|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
2.6.2009 7:57:29   
Nezy85
Dobro jutro!
Upam da boste čim bol izkoristle ta lepi dan!

Srečno, in lep dan še naprejuser posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
2.6.2009 9:04:11   
murkica
Živijo čveke!!

Meni je pa zadnje čase tale RR kar nekaj nagajal no po vsej verjetnosti je bil kriv moj računalnik, ampak sej je ves čas izklapljal in mi je kar napisalo da stran RR ne obstaja...user posted image Tako, da sem bila potem tako jezna, da se mi niti ni dalo pisati in sem samo preletela napisano.

Vsem za odlično opravljene pregledeuser posted image Mi ga imamo jutri in upam, da bo vsaj poslušala srčka, če že UZ-ja ne bo, da resnično vidim, da je z našim črmljem vse ok.

Vse, ki ste šle oziroma še boste šle na amnio pa seveda držim pesti in sem prepričana, da bodo rezultati krasni, tako da se ne sekirajte!!! Božajte svoje bušije, me pa bomo z vami počakale na odlične rezultate. No in naj seveda te 4. tedni čim hitreje minejo!!!

IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

Sem bila pa tko tečna včeraj, tako me stvari spravijo ob živce to je groza mojim domačim se bo zmešal preden bom rodila user posted image .

Nisi edina :))) Moj se mi zdaj že samo smeji in me kar hormonček kliče. user posted image No ampak sej po mojem niti nisem tako tečnauser posted image

Pikica upam, da si se boljše počutišuser posted image

Bušiji so krasni!!! Jaz bom tudi dodala svojo slikico, samo bom videla, če se mi bo uspelo sami slikat, drugače pa moram počakat, da pride moj domov, pa potem prilepim slikico!!!

O imenih smo se pri nas že odločili;
user posted image - Lana
user posted image - Urban
in mislim, da se ne bomo nič premislili, saj imava imena zbrana že nekje 5 letuser posted image

Zdej pa šibam še na sprehod s kužiko potem pa moram še na Žale, da grem prižgat svečko moji babici!

Bodite lepo in božajte bušijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
2.6.2009 9:31:35   
Daisy1980
Da se še jaz javim. Danes sem s pregleda. Noseči pa smo 17t in 3 dni :). Moja G mi je naredila ultrazvok in je vse vredu, se je pa naš čmrlj iz intelektualca prelevil v športnika. Komaj ga je lovila, da je naredila kakšno slikco. So pa na koncu vseeno ratale tri in ena je takšna za v okvir user posted image . Maha in pozdravlja, drugače pa se je kobacal, obračal, delal prevale in na koncu imel v ustih prst, pa ušesa so mu tudi nagajala user posted image . Naslednji pregled imam 1.7., spol ostaja nespremenjen in bo menda res fantek. Sem pa kar malo žalostna, ker bo naslednji pregled imel en drug ginekolog in ne pusti moških zraven, tako da se bom zdaj verjetno naročila še na 3d v Domžale.

Lepo se imejte in uživajte.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
2.6.2009 9:32:03   
pikica 28
ojla,

jaz se veliko bolje počutim in voda je bila v laboratoriju ok...baje sem bila full pridna s pitjem in sem si sčistila ledvička...

če se pa pojavijo bolečine, pa morem k svojemu G...upam da se ne bodo...user posted image

pa ve čveke kako ste mi kaj?

aha pa še novička dneva...včeraj se mi je zdelo da sem čutila mehurček kako je poknil...he he...super filing...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
2.6.2009 9:35:33   
Anonimen
Danuser posted image !

Se na hitr mal javim, ker pol dobim obiske.
Na morju žal nismo meli prov lepega vremena, tko da se nismo nč kopal. No pa sej gremo že čez 19 dni na Pag, se bomo pa takrat. Drugač je blo pa fino, sam Gaja mi je mal zbolela, je mela eno dvodnevno virozo, zdej je že ok.
Vidm da bušije limate, evo mojga
user posted image

to je 15 t, 2 dniuser posted image

Drugače ma pa moja pikica jutri eno leto, joj kolk je hitr minil, se še prov spomnim k sm se tak čas šetala po štengah....da bi čimprej kej blouser posted image .

Nč, se pol še kej javim, papa

(odgovor članu Nezy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2655
2.6.2009 9:47:12   
Pikapoka83
Dobro jutro punce!
Pa je pregled za mano. Zredila sem se 1 kg. G me je pregledala in poslušali smo srček. Vse je v najlepšem redu in upam, da bo tako tudi ostalo. Naslednjič imam pregled 10.6. (21t). Takrat mi bo naredila tudi UZ kjer bo pregledala vse organe. Pravi, da je še enkam zgodaj za čutit brcike (15t 5d), vendar jaz jih čutim že kak teden in vem da je to to, saj je to moja 2. nosečnost.

Giotti, mislim da si ti napisala, da ti je G rekla, da se srčka še ne sliši. No, meni ga je poslušala že v 12 t. Sicer ga je več časa iskala, vendar ga je dobila. Rekla je, da se srček sliši nekje od 12 tedna naprej.

Imat pa res lepe bušije user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
2.6.2009 9:57:39   
*I.am.happy*
ojla klepetulje!

tko fajn vas je brat, pa tile bušiji so tok fini, noro kako se razlikujejo user posted image jest sem bolj lenobica glede tega oz. slikam že, potem pa tisto premetavanje z aparata na računalnik je cel podvig;) mogoče si pa kdaj čas vzamemuser posted image

aja Pikapoka83. mislim, pa upam, da se nam zmotla, da je men moj G že prvič al pa drugič skratka krepko pred 12. tednom dal za poslušat srčka, res pa je da mu še danes pobegne oz. ga mora mal iskat pa tko.

mene je pa učer popoldne pa danes zjutraj (no zdej ni tko hudo) tko špikal v levem jajčniku, da me je mel, da bi kr nekam poklicala se šla pokazat, no pol sem pa rekla, dejmo probat z magnezijem, tko, da upam, da bo dons kej bolš. ko se mi začne po dokaj mirnih tednih tole dogajat, kr začnem paničarit, upam, da brez veze.

uživite v sončku!

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
2.6.2009 10:03:56   
mayamaya
dobro jutro ali pa dan že za nekatere user posted image

ene ste že omenjale imena in, če še jaz pristavim svoj pisker, bo letos polno Lan jokalo. za fantka pa še ne veva točno, neki na L bi imela, pa nisva čist odločena. Lahko predlagate...

lep dan

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
2.6.2009 10:08:03   
murkica
No tole je pa moj buhi.

Sicer se ne vidi čisto lepo, ker je slikano premalo od strani, ampak za prvo silo bo :)

user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
2.6.2009 10:09:36   
*I.am.happy*
Aja še imena

user posted image Lucija
user posted image Luka, Filip, Tin

lp

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
2.6.2009 10:15:48   
tassika
user posted image

user posted image  Pi82ka 11t 

user posted image tassika 15t 

user posted image   nezy85 16t 

user posted image  Valerija77 16t3d 

user posted image sashy 15t3d 

user posted image  giotti 15t 

user posted image  mashy 16t 

user posted image  Rožica13 18t2d 

user posted image   ellam 18t1d

user posted image Nonička 18t1d

user posted image murkica 18t3d

user posted image nina7 15t2d

< Sporočilo je popravil tassika -- 2.6.2009 10:18:45 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
2.6.2009 10:38:18   
tassika

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED NS SPOL

30.10. 
user posted image Nončika (27 )               (2.user posted image , user posted image )      11.6                    user posted image
31.10. 
user posted image rožica13 (24)               (1.user posted image ,user posted image )        24.6.                   user posted image  

user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )     18.6.                   user posted image
user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )                                user posted image
user posted image  ellam(30)                     (2.user posted image , 1.user posted image )    19.6.MF              user posted image
01.11.         
user posted image piška goriška (33)        (1.user posted image , 1.user posted image )                              user posted image
user posted image marby 
user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )                                user posted image
02.11.             
user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )     16.6.                   user posted image

user posted image Pikica28 (28)              (1.user posted image , ?.user posted image )      16.6.                  user posted image

user posted image lucky girl (?)                (1., ?.user posted image )                                      user posted image

user posted image stuhica   (30)               (4. ,?. )                  
                        user posted image
user posted image  sanjacka (34)              (2. ,?user posted image )                                      user posted image            
03.11
user posted image  Monika985 (? )             (1.user posted image ,?.user posted image )       17.6                  user posted image
user posted image  Maša88 (? )                  (?.user posted image ,?.user posted image )                                  user posted image
user posted image  Toba (33)                        (2.user posted image ,1.user posted image )      2.6.                   user posted image
user posted image   Nonička ()                     (2.user posted image ,1.user posted image )        16.6.                user posted image
04.11.  
user posted image Perlica76 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )                                   user posted image
05.11.

user posted image Bojana82 (26)                 (2.user posted image ,1.user posted image )   22.6.                    user posted image    
user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )                                   user posted image
06.11. 

user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )     29.6.MF                user posted image   
7.11.     
user posted image daisy1980 (28)             (1user posted image ,1user posted image )         1.7.                     user posted image
user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )                                       user posted image   
08.11.  
user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
                              user posted image
user posted image zanka (?)                       (2. ,?.user posted image )                                        user posted image
09.11.
user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )                                     user posted image

user posted image  Pecorella (?)                  (1. ,1.user posted image )          11.6.                     user posted image   
10.11.  
user posted image robikA (?)                       (3. ,?.user posted image )                                        user posted image
user posted image  mayamaya (31)           (1. ,?.user posted image )           16.6                     user posted image
11.11.  
user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )           
                         user posted image
user posted image divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )                                    user posted image
12.11.    
user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image       29.5.                     user posted image       
13.11.  
user posted image nina68 (40)                    (3.user posted image ,user posted image         5.6.     AC 29.5.    user posted image

user posted image valerija77 (32)              (3.user posted image ,1.user posted image )                                      user posted image         
14.11.
user posted image Nezy85 (23)                   (2.user posted image ,?.user posted image )                                     user posted image   
user posted image  ROZICI (??)                    (2.user posted image ,?.user posted image )                                     user posted image
15.11.        
user posted image ninka80 (28)                  (2. user posted image ,2. user posted image )                                    user posted image

user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )        9.6.       AC11.6.   user posted image
16.11.

user posted image   iribiri (27)                         (1.user posted image ,?.user posted image                                   user posted image
user posted image  Mashy (27)                     (3.user posted image ,1.user posted image )          2.6.                       user posted image   
user posted image   ninka80(?)                     (?.user posted image ,?.user posted image )           17.6.                      user posted image       
user posted image   lelyka(?)                         (?.user posted image ,?.user posted image )                                         user posted image    
user posted image  sasika (31)                      (2.user posted image ,?.user posted image )                                         user posted image
17.11.
user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image                                        user posted image            
18.11. 

user posted image *i.am.happy* (31)            (1.user posted image  ,?user posted image )                                      user posted image
19.11.
user posted image stelaJ (30)                         (1. user posted image ,?.user posted image )      22.6.                     user posted image       
user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )                                       user posted image            
user posted image december06 (30)           (2.user posted image , 2.user posted image )                                       user posted image   

user posted image  caryn (?)                         (1.user posted image , 0.user posted image )                                       user posted image                    
20.11.
user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )        10
.7.MF                 user posted image          
user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image )          2.6.                      user posted image      

user posted image  barbchen(31)                  (2.user posted image ,?.user posted image )         6.7.MF                   user posted image     
21.11
user posted image summer410 (29)            (1.user posted image ,?.user posted image )          9.6.AC                    user posted image       
22.11.
user posted image nina7 (27)                       (2.user posted image ,2user posted image )         
17.6.                       user posted image
user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )                                         user posted image
user posted image  giotti  (33)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       6.7.                         user posted image
user posted image Menta (27)                      (1.user posted image ,?.user posted image )                                        user posted image
23.11.
user posted image tassika (25)                    (2.user posted image ,?.user posted image )         26.6.                       user posted image

24.11.
user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )                                         user posted image
25.11.
user posted image  eva 1(?)                         (3.user posted image ,user posted image )                                   
         user posted image
user posted image  karmyka (22)                (2.user posted image ,3user posted image )         16.6.                         user posted image
28.11.
user posted image korala (32)                       (1.user posted image  ,user posted image )         2.6                           user posted image       
user posted image pi82ka (26)                   (1.user posted image ,1.user posted image )         4.6.                           user posted image      
29.11.
user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )          6.4.                
          user posted image
30.11.
user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )          22.6.                       user posted image

user posted image   ZalaLuka (26)              (2.user posted image ,3,4.user posted image user posted image )                          
XX.XX. 
user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )                                            user posted image
user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )          
                                user posted image
user posted image anonimnauser posted image (?)       (3.user posted image ,?.user posted image )                                            user posted image  

Skupaj: 

user posted image :    2

user posted image :    6

user posted image  :     58

user posted image + user posted image + user posted image  = 66

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image  
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2662
    2.6.2009 10:41:16   
    pi82ka
    http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=133887

evo zgoraj buši...
    14t in 1d

kakšni pa so vaši trebuščki, a so mehki...k spehek al so full trdi. Kaj pa pomeni, če maš full trd trebuh, neki sem brala da če si pod stresom je lahko tudi otrdel.
    Jaz imam čez 2 dni pregled in me zanima ali sedaj sploh še lahko delajo vaginalni UZ? Ali samo po vrhu?
    Hvala za odgovore punce že v naprej-ker vem da več glav več ve.
    Čuvajmo sebe in naše čmrle : ) user posted image  

lp

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2663
    2.6.2009 10:46:38   
    tassika
    Pi82ka meni je zadnjič naredila vaginalnega in pogledala kakšen je maternični vrat in to poslikala in konec, enim ga pa sploh ne delajo, to je zgleda spet odvisno od ginekologa. Moj trebuh je če kaj bolj delam malo trd, če ležim pa k vodna postelja tko valovi, najbolj smešno mi je v avtu če dam roko gor k je vsaka lunja k jadransko morje, mislim, da morske bolezni ne bo imel.

Trebušek bom pa dala na seznam takoj ko dobim še kakšno slikico.

ps. jaz vsak večer spijem malo donata in grem spat, namesto magnezijevih tablet, čeprav sem našla zdaj ene, ki jih lahko pijem, ker niso sladke

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pi82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2664
    2.6.2009 12:01:19   
    giotti
    Najbrž pri tistih, kjer vam srček poslušajo, to delajo na UZ-ju. Jaz pa govorim (in najbrž to misli tudi moja G) o poslušanju srčka brez UZ-ja, ker moja G ne dela ekstra UZ-jev, če je z nosečnostjo vse okej. In to je pa itak najbolj važno. Mejte fantastičen dan z veliko sprehodi na svežem zraku.

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2665
    2.6.2009 12:03:26   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Najbrž pri tistih, kjer vam srček poslušajo, to delajo na UZ-ju. Jaz pa govorim (in najbrž to misli tudi moja G) o poslušanju srčka brez UZ-ja, ker moja G ne dela ekstra UZ-jev, če je z nosečnostjo vse okej. In to je pa itak najbolj važno. Mejte fantastičen dan z veliko sprehodi na svežem zraku.

ne men dela UZ samo 2x, ostalo pa srček posluša z eno napravo

(odgovor članu giotti)
      Neposredna povezava do sporočila: 2666
    2.6.2009 12:14:02   
    rožica13
    pi82ka jaz imam zvečer pred televizijo ful trd trebuh in ponoči in takrat ne morem biti ravno pod stresom, čez dan pa tudi ni ravno mehak.
    Če ti bojo delali UZ boš imela verjetno po trebuhu.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2667
    2.6.2009 12:15:58   
    giotti
    IZVIRNO SPOROČILO: nina7

ne men dela UZ samo 2x, ostalo pa srček posluša z eno napravo

Ja, potem pa res nič več ne vem user posted image Škoda, ker ne vemo nič o tem, s kakšnimi napravami kaj delajo in zakaj take razlike od ginekologa do ginekologa. Jo bom prav vprašala naslednjič, kaj je mislila s tem, kar je pač rekla.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2668
    2.6.2009 12:16:56   
    giotti
    Aja, trebuh. Moj je mehek, se mi zdi, da je to špeh, da od pikice še ne more bit tako velik, ker je pikica še ful, ful, ful majhna in lahka.

(odgovor članu giotti)
    Neposredna povezava do sporočila: 2669
    2.6.2009 12:17:31   
    Pikapoka83
    Giotti, srček posluša z eno napravico majhno ki ti jo da na trebušček. Tudi moja G opravi samo 2 UZ v celi nosečnosti, srček se pa posluša pri vsakem pregledu pri njej.

(odgovor članu giotti)
    Neposredna povezava do sporočila: 2670
    2.6.2009 12:18:51   
    giotti
    Zakaj je potem tudi Pušenjak napisal, da se z dopplerjem sliši šele od 16. tedna naprej? A je tista napravica pri vas priklopljena na elektriko ali je mehanska?Mogoče moja G nima niti takšne napravice, kot jo imajo vaše G user posted image . In to v Leonišču user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 2.6.2009 12:19:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 2671
    2.6.2009 12:24:57   
    Pikapoka83
    Ne ni priklopljena na elektriko. Zgleda kot en debel svinčnik, malo manjše kot miška od računalnika in je zelo lepo slišat srček.

(odgovor članu giotti)
    Neposredna povezava do sporočila: 2672
    2.6.2009 12:29:45   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Zakaj je potem tudi Pušenjak napisal, da se z dopplerjem sliši šele od 16. tedna naprej? A je tista napravica pri vas priklopljena na elektriko ali je mehanska?Mogoče moja G nima niti takšne napravice, kot jo imajo vaše G user posted image . In to v Leonišču user posted image

mislim, da ni priklopljen na elektriko, je pa taka majhna napravica ene 10 cm velika

Aha vidm da ti je že pikapoka odgovorila

Res je čudn da je nimajo. Ma ti vpraši, tud mene zanima zakaj ti ga ne poslušajo

Trebuh mam jest še tak mehek, špehastuser posted image

(odgovor članu giotti)
      Neposredna povezava do sporočila: 2673
    2.6.2009 12:31:38   
    pikica 28
    ojla,

mene je pa sedaj ena kolegica klicala in prodaja voziček Quiny speedy sx...rdeče barve...
    imate kakšne izkušnje s tem vozičkom? je pa ugodna cena...sicer ga morem tudi videt v živo...da ga bom lažje ocenila...user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm

Neposredna povezava do sporočila: 2674
    2.6.2009 12:32:08   
    pikica 28
    aha glede trebuščka je pa pri meni kar trdi....he he

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu pikica 28)
    Neposredna povezava do sporočila: 2675
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
    photo
    Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?