|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
1.6.2009 15:28:06   
Nončika
valerija, ne se bat, jaz sem bolj okrogla. user posted image user posted image user posted image
moj buši se vidi tudi v malo širši majčki, da o oprijetih ne govorim.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
1.6.2009 15:38:33   
Nončika
evo, to smo pa mi:

user posted image  18t 1d

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
1.6.2009 15:40:22   
valerija77
Nončika že že ampak ti si že v 18 tednu jaz pa šele dobro v 16. Morfologijo ponavadi delajo osebni g. Moja vsaj jo, za druge pa ne vem.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
1.6.2009 15:40:40   
Nončika
giotti, jaz sem pri mali mela morfologijo 21t in 3d. dela se pa če dobro vem tja do 24t. ni nujno točno 20t.

jaz bom tudi na naslednjem pregledu mela 20t in 2d.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
1.6.2009 15:43:26   
Nončika
valerija, ne se sekirat. pač mogoče nosiš malce bolj odspredaj in praviš, da si že prvič mela podobno. ena, ki ma istočasno rok ko jaz ma večji buši kot jaz.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
1.6.2009 15:43:46   
giotti
Nončika, pa ti bo morfologijo naredila tvoja G ali se boš morala nekam naročiti?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
1.6.2009 15:45:07   
Nončika
giotti, morfologijo ti dela osebni G. nardi ti UZ in pri tem podrobno pregleda vse organe malega bitja, ki ga nosiš pod srcem.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
1.6.2009 15:50:44   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

giotti, morfologijo ti dela osebni G. nardi ti UZ in pri tem podrobno pregleda vse organe malega bitja, ki ga nosiš pod srcem.

No, pri meni vem, da je ne dela moja G. Zato sprašujem in zato me mičken, ampak res samo mičken skrbi, da bo prepozno za naročit se ... pa itak, če se dela do 24. tedna, potem res ni problem, če dobm napotnico, ko bom v 21. tednu.

Hvala vsem za odgovore!!! Grem probat še kaj narest (za manj kot tri minute pri zdravnici, ko me je vprašala, če je vse okej, me ni bilo v službi skoraj tri ure user posted image !!!!), da nadoknadim današnji manjko, ko sem šla na pregled.

Pa dober tek, če vam paše kaj jesti (meni spet nič ne paše user posted image ).

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
1.6.2009 16:03:38   
Nončika
giotti, kako to, da ti morfologijo ne dela tvoja G?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
1.6.2009 16:05:25   
tassika
user posted image

user posted image  Pi82ka 11t 

user posted image tassika 15t

user posted image
nezy85 13t 

user posted image  Valerija77 16t3d 

user posted image sashy 15t3d 

user posted image  giotti 15t

user posted image  mashy 13t

user posted image  Rožica13 15t2d

user posted image ellam 15t6d

user posted image Nonička 18t1d

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
1.6.2009 16:07:35   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

giotti, kako to, da ti morfologijo ne dela tvoja G?

Ne vem, pač ne dela. Vsak je za nekaj specializiran tam v Leonišču al kaj jaz vem, kako je to. Po moje nimajo niti takega UZ-ja v Leonišču, še tega vaginalnega nima pri sebi. Tam je glede naprav vse predpotopno, čeprav ginekologi pa so stručkoti, magistri, doktoriji, profesorji...

Mislim, da se bom mogla naročit v porodnišnico. Pa saj mi bo povedala naslednjič. Zdaj mi je bilo važno, da sem dobila podatek, da v 21. tednu ni še nič prepozno...

A ima še katera svojega G v Leonišču? Kako pa pri vas to poteka?

< Sporočilo je popravil giotti -- 1.6.2009 16:12:19 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
1.6.2009 16:50:18   
mashy
Pozdravljene!

Še jaz prilagam slikico od mojega bušija. Danes je točno 16t. Se pa mi zdi, da se na sliki ne vidi, kako je zrasel user posted image  Mogoče zato, ker se sama slikam, in je malo težko.

user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
1.6.2009 18:28:33   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Tudi jaz sem s pregleda, ki je trajal manj kot tri minute. No, saj to sploh ni bil pregled, ampak vprašanje, če je vse okej in če so kakšni problemi. Sem rekla, da je vse okej, da razen občasnih glavobolov, ni problemov. To je bilo to. Aja, pa rekla je, da se srčka še na da slišati (user posted image ) in da bom gibe začela čutiti nekje v 19., 20. tednu. Naslednji pregled imam čez 5 tednov, 6. julija. Kdaj pa je potem morfologija??

No, saj po pravici povedano sem jaz ena izmed redkih, ki mi blazno paše, da me ne gledajo in ocenjujejo, pa da otročka tudi na miru pustijo. Tako da zame je bil to idealen "pregled", marsikatera pa vem, da bi bila razočarana.
Slikco bom nalimala, ko bo še kakšna več gor.

Vsem user posted image

Giotti, po moje boš imela takrat morfologijo, saj sem jaz zelo blizu tebe po datumu in ko me je naročil za naslednjič, se mi je po datumih malo zgodaj zdelo, pa sem rekla, a to bo že morfologija in je rekel ja, pa dragi naj pride zravenuser posted image Tako, da to je to, imava na iste dneve preglede, superuser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
1.6.2009 18:37:13   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: barbchen

Tudi jaz sem s pregleda, ki je trajal manj kot tri minute. No, saj to sploh ni bil pregled, ampak vprašanje, če je vse okej in če so kakšni problemi. Sem rekla, da je vse okej, da razen občasnih glavobolov, ni problemov. To je bilo to. Aja, pa rekla je, da se srčka še na da slišati (user posted image ) in da bom gibe začela čutiti nekje v 19., 20. tednu. Naslednji pregled imam čez 5 tednov, 6. julija. Kdaj pa je potem morfologija??

No, saj po pravici povedano sem jaz ena izmed redkih, ki mi blazno paše, da me ne gledajo in ocenjujejo, pa da otročka tudi na miru pustijo. Tako da zame je bil to idealen "pregled", marsikatera pa vem, da bi bila razočarana.
Slikco bom nalimala, ko bo še kakšna več gor.

Vsem user posted image

Giotti, po moje boš imela takrat morfologijo, saj sem jaz zelo blizu tebe po datumu in ko me je naročil za naslednjič, se mi je po datumih malo zgodaj zdelo, pa sem rekla, a to bo že morfologija in je rekel ja, pa dragi naj pride zravenuser posted image Tako, da to je to, imava na iste dneve preglede, superuser posted image

še enkrat jaz - sem prej odgovorila kot pa vse vaše odgovore prebrala. Meni je tudi čudno, da tvoja G. ne dela morfologije - jaz bi na tvojem mestu, da bi bila mirna, jutri lepo poklicala sestro oz. tvojo G. in jo še enkrat vprašala, ali bo naslednji pregled morfologija ali ne in pa tudi kam se lahko naročiš za morfologijo, če bo odgovor negativen, da ne bo potem prepozno.

Pa ful mate lepe bušije, jaz sem nekje vmes med nončiko in valerijo, pa bo to moj prvi otročekuser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
1.6.2009 18:50:11   
ellam
Ojla punce.

Evo moj buši
user posted image              18t1d

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
1.6.2009 19:37:50   
mamka3
Giotti, tudi jaz imam svojo ginekologinjo v Leonišču, je pa tudi porodničarka v porodnišnici in me na UZ in morfologijo naroča v Porodnišnico.
Imam pa AC v Ljubljani in sicer 11.6.2009. Jo ima še katera??

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
1.6.2009 20:05:05   
pikica 28
hello babnice....he he...

kak lepe bušije imate...morem se še jaz slikat, da pokaem svojega....he he...prav lepo raste...

sem bila pri zdravnici in morem jutri dati vodo in potem počakat na izide in it nazaj k zdravnici...do jutri sem pa na brusnicah in piti morem...ne tankati moram velikoooo tekočine....uf....sem vsake 15 min na wc-ju....user posted image
upam, da se pozdravim...imam pa namreč kronično vnetje ledvic...in morem hitro ukrepat, da ne dobim vročine...

pa ve srečkeuser posted image  kako smo kaj?

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
1.6.2009 20:25:41   
mashy
Pikica28, upam, da se čim prej pozdraviš! Voda je pa tako ali tako zdrava user posted image  Le pridno jo pij!

Jaz imam pa jutri pregled! Pa še dopust sem si vzela user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
1.6.2009 20:27:21   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

hello babnice....he he...

kak lepe bušije imate...morem se še jaz slikat, da pokaem svojega....he he...prav lepo raste...

sem bila pri zdravnici in morem jutri dati vodo in potem počakat na izide in it nazaj k zdravnici...do jutri sem pa na brusnicah in piti morem...ne tankati moram velikoooo tekočine....uf....sem vsake 15 min na wc-ju....user posted image
upam, da se pozdravim...imam pa namreč kronično vnetje ledvic...in morem hitro ukrepat, da ne dobim vročine...

pa ve srečkeuser posted image  kako smo kaj?

o pikica tole ti pa čist nič ne zavidam - pridno pij in držim pesti, da bo vse čimprej kot mora bitiuser posted image . Jaz sem fino, mal poležavam, ker me malo špika in zato tudi danes nisem šla na daljši sprehod, pa prov pašeuser posted image bi mogla it likat, ker je v likalnici neprepoznavna gmota cunjuser posted image sam se mi v nosečnosti res ne da likati, prej ni bil nikol problem, zdej se mi pa upira - podobno kot morska hranauser posted image

Prijeten večer in fajn božajte bušijeuser posted image

Carpe Diem!

Neposredna povezava do sporočila: 2644
1.6.2009 20:34:13   
giotti
mamka3, koliko prej te je pa naročila na morfologijo? In koliko boš takrat noseča, ko boš imela pregled?
Sem zdaj malo brala pri Pušenjaku, da se dela morfologija do 23. tedna, to pomeni, da če dobim napotnico, ko bom dobrih 20 tednov, me lahko naročijo čez 2, 3 tedne, pa bo še vseeno okej.
Pa še nekaj sem našla na njegovem forumu, ker sem prej spraševala, kaj je G mislila, da se srčka še ne sliši, in sicer tale odgovor: po 16. tednu je mogoče plodove utripe nadzirati tudi zgolj z žepnim monitorjem za nadziranje ploda, z dopplerjem.
Gotovo je mislila na to. No, pa je zdaj vse jasno user posted image

pikica 28, sok iz brusnic in veeeeeliko vode je res idealen recept. Naj ti gre po grlu, čeprav malo na silo! Pa slikico čakamo, ne pozabit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2645
1.6.2009 20:38:34   
giotti
bi mogla it likat, ker je v likalnici neprepoznavna gmota cunjuser posted image

Jaz že kakšnih deset let ne likam več praktično ničesar. Še mokre srajce ful lepo obesim na obešalnik in potem zložim in ne likam! Moje življenje ima od takrat drugo kvaliteto user posted image Ne, resno mislim, da nič ne likam in še nikoli nisem slišala kakšne pripombe, da hodim zmečkana po svetu al kaj takega (ali pa nihče ne upa rečt ). Poskusite, neverjetna svoboda user posted image

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
1.6.2009 20:46:14   
rožica13
Moja slikica. user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
1.6.2009 20:53:38   
barbchen

Jaz že kakšnih deset let ne likam več praktično ničesar. Še mokre srajce ful lepo obesim na obešalnik in potem zložim in ne likam! Moje življenje ima od takrat drugo kvaliteto user posted image Ne, resno mislim, da nič ne likam in še nikoli nisem slišala kakšne pripombe, da hodim zmečkana po svetu al kaj takega (ali pa nihče ne upa rečt ). Poskusite, neverjetna svoboda user posted image

faca si!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image bomo sprobal!!!

Carpe Diem!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
1.6.2009 21:10:10   
pikica 28

se pridružujem..tudi jaz nič ne likam...no skoraj nič....he he res super...

faca si!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image bomo sprobal!!!

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
1.6.2009 21:33:11   
Nezy85
Dober večer!
Še jaz prilepim svojo slikico bušija, samo se mi pa zdi da mi ni kaj doti zrasto!!
To smo pa natanko 16t!    

user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?