Lsica
|
Se mi zdi da temperatura med junijkami kar narašča....vsi ti CTG-ji, pa pregledi in nestrpno pričakovanje "kdaj se bo pa pri meni začelo" Se to kar malo prenaša name, čeprav sem jaz danes komaj začekla s porodniškim dopustom. Pol moram pa mal ustavt konje in si rečt, da mamo še čas, ker če ne bom še jaz panična ratala . Sem se pa danes zbudila mal bolj slabe volje - ravno zato ker mam še tolk stvari za pospravt, počistit in uredit, pa še tašča mi skos skače okol,...- in grem jaz na pošto po banjico, ki so mi jo poslal z Recinka. In ker je bil tako velik paket, se mi ni dal zice podirat pa sem ga kar tam odprla, pospravla stvari v avto in zlagam škatlo, da jo bom vrgla v koš. Pa se najde en model, ki je prišel ven kadit. Pa me vpraša Če mislim to tukaj pustit? Najprej jaz njega pogledam, pa mu še rečem, ja, da bom to tukaj vrgla v smeti. Pol pa on meni, da naj svoje smeti tud s sabo odnesem... mislim....je naletel na mino, ker sem bla itak take volje, da bi šla kar v ring. Sem mu rekla, naj si babo najde, da jo bo doma zajeb , mene pa naj pusti čist na miru, ker ga čist nič ne briga kam jaz kaj v koš vržem... In grem za vsak slučaj še pol noter v pošto vprašat, kam lahko vržem karton. Seveda ni blo nobenega problema. Ko sem jim pa povedala, da mi zunaj en tip teži zarad koša pa pravi "A, Toni..." tko da mi je blo vse jasno. Se že poznajo... Ampak zanimivo, po vsem tem sploh nisem bla več tako slabe volje. Temu se reče hitra terapija . IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Lsica-tnx za vzpodbudo...sej nama bo ratal e ne...evo dans celo perem prvi stroj cunj za pikota-no cunce so od naše Karin,mi jih je brat vrnil...sicer tetra planice grem definitivno nove kupit ker sem čist zaprane nazaj dobila,pa avto sedež moram poflikat ker je tudi strgan nazaj prišel ... Bjondi, seveda nama bo ratal, še lepo hladno vreme bova meli za likanje . Bjondi, sam da si pa takole stvari v takšnem stanju dobila nazaj pa tud ni za nikamor...Hvaležnost pa taka. Dobra si, da nič ne rečeš. Jaz zadnje čase kar preveč odkrito povem kar mislim (se mi zna tole še maščevat). Saj ne da ti gre za stvari, sam odnos, mal fer play-a no...
|