|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
1.6.2009 10:32:09   
Meliitak
mah te bolniške in komisije in celotna nosečniško-porodniška scena v ZD mi gre na živce...itak da bi mogl nosečnice drugače obravnavat, pa jih žal ne...sm zadnič potožila svoji osebni zdravnici, da nevem kako bo zdržala ko bom nazaj v službi, pa me je hotela potolažit češ saj specjalisti kot ginekologi sploh ne vedo, kako je njim osebnim zdravnikom, ki imajo vse pod sabo in da ne morjo kr tko napisat bolniške brez utemeljenega strokovnega mnenja (očitno to ginekologi ne vedo)...pol pa obravnava komisija, kateri pa itak obravnavajo vsak primer isto in želijo pod svoje breme čim manj pacijentov...sj jim ne zamerim, ampak je žal ker se ne postavijo v našo kožo pa da vidijo kako je...
...dost jamranja, sem pozitivka in me sonček gor dvigne :)))

lepe in pridne bodte (kot mislte da znate), božajte si bušije in veselo naprej

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
1.6.2009 10:56:03   
*chance*
Dobro jutro...
Današnje jutro je res nekaj posebnega...prebudilo me je norenje našega user posted image in to ob pol sedmih zjutraj!user posted image Tako konkretnih brcik pa res še nisem čutila...user posted image user posted image user posted image
Vidim, da se čez vikend niste kaj preveč razpisale...nisem imela veliko dela,user posted image tako da moramo čez teden nadoknadit...user posted image
Bolniška...ja res grozno, da se moramo nosečnice kljub vsem težavam in skrbem ubadati še s to birokracijo.user posted image

Pa lep dan vsem oktoberkamuser posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
1.6.2009 10:59:15   
tea85
pozdravljene v nov teden!

februarka08, pa frrrr, tudi sama se soočam s podobnimi težavami kaj se tiče partnerja. tudi sama sem imela 2 burna tedna, tako da se tudi mi2 nisma kaj pogovarjala.
on pa ma finte takšne in onakšne, da brezveze za katerimi se jaz brezveze sekiram in še hormoni zraven.
učitno naši moški vsega tega ne razumejo prav nič, včasih ma ma da bi mu kar odišlauser posted image user posted image
tudi ko se kaj situacija pobolša je to za 2 dni..pa eh...

drugač pa danes sem pristopla v 19 teden..jeeej, zadnič po prepiru me je user posted image konkretno brcnila, zgleda je čutla razmere, ker tak sunkovito še nisem čutila.

pred nami je nov tedn, upam da kaj lepši od prejšnjega in tudi bolj zanimivuser posted image

lepo čvekajte naprej..

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
1.6.2009 11:00:48   
stuhica
pozdravljene,

ja delno se bom strinjaal s temi posti glede komisij in bolniških je pa tko da nismo pa vse nosečke iste in nimamo vse istih težav nekatere pač lahko brez težav prenašajo vso nosečnost in hodijo v službo nekatere žal ne.

je pa tako d anekateri ginekologi pa tud ponujajo bolniško drugi spet ne... tako da smo si vsi različni, drži pa dejstvo da bi pa komisji rade čimmanj takih ki bi bili na bremenih njih oz. države.

ginekologi bi morda morali malce bolj specificirati al ne vem kako to gre v glavneme težave vsake nosečnice, vsekakor v  glavnem da ne kompliciram, verjemite mi da men tud ni bilo fajn dobit polvično plačo 250 eur zato ker imam 4 urni delavnik in me zraven ne pripada prav nič... ker pač nismo načrtovali da bomo dolg časa na bolniški.user posted image user posted image ..ker delam v navidezno tako dobri firmi za pop...... je pa res da je bila to moja želja po 4 urnem skrajšanem delovniku... user posted image tko da mi pač ni bilo žal.

V glavnem Februarka te čist zastopm glede sedenja jaz če dolgo časa sedim  me tud spodaj vse začen bolet, tako da ne mrem, sem pa vlčerj šla na en daljši sprehod in me je že v hrbtu mal zagrabil... ne vem kaj je to.... ko bi bila vsa pohabljena...

Tolk za zdej se še tipkamo pridne bodite in božite svoje buškote...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
1.6.2009 11:04:49   
karmen b

Karmen b jaz res upam, da imaš prav glede uz in da mi bo dal napotnico za kam drugam. Saj mogoče jaz preveč prehitevam, ko sem ga že pri 16. tednu spraševala o mf. Čisto možno, da mi bo na naslednjem pregledu kaj več povedal in me mogoče poslal drugam. Bomo videli. Sekirat se zaradi tega res ne mislim, ker je brezveze.

lenika, meni bo moj ginekolog delal mf, ampak v ambulanti nima ta dobrega uz, zato se mf v zd Vič izvaja na drugi strani stavbe samo 1x na teden.

Se opravičujem zaradi debele pisave, ampak se mi ne da še enkrat vsega pisat.

Upam, da boš dobro opravila, je pa res, da  ima vsak g svoj način kontakta s pacienti in sem zelo vesela, da je moj tak, da vse lepo po vrsti pove in pravi čas, preden ga začnem sama zasliševat. Je pa tud res, da ni dobro preveč neučakan bit, ker potem človek pozabi uživat vsak nosečniški dan posebej, ker se kar ne zavedaš, da ko enkrat mine teh 9 mesecev, takih občutkov ni več, dokler se ne odločiš za novega otročička. Pa seveda, če je nosečnost lepa in dokaj brezskrbna, kar želima vsem vam.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
1.6.2009 11:34:55   
pattaya
Hojla souser posted image .

Stuhica si dobila moje ZS?

Jaz sem se pa danes šla naročit k okulistu, mi je tak naročo diabetolog zaradi cukra. Pa sem šla še malo v kika pogledat in normalno ker imajo tako lepe stvari za user posted image , da se nisem mogla upret. Sem vzela tri debelejše bodije (rumenega, zelenega in modrega, ker še ne vemo kaj bo), so tak luškani. Pol je še pa moja mama vidla slinčeke, pa sem ji rekla, da še tega na začetku ne nucamo, pa jih je vseeno vzela.

Sem se pa odločila, da se bom spravla plest puloverček, ker mam dosti časa in ker moram več počivat. Da bo user posted image imel jeseni ali zimi kaj oblečt. Upam da mi bo ratalo, ker bom prvič pletla tako mali puloverček.

Se tipkamo.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
1.6.2009 11:48:40   
Anonimen
U danes ste se pa razpisale..sem vas prišla malo pogledat.

Upam, da vam bodo podalšale bolniško, da se ne boste mučile v službah ( držim pesti ). Mene je tudi zadnjič že moja G spraševala kje delam ( ampak večinoma sedim ). Zaradi MV. Sedaj na naslednjem pregledu bomo še 1x pogledali. Ampak močno upam, da bo ok, ker res ne bi rada šla na bolniško. Še 3m bi rada zdržala v službi, potem pa bi šla s 31.8., porodniška pa mislem da se mi začne 12 ali pa 11.9.09, pa še letošnji dopust bi porabila. No saj bomo videli.

Eno vprašanje imam punce. Katera uporabla Angelsound? Jaz sem si rekla, da ga ne bom kupila ampak imam možnost dobiti ugodnega zato sprašujem. Ali je ok ?

(odgovor članu pattaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3232
1.6.2009 11:48:42   
štefy
živjo punce!!!šTEFY JE ZOPET V AKCIJI KONČNO MI JE BOLJE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tega kašlja ni več toliko in duši me tudi ne več.Te šprice so kar kul ki mi jih je dala zdravnica.Še vreme se je popravilo.Upam da je tistiuser posted image šel daleč od mene!!!Danes sem šla v 21 teden čeprav imam 4 velike razgrajače med njimi že pubertetnika komaj čakam da bo oktober.Naš Sebastjan je tako živahen v trebuhu da me kar meče.Samo da še valeta mine pa bo me je kar nekako strah iti tja ker komaj sedim zaradi moje okvare na hrbtenici.Pravite da rade jeste jaz tudi sem se zredila za  10 kg.Začela sem z 53kg sedaj pa jih imam 63kg.Samo meni se sploh ne vidi ker sem bila suha kot GRINTAuser posted image .Imejte se lepo pa se še oglasim.

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
1.6.2009 14:18:59   
frrrr
tea85 - nism se js pritoževala nad partnerjem user posted image
je kr pridn... čeprav ga imam včasih poln kufer user posted image  

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
1.6.2009 15:05:05   
tea85
frrr..ja sem malo post preskočla, tako da sem se malo zmotla...sorriuser posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
1.6.2009 16:12:59   
Anonimen
Štefy user posted image nazaj v akciji. No pa kar tako naprej z zdrajem a ne ?user posted image

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3236
1.6.2009 17:34:01   
Meliitak
pravoda: jest mam Angelsounds, pa se mi zdi kar v redu, veš je tko slišat kot na pregledu pri G, srček utripa, slišiš kao neko klokotanje katero si jest pojmujem premikanje otroka, ker se hkrati premakne tudi točka srčka user posted image in ga je treba mal lovit. pa nč se ustrašit, da v prvem hipu ne boš našla utripa in boš slišala samo neke odboje (kao tvoji organi), je treba sam mal levo in desno it pa še mal bolj naglas daš in slišiš srček...utrip morš pa sama zmert..jest vedno gledam na uro 10 sekund in štejem utripe, pomnožim s šest in to je to...tm nekje med 120 in 160 utripov/minuto naj bi blo...drugač pa za probo bi se ti ga dalo sposodit (lahko tud od mene)

hmm tale vreme nas je pa res pohabu...mojuser posted image sploh ni nagnjen k prehladom, če pa ga že kaj muči to odpravi v dnevu, dveh...zdej pa kr že traja cel tedn, me je kr mal začel skrbet kaj z njim dogaja...glede na to da se držim pretežno doma se mene (morm potrkat) ni nič (še) prijelo in goltam vse možne vitamine, aktimele in pijem ko zmešana...čeprav sem pa kihat začela...si pa govorim da bom zdržala user posted image ...

tud men ni ravno všeč da sem na bolniški, ker dobivam tudi jest potem polovično plačo (ja res okol 250 eur), sam so me sodelavke prepričale da sem pomembna jest in moj dojenček kot pa denar...pa to zdej dokaži šefom in zdravnikom, da je zdravje najpomembnejše!!! no ja, se bom pač mogla še mal presekirat in prenatovort v službi...ko bi mi vsaj dal mir, bi bla najobolj zadovoljna, tko pa skoz sam neki težijo (šefi mislm)...sed prepričujem da bom zdržala do avgusta ko grem na dopust pol pa je itak kmal porodniška...jp še kake 2 mesecauser posted image

user posted image user posted image user posted image štefy superca si...pozitivno capljamo za tabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
1.6.2009 17:43:03   
Februarka08
Dan.

Jaz sem ravno iz ZD, sem šla v laboratorij dat kri in vodo, tako da mi jutri na pregledu ne bo treba izvidov čakat in bom hit na vrsti, ker gre moj z manouser posted image

Bi pa zdele tako nekaj dobrega jedlauser posted image vse živo mam v glavi, bi vsakega po malo, se je že začelo...user posted image user posted image user posted image

Štefy velkom bekuser posted image user posted image user posted image user posted image
Uživajte še ta preostanek dnevauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
1.6.2009 19:18:47   
štefy
Jaz sem uživala v tem dnevu upam da ste tudi vse ostaleuser posted image .Sedaj pa počasi čas za odpravljanje v posteljo itak moram ob 5 h vstati in ga peljati v službo.Potem si privoščim kavico čeprav ni najbolj zdravo AMPAK kaj čemo zato.Kaj pa ve ali se držite strogo ZDRAVO ali ga kej pofiksate?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3239
1.6.2009 19:43:40   
najčka
Pozdravljene, Štefy jaz ga tud mal pofiksam z kavo, pa kakšnega tud pokadim, ampak glede na to da sem bila prej na velikih količinah kave in cigaret sem sedaj kar omejila, na eno do dve kavice, in na kakih 5 cigaret na dan.

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
1.6.2009 20:03:33   
katrin***
Ola,

js sedaj kave sploh ne pijem in se res poskušam čim bolj ZDRAVO prehranjevati. Prej če sem, sem spila eno kavico na dan, tako da mi čisto nič ne fali in je tudi ne pogrešam. Mam pa to srečo, da mi NEZDRAVA hrana sploh ne diši - od čipsov, McDonaldsa, ocvrte hrane ipd. Razen sladoleda na vsake toliko časa in čokolade, drugače pa mi zelo paše kislo user posted image  - torej solatke in lahka hrana.

Štefy welcome back in sam da je vse o.k user posted image

lpuser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
1.6.2009 20:28:01   
Februarka08
Čer.

Jaz spet samevamuser posted image ampak sem si nardila jagode s sladoledomuser posted image ker z nečim se pač morm sladkatuser posted image

Kaj ve user posted image ne pijete??? Jaz jo normalno kot prej. Že pri tamali sem jo in ne mislim komplicirat, ker 1/dan lahko spiješ tudi med dojenjem, tako da... itak pa toliko strupov zaužijemo čez celi dan, da si ne mormo kaj pomagatuser posted image user posted image

Grem se sladkat, vas pridem še kaj pogledatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
1.6.2009 20:37:34   
LINDI
Ali se vam lahko pridružim,punce, kakšne podatke rabim povedati za seznamček,sem iz okolice domžal,31 let ,1nosečnost,PDP23.10.09,morfologija 16.6.09

Neposredna povezava do sporočila: 3243
1.6.2009 20:51:37   
karmen b
Dobrodošla lindi, seveda se lahko pridružiš...več nas bo, lepše bo user posted image ..

Jaz pa kuham večerjo in upam, da je ne bom spet sama jedla, ker ma moj dragi toook opravkov, da komaj domov najde user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
1.6.2009 21:04:29   
LINDI
 Hvala lepa za dobrodošlico,sem ful veselauser posted image moj še tudi nekaj  dela zunaj,ker zidava hiško,tako da tudi samevam bolj kot ne,saj ga grem  pogledatiuser posted image samo je bolj vesel,če ima mir,imam baje preveč vprašanjuser posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
1.6.2009 21:23:31   
stuhica
lindi pozdravljena

Štefy lepo te je spet slišat.... imaš ti same fantke doma al kako punčko?

Meliitak ja se kar strinjam daje moj  čas z dojenčkom oz otrokom bolj pomemben kot tist aplača sploh taka minimalna... tako da ...bomo že nekek progural...  sem dala kar spremenit delovnik tako da naslednji mesec bo plača polna, samo je pa kriza pr nas v službi ker sem danes zvedal d anameravajo te naše kurirčke ukint in jih kot sp. varianto zaposlit katastrofa - kar pomeni cca smao njih 60 manj, potem bodo pa še rezal ostali odvečni kader... kriza.. po eni strani pa dobr ker sem ujela še en zadni vlak, vsaj upam ...

v glavnem kriza je  povsod kaj čmo tako je  nočem se sploh obremenjevat sploh pa ne s tem user posted image  šihtom

me neki čudn trebušček špika ne morem več sedet se pool spet mal oglasim...

se pa tu jaz počas približujem polovički 20 tednov...

lp večer vam želim

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
1.6.2009 21:30:21   
pinky girll
POZDRAVLJENEuser posted image !

Febrarka tud jaz samevam, k je moj šel po neko hrano za ribičijo, ker ima v soboto neko pomebno tekmo. Tak, da te kr razumem. Se skoz zafrkavam, da sva s psičko Zojo mamice samohranilkeuser posted image .

Jaz sicer nima problemov s kavo, ker jo nisem nikoli pila. Sem si pa danes privoščla dve kremšnitiuser posted image . Tok o zdravem življenjuuser posted image . Drugače pa poskušam čim bolj zdravo jest.

Me zanima če katero še bolijo prsi. Mene zadnje 2-3 tedne ful, posebej na dotik ob straneh pa zjutraj ko se vstanem. Groza. Itak pa so se mi ful povečale, kar je seveda fajn.user posted image

Morfologijo so mi prestavli iz 11.6.2009 na ta teden in sicer na sredo 3.6.2009. Komaj čakam, da vdim našo malo bebico. In, da končno izvemo ali je user posted image aliuser posted image .

Moj je končno v nedeljo čutil brcike naše bebice. Drugače pa nasvet za vse tiste, ki nimate Angel saunda, lahko si pomagate z merilce za pritisk. Seveda, če imate klasičnega, je v mašeti vgrajen takšen krogec, ki ima funkcijo stetoskopa. Ta del si daste na trebuškek slušalke pa v ušesa in že lahko poslušate zvoke svoje bebice. Je prav zanimivo.user posted image

Dobrodošle nove.

Lepo se imejte. Poročam kako bo v sredo. Držim pesti, da bo vse tako kot more biti.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
1.6.2009 21:30:42   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Ali se vam lahko pridružim,punce, kakšne podatke rabim povedati za seznamček,sem iz okolice domžal,31 let ,1nosečnost,PDP23.10.09,morfologija 16.6.09

dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Pri nas je vse tiho, se mal kratkočasim s tv-jem, dobro da imam vsaj v trebuščku družbouser posted image tele brcike so res nekaj najlepšegauser posted image user posted image

mogoče pridem še kaj nazajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
1.6.2009 21:35:42   
Februarka08
Pinky grill dobro opravi v sredo, jaz imam pa jutri pregleduser posted image user posted image po eni strani me je ful strah kako se drži cerklaža, upam da je vse okuser posted image pa ne vem, sigurno bom imela MF, čeprav mi ni nič reklauser posted image
Aja, bolečine v prsih - mene bradavice ful bolijo, kar pečejo meuser posted image groza, zadnjič jih je moj nekaj šlataluser posted image in me je res ful zabolelouser posted image

pa-pa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3249
1.6.2009 21:45:44   
LINDI
Ja te brcike so res srčkane jaz ene 3dni sploh nisem vedela,da je to ,to,potem so me pa punce informirale,da jeuser posted image mene pa prsi ne bolijo več,samo občasno,me pa zgaga peče,pa bolj malo mi paše jesti,se kar silim,verjetno je zaloga od prejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?