Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 DOBRO JUTRO BLUE ti kar povej kdaj se dobiva jaz sem skoz doma... ...pa še jaz dam za en plato pa lahko še kakšna pride...lake mogoče ... ne ne, lake pa ne... k nama bo skomine delala... ona bo mela cel plato zase, midve si bova mogle pa enga delit Tanja_ jz tud mojo božam pod brado k vidm da hoče zaspat... k sae mi je ud ne da met po 1 uro in več na joški.. tko da zdej jo mam po 10-30 min... tko da mi je to cool.. pa zbuja se mi pol na 3 ure... edin zdej k jo krči matrajo pa spi po pol ure in se zbuja.. včas še prej.. se ti pa res splača kupit črpalko če maš svoje mleko, brezveze da bi ji dodatke dajala.. kaj pa patronažna - a ti ni dala nobenga nasveta?? mene je gledala kako dojimo, pa je rekla da naša sesa k nora a pa je blo tko že v porodnišnici - ti tud tm niso nič svetovale?? sej se bo vse normaliziralo, boš vidla... samo malo traja grelec stekleničk jz sem si ga glih zdej v četrtek kupila v Lidlu, pa je res dobr... ji čajčka pogrejem tko da ga pol pije črpalka ja Aventovo full hvaljo.. jz sem jo mela sposojeno.. tko da sem enkrat probala... pa je drugač res fajn.. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A ne, zdaj imam ful malo rjavega izcedka... pa ti? samo vonj mi je pa tudi ko se umijem, si še vedno smrdim joj men gre tud vonj na živce.. čista pridem vn s kopalnice pa že smrdi komi čakam da mine... mam pa tud jz še malenkost rjavo.. krvavo ni več.. v bližino mojga sploh nočm v kratkih hlačah da ne bi kej prsmrdelo vn.. tko da revež še čaka na zmajama čestitke za tegale zmajčka.. a je to pes za njem?? kako se razumeta?? naši mački sae kr meša k začne Gaja kričat... kr k vratom laufa da jo vn spustimo - revca IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: lake Veš da pridem na pivo, vidve plato, jst tortice . Tanja a si prepričana, da maš dovolj mleka. Probej si res izčrpat, da boš vsaj vedla pri čem si. Jst mam chiccovo črpalko in sm zlo zadovoljna z njo, še zlo lahko se jo čisti. mmm sliš se zlo dobr...zmenjen pol ...samo še datum in uro jz tud za tortice cveka jz sem bla prvič na daljšem sprehodu (cca 1 uro in pol) mislim da v drugem tednu k sem bla doma... k je blo tko lepo vreme pa sonček, da nism mogla bit več doma men je tud jota boljša z repo kot pa z zeljem.. mm kaj je že dolg nisem jedla... OliveOyl naša tud skoz poliva... tko da jo tud jz preoblačm ker je skoz mokra... tud slinček ji ne pomaga IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes drgač pa moja se ne odziva na klasiko.. ji ni niti mal všeč... moj Luka -tavečji ni šlivil klasiko pet posto (saj meni tudi ni všeč). Enkrat je pa na sepulturo (ena treš skupina niti ne vem kako se napiše) čist utihnil. Mi je kolegica rekla, da je nekje brala da dojenčke rock in metal pomijata . Očitno tudi opera deluje. oo na Sepulturo.. ja ja, poznam... sem včas to poslušala uh kje so te časi... ja jz moji rolam italijansko glasbo k je men full všeč, tko da je tud kr dost mirna... IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 olive pol je najbrž z to posebno salamo isto kot ti narediš z šunko...ali pa če na ponvi samo popečeš pomoje... jz tus s poli to delam občasno... k se mi res zalušta Neža7 dobrodošla še tukaj IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Ja, ključno pa pozabim. Včeraj je končno odpadel popek, patronažka je danes vagala in smo na 3.670 g (v petek 3.535), v četrtek se kopamo , danes gremo pa lahko za kratek čas že ven super - uh, pridno grejo kg gor... oz g.. za kg je še prekmalu krči jz sem v soboto jedla pečene paprike... k jih naravnost obožujem... v nedeljo sem prdela, zvijal me je, drisko sem mela, da niti ne omenim kako je zgledala Gaja... revca se mi je tok smilila.. nisem vedla da paprik ne smem ... sicer se bom pa sprot učila kaj lahko in kaj ne.. men je patronažna rekla da nej se izogibam stročnicam, zelenim jedem, surovemu sadju in zelenjavi, ... to je blo to IZVIRNO SPOROČILO: lananai CD z uspavankami - jst sem enga dobila zraven telegrama, ma ga še nismo sprobali. zraven kakšnega telegrama?? jz sem enga dobila še v paketu.. mislim da gor piše Fondkove pesmice al neki podobnega... pa ji ne paše... IZVIRNO SPOROČILO: lananai Tisa je pa danes dobila pošto! Zdravstveno kartico! bravo.. jz pa še kr čakam na našo
|