barbchen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbchen IZVIRNO SPOROČILO: giotti Tudi jaz sem s pregleda, ki je trajal manj kot tri minute. No, saj to sploh ni bil pregled, ampak vprašanje, če je vse okej in če so kakšni problemi. Sem rekla, da je vse okej, da razen občasnih glavobolov, ni problemov. To je bilo to. Aja, pa rekla je, da se srčka še na da slišati ( ) in da bom gibe začela čutiti nekje v 19., 20. tednu. Naslednji pregled imam čez 5 tednov, 6. julija. Kdaj pa je potem morfologija?? No, saj po pravici povedano sem jaz ena izmed redkih, ki mi blazno paše, da me ne gledajo in ocenjujejo, pa da otročka tudi na miru pustijo. Tako da zame je bil to idealen "pregled", marsikatera pa vem, da bi bila razočarana. Slikco bom nalimala, ko bo še kakšna več gor. Vsem Giotti, po moje boš imela takrat morfologijo, saj sem jaz zelo blizu tebe po datumu in ko me je naročil za naslednjič, se mi je po datumih malo zgodaj zdelo, pa sem rekla, a to bo že morfologija in je rekel ja, pa dragi naj pride zraven Tako, da to je to, imava na iste dneve preglede, super še enkrat jaz - sem prej odgovorila kot pa vse vaše odgovore prebrala. Meni je tudi čudno, da tvoja G. ne dela morfologije - jaz bi na tvojem mestu, da bi bila mirna, jutri lepo poklicala sestro oz. tvojo G. in jo še enkrat vprašala, ali bo naslednji pregled morfologija ali ne in pa tudi kam se lahko naročiš za morfologijo, če bo odgovor negativen, da ne bo potem prepozno. Pa ful mate lepe bušije, jaz sem nekje vmes med nončiko in valerijo, pa bo to moj prvi otroček