Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 29.5.2009 9:40:58
|
|
|
|
katja_p
|
uuuu .... dobra ...mmmm A katera slučajn ve za koga, ki prodaja Fredov obroč?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 29.5.2009 9:53:14
|
|
|
|
**NiNa**
|
oj oj katja_p jaz sem videla na bolhi en oglas, da nekdo prodaja obroč za 18 eurov. Je bil pa oglas nekaj dni nazaj objavljen tako, da boš morala par strani nazaj pogledat.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 29.5.2009 10:36:01
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo mene pa nekaj zanima kako bote mele na morju oblečene za v vodo mislim kopalke da ali ne al bojo nagci al nepremočljive plenice ????
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 29.5.2009 11:53:34
|
|
|
|
lonja
|
Dan čveke, se še mi mal oglasimo.... . Vidim, da mladički rastejo, še malo pa bodo vsi dopolnili že šest mesecev. Da smo pa čez polovico poroniške že, pa rajši ne razmišljam . Otika, ojej za koleno, upam, da pojasnilo zdravnikov ne bo preveč slabo in da ne bo treba na operacijo . Zverinca, Jernejček se mi zdi pa res čist drug kot na prvih slikcah. Pa totalno konkurenco naši Manci dela v modrini svojih lepih očk. Naš oči še kar tišči pesti skupaj, da se ne bi barva spremenila v rjavo, kot se je pri Ajdi. Ponosno pove, da ima Manca oči po njemu . Arupnik, na morju se bomo itak izogibali direktnemu sončku, ko pa bomo mal na plaži bomo pa itak brez kopalk. Naj kaže češplco, dokler jo še lahk in hoče . Pike, ampak ti imaš pa res težkokategornico. Jst sem jo dans tko na približno zvagala, pa imava komaj 8 kg, pa sva začeli na 4280 g . Za vročino ti ne znam svetovat, ker je po dveh cepljenjih še nismo imeli. Upam, da tudi pri tretjem ne bo težav. Eno za tvojo pikico. Petruscha, kaki frajer na gugalnici . Že komaj čakam, da tudi našo Manco mal posedemo vanjo. Sam mamo gugalnico an morju, tko da bo treba kr do sredine junija počakat. No, tudi mi smo ta teden začeli. Namreč z uvajanjem GH. SEm za razliko od ostalih probala dat babano, pa je kr hlastala in mi vlekla žlico k sebi. No, danes pa sva poskusili korenček in krompir skuapj zmešano in je bila spet totalno navdušena. Ta bo jedec...Po mamici . Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 29.5.2009 12:40:31
|
|
|
|
pike
|
Oj, no naša malička je ponoči imela vročino spet 39,1. HB je zjutraj padla na 37,7 in tudi zdaj ima isto. Zdravnica dela popoldan in če se ji spet zviša, gremo nazaj. Sem kar malo jezna na vsa ta cepljenja, ker do takrat je bila čisto zdrava. Drugače pa sva včeraj, ko je ajčkala in jo je babi čuvala, skočila po opravkih in še v v BC in ji kupila tale tricikel, ki bo počakal še kaka 2 meseca. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197468
< Sporočilo je popravil pike -- 29.5.2009 12:42:42 >
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 29.5.2009 13:44:00
|
|
|
|
Nincica1
|
pike , da bo vse v redu. Imam pa eno vprašanje in sicer glede spanja. Sama še vedno uporabljam tisto "blazino" iz BC, ki pomaga držati na levem oz. desnem boku in glede na to, da je moj že tako velik me zanima ali jim je še vedno treba pozicijo lege štimati enkrat levo in enkrat desno ali ga lahko dam že lepo na hrbet spati in naj si sam naredi kot mu je najljubše. Zaspi sicer v posteljici, se zbuja itak vsako uro, tako da ga še vedno dajem k nama v posteljo, ampak mogoče je pa ravno to moteče, da mu to ne paše,...ne vem. Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 29.5.2009 14:11:59
|
|
|
|
petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nincica1 ............ Imam pa eno vprašanje in sicer glede spanja. Sama še vedno uporabljam tisto "blazino" iz BC, ki pomaga držati na levem oz. desnem boku in glede na to, da je moj že tako velik me zanima ali jim je še vedno treba pozicijo lege štimati enkrat levo in enkrat desno ali ga lahko dam že lepo na hrbet spati in naj si sam naredi kot mu je najljubše. ............ Moj je imel tisto blazino prvih 14 dni, potem smo jo odstranili, ker sem morala dvigniti vzglavje zaradi njegovega prehlada. Po tem prehladu nismo več uporabljali, nobene od teh blazin. Malega sem lahko 100 krat popravila na bok, pa se je še vedno naštimal na hrbet in roke nazaj, glavo pa je itak sam obračal, enkat na levo drugič na desno. Sedaj pa gre že sam na bok, tako da ne spi več samo na hrbtu in tudi vidim, da je vedno na drugem boku. Na trebuhu pa naš ni nikoli spal.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 29.5.2009 14:59:57
|
|
|
|
arupnik3
|
jst nism uporabljala teh blazin sm ji na začetku podložila pleničko..... in ko je tolk zrasla da je pleničko vedno zrinla stran sm ji nehala dajat pol je spala kukr ji je pasalo enkrat na enem boku drugič na drugem zdaj jo pa itak kerkrat najdem tut čist kontra obrjeno v postlci pa ful ji paše na trebuščku kar ni nikol tko spala sam jst se pa kr mal bojim ka spi na trebuščku
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 29.5.2009 21:00:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce, za vspodbudne besede!!! arupnik3 ... mi imamo za v bazen in za v morje za tamalo neoprenske hlačke. Grejejo mehur in ledvička ter zadržijo morebiten kakec. Ninica1, mi te blazine nismo nikoli imeli ... rbet sem ji vedno založila z dekico, samo tam nekje pri 2h mesecih sem jo lahko še tako zalagala, čez par minut je bila na hrbtu. Tak da sem se nekala s tem ubadat. Sedaj spi tako da bogpomagej ... enkrat na hrbtu, pa na trebuhu, boku, onrnjena za 180 ctopinj z glavo pod kovtrom in nogami ven, pa prečno na posteljo z nogami čez prečke itd ... . Punce, kaj pravite? Bo jutri lepo vreme? Če bo, potem imamo mi planiran izlet na obalo ... upam, da se šajna!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 29.5.2009 22:33:50
|
|
|
|
zez76
|
Pike,nam je dr rekel,da naj takoj javimo,če bi imel naš malček reakcijo na cepljenje,da bodo naredil teste na kaj je dobil reakcijo!? Hvala bogu ni bilo nič narobe! Upam,da bo vse uredu!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 29.5.2009 22:43:20
|
|
|
|
1980s
|
da se še jaz malo oglasim,danes smo meli P in 3 cepljenje pri 5,5mesecih in imamo 7200g in 64cm.GH je kar zalavfala tako,da imava že 2 obroka GH. Spimo skoraj celo noč brez prebujanja. Kaj menite GH,a je to v redu ali moram kaj še dodati. HVALA
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.5.2009 19:43:36
|
|
|
|
pike
|
Ojla, se hitro malo javim zdaj, ko malička spi. HB je ponoči vročina padla, po skoraj 4 dneh. Danes je dobila čisto malo pikic po glavici in obrazu kot mi je napovedala P. Najverjetnjeje je imela po cepljenju 6. otroško bolezen. No, upam, da pol vse ostale odpadejo do 6. Ja, zdaj mi je do heca drugače pa sem te dni bila zelo zaskrbljena za svojo malčico! GH: Jaz bom zgleda počasi tudi morala začeti kuhati sadje in zelenjavo, da bomo postopoma uvedli kak obrok GH. Moram reči, da se mi dojenje še vseeno zdi zelo priročno pa čeprav je od začetka bilo hudo. Mi kar ni za uvajat GH. Je pa zdravnica rekla, da naj ji kar doma vse pripravljamo, da bo čimmanj sladkorja in maščob, ker je dovolj težka.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.5.2009 20:03:53
|
|
|
|
Ana Luna
|
Zdravo, mame decembrke! Evo mene po dolgem cajtu. Sem preletela nekaj strani in se predvsem ustavila ob slikovnem gradivu ... Mater, ene mate pa že prave korenjake! Kar v gugalnicah že sedijo ... Večina nas že uvaja GH. Mi imamo zdaj 3 obroke GH (sadna kašica, zelenjavna kašica in riževi kosmiči), 2x pa še vedno flaška mleka. Spet mam par vprašanj - do kdaj se še daje AM? - kakšne so še alternative za večerjo (poleg riževih kosmičev)? - kdaj se začne dajat skuto, jugurt ? - Kdaj testenine?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.5.2009 21:29:39
|
|
|
|
Ana Luna
|
Pa še to - a vam še vedno odpadajo lasje (tistim, ki vas je doletela ta nadloga)? Kaj pomaga? meni krkine kapsule ne pomagajo NIČ. Še vedno celi šopi letijo, še vedno lasje povsod ... Se to sploh še kdaj popravi?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.5.2009 21:52:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna Spet mam par vprašanj - do kdaj se še daje AM? Pomoje dokler ga otroček potrebuje oz. želi ... s KM se pa po enem letu začne. - kakšne so še alternative za večerjo (poleg riževih kosmičev)? Kaka banana s piškotkom mogoče? Al pa gres, po 6. mesecu, ko že lahko gluten. Jaz ji dajem riževe kosmiče z dodatkom sadja, pa keksolino ... - kdaj se začne dajat skuto, jugurt ? To sem pa že toliko različnih informacij in nsvetov slišala glede tega ... jaz ji bom pomoje dala te zadeve, ko dopolni 7 mesecev ... - Kdaj testenine? Testenine (tiste brez jajc) ji bom jaz dala koj ko ji uvedem gluten ... sem ji že dala parkrat drobtinico kruha in je bilo vse ok ... samo bom tako še nekaj časa nadaljevala, preden ji dam naprimer gres ali kaj takega.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.5.2009 22:00:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače je pa dobila naša flenča reakcijo na niveine in johnsonove vlažilne robčke ... pa ne to ne po ritki, ampak po obrazu. Sem jo z enimi včeraj z drugimi pa danes obrisala okrog ust po GH, ko se je mudilo, potem je pa ratala čisto rdeče flekasta ... upam, da bom našla kake, ko ji ustrezajo za take nujne primere ... no kake druge, kot Musteline (stanejo 11€ ). Aja, pa bili smo na obali danes in je bil en prav fleten dan ... bom pripopal kako slikico jutri ... zdajle grem bananas fritas naredit ... mojo specialiteto . NOČKA!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.5.2009 22:12:43
|
|
|
|
Ana Luna
|
Otika, hvala!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.5.2009 22:42:22
|
|
|
|
teja*
|
No, da se še jaz malo oglasim. Naša Nika je dons stara 6 mesecev in smo začele z GH-s korenjčkom. Tako se je davila, da sva z možem mislila, da bo vse zbruhala. Ko pa naju gleda, kako jeva, se ji pa tako smešno zdi. Upam, da bo jutri že boljše. V ponedeljek pa imamo zopet pregled pri P in verjetno bo dobila 3. pikico. To bo spet jok. Drugač pa čez dan mi tako mal spi, 2x ali 3x po približno 30 min, in potem je pa večino časa tečkana, ko ves čas menca učke. A pri vas tud tolk mal spijo in so potem sitni ves dan. Toliko zaenkrat in lahko noč. Teja
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 30.5.2009 22:55:15
|
|
|
|
katja_p
|
GH: naša je dans pa včeri jedla jabko pa vse ven pošpukala, kupljena kašica ji je pa šla v rit Zvečer jeva riževe kosmiče, zeenjave sma uvedle 4 vrste, zdaj sma na sadju. Morje: naša bo nagec Ana Luna: se podpišem pod Otikin post Lasje: jap, men še vedno! Sicer sm opazla, da malenkost manj, kot kak mesec nazaj. Blazina: mi je nismo imeli, sem jo vedno položla na bok in zadi dala zvito brisačo in to še vedno nardim. Sej ponoč se itak obrne, ampak ji paše na boku zaspat. Brisača je bolj iz navade zdaj zaven, tk kot ninica. Pol se pa zjutri špila z njo in se gre ku-ku Nina: hvala
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.5.2009 8:48:32
|
|
|
|
Detece
|
Pike mi smo kupili sedež Recaro, naj bi imel dobre rezultate, a pri nas še ni toliko znan, mislim. Drugač pa na veliko kuoujejo Romerja, ki je zelo varen.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.5.2009 8:49:09
|
|
|
|
tasa.m
|
Če katero zanima: na internetni strani Pikapolonice imajo fredov obroč za 19 eur (z poštnino pa ne vem kako je).
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.5.2009 10:05:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Alo! Mi imamo Romerjev Duo Plus 9-18 kg avtosedež že doma (je bil najvarnjši na testih) ... onim 9-36 kg ne zaupam popolnoma nič ... bomo raje kje drugje varčevali, na varnosti sigurno, da ne.Kupila sva ga pa že lani skupaj z avtom, ker so tako ponudbo dali, da se je izplačalo . Barve res ni take, kot sem si o zaželela (Stella), samo važno, da je varen. Kaj boste kaj počele na ta lep dan? Jaz moram malo pospravit, ko smo ga učeri lumpali naokrog .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.5.2009 11:29:36
|
|
|
|
**NiNa**
|
pike: sem pogledala pa preštudirala adac-ove teste in so nekako takole: najbolši je kiddy, ki je dobil oceno dobro, recaro in britax evolva sta pa po rezultatih enaka in sta dobila oceno zadovoljivo. Drugače pa pravijo, da ravno ta skupina sedežev od 9-36 kg ni najboljša. Te pa razumem, ker cene so pa res nenormalne. Jaz bi na tvojem mestu (ker si se pač odločila, da bi rajši kupila ta stolček od 9-36 kg in ne vmesne variante 9-18 kg) šla v BC in sprobala kiddy-ja in evolvo. Oba bi montirala v avto in notr posedla , potem bi se pa na podlagi tega kako je stolček stabilen v vašem avtu in kako se počuti v njem odločila za stolček. V primeru, da bi se mi oba zdela ok bi zagotovo izbrala kiddy-ja predvsem iz varnostnih razlogov. Pri recarotu me moti to, da se ga da vidt in sprobat samo pri zastopnikih v kosezah. Če si iz LJ in okolice bi šla pa še tja in še tega sprobala, ker ta je pa cenovno najbolj ugoden .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?