|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
1.6.2009 14:39:15   
Katjusa
zdej sta mi oba zaspala in grem hitro kuhat.... sem jih začela dajat mal kasneje sapt ker florjan če ob 9 vstane ob 12 ne more zaspatuser posted image user posted image user posted image user posted image pol se pa jezimo in kregamo k smo sitni.... zdej gresta pa mal kasneje ajat in je superuser posted image user posted image user posted image lepo popoldne če se več ne uspem javit

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
1.6.2009 14:42:42   
Urša08
Katjuša super za nov kolaž user posted image user posted image user posted image user posted image Komi čakam user posted image user posted image user posted image

A Benjamina tok kupčki matrajo? Ma potem je res boljše, da se kupček podre. Jaz Žigu zvečer, če mi zaspi in ponoči ne podiram kupčka ampak ga dam samo v postelco. Sicer je pa pr nam tko da se jaz lahko 5 minut matram da bi podru kupček pa ne rata, ga pa samo user posted image dam ga pa v trenutku podereuser posted image user posted image user posted image

BarbaraGs mogoče se pa res kje srečamo user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
1.6.2009 14:54:07   
Katjusa
benjamin takoj podre kupčka včasi traja kake 2 minute drgač pa to hitro nardi....

ja teb morem še prejsšna na mail poslat sej nisem pozabla sam ko za računalnikom sedim pozabim:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
1.6.2009 15:04:45   
Pupka
kosilo- mi pečemo piščanca, zraven bo kar pomfri pa mogoče solata če se mi bo dalo it jo iskat. Sicer pa razmišljam še o kakšni juhci- bom vidla.

kolumboo- da ti zmanjka krompirja c-c-c user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za čestitke.
Sicer se pa naš Rene dviguje tudi če mu ne daš roke da se prime. Kar sili z glavo naprej. Če čist leži je to kak cm da se dvigne, sicer pa če ga mam v naročju pa že precej. Saj so že veliki in "močni" tile naši ptički in čebelice

Sunny, ja res je bil lep vikend- sem prav uživala. Slovo pa... ah ja... ko se včasih zjokam ko bejbi... čeprav vem, da bo kmali bolje. Pa še ponoči enkrat mi je rekel (med drugim user posted image ): "ostani taka ko si, sam staraj se z mano."  Mogoče zveni pocukrano, ma so mi učke kar zaplavale. Je zvenelo kot da me je zaprosil user posted image user posted image user posted image
Sem ga že hotl vprašat če me je zaprosil, pa sem rajš molčala, ker vem da se ne bomo ženli.
In ja, bomo kofetkali. Itak. Upam. Zaenkrat si edina "bejba", ki jo poznam na tistem koncu. Drugač so sam tipi- bajkerji user posted image

No, daj pa grem lonc za juho pristavit user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
1.6.2009 15:18:04   
MIHAILO
čestitke Reneju za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image
KOLUMBO hvala za nasvet glede shoppinga

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
1.6.2009 15:25:46   
tanci29
hej hej

no mi smo dons opravl...smo mel alergo kontrolo za erika in uz kolkov za hano...vse je ok pr obehuser posted image user posted image user posted image

urša-ful lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image
pupka-čestitke za 4. mesece pa prov fajn da si imela pravljični vikenduser posted image user posted image user posted image
mlea-uauuu bravo za atrijuser posted image user posted image user posted image user posted image ...dej tisto travo men prpel jo bom jest na balkonu melauser posted image ...da bo mal zelenjauser posted image user posted image

katjuša-o papcate že...super bravo da benjamin že pravo hrano jeuser posted image user posted image user posted image ...o slikice za kolaž, joj morm jo mal slikat da ne bom še kere od prejšnga mesca prpopalauser posted image

birdy-welcome back...sem že misnla da si se kam odselila k te nč ni blo

kolumbo-joj upam da se čimprej pozdravite

majchy-a hana bo dobila družbo, kok lepo, vse boš zmogla nč te nej ne bo strah...sej vidš klele nas koko to folgamo, no ja seznamčkov več ne boš mogla delatuser posted image user posted image

alarm
papa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
1.6.2009 15:40:34   
Pikica_82
Evo slikca za kolaž:

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
1.6.2009 15:47:25   
črticaa
urša,.. jz mam kombiniranga 3v1,.. in še nism sprobala,.. zato pa sprašujem

katjuša nš ne mara bit na buhiju
          a mi pošleš tvoj mail

no drgač sm bla pa u BC,..res nimajo nč pametnga ampak 25 eur je blo treba zaprav,... tko da sm kupla rokavičke(sm dubla še copatke u kompletu), mleko za telo z zaščitnim faktorjem,krema za suho kožo, pa 2 bodija,......res nč nimajo
poj sm pa še u pikapolonico letela, je tamau nekam vrgu 1 dudo in sm jig mogla kupt,..sm še tm mal pršparala, ker mam karticouser posted image user posted image

oh ja komu se da pospravt, še dobr da mali spi

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
1.6.2009 16:47:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

punce ,zdele sem gledala video najine poroke in vam povem da so mi šle kocinepokonci-sploh pri otvoritvenem plesu.....ah ja res smo se imeli luštnouser posted image

A Hano sta pol na poročno noč naredila???user posted image user posted image user posted image user posted image
nisva imela poročne noči,ker smo zjutraj končali s fešto ob 11.00 sva pa že letela proti Rodosu......sva na morju imela poročno noč......Hano sva pa naredila na njegov RD(13.5.)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
1.6.2009 16:59:12   
črticaa
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
1.6.2009 17:04:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-a hana bo dobila družbo, kok lepo, vse boš zmogla nč te nej ne bo strah...sej vidš klele nas koko to folgamo, no ja seznamčkov več ne boš mogla delatuser posted image user posted image

ja enkrat upam da dobi družbo jauser posted image user posted image user posted image user posted image ne bova ciljala na O,ampak če se prime bomo pa full veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image seznamčke bom pa takrat z veseljem prepustila kateri drugi(jih že sedaj,če ima katera željo)user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
1.6.2009 17:05:20   
Onasiss

punce ,zdele sem gledala video najine poroke in vam povem da so mi šle kocinepokonci-sploh pri otvoritvenem plesu.....ah ja res smo se imeli luštnouser posted image

A Hano sta pol na poročno noč naredila???user posted image user posted image user posted image user posted image
nisva imela poročne noči,ker smo zjutraj končali s fešto ob 11.00 sva pa že letela proti Rodosu......sva na morju imela poročno noč......Hano sva pa naredila na njegov RD(13.5.)

Ej, sex pred poroko???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
1.6.2009 17:09:47   
Čebel@

Ej, sex pred poroko???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej sem se šla na petek pred poroko spovedat in mi je bilo oproščenouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
1.6.2009 17:11:45   
Onasiss

sej sem se šla na petek pred poroko spovedat in mi je bilo oproščenouser posted image

A ti je župnik oprostiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
1.6.2009 17:15:52   
Čebel@

A ti je župnik oprostiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaplanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
1.6.2009 17:18:03   
Onasiss

kaplanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To pa kar ne morem verjet, zih si mu mogla kej dat......user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
1.6.2009 17:30:33   
BarbaraGS
crtica mi jo imamo v sportnem delu, ce je vroce, apak je taksen 0+ in je cist raven - spuscen.

Smo bli v prenatalu in se eni trgovini in sem nakupla cunjic, da ne vem kdaj jih bo oblekla. Sem smotka ej, kupujem take lusne oblekice, pol pa jo oblacim sam v pajacke in me vsi sprasujejo ce je fantek! Neeee ni, ceprav ima zelen pajacek, ima pa roza dekico. Aja al pa vozicek (rjav z modrimi crtami - mora bit unisex, ker ne vemo kaj bo naslednji otrocicek) vidijo pa ze razlagajo svojim otrokom: vidis tukaj majo pa fantka. Joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
1.6.2009 17:36:58   
Onasiss
Upam, da se še spomnite kak je bil naš atrij PREJ, tole pa je prva faza:
user posted image
pred betonom:
user posted image
user posted image
user posted image .

Zdaj se beton suši, jutri dajo gor še plošče, pospravimo, pol pa FEŠTA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
1.6.2009 17:58:45   
tanci29
mlea-super atrij, kdaj bo otvoritevuser posted image user posted image user posted image user posted image

majchy-ne ti si ta prava za seznamčke delat res...svaka častuser posted image user posted image user posted image

barbara-o lepo ste zapravili...ja tole s cuncam je zmer tko lepo kupovat tele cortik zadevce sam k je pol ful bolj komot olečt kak pajacek al pa žabce...

črtica in pikica-lepa pobča sta....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
1.6.2009 19:10:24   
sunny24
Čer! Kako smo?
Z Gajo smo si prej prvoščle urco lepotnega spanca, zdej je pa pr noni, da jst lahko malo pospravim po bajti, k drugače ni šans. Moj dragi je šou pa delat.
mlea, super za atrij in da lepo napredujete! user posted image  Fajn si ti to zrihtala! user posted image user posted image user posted image

barbara...glede cunc si pa ista kot jst. Kar kupujem in kupujem...Če so pa tko lepe cunce za naše bejbe! user posted image   No, jst sicer Gajo za ven ne oblačim v pajacke, ampak jo vedno lepo spedenam in pokombiniram. Pajacke oz body in hlačke s stopalci ma samo za doma.
Sem zadnjič bla v trgovini k sm iskala body na tanke naramnice za našo miško in mi trgovka začne kazat vse plavo...Pa jo gledam in ji rečem, da jst to rabim za punčko, pa mi reče nazaj: "Aja, sm pogledala barvo vozička in sm misnla da maste fantka..." Voziček je črn in siv, v vozičku pa Gaja v belih hlačkah in majčki na roza pikice...user posted image user posted image user posted image   En folk je res "malo" čuden...

Grem zdej malo telovadit na orbitrek in pol pospravit. Se tipkamo pole! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
1.6.2009 19:16:56   
vandame
a mi je ratal sej v album mi je ratal sam kle gor ni pogojev

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
1.6.2009 19:18:26   
vandame
lej da ni

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
1.6.2009 19:18:59   
sunny24
katjusa, za kolaž...Dam 2 fotki, ti pa zberi kjra bo bol pasala not...user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
1.6.2009 19:21:05   
sunny24
vandame, na prejši strani sm ti napisala kako in kaj nardiš za slikice! user posted image  

Sm pa pokukala v album in sta ob tvoja miška luškana!!!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
1.6.2009 19:33:23   
črticaa
mi mamo pa oranžen voziček
pa raj prašajo al jeuser posted image aluser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?