres, jajca, salame, rogljički, mleko in mlečni izdelki, smetana, marmelade, med, čaji, rdeča pesa, hrenovke, grah, korenje, pire krompir, juhe, lubenicouser posted image user posted image ... Vse to LAHKO jem.

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 1.6.2009 15:25:47 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
1.6.2009 15:26:20   
Dudica1
Tudi naš Maj ima že dolgo zdravstevno kartico...user posted image ...zdaj morava pa še osebno dat delat pa še slikat se prej it...user posted image

No jutri grem pa spet na rudnik mal prečekirat,sm dobla bone od BC pa grem pogledat za voziček marelo za v avto...pa še mal okrog upam da ne bo vroče...
Aja bo kera na rudniku ali v btc-ju?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
1.6.2009 16:25:14   
Dudica1
jaz grem pa zdaj na sestanek v vrtec...user posted image ...upam da bo čimprej konc

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
1.6.2009 16:30:12   
Leela
papuaNG - kivi mislim, da se ne sme, ker je alergen, podobno kot jagode in citrusi.

nasveti glede dojenja - v Postonjski porodnišnici skoraj ne dobiš uporabnega nasveta, če imaš težave. Jaz sem prvič ful "težila", vsaki sestri posebej razlagala pa drugega kot nastavek ali dodatek ne dobiš. Tam bi res rabili enega svetovalca za dojenje. Patronažna pa no comment, samo potrudite se, reče.

dudi fajn se imej na šopingu

Ali se trebušček masira na golo kožo ali čez obleko?

blue- tudi jaz sem kupila grelec stekleničk v lidlu. Zelo soliden, nič slabši od aventovega.

mama11 - jaz sem mojega prvega tako navajala na košek, da sem košek guncala. Se ni nič navadil, pri 4. mesecih je brez problema šel v navadno posteljico, 1. mesec pa je večinoma spal na tavelki postelji.

So pa otroci tako različni. Luka je skoz jokal, imel krče. Tudi midva sva se menjala na 3 ure, podnev in ponoč da si lahko ohranil mirne živce. Sem mislila, da me bo kap zadela. Na kakšen morje ali počitnice sploh nisem mislila, samo postlo sem vidla. Zdaj Filip pa je čist drugačen. V enem mesecu skupaj je jokal manj kot Luka v enem dnevu (ZAENKRAT da se mi ne bo maščevalo in se bo vse obrnilo, trkam user posted image )

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
1.6.2009 16:31:43   
maja1488
Eno neumno vprašanje: a kot krče zaradi tega kar ste pojedle mislite na tisto kričanje, ki se ne neha al na napenjanje in renčanje?

Moja namreč parkrat na dan renči in se napenja, kot da nebi mogla pokakat. To traja par minut, pol je par ur mir, pa spet... Joka pa ne. A to pomeni, dda ji ne paše kaj kar sem jaz pojedla?

Se sliši smešno, ker je to moj drugi otrok, pa nimam pojma. Sam s prvoo nisem imela nobenih problemov.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
1.6.2009 16:38:49   
Leela
črevesni krči - v bistvu gre še za nezrelost črevesja. Mojega ful napenja in črviči. Kot recimo tebe če kaj čudnega poješ. Se pa ful težko sprda, ker ti tamali namesto, da bi se sprostili in prdnli še bolj rito skup stisnejo. Moj recimo začne sredi spanja jokat, se zbuja skoz...potem pa prdne in je vredu, če je. kakšen dan je vredu, kakšen pa ga cel dan črviči.
Tisto večurno dretje zvečer pa še ne vejo kaj povzroča. eni pravijo nedozorel živčni sistem in so otroci preveč vzburjeni in se ne znajo pomirt. Jaz mislim, da jih zvija v trebuhu, ampak ker se tolk derejo ratajo še toliko bolj razdraženi in ne nehajo. Zato pa pomagajo razne sladke kapljice na dudo, ker jih to umiri.

maja1488 - mislim, da tvoja nima krčev, mogoče jo takrat malo pomatra prebava. Moja teorija user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
1.6.2009 18:18:35   
Anonimen
aha to pomeni da ne smem jest skoraj ničuser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
1.6.2009 18:26:00   
lananai
papuaNG - kivi mislim, da se ne sme, ker je alergen, podobno kot jagode in citrusi.

Jst sem že 3x jedla jagode - na našo nima vpliva. Po moje je res odvisno od dojenčka...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
1.6.2009 18:27:58   
lake
Ste se pa načvekale. Kar se hrane tiče irak vsak mal drgač pove, baje banan tud ne smemo, ker zapirajo, tko da pomoje je pr vsaki drgač, mojo napenja tud če ful pazm kaj jem.

A zdej pa nisem povabljenauser posted image , sej prnesem torto user posted image .

Grelca si nisem kupovala, pogrejem v mikrovalovki vodo, postavm not flaško in je hitr topla.

Evo spet alarm, krčki. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
1.6.2009 18:29:10   
lananai

aha to pomeni da ne smem jest skoraj ničuser posted image

Jst bi probala postopoma jest kakšne stvari, da bi vidla, če vpliva nanjo. Sem že povedala, da jem vse in mislim, da zaenkrat nima vpliva nanjo. Edino en dan jo je malo matralo, je skor cel dan jokala. Sem pomislila, da je mogoče krivo pohanje... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
1.6.2009 18:32:44   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

CD z uspavankami - jst sem enga dobila zraven telegrama, ma ga še nismo sprobali.

zraven kakšnega telegrama?? jz sem enga dobila še v paketu.. mislim da gor piše Fondkove pesmice al neki podobnega... pa ji ne paše...

http://www.mimovrste.com/artikel/1020988634/slavko-avsenik-ml-sladko-spanckaj-2-glasba-za-dojencke

Tole je prišlo zraven telegrama, ki mi ga je poslala v P prijateljica. Najbrž lahko poleg raznih pliškotov, copatkov in rožic naročiš pri pošti tudi tole. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
1.6.2009 18:45:36   
PapuaNG
no, tole s citrusi je tut čudno, ker mi smo v P drugi dan dobili pomarančo za jest. Prvi dan banano pa vsak dan jabolko. Je blo pa hecno, ker smo vegetarijanci dobili sveže sadje, mesojedi pa vedno kompot user posted image

Mi je celo uspelo kosilo skuhat IN pojest in še vedno spi. Le do kdaj user posted image se grem še jst pridružit drnjohanju...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
1.6.2009 19:13:56   
Tanja_
Sej ne morem verjet. Danes je čist drugače kot včeraj. Hana spi, dojiva se na 2 in pol uri, lula in kaka. Kaj je bil najbrž problem- to, da nisem probala nič druzga ji dat kot joško. Je prišla dopoldan patronažna in sva se ravno dojili. Na eni strani je ravno končala in sem jo vmes dala možu,da se zmenim s patronažno. Je začela jokat in jo je crklal, nosil okoli, pol ji je pa dal dudo in...- TIŠINA. Očitno se je samo hotla crklat.Si pa moram vseeno črpalko kupit, ker me dojke ful tiščijo. Joj, kok je svet lepši, k se človek lahko tud malo usede, si odpočije. Upam, da bo šlo tako naprej(trkam).
Patronažna mi je svetovala naj jo podojim na eni strani, previjem in nato še na drugi strani. Pa rekla je naj jo po podoju mož nosi, ker pri meni mleko voha in bi zato sesala. Pa da če po 10 minut skupaj vleče(tko je blo zjutrej), da se sigurno naje.
Za hemeroide bom poskusila Hemoclin gel. Pa hrastovo lubje mi je svetovala za šive- sem si že nardila obkladek. Koliko časa je pri vas kaj trajalo, da so šivi nehal bolet, da so odpadli? Dons nama je kosilo skuhala moja zlata mami, sta bla prej z očijem na obiskuuser posted image
Patronažna nam je pa dala dovoljenje že za it ven, tko da smo bli prej na balkonu, jutri pa gresta z možem vozičkat. Jst še ne bom šla, k sm še kr utrujena in tud šivi me bolijo. Sem iz P komaj prišla do stanovanja, ker sva v 3. nadstropju brez lifta.Sem skoz z levo nogo najprej gor stopila, k nisem mogla izmenjaje, kot en Herr Flick sem bla.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
1.6.2009 19:26:46   
Tanja_
Aja, pa še tole: prvi pregled imava 29.06.2009.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
1.6.2009 19:42:43   
zoja10
Bravo Tanja za uspešen danuser posted image user posted image  vsak dan boš sigurnejša in bo še boljšeuser posted image  le pogumno...
Duda pa res HB da obstaja....tudi pri nas je blo pestro dokler nismo dude uporabljali...user posted image

mi gremo jest in pol kopat, jutri pa h pediatru user posted image

lahko in mirno noč....user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
1.6.2009 19:43:35   
Dudica1
dudi fajn se imej na šopingu

Upam da bom dobila vse po kar bom šla,ker ponavadi ni tako...

aha to pomeni da ne smem jest skoraj nič

Ah pomoje tud postopoma lahko vse,al pa probaš pa vidiš kaj ji ne odgovarja pa to prenehaš...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake
A zdej pa nisem povabljena , sej prnesem torto .

seveda si tudi ti povabljena samo torto prinesi...user posted image to bo tvoja vstopnica na piknik...user posted image platoje bomo pa že me...

http://www.mimovrste.com/artikel/1020988634/slavko-avsenik-ml-sladko-spanckaj-2-glasba-za-dojencke

tega imamo pa tudi mi in mu zelo paše (meni pa ne)user posted image ...ampak zdaj se že še zmeniva samo da je tišina...user posted image

tanjauser posted image user posted image user posted image za tvojo mami imaš res krasno se mi zdi...
Šivov pa zdaj nisem imela,prvič pa so me boleli čist malo,skoraj nič tako da ti tud ne morem kaj dosti povedat o tem...bo katera druga več povedala...

No drugače pa sem iz sestanka...je bilo lepo gledati video svojega otroka v vrtcu.user posted image ..se čist drugače obnaša kot doma,je bolj priden in miren...bolj ubogljiv se mi zdi...no sem vsaj dobila dober vtis...user posted image

Zdaj pa spedenam Maja za spančkat pol grem pa jaz tud kr spat ker sm danes nekam zelo zaspana,mogoče od včerajšnjega izleta...

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 1.6.2009 19:45:26 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
1.6.2009 20:08:32   
zmajama
blueeyes,  ja tisto na slikci je pes odzadaj. Mal še je ljubosumen in bi se kar igral, ko imaš malega v rokah. Drugač pa je ful zaščitniški ko pride kdo na obisk in gre malega pogledat, mora bit takoj poleg pa varovat, da mu ne bi kateri kaj naredil user posted image . Pa tud ne laja več ko se mali joka.

Tanja,  mene so šivi boleli prvi teden, pol drugi teden pa me je že vse srbelo. Nekje v treh tednih me je pa čisto nehalo bolet pa srbet. Sem pa se samo z vodo umivala, pa z ničemer drugim mazala al pa kaj drugega.

Tai pa dudo vzame res samo takrat ko je hudo lačen. Če joče, da bi ga hotla z dudo pomirit...ni šans, jo kar ven pljuva.

Pri hrani pa jaz kar pazim, oziroma probam neko hrano in če je drug dan vse ok, pol jo lahko jem. Sem pa ugotovila, da ne smem mleka pit al pa kako skuto jest, ga ful napenja. Pa seveda nič z žara user posted image , ma ravno zdaj ko je poletje, pa se skos sam to je user posted image . Pa češnje, ko jih obožujem, jih niti rajš ne bom probala, ker te pa že mene napenjajo. Po paradižniku je pa pikce dobil. Najboljš, da sem sam na čisti juhiuser posted image .

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
1.6.2009 23:33:25   
Anonimen
PapuaNG - čestitke!
Za bradavice pa... čas vse pozdravi. Je boleče na začetku, potem pa je bolje.

lake, pri nas tudi glasba pomaga umiriti jok.user posted image  Sem ugotovila, da Urbančku še najbolj sede fado, ki sem ga poslušala v avtu... očitno je odraz njegovega stanjauser posted image .
Mi jo je pa zagodel včeraj ponoči, ko se ni hotel spustiti v nočni spanec in je jokal vsake pol ure!! Sem se trudila, da ni zbudil Oskarja (ta malček pa se je obračal v spanju kot vrtiljak).
Premišljujem, da bi mu zvečer kar kakšno dodatno mleko dala po steklenički,... bi mogoče dlje spal? Me zanima, kakšna bo nocojšnja noč... trenutno spi kot angelček... še nasmešek ima na obrazu...

Tanja_ Hana se utrudi pri dojenju. Malo počakaj, potem pa jo pobožaj po ličku ali za ušeski, da se zbudi. Pomaga tudi, če jo "požgečkaš" po nogicah... ampak to si že poskusila. Pomaga tudi, če jo vmes previješ... to naj bi otročka povsem zbudilo.
Če so plenice polne, je to dober znak za prehranjevanje.
Mno... sem prebrala, da sta zdaj v redu.user posted image

Joj, sem videla, da vas je v tem tednu, ki je za nami res veliko rodilo... veliko veliko čestitk vsem!!!

zmajama - Tai je čudovit!user posted image

koroške kapljice... Urbanček samo zagleda žličko pa se "zasmeje" in široko odpre usta... se mi zdi, da ga sploh ne dajejo krči ampak ima željo po teh sladkih kapljicahuser posted image .

Kako citirate večkrat izvirno sporočilo v en post????

Hrana? Zdaj imam pa zmešnjavo. Še 5 kg do moje idealne teže pa se je ustavilo, ker sem se začela prav neredno prehranjevati....??? In trebuh se mi je začel zopet večati... me je Oskar danes vprašal, če imam dojenčka noter (???)

Zdaj pa brž v Mižale... Urbanček bo spal vsaj še slabi dve uri... moram izkoristiti noč.
Jutri pa vendarle pride patronažna, da ga skopamo.

Imejte se skrajno lepo! S svojimi malčki.

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
1.6.2009 23:35:50   
Anonimen
Ja, danes je Urban dopolnil 3 tedne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1122
2.6.2009 8:03:37   
FLASK_A
Tanja, super, da vama gre dojenje bolje! Boš videla, vsak dan bosta bolj navajeni ena na drugo in bo lažjeuser posted image Nama je šele sedaj počasi steklo in lahko rečem, da sva se ulaufali. Šivi- pri Jakatu so me boleli točno 10dni. 11.dan pa kot da tam spodaj ne bi bilo nič. Pri Maji pa so me boleli 8 dni- 9.dan sem bila ko nova. Pa nič ni treba mazat, čimvečkrat s hladno vodo umij, potapkaj z brisačo do suhega in dosti menjavaj vložke- da ne bo vlažno. Pa bo hitro minilo.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
2.6.2009 9:13:36   
Anonimen
živjo punce

midve se dojive na vsake tri ure in ji moram dat še dodatekuser posted image sam mi ni jasno zakaj hudiča nimam dovolj mleka če mi po treh urah začne vse vn iz dojk mleko tečt, to mi ni jasno, princeska naša dobi od mene samo 40ml od vsake joške 20ml, pa mi vseeno vn teče po treh urah! ko pa se nehave dojit in k ji moram še 60ml dat dodatka, pa si grem vn spumpat mi pa ne priteče nič, čudno touser posted image user posted image

no zgleda da včeraj ni imela krčev ampak je bla samo tojk lačna, da se je zvijala, jz ba budala misenla da ima krčeuser posted image ko pa sem jo nafutrala se je pa umerila in zaspala, kot da nimam že enega doma, glih tak občutek imam da nimam pojma kaj počnemuser posted image user posted image

danes upam da bo popoldne kaj lepš vreme da bom šla mal z princeso vn, vsaj za pol ureuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1124
2.6.2009 9:26:58   
lake
Cveka, men tud po treh urah vse ven teče, pa tud nimam dost mleka, tko da očitno je mala doza dost da steče ven.

Premišljujem kam naj greva dons na sprehod, bi šla v mesto, ampak kaj ko človek nima kje parkirat, peš do mesta mam pa vseen mal daleč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.